182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#141132 Ez a kisgyerek 3x világbajnok? mekkora szégyen ez az F1-nek.. :D -
IXEMGabeo #141131 csak nyer a Sonka egy futamot...legyen boldog vele:D -
#141130 Sír már a kisfiu:P -
#141129 Itt a Vettel cheat , mint a konzolokon:
Kör,kör,háromszög, L2+X,kör. -
#141128 Ennyit ért az 1k km
Onnantól kezdve futamon IS megerősödtek. -
IXEMGabeo #141127 Rosberg autója meg is állt... fasza
Majdnem mondtam valamit:D -
IXEMGabeo #141126 Force India szívta meg leginkább a gumi változtatásokat...
Furcsállom, hogy a Merci ilyen gyors annak ellenére, hogy még a fiatalok tesztjéről is lemaradtak:S:S ennyit ért az a büntetés úgy látszik -
#141125 Nekem se tűnt fel -
#141124 Vettellel gáz van. -
#141123 Wéber jól elvitte magát, meg a nézőket is a zavarosba.
Nem tűnik fel neki a "turn 4" kiírás a büntetésnél, aztán fél óráig hőbörög, mire leesik nekik nagy nehezen, hogy nem áll össze képlet...
/arcpálma -
#141122 Mondtam neked !
Kellett volna pénzt raknom, 7x-es pénzt kaptam volna aaaa. -
IXEMGabeo #141121 én sem értem...Bahreinben és Barcelonában sőt a múltkor is szenvedtek...itt meg nem:DDD röhej...
egyébként meg a többiek szúrták el. Grosjean peches volt, Webbertől még így is szép, hogy 10-ről feljött. Raikkonen pedig még feljöhet 2. helyre is -
#141120 Ott állítólag meg volt beszélve, hogy ha biztonságonsak látják akkor ki mehetnek, Rai anno azért nem kapott büntit.
De akkor Massáért kapta valóban, köszi! -
#141119 Mercedest nem értem.
50 fokos aszfalt, simán 1. Hamilton. Mercedessel.
Hideg gumikon úgy ment mintha 4-5 kör lenne a gumiba, és pont optimális a hőmérséklete. Mercedessel.
Másik gumikat használnak? Vagy mi? -
#141118 Penalty was for drive around outside of Felipe... @RGrosjean left track and gained an advantage.
vagyis
A büntetés azért volt, mert körbeautózta Felipét, így elhagyta a pályát és előnyt szerzett..
Olyasmi mint Spa-ban a célegyenes utáni hajtű amikor a rajt után páran kimennek a bukótérbe elkerülni a torlódásokat és jobban tudnak kigyorsítani. Én kb egyet értek, de nem örülök :/ -
#141117 Grosjean has been handed a drive-through penalty for leaving the track at Turn 4 and gaining an advantage.
A Button eset nem a 4-es kanyarba történt. -
#141116 Ez olyan mint az óvodába a rossz kisfiút meg lehet büntetni mindig hisz ugyis megérdemli ugye?:D -
Laceee #141115 Mindegy, tett ő már azért, hogy kisebb hibáért, komolyabb büntit kapjon. -
#141114 Akkor tuti a Massa előzésért kapta? Mert nekem még mindig nem tiszta hogy melyik esetre kapta. -
#141113 De már nem lehetett bevenni azt a kanyart, már fékeztek mikor koccantak, nem tudott volna újra úgy fékezni.
Amit láttunk azt ennél jobban nem tudta volna meg csinálni Gro.
Miért nem haggyák ? Tudna nyerni?
Hamiltontól 22 másodpercre van, hogy tudna nyerni?
Sőt, még a lágyabb gumit úgy emlékszem fel is kell tenni Webbernek.
Top3-ba benne lehet, de győzni 100% nem fog ha nem történik sc/Hamilton deffekt stb.
-
#141112 Lószart. És nem is azért kapta a büntetést, hanem a külső íves előzésért, ami még nevetségesebb. -
#141111 nem is amiatt büntették meg, hanem a Massa előzés miatt... -
Laceee #141110 mert úgy ment oda, hogy már tudta, hogy lefogja vágni... -
Laceee #141109 Azért lassíthatott volna, ennyi erővel mindenki levághatná a sikánt, fekvő rendőr kellene oda, egyből tudná a hungaroring vonalvezetését. -
#141107 Nagy szart, simán előrébb volt már... -
#141106 Miért? Ő is Button mögé jött ki, csak meg tudta előzni nem kellett várni, hogy Button gumijaiba 22 kör legyen. -
#141105 Mivel ütköztek és teljesen már elhagyta a kanyar ideális ívét, kb. lehetetlen volt bevenni azt a kanyart. -
#141104 Menjenek a picsába... -
Laceee #141103 megsem próbálta bevenni a sikánt, elönyhöz jutott, vissza kellett volna adni a poziciót, csak addig Alonso megelőzte Buttont... -
#141102 Vagy most azért kapta a büntit mert Massát a 4-es kanyarba úgy előzte meg ? -
#141101 Vettel lecsúszott volna a dobogóról vagy mire fel a túlzott szigor? -
#141100 ez a hivatalos ok,egyébként meg veszélyes volt Fittölre,ezért ki kellett venni a buliból -
#141099 Nem ez a hangsúly, hanem előtte volt majdnem 1 autónyira mikor koccantak és úgy hagyta el a pályát, és ezért kap büntetést....
Hogy előzött mikor már Button előtt volt? Ezért fasság a büntetése! -
#141098 Pf igy elbszni egy jó versenyt... -
Laceee #141096 pályát vágva előzött... -
#141095 szarházi MOCSOK FIA,grat nekik tényleg -
#141094 És még vizsgálják futam végén az egész ütközést !
Ez hihetetlen! -
IXEMGabeo #141093 Hamilton nagyban megköszönheti ezt a győzelmet Buttonnak, ha így marad...
Webber viszont kurva nagy taktikai előnyben lesz a végén. -
#141092 Grosjean áthajtásos büntetés.
Vicc! Szánalmas szarháziak, ez hülyeség komolyan ! -
IXEMGabeo #141091 áá Grosjean büntetés...pedig nem érdemli most ezt meg