FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én meg örülnék, ha Hamiltonnal ütköznének, élvezném😄 szubjektivitás és trollkodás foreva<#eplus2><#mf1> de jó, hogy nem láttam ezt az edzést sem, csak felbasztam volna az agyam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Ez se az idei de biztos hogy van mindegyik auto kormanyan.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
akkor nem maradt más hátra,szurkolni a venezuelai gyilkológépnek,hogy alkosson valamit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

V43 1105
FireRock felfogja vagdosni az ereit ha meglátja .. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN
"Good News for Seb's fans, RT @f1fanatic_co_uk: If it turns out there is a problem in Vettel's engine, some parts can be changed without a penalty (Technical Regulations article 5.20)."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HTS s3rg1nh00
azért alonsonak a renault-ja közel sem volt olyan autó,mint a Newey-tervezte RB-k...
amúgy ha lenne egy jó minõségû videó Vettel félreállásáról,a váltót simán ki lehetne zárni,igaz az idei kormányról még nem találtam képet,de az elmúlt 2 verzión balra fent egy zöld gomb volt az üres.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ScarY MAN
alfonzó hogy nyert 2 vb-t? önerõbõl fogadjunk 😞

...

Firerock
sajnos a Newey gombbal nyertek 2 VB-t😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Naluk az mast jelent. A N(ewey) gombbal nyernek +0.5 sec-et 😊

http://gaborszantai.co.uk/

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HTS s3rg1nh00
általában van az autók kormányán egy N gomb,ami instant üresbe rakja...gondolom a RB-nál is van ilyen.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Costát már rég kirugták, Pat Fry a technikai fejes.
ScarY MAN
Kubica! <#schmoll2>

...

bakkerman
szerintem hajrá Vergne

bardocz
A zetor piros.
ScarY MAN
...aha... oké... akkor csak ebben a két színben lehet õket kapni akkor.... ezt nem tudtam. Báááááááááááár, Tõletek azt is megtanultam már, hogy Alonso az abszolút gyõztes és a többiek csak bójának vannak a pályán 😄DDD

...

Botond
A new holland kék a john deer zöld...
ScarY MAN
nem a matekon van a hangsúly, hanem azon, hogy a kis alfonzó egy traktorban ül és még a szín is stimmel <#eljen>

...

Marmint Alonso tette tonkre a McLaren 2007-es evadat es adott egy pofont a gazdasagi helyzetuknek, igy erted?

a.carkey
Ugyanolyan rövidtávú célok miatt áldozták be Alonsot a Mekinél, mint Kimit a Ferrarinál.

Amióta Massát IS engedik menni (ugyan Ázsiában Massa sokkal jobb szokott lenni, de azért ennyire hirtelen megjavulni SENKI SEM KÉPES), azóta érdekes módon annyival Alonso se jobb.

A medve nem játék.

Firerock
hanyas voltál matekból?😊
Váltócsere= 5 helyes rajtbüntetés=3+5=8

+

"Az idõmérõ leintése után az autónak önerõbõl kell egy levezetõ kör után a boxutcába mennie => Barcelonában maradt elég üzemanyag Hamilton autójában, de megállt a pálya szélén és így nem csak az utolsó (!POLE!) körét, hanem az egész kvalifikációját törölték. "

Bár mondjuk Hamiltont nem a finánctõke támogatja...

contraste
Alonsonak lenne egy ilyen autója, mint most ez a McLaren... Mondjuk pont ez a csapat törte meg a karrierjét. Pontosabban az akkor még szerelemnek látszó Hamilton-McLaren házasság..

ain't got no history

ScarY MAN
Alonso még így is vesztésre áll <#eplus2><#idiota><#nezze>

...

Firerock
"A Sky szakértõje Davidson megjegyezte, hogy Vettel 3-ik fokozatból váltott üresebe a leálláskor. Sebességváltó probléma?"

A váltócsere se rossz😊

Totti5
Látható volt hogy Alonso harcol az autóval. Nincs tapadása, ha erõlteti akkor bele kell korrigálni, ha nem akkor nincs meg a sebessége. Nem tud vele szûken fordulni, nem tud érdemben kigyorsítani. A Ferrari egy fostaliga Hamilton McLarenéhez képest, ami úgy ment mint az álom és Hamilton ufó módra vezette.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FeikG
Te ismét figyeltél,az már tisztán látszik..<#falbav><#lama>

Stop the car-t nem elõször hallom a red bull - nál. Tuti benzin, nem is lehet más.
Érdekes, hogy a többi csapat nem játszik ezzel. Maldonado bekavarhat a két rb nem dumcsizhatja meg a rajtot.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

bakkerman
sehol sincs õ még a nagy legendákhoz képest,sõt,Hamilton,Alonso,Raikkonen,Button is jobb nála a jelenlegi mezõnyben,vagyis én többre tartom õket

bakkerman
én nem utálom õt,csak ne egy olyan nyerjen már vb-t,aki csak elsõ rajtkockából tud nyerni...ha holnap sikerülne nyernie úgy,hogy nem poleból indul,akkor respect,de nemhiszem hogy rám fog cáfolni

ScarY MAN
Úgy legyen! Adná az ég! 😄

...

Alonsorol irsz?

Norbi1990
Megint csalnak.
Firerock
Mibe hogy nem fogják megbüntetni?

Firerock
Sajnos tök mind1! Úgyis ez a mocskos féreg lesz a VB... Hallgathatjuk a visítást

Norbi1990
Maldonado wtf?
Honnan szedte azt az idõt? 😄
ScarY MAN
milyen sokan megutálták Vettelt 😄DD... remélem nyerni fog és szétbasz az ideg mindenkit! 😄DD <#idiota><#eplus2>

...

+1 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
adná az ég hogy maldonado az elejébõl induljon,és telibebassza az elsõ kanyarban fettelt,istenem de örülnék neki

bakkerman
Lewis mekkora idõt ment,oktat

Schumacher....

Miért mondod...a q1-ben is kijött a 2 red bull az utolsó 3 percben amikor már felgumizták nekik a pályát a "betétfutamosok ". :-D

Ezért is röhej szerintem, hogy megint Neweynak hála lesz VB. Megint szart se csinál õszintén. Szubjektív vélemény, én így látom...

zzeN
Alonso mutogat mutogat...

A leendõ világbajnok össze - vissza hibázgat.

Aha... Ja a többi a béna. Vágom én csak nem értem. :-)
Egyébként Európa óta ez már nem az a gumi ami addig volt. Elõzõ futamon szinte mindenki 1 kerékcsere csak pont a gumispóroló Perez repetázott.

Botond
Ez volt az elõre megírt forgatókönyvben! 😄
Totti5
Skill.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hamilton szarrá koptatta a gumit, úgy elfékezte a kanyart majd a következõ körben rávert fél mp-et az addigi legjobbra.
Valaki elmagyarázná hogy lehet?
Vettel neki a falnak a gumit és ötödik...
Hogy lehet?

bakkerman
1 milliárd eurós pálya...basszameg