FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Hát ez nem lesz meg Alonsonak. 😞
nearo
Hamilton nagyon gyorsnak tûnik, szerintem ha nem lesz technikai problémája, akkor ezt behúzza simán.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

matyi0323
ráférne egy futamgyõzelem 😊)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Kimi 2
háhá
Jeffjohnson
Én emlékszem egy olyanra amikor Alonso edzésen amikor egymás után álltak be a boxba feltartottam Hamiltont azért is gondoltam, hogy nem csípik egymást de lehet ez a nyilatkozat inkább Vettelnek szánt fricska mint Alonso melletti elismerés bár Hamilton gyakran nyilatkozik furákat.

desigo
Maldonadonak olyan agresszív feje van,hogy a többiek jó ha messzire elkerülik.
desigo
Börni bá Vettelt,hogy pátyolgatja.
Nem gyenge...
az sztem a média hülyesége volt anno, inkább ott Ron Dennissel lehetett problémájuk nem egymással.

Spanyol drukkerek is jól félreértelmezték, habár nekem márpedig rémlik, hogy akkoriban nem jöttek ki jól egymással és ezt az akkori futamok utáni gesztusokból meg lehetett állapítani. Csak mivel az már a múlt és azóta van egy Seb Vettel is a mezõnyben és megint õt kell legyûrni így logikus, ha "ellenségbõl" barátok lettek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jeffjohnson
Én azt hittem nem kedvelik egymást de ezek szerint mégis.

LaszloLedzenyi
még mindig nem értem miért spórolt a red bull, mert hogy a ferrari kicentizi azt megértem, na de a red bull? ennyire nem bíztak magukba? ennyire féltek a mclaren-tõl, mondjuk be is igazolódott a félelmük, minden esetre érdekes szitu

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

desigo
De rohadt unalmas már,hogy minden bejátszás alatt Avicii - Levels szól. <#levele>
hetek óta nyal Alonsonak...csak ezt nem szerettem volna leírni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Elsõ szimpatikus nyilatkozata idén Hamiltonnak <#nyes>
Azt hittem Kimi most 3-at nyer😊))(jó lenne)😄

folytatódik a pszichikai hadviselés

Tudnék csúnyákat írni, de nem szeretnék_D

Kit--Kat
Én tartok tõle, hogy ez most a Lotus gyengébb lesz a futamon mint a kvalin volt, de ne legyen igazam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó futam lehet, ez a pálya kivételesen tetszik a mostaniak közül. 1-2 le van papirozva a harmadik helyre viszont sokan odaérhetnek. Raikonnen, Alonso, Maldonado, Button de akár Rosberg is. Gumi nem fog beleszólni, végsebesség viszont annál inkább. Force indiák is jók lehetnek, vettel max. 8-10 körül végezhet, de totál átalakított autóval, tesztelés nélkül nehéz lesz. Egyébként meg elõre le van rendezve. :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kit--Kat
Ennyi...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Petrov allitolag mar gyakorol. <#idiota><#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

desigo
Vettelnek mindenképpen elõre kell jönnie.
Az egyik legjobb autó van alatta.
Ha beragad valahova vagy ha össze töri magát akkor a VB címe veszélye kerül nem kicsit.
mcmoha
Ezt mondom en is.<#vigyor>

Jaj a kis sértett egód😊) de magadat égeted még mindig...

zzeN
"#F1 BTW FIA has confirmed that Vettel has changed gearbox, ratios and suspsension settings under parc ferme..."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Majd jönnek azok az írások hogy Newey teknológia <#felkialtas><#levele><#gunyos1>
mcmoha
Most olvastam, hogy megvaltoztattak az atteteleket is Vetel autojan. Ezek szerint en tevedtem mert a FIA engedelyevel lehet. <#zavart1>

Totti5
Semmit nem kell bizonyítania, de már látom elõre. Ha elõrejön nagyon komolyan akkor az lesz hogy "persze mert a legjobb autója van és kikerülte a mezõnyt", ha pedig nem jön elõre "ennyit érsz".

