182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#141050 magyar -
#141049 Én normális F1-el foglalkozó oldalt eddig még nem találtam. -
#141048 Miért menne egy gyengébb csapathoz? Alonso biztos hogy beülne Webber helyére, mert ez a Ferrari idén sem VB esélyes. Max akkor ha Vettel nagyon elszúrja a dolgokat. -
#141047 megépül különben nem kaptak volna rá 1 milliárdos támogatást az úniótól.
Balatonring simlis volt ez nem. -
#141046 Igen az, mondjuk egy ideje úgy nézem kicsit meg változott, de akkor se építek a szavukra :D
De Wéber is meg említi. -
#141045 Akkor Vettelnek erre lépnie kell és mehetne Alonso helyére a ferrarihoz -
Laceee #141044 F1lájv.... ...Mint ahogy arról korábban az F1lájv beszámolhatott elsőként stb öntömjénező, hír forrását meg nem jelölő, cikk "író" nincs fostalicska oldal... -
#141043 Valszeg felvan fújva, de kétlem hogy Alonso 2016ig nyugodtna leüli az idejét a ferrainál.
Szerintem jövőre tényleg lesznek éles hírek hogy próbálkozik máshova menni ( főleg ha a Ferrarinak nem jön ki jól a turbó korszak ), de szerintem '16-tól vissza vonul.
-
gg01 #141042
Forma-1 Magyar nagydj 13:15 - 16:20
online közvetítés : STARTLAP.DR.HU
http://STARTLAP.DR.HU
-
#141041 Várható volt.. -
#141040 Hell Ring? Meg épül mint a Balaton Ring..?
Viszont napi wtf:
Gábor Wéber
A SportBild szerint Alonso menedzsmentje megkereste a Red Bullt egy jövő évi szerződéssel kapcsolatban.
----------
http://www.f1-live.hu/f1-hirek/breking-alonso-2014-tol-a-red-bull-versenyzoje-akar-lenni/ -
#141039 Bezzeg focipályára jut a szép zöld fűből, ez egy világszuínvonalú közvetítés, időté sp énzt nem sajnálva előre fel kell készülni rá, ha úgy hogy valaki egész nap locsolja a füvet akkor úgy, ha pár tíz millióért műfüvet kell lefektetni, akkor úgy.
De szerintem ez csak átmeneti megoldás, már tudták előre hogy meglesz a szerződés, ezétrt hanyagolták el...
Jövőre szerintem már nem fognak kockáztatni az igénytelenséggel.
Amúgy az meg hogy huplis az aszfalt nem csak az f1-eseknek rossz, hanem a pályaautózóknak is, ha huplis aszfalton szeretnék menni elég kimenni az utcára.
De mind1, jövőre épül a Hell Ring, 2021-ig van idejük felkészülni az F1-es elvárásoknak. -
#141038 - vannak ettől durvábban hepe-hupásabb pályák is, oldja meg az autó beállítása hogy ne pattogjon le az ívről
- ahol sivatagi homok van a pálya szélén oda is füvet kéne rakni? nekem is csúnyácska ez az égett széna, de ez van sajnos, nyár van -
#141037 Remélem jövőre már átszabják egy kicsit a pályát, mert nagyon huplis az egész, főleg a célegyenesre rávezető kanyar (amit egyébként nemrégen már újra aszfaltoztak), meg a Mansall utánni jobbos kanyar a sikán előtt, kemény futóművvel eléggé lepattog az ívről az autó.
Nam eg ez a gyep is tűrhetetlen, gyönyörű zöld műfüvet kéne lefektetni a pálya mentén, és a bukótér aszfaltját lefesteni valami jó színnel. -
#141036 Boxutca
Talán Szilárd pályafutásának legfontosabb képe - Magyar Nagydíj szerződés (2021-ig meghosszabbítva)
-
IXEMGabeo #141035 szép kort megélt...
Arrafelé a karibi szigetvilág lakosai sokáig élnek...talán nem véletlen:) -
#141034 Vergne hogy megváltozott :D -
#141033 -
#141032 -
#141031 -
G_ArchAngel #141030 Én is lefagytam, mikor megláttam. Elfért volna mögé, hogy a "kubai balett atyja" vagy "98 éves korában" -
#141029 Idézek:
"A magyar futam reggelén ilyen címet adni...
nem vagytok normálisak!
persze tudom, a nézettség... no de ilyen áron is? SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT!" -
G_ArchAngel #141028 Elhunyt Fernando Alonso (nem fake...) -
#141027 -lábbal.
még reggel van :P -
#141026 Aki nem hiszi az próbáljon megállítani lábbal egy megküldött tekegolyót lábbal. -
#141025 Webber kereke az hatalmas lendülettel szabadult el. A hátsó féltengely hatalmas nyomatékkal engedte el a vakvilágba, csavart rajta egy baromi nagyot.
Kb olyan, mikor egy kis tömegű labdát nagy erővel eldobsz mégis és nehéz kivédeni a kapusnak. -
#141024 Gecc ringen már most brutál meleg van.
Kettőig KO lesz.
Herbertel most találkoztunk nemrég.
Közvetlen,jó arc. -
RYO21 #141023 Tud valaki egy jó HD streamet? A Mindig TV app csak magyarországon érhető el. -
-
#141021 Nem fog oda menni. Pontosabban nem engedik oda. Vettel arca EPIC volt tegnap, és Vettelnek van beleszólása a dolgokba. 4xes bajnokként meg pláne lesz. Sok mindent akar, de azt nem, hogy valaki, aki gyors, és ráadásul megbízható is odamenjen mellé, és edzésen akár a polet is behúzza ua technikával - néha-néha, ha nincs gondja, még Webber is megteszi -, és még jóban is vannak. Szóval Kimi v. marad, v. dobbant, de nem a RBbe, hanem akár a McLarenhez is. -
#141020 -
#141019 Kb. ennyiből ... :D
-
#141018 Ezt összehozni! Ejjjjjjj ... -
#141017 -
#141016 Azt ott is marad, mivel serviceként fut. -
G_ArchAngel #141015 8-10kg egy ilyen kerek (en ezt talaltam, lehet regi ertek), azaz szerintem tobbel kellett repulnie, mint 30.
Ilyen kezdolokest te is tudnal adni egy 6-os csomag asvanyviznek, ami 9kg es biztos nem okozna torest. -
#141014 Ha 80al találta volna hátba csókát múltkor akkor lehet nem kel fel többet, de legalább is belső sérüléseket szenved. Az a kerék max 30al vágta hátba, tehát nagyon messze volt a 80tól is és így is nagyot szólt. Ha 50el mennének csak akkor is ugyan az történt volna, ha 30al akkor is. Semmi köze a sebességhez. -
#141013 Hát érthető, mivel már csak 80-al robognak a kocsik, ha esetlegesen el-el szállna egy abroncs több idejük van védekezésre mert végül is a szél is 80-al fúj. -
#141012 A média munkatársainak nem kell sisakot viselniük -
Dodo55 #141011 Pedig de. Bezártam a tray appot is. Ennek ellenére ott maradt a process a háttérben.