182114
  • Chris Lowe
    Egyetértek. Nekem t-home iptv és mindig tv is és jóval szarabb az iptv-s kép.
  • AnuluWork #140929
    Korrekt.
  • GPx8
    Nagyon jó volt a közvetítés!
    86'-óta nézem, eddig ez volt a legprofibb.
  • Totti5
    Fasza volt! Változatos, tartalmas. Norbi, Tomi és Gábor csillagos ötös választás, mvel mind a hárman profi versenyzők nagyon jókat mondanak. Szujó pedig a hangulatmester.

Remélem a sok fikamatyi most leírta kultúráltan, hogy a hangkeverésen javítsanak a 2. edzésre, ezzel legalább valami hasznosat is téve.

• Master91
    Tetszett a közvetítés.

Szeretem a szabad edzéseket nézni péntek éjjel is, olyan mintha 1 kocsmába ülnénk velük, tv-be menne a szabad edzés, és róla beszélgetnénk, nagyon jó ötlet volt ez az M1 részéről.
  • AnuluWork #140925
    Mert nem esett arrafelé az eső. Van ez így.
  • pedobear
    good idea
  • Dietrich
  • barmi
    kimondottan gusztustalan szerintem ... igazán kivezényelhettek volna néhány közmunkást (rejtett munkaerőt) akik esténként kicsit meglocsolták volna a füvet mert ez így olyan, mintha valami kiszárad tarlón, legelőn köröznének a gépek ... :\\\ országimázs RulZ ....
  • Dietrich
    wifis net van a melóban vagy bármilyen amihez androiddal tudsz csatlakozni? :)
    már csak a mindigtv app kell és nézheted.
  • desigo
    50+ aszfalt hőmérséklet odaver...
  • Dietrich
    nekem digikábel van de mellette tudnék nézni Mindigtv-t is simaszoba antennával egy darab loax kábellel is olyan jó a jelerősség nálam.
    de most konkrétan az MTVA volt a hunyó a doboz hanggal.
  • Master91

Pedig könnyű elrejteni egy antennát :D
  • desigo
    Igen mert a DigiTVs kábelt,csatit használtam fel.
    Leszereltem a műholdas tányért,lemondtam az előfizetést.
    De ha veszel minőségi koaxot az kb 100 Ft/méter,csati is pár Ft
  • RatBaG #140916
    idén is milyen szépen ki van pusztulva a fű a pálya szélén, már-már sonomában érzem magam.
  • pedobear
    A hozzávaló kábel és csati ingyen volt? Miért ez kellett a HD-hez?
  • Jeffjohnson
    jah csak melóhelyen furán nézne ki ha kiraknék egy ilyen antennát
  • pedobear
    A hangminőség a közvetítésben egy rakás szar. Az elég idegesítő, hogy visszahangzik, de itt más gondok is vannak már....

Egy seggberúgás kijárna a felelősnek! Sokat ront az élményen. Mikor jó akkor is színvonalon aluli.
  • desigo
    Tegnap vettem 3000-ért egy ilyen antennát.Felszereltem a teraszra és máris tudom hdban nézni az M1-et.
    fuckyeeaah
  • desigo
    Webber autóján mi komoly volt a kamera képe.
  • FeikG
    Nálam van T-Home analóg és digitális,meg mindig TV.
    Eltudnám zongorázni a különbséget.
    Persze nem akarok itt felesleges reklámot csinálni,de elmehet a halál f@szára a T-Home.
  • Master91
    Lefőtt a kávé, ki lehetett húzni a kávé főzőt a konnektorból, és bedugni az erősítőt :D
  • Dietrich
    ez nem szolgáltatói hiba volt...de már megoldották.
  • Minstrel
    mindigtv-n is rossz a hang, azt hittem bedugult a fülem
  • FeikG
    Pedig szarul adja mindegyik..
    A F1 közvetítés DD hangal van és elhiheted nekem egy jó házimozival qrva jól szól,de csak a mindig TV-n.,A többiek valahogy szarul konvertálják át..
  • Master91
    Igazából csak az M1 olyan mintha dobozból beszélnének, és csak az F1 közvetítés óta, nem hiszem hogy a szolgáltatómmal van gond :D

Mindig TV-ről semmit se tudok, csak azt hogy borzasztóan idegesítő a reklám zenéje...
  • FeikG
    Reklamálj a szolgáltatódnál
    Vagy inkább nézd és hallgasd a mindig TV-n
  • Jeffjohnson
    Sajna az M1 online nem közvetíti így nézem a skysports-ot.
  • Master91
    ja, én a rendes tv közvetítésre gondoltam :(
    bocsi
  • Jeffjohnson
    link lemaradt :)
  • Master91
    Kicsit low quality a hang, de engem speciel nem zavar !
  • Jeffjohnson
    stream-et tud valaki adni?
  • Dietrich
    azért hihetetlen, hogy a japók ilyen dolgokban világelsők, de képtelenek egy nyomorult ow versenyzőt adni a világnak. :p
    csak ilyeneket tudnak:

• AnuluWork #140897
    Nos, mivel a Lotusnál még nincs motorszállító jövőre, látva a Honda reklámokat a visszatérése kapcsán, a fűnyírós Stigtől a fényekig, és látva a Lotus csapat humormorzsáit, PR szempontból iszonyat jól néznének ki együtt. Bár a McLarenhez megy a Honda, ne felejtsük el, hogy anno a Lotusban is volt!
  • RatBaG #140896
  • RatBaG #140895
    they se me rollin'...

• Laceee
    Betegek...
  • Totti5
    Honda mérnökei rekonstruálták Ayrton Senna egyik körét Suzukából. Ledekkel, ívek mentén hangfalakkal az eredeti Japán GPn használt motorhangokkal 1989-ből.

• atiwrc
    Az még a sport hirek volt ahol még másról is beszélt.
  • Totti5
    Megkérlek hogy az idótázást fejezd be. Ismerjük az álláspontodat tegnap is elmondat. Javaslom hogy ne nézd a műsort.