Idei évben számtalan futamon ment már a darálóból és verekedte magát elõre, elõzött kiélezett helyzetben.

Ha jó lesz a versenytempója simán pontszerzõ lehet, ha a dobogó nagyon messze is van ( de nem lehetetlen ), akkor egy 4-5. helyre bejöhet, de ez akkor ha tökéletes a futama és a taktika. Egy esetleges SC viszont jól jöhet neki majd.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
jó futamot fogunk látni szerintem,Alonsonak ha sikerülne eljönnie a rajt után a 3.-4. hely környékén akkor indulna be a móka igazán,mert fettelkének muszáj lesz átgázolnia a mezõnyön,ha nem akarja bukni az elõnyét. Ma bebizonyíthatja,hogy megérdemelné-e a 3. világbajnoki címét. Go Lewis!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha
Szerintem Szujó teved mert az attetelt ilyenkor mar nem lehet megvaltoztatni. Az FIA engedelyevel az esetlegesen serult alkatreszeket vagy a komplet valtot ki lehet cserelni, de az attetelnek annyinak kell maradni mint amit a P2 utan maximum 2 oraval bejelentettek.
Eleg bonyolultul van fogalmazva a szabaly, szoval lehet, hogy en ertelmezem rosszul.

szabii98
bocsánat, féjszbúkról másoltam :S kicsit összekavarodtak a sorok

I met God. She's black

szabii98
Szujó Zoltán
Na még egy kis red bullozás és vettelezés lefekvés elõtt.
Christian Horner csapatfõnök úgy döntött, hogy nem a 24. rajtkockából indulnak, hanem kihozzák az autót a Parc Fermébõl, ami a boxutcából való rajtolást jelenti a szabályok szerint. Valahogy így gondolkodhatnak: így mindent cserélhetnek az autón, akár az egész motort is (az egy évben felhasználható 8 darab közül betehetik a legjobb állapotban lévõt). De ami talán ennél is fontosabb, hozzányúlhatnak egy sor beállításhoz, például a sebességváltóhoz. Érdekes, hogy a pénteki szabadedzéseken végsebesség tekintetében a legrosszabb volt Sebastian Vettel. "Csak" 311.4 km/h-t mértek nála, míg ezen lista élén Perez végzett 322.5-tel. Vettelnek a futamon minél többet kell elõznie (fõleg a két, DRS-zónás hosszú egyenesben), azaz elengedhetetlen lesz számára a minél magasabb végsebesség. Ezt többek között a váltóáttételezés megváltoztatásával tudják elérni, amelyet nem tehetnének meg, ha vállalnák a rajtrácsra való felállást, így azonban igen, mert "büntetésbõl" a boxutcából fognak rajtolni.
Érthetõ, vagy inkább aludjak??? Mindenesetre jó kis futam lehet ebbõl, kíváncsian várom, hogy Vettel mire lesz képes egy olyan pályán, amelyen nem könnyû elõzni, bár a két DRS-zóna tud javítani valamelyest az eddigi rossz statisztikai mutatókon.
Jóccakát.

I met God. She's black

RatBaG
LaszloLedzenyi
Maldonado nagyon hasonlít Hamiltonra, 1-2 év megnyugszik, és vb esélyes pilóta lesz.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Most esett le h Maldonado 3. helyrõl indul. Webbonak és Hamnak vége<#eplus2><#taps><#idiota>

zzeN
Szujó:

