FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor 1 VB után illett, részletkérdés.

Ami megbocsájthatlan neki, az az amit az STR-es, korai RedBullos idejében mûvelt: nem egyszer próbálkozott veszélyes pályaviszonyok között olyanokat elõzgetni, kilökve õket, akiknek minden pont számított a VB szempontjából.
az se lenne igazság, ha Alonso bemákolna egy gyõzelmet... Ezt akkor már Raiko nyerje

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
Vettel redbullja már nem a legszarabb, állítottak a kocsin.
Nem rossz versenyzõ, ezt aláírom, emberileg nem bírom, mert egy hisztis kurva. Kell neki egy pár pofon, hogy Alonsohoz és Hamiltonhoz hasonlóan helyrerázódjon.

Az viszont szerintem kurvára látszik, hogy megint neki állt az egész verseny...

Red Bull a legszarabb az egyenesben...Button se bírta Alonsot megelõzni hiába volt gyorsabb nála

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
"Vajon Raikkonen tudja, hogy itt Abu Dhabiban nem lesz pezsgo? Gondolom, nem merik ezt elmondani neki..."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ScarY MAN
Igazad lett! :DDDDDDDDDDD sok gyökér már trollkodik :D

...

kifli
Ilyen nincs. Boxból rajtol, majd megint visszakerül a mezõny végére, plusz egy kerékcsere, és még ígyis ottvan...

Nemtudom hogy a faszba lehet ekkora szerencseje. Most került a verseny során olyan pilóta mögé, akivel egy súlycsoportban van és nem evidens, hogy megelõzi...
desigo
Senna támadja Massát.
lol
nem tudom mirõl beszélsz Vettel már tavaly Monzában is bizonyította h tud elõzni...idén is hányszor feljött már hátrányból? tök hülyeség, amiket írsz, de veletek vitázni is felesleges Tottinak igaza van

matyi0323
<#idiota><#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nearo
takarodjál már innen

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jó hát 2 VB után csak illett már megtanulni neki úgy elõzni, hogy ne lökdösse ki balesetnek álcázva az elõtte lévõket...
ezen a futamon jól is versenyez Vettel egy panasz nem érheti még, akik utálják azok is láthatják h a szerencse mellett csak odaért

ez Vettelé ez a VB... megint szinte minden neki állt még a "visszaesések" ellenére is. Kizárt, hogy innen Alo visszahozza.

Ezért kell visszavonni Vettel szerencse licenszét nagyon gyorsan.

Mondjuk véletlenül formai hibát találni abban a csapatutasítást megengedõ szabályváltoztatásban, és máris megoldva a probléma :D

Bár az mégjobb lenne, ha most valami olyan elõzési helyzetbe kerülne, amit köztudottan nem tud megfelelõen kezelni.
matyi0323
:DDDD
Hatalmas figura, ezért is õ a kedvenc :D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

óó faszom bazmeg...defektje volt...

desigo
Talán ma örülni fog Kimi :)
passatgt
szólt neki mérnõke hogy melegítse gumikat, kb: ja, ja, ja, ezt csinálom mindig, nem kell állandóan szólni miatta

Botond
Kimi viszont az utolsó két futamon szerintem már nem szerez 52 pontot...
Merci csapattaktika:S kihozzák 7. helyrõl Schumit...úgysem fog tudni feljönni hiába frissek a gumik áááá

Carlos
-Melegitsd mind a négy kereket!
-Tudom, tudom, tudom... azt csinálom egész idõ alatt...

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Finnish blood!!! :D

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kimi a legnagyobb arc, ez hatalmas volt megint :D

és Hamilton barcelonai esete nem volt "csalás"? akkor nem pofáztál itt

matyi0323
mit mondott?:D

A szerencséjét is licenszelik. Manapság már mindent lehet :)
Carlos
KIMI!!!!! :))))))))))

Þór vígi þessi rúnar

passatgt
:DDDD

Raikkonen megint trollkodik a csapatrádión:D:D:D

Botond
Akkor ez ma Vettelé a friss lágyon. :(
Egy csalás próbálkozás után ilyen kibaszott mákja legyen ennek a csavónak... nagyon megérdemli.. kb mint a fidesz a kormányzást...

Ferrari Hockenheimi esete óta van csapatu.

2010

Ulvar
Amúgy ekkora makkert mint Vettel......

minden komolyabb versenyzõ kiesett már az elején elõle, utána meg még inkább morzsolódott a mezõny....most meg még a végén is...hihetetlen...

Ja, hogy kilobbyzta a RedBull azóta? :D

Nem tudtam, 2 évig nem is néztem tavaly-tavalyelõtt, mert másról nem szólt, csak Vettel licenszelt 1. helyérõl. Ezek szerint ilyen extrákat is licenszeltek, ami az illegális alkatrészek hónapokig tartó használata után járó elmaradó büntetés után mondjuk már nem nagy szám :)
Ulvar
Van csapatutasítás már egy jó ideje... engedélyezték vagy 2 éve vagy mikor...

nearo
ezzel Vettelnek borítékolható a dobogó legalább... beszarnék, ha esetleg meg is nyerné

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

már megint Vettelnek van malaca...

Jeffjohnson
Vettelnek mekkora mákja van már...hihetetlen

errõl mondjuk nem tehetett

amióta Perezt leigazolta a Meki baszott peches vagy hibás

Count Adyn
Nah vettelnek megint bejött a mákfaktor:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
webber csáó
passatgt
:D

LOOL:D mi van itt ma

SitatiS
Sebastian Webber..<#vigyor5>

Let the good times roll.

Ferrari gyors az egyenesben. Látszik ezen a futamon sajnos...

benõmenõ
Már évek óta szabad a csapatutasítás.
Vergne az 5. helyen:D:D õ volt, aki feltette a SC alatt a lágyat