182114
  • HTS s3rg1nh00
    RoGro marad 3.
  • [HUN]FaTaL
    Nem léptél ki belőle. :)

Nekem fejlesztés miatt amúgy is fent van, mondjuk tunerrel nézem a tv-t, csak egy ötlet volt. :)
  • paj01
    o o
    http://www.motorsportal.hu/forma1/bajban-grosjean-elveszitheti-harmadik-rajthelyet-c50546.html
  • kifli
    neke,m androidos mindigtv nemjó, error 100-at dob...
  • Dodo55
    De, csak idegesítenek a háttérszolgáltatásai amik a múltkor nekem még uninstall után (!!!) is felbukkantak valahogy.

Hiába van már 4 brutálerős Ivy Bridge magom meg 8 giga ram, de a P4-es időkből még bennem maradt az allergia az ilyenekre :)

Emulátornak is most egy Android-x86 disztrót (4.3) használok vboxban, egyébként először természetesen azzal próbáltam, de sajnos nem volt kép, biztos fixen butamód valami ARM alapú codec-et keres az alkalmazás, mert a normálisabb videólejátszók azok jók rajta.
  • HRC Dodi
  • b-type
    hübazze
    ...sok dolgot olvasni ebben a topikban, a legtöbbje már erejét vesztett, de ez azért megcsapott :DD
  • allock #141003
    aztán hátsó kerékre fel ne álljon az a bicikli a sok lóerőtől
  • tipitmi
    Webber a másik aki nem tud rajtolni ilyenkor mindig azt mondom nekem kéne beülni rajtnál, biztos kicsit ügyeskedni kéne a kapcsolókkal, de mondták Szujóék hogy be kell húzni mindkét fült a kormány mögött mint a biciklinél és ráálni a gázpedálra.
    mondjuk én bicajnál is úgy csinálom behúzom a féket és közbe már taposom a pedált és al ámpa zöldre vált hirtelen kiengedem a féket és kilövök.
    F1 nél csak a motort kell közbe túráztatni aztán hirtelen felengedni, csak gondolom Webber is már öreg és nem meri nyomatni neki, mint nagyapám amikor megkértem hogy kapartassa meg az autót, azt mondta hogy holnap is kell neki még, na gondolom Webber is azt mondja inkább finoman indul a kocsival, de ez verseny itt nem kell félteni!!!
  • tipitmi
    Hamilton csak akkor tudja megtartani az első helyét ha rajtnál jól megtúráztatja a motort, mert Vettel nagyon jól szokott rajtolni, mindig kipörgeti a motort
  • [HUN]FaTaL
    Nem lenne ennél egyszerűbb egy BlueStacks telepítése a rendes rendszerre és az androidos alkalmazás használata? :D
  • Dodo55
    Felrakod a Mindig TV alkalmazást a Store-ból és azzal lehet nézni M1 HD-t.

Bár mondták korábban, hogy le szokták tiltani az F1-et rajta (közvetítési jogok...), de most pl simán adták az időmérőt, remélhetőleg holnap a futamot is fogják.

Ja, plusz nem árt ha bemountolod a VirtualBox (ha azt használsz) könytárából azt az ISO-t és felrakod arról a drivereket a guest OS-re, mert a menüpont ami megcsinálná ezt automatikusan, az nem működik, kézzel kell. Főleg a VGA driver miatt fontos ez, anélkül én pl. nem tudtam normálisan teljes képernyőre tenni.
  • Jeffjohnson
    Ha sikerül Hamilton rajtja akkor izgalmas futam lesz ha nem akkor Vettel nyer kvázi rajt cél győzelemmel. Úgyhogy én egy jó futamnak szurkolok a VB már úgyis eldőlt.
  • Norbi1990
    Hamilton
  • pedobear
    Ti mire fogadnátok?
  • uwu420
    Most van egy virtuális WIN 8.1-esem.
    Hogy lesz ebből TV nézés?
  • a.carkey
    Valaki beszólt neki magyarul, hogy MOSOLYOGJ!, amit ő félig-meddig tudat alatt megértett, odanézett, csak a mosoly elmaradt, mert nem jött át.
  • desigo
    Grosjean kicsit el van varázsolva.
    Milyen feje van már xD
  • IXEMGabeo
    még Alonso is odaérhet a dobogóra...2 Mercis a hőmérsékletből és a Pirelli változtatásai okán szépen hátrafelé fognak lépegetni. Még mindig csak 1 körön gyorsak...
  • Totti5

Reakciók:

• a.carkey
    Látva Vettel arcát, és azt, hogy mennyire megviseli, ha valaki hasonlóan vagy jobban megy nála, kizárt, hogy Kimi a Red Bullhoz igazoljon. Ez nem az Alonso-féle MTK-Mezőkövesd arckifejezés ...
  • G_ArchAngel #140989
    Kimi? A dobogot nem fogja latni a 6. helyrol...
  • IXEMGabeo
    meleg lesz és nem fogják a gumik bírni...ha más nem Grosjean, Vettel és Kimi is átugorhatják a boxban...
  • Chris Lowe
    Mark 'the kerskiller' Webber.
    Érdekes...
  • Master91
    Nem vagyok abba biztos :S
  • matyi0323
    inkább Hami mint Vettel, ha már Kimi ennyire hátul van
  • desigo
    Normálisan írjál már ide vagy sehogy...
  • IXEMGabeo
    futamon sehol sem lesznek úgyhogy kár az öröm:D
  • desigo
    Höhö Hami win
  • IXEMGabeo
    na buzi Hamilton hogy hozta ezt össze:S
  • IXEMGabeo
    Vettel durván tolja
  • matyi0323
    :D:D:D az igaz
  • Totti5
    Akkor is unalmas:D
  • IXEMGabeo
    Perez megverte Buttont..hoppá

Ricciardo is bekerült az se semmi
  • matyi0323
    nemis
  • desigo
    Unalmas Vettel fölény megint
  • IXEMGabeo
    változatosság kedvéért Webber Kersével gond van:DDD
  • IXEMGabeo
    pá Di Resta:DD
  • Dodo55
    Én most toltam fel épp egy Win 8.1-et VirtualBox-ba, szépen jön Mindig TV alkalmazással :)
  • Afe
    Most tényleg lespórolták az 5.1 hangot az időmérőről, vagy csak a digitv kocsogol?!