"Na még egy kis red bullozás és vettelezés lefekvés elõtt.Christian Horner csapatfõnök úgy döntött, hogy nem a 24. rajtkockából indulnak, hanem kihozzák az autót a Parc Fermébõl, ami a boxutcából való rajtolást jelenti a szabályok szerint. Valahogy így gondolkodhatnak: így mindent cserélhetnek az autón, akár az egész motort is (az egy évben felhasználható 8 darab közül betehetik a legjobb állapotban lévõt). De ami talán ennél is fontosabb, hozzányúlhatnak egy sor beállításhoz, például a sebességváltóhoz. Érdekes, hogy a pénteki szabadedzéseken végsebesség tekintetében a legrosszabb volt Sebastian Vettel. "Csak" 311.4 km/h-t mértek nála, míg ezen lista élén Perez végzett 322.5-tel. Vettelnek a futamon minél többet kell elõznie (fõleg a két, DRS-zónás hosszú egyenesben), azaz elengedhetetlen lesz számára a minél magasabb végsebesség. Ezt többek között a váltóáttételezés megváltoztatásával tudják elérni, amelyet nem tehetnének meg, ha vállalnák a rajtrácsra való felállást, így azonban igen, mert "büntetésbõl" a boxutcából fognak rajtolni.
Érthetõ, vagy inkább aludjak??? Mindenesetre jó kis futam lehet ebbõl, kíváncsian várom, hogy Vettel mire lesz képes egy olyan pályán, amelyen nem könnyû elõzni, bár a két DRS-zóna tud javítani valamelyest az eddigi rossz statisztikai mutatókon.
Jóccakát."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Minstrel
Azért ez az üzemanyagos bohóckodás mutatja, hogy a RedBull valamit nem talált meg erre a pályára, gondolom féltek, hogy ha nem lesz pole akkor Lajos mögött kell menni és nem lesz elsõ körben 3 másodperces meglógás sem, kockáztattak, nem jött be. Bár most már biztos jobban tetszene nekik egy 4. vagy 5. hely, mint a boxból rajtolás.

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Durva egy pont nélküli Alonso és Vettel. 😊

A medve nem játék.

Totti5
3. hely? ahhoz nagyon jó versenytempó kell... idõmérõ alapján az lesz a csoda, ha Vettel elõtt végez, még ha így is hogy Vettel a végérõl jön.

Meghalgatásra talált az imád 😄 A többi futamra is írj ilyeneket <#hehe>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
holnap egy :
1-Hamilton
2-Kimi
3-Alo
befutó a tippem
contraste
Érthetõ a nemtetszés, ha ez az elsõ futamon történik csak annyit mond az RB drukker, hogy pech, most persze, hogy jobban fáj, de ettõl még nem kell belemagyarázni csalást😊

ain't got no history

Mert úgy mûködnek, mint a bíróság. Senki sem bûnös, amíg be nem bizonyítják, s mindenki megkapja a lehetõséget a védekezésre.

desigo
Vettel ezt most eléggé megszívta.
Arra mondjuk kíváncsi lennék,hogy miért sok órával az idõmérõ után születik büntetés és miért megy Horner tárgyalni/alkudozni?
Miért nem a FIA dönt teljesen függetlenül minden külsõ hatástól?
fifi
ha mintavétel után 5 perccel elkaszálják, akkor a magadfajta hõbörgõ kiscsávók a másik oldalról támadták volna be õket elfogultsággal vádolva...

mind1 mi történik, valaki mindig rinyál...
ha ez a szabály és õk nem feleltek meg, akkor bünti és kész, nem kell ezen ennyit rugózni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
Te biztos azonnal tudtál minden körülményt. Megvan ennek a menete.

zzeN
Az, hogy megnézzék az üzemanyag szintet és egybõl ki lehessen osztani a büntit ne kelljen tovább szarakodni 5 órát vett igénybe... ejjha FIA...

szabii98
sokat nem oszt-nem szoroz, Vettel simán vébé lesz, az kizárt hogy nem szerez pontot holnap 😊

I met God. She's black

lájk..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Szujó Zoltán
Hivatalos: Vettelt a rajtrács végére sorolták, a 24. helyrõl indul az Abu Dhabi Nagydíjon.
😄 lehet a fehérjét szívta fel