182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Chris Lowe #140930 Egyetértek. Nekem t-home iptv és mindig tv is és jóval szarabb az iptv-s kép. -
#140929 Korrekt.
-
GPx8 #140928 Nagyon jó volt a közvetítés!
86'-óta nézem, eddig ez volt a legprofibb. -
#140927 Fasza volt! Változatos, tartalmas. Norbi, Tomi és Gábor csillagos ötös választás, mvel mind a hárman profi versenyzők nagyon jókat mondanak. Szujó pedig a hangulatmester.
Remélem a sok fikamatyi most leírta kultúráltan, hogy a hangkeverésen javítsanak a 2. edzésre, ezzel legalább valami hasznosat is téve.
-
#140926 Tetszett a közvetítés.
Szeretem a szabad edzéseket nézni péntek éjjel is, olyan mintha 1 kocsmába ülnénk velük, tv-be menne a szabad edzés, és róla beszélgetnénk, nagyon jó ötlet volt ez az M1 részéről. -
#140925 Mert nem esett arrafelé az eső. Van ez így. -
#140924 good idea -
#140923 -
barmi #140922 kimondottan gusztustalan szerintem ... igazán kivezényelhettek volna néhány közmunkást (rejtett munkaerőt) akik esténként kicsit meglocsolták volna a füvet mert ez így olyan, mintha valami kiszárad tarlón, legelőn köröznének a gépek ... :\\\ országimázs RulZ .... -
#140921 wifis net van a melóban vagy bármilyen amihez androiddal tudsz csatlakozni? :)
már csak a mindigtv app kell és nézheted. -
#140920 50+ aszfalt hőmérséklet odaver... -
#140919 nekem digikábel van de mellette tudnék nézni Mindigtv-t is simaszoba antennával egy darab loax kábellel is olyan jó a jelerősség nálam.
de most konkrétan az MTVA volt a hunyó a doboz hanggal. -
Pedig könnyű elrejteni egy antennát :D -
#140917 Igen mert a DigiTVs kábelt,csatit használtam fel.
Leszereltem a műholdas tányért,lemondtam az előfizetést.
De ha veszel minőségi koaxot az kb 100 Ft/méter,csati is pár Ft -
#140916 idén is milyen szépen ki van pusztulva a fű a pálya szélén, már-már sonomában érzem magam. -
#140915 A hozzávaló kábel és csati ingyen volt? Miért ez kellett a HD-hez? -
#140914 jah csak melóhelyen furán nézne ki ha kiraknék egy ilyen antennát -
#140913 A hangminőség a közvetítésben egy rakás szar. Az elég idegesítő, hogy visszahangzik, de itt más gondok is vannak már....
Egy seggberúgás kijárna a felelősnek! Sokat ront az élményen. Mikor jó akkor is színvonalon aluli. -
#140912 Tegnap vettem 3000-ért egy ilyen antennát.Felszereltem a teraszra és máris tudom hdban nézni az M1-et.
fuckyeeaah -
#140911 Webber autóján mi komoly volt a kamera képe. -
#140910 Nálam van T-Home analóg és digitális,meg mindig TV.
Eltudnám zongorázni a különbséget.
Persze nem akarok itt felesleges reklámot csinálni,de elmehet a halál f@szára a T-Home. -
#140909 Lefőtt a kávé, ki lehetett húzni a kávé főzőt a konnektorból, és bedugni az erősítőt :D -
#140908 ez nem szolgáltatói hiba volt...de már megoldották. -
#140907 mindigtv-n is rossz a hang, azt hittem bedugult a fülem -
#140906 Pedig szarul adja mindegyik..
A F1 közvetítés DD hangal van és elhiheted nekem egy jó házimozival qrva jól szól,de csak a mindig TV-n.,A többiek valahogy szarul konvertálják át.. -
#140905 Igazából csak az M1 olyan mintha dobozból beszélnének, és csak az F1 közvetítés óta, nem hiszem hogy a szolgáltatómmal van gond :D
Mindig TV-ről semmit se tudok, csak azt hogy borzasztóan idegesítő a reklám zenéje... -
#140904 Reklamálj a szolgáltatódnál
Vagy inkább nézd és hallgasd a mindig TV-n -
#140903 Sajna az M1 online nem közvetíti így nézem a skysports-ot. -
#140902 ja, én a rendes tv közvetítésre gondoltam :(
bocsi -
#140901 link lemaradt :) -
#140900 Kicsit low quality a hang, de engem speciel nem zavar ! -
#140899 stream-et tud valaki adni? -
#140898 azért hihetetlen, hogy a japók ilyen dolgokban világelsők, de képtelenek egy nyomorult ow versenyzőt adni a világnak. :p
csak ilyeneket tudnak:
-
#140897 Nos, mivel a Lotusnál még nincs motorszállító jövőre, látva a Honda reklámokat a visszatérése kapcsán, a fűnyírós Stigtől a fényekig, és látva a Lotus csapat humormorzsáit, PR szempontból iszonyat jól néznének ki együtt. Bár a McLarenhez megy a Honda, ne felejtsük el, hogy anno a Lotusban is volt! -
#140896 -
#140895 they se me rollin'...
-
Laceee #140894 Betegek... -
#140893 Honda mérnökei rekonstruálták Ayrton Senna egyik körét Suzukából. Ledekkel, ívek mentén hangfalakkal az eredeti Japán GPn használt motorhangokkal 1989-ből.
-
atiwrc #140892 Az még a sport hirek volt ahol még másról is beszélt. -
#140891 Megkérlek hogy az idótázást fejezd be. Ismerjük az álláspontodat tegnap is elmondat. Javaslom hogy ne nézd a műsort.