FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Norris 😞 miért hagyta neki a csapat, hogy ő döntsön? Ham is megmondta, hogy enyhült az eső, mégis kiszólították boxba. Norrisnak is meg kellett volna mondani a boxból, hogy bocsi, de az időjárási radart mi látjuk, nem te, gyerekiazonnal.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Utolsó helyekről hányadik is lett kiesés nélkül egy esős versenyen? na hányadik? Ostoba dolgot írtál.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

lac coo
Hát ez megint rohadt igazságtalan eső volt 😊 Max , Bottas túl jó helyen végzett,Alonso meg rosszabb helyen mint ahogy ment . Megnéztem volna szívesen megtudja-e előzni Hamilton Norrist .... Szvsz ,meg .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Vajon megköszöni az FIA nak is?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100

Sainz <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.26. 15:36:55

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
bottasból kiölték a maradék küzdőszellemet is, hozza a szintet... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Nyugi , ne fuss lyukra...Csak szar a billentyűzetem ! >😉

Mi ez a nagy Schumizás, hogy még a nevét se tudod nagybetűvel leírni? Hamiltonnak több űrautója volt, mint Schuminak. Én egyiket se bírtam, mégis megtisztelem őket annyival, hogy egyrészt nem fikázom agyatlanul, másrészt leírom nagybetűvel a nevüket. Legalább az anyanyelvedre legyél annyira igényes, hogy betartod azt a pár szabályt (az én helyesírásom is messze van a tökéletestől, de azért ennyire nem vagyok igénytelen), ami egyértelmű.
oneal1
jesszus milyen érdekes, hogy motor cseréltek Bottinál 😄 😄

!Forza Ferrari!

lac coo
Mint schumi... ez ilyen... ;9)

Űrautó nem kell ahhoz, hogy versenyben legyen... Az ahhoz kell, hogy 10 versenyt nyerjen a 14-ből és versenyekkel a vége előtt végig dominálva vb legyen.
lac coo
Hamiltonm is nyert szorosan VB-t... És de , ilyen sorozatos vb elsőséghez űrautó kell, ez tuti.. Schuminak is, Hamiltonnak Max -nak is kell hogy versenyben legyen. Ezért autódport.. Én kifejezetten utáltam mikor Schumi már féltávon vb volt ....

HTS s3rg1nh00
ezt már Palik is megmondta: mindenki arra emlékszik,ki lett a vb és mivel,jó példa erre 1999 amikor Mika nyert a McLarennel de a konstruktőrit a Ferrari zsebelte be.

eközben Lewis a csapatrádión: a pitwall nem hagyott elég helyet,man!<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
Benetton 2x vb is az űrautóba volt ugye?

Mind érezzük a stílusod, nem kell erőltetned tovább.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Schumi azért összerak(a)ta azt a ferrarit.
És ha jól emlékszem hamilton mercijének az alapjait is Schumi rakta le...
Hamilton csak beleült

Érdekes döntés, mert ebből nekem az jön le, hogy fontosabb nekik az egyéni, mint a csapat vb, holott a pénzt a csapat vb hozza nekik. Furcsa, de taktikailag ez is egy opció.
adam46
Mekkora szánalom egy csapat. 😄
__Jacek__
Ő is lehet, de úgy hogy útáltam mikor ment a cípőfüzőjét nem kötheti be a sir... most is látszik nyomás alatt mit teljesít 😄

De a legalja hogy már hátra küldik a kutyulit kamu büntetéssel hogy kicsapja Maxot 😄 Ennyire tele a gatya a nagy 7x-es lovagnál? 😄 😄 😄 😄 😄

Ez szánalmas lol
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.09.26. 10:05:06
lac coo
Az a Schumi, nem ... , 😄

adam46
Mondjuk szerintem Hamilton már bármit tehet, akkor is egy nagy nulla marad sokak szemében. Alig várom, hogy visszavonuljon a picsába, aztán menjen el függönyökkel bohóckodni.
Ez a komment már az ilyen átlag F1 Facebook-os oldal komment szekciót idézi ami nagyon nem idevaló...<#levele> Nem azt írod ami a pályán történik de még köszönőviszonyba sincs. A felsorolt 3 pilóta közül pedig egyikben sincs akkora alázat, hogy szabadidejében is gyakoroljon. Massát simán verte Alonso, Max feladná a leckét még Alonsonak is. Ostoba dolgot írtál.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

oneal1
ez kurvajó! 😄 😄

!Forza Ferrari!

Azért az beszédes, hogy Gasly, Albon és most Perez se tudta hozni a szintjét. Szerintem, amit most nyom az a régi F1-et idézi, nekem a pollkorrektség a finomkodás nem tetszik legyenek kemények, merjenek kockázatot vállalni és ha ütköznek, na bumm. Nagyon elpuhult az F1 az utóbbi időben. Lehet utálni nincs azzal semmi gond, de színesíti a sportot az biztos és kellenek az ilyenek (mármint színesítő egyéniségek). Leclerc tehetséges pilóta viszon színtelen-szagtalan számomra. Norris jó arc, nagyon csíptem a Norris-Sainz párost.
Amit nemlátok Verst-nél azt látom Lecl és Norris-ál.Nagyon remélem hogy felspanolják Norris-t arra a szintre h igen nemsokára te mész a vb címért és be is huzza.Ha nem szopatná agyon magát a ferrari már Lecl lenne a pontverseny elején.Alonso mikor jó autót kapott körbehugyozta Schumit.Ami addig nemnagyon sikerült (Hakkinen) senkinek.Na az ilyen kiemelkedő teljesítményt nemlátom.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ha nincs antihős, akkor nincs ki ellen drukkolni 😊
__Jacek__
Szerintem is a mezőny előtt évekig autókázni egy űrhajóban az az igazi megsüvegelendő teljesítmény 😄
Kinek a Vatikán, kinek az FIA, tudod.....
Apropó, a feleségem kérdezi: még nem zártak ki senkit, hogy mégiscsak hamiltoné legyen a pole?

RatBaG
hopika! hogy fog fájni az a nyak...
https://streamja.com/AKZLn

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Beakadt a függönybe a lába...

Hamilton már bármit megtehet.Megáll holnap a célegyenesbe kiszáll és odaszarik akkor is ott marad a 7vb cím.Verst amit az elmúlt évekbe csinált az vmi katasztrofa volt. / CrashMax / De komolyan.Megnem erősített forrásból már össze akarták hívni a vatikánt hogy 10-15 ördögűző kezelésbe vegye.Lekellett szedálni azt a holland [email protected]án bezárhatták volna mint hanibál lecter-t.Tisztán látszik hogy mentális kondicionálásra szorul. Ennyi. Nálam Nagyon Nagyon nagy jóindulattal Massa Button Rosberg mögött kullog
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.09.25. 17:28:52

lac coo
Az ilyen lutri esős eseményeket sose értékeltem igazi teljesítményként, inkább csak érdekesség ...

lac coo
Azért azt látni kell, hogy a williams a mezőny végére való ,a Ferka meg jo esély az celső harmad hátulja... Egyedül a McLarennek van tempója, de félek ide kevés lesz ... szerintem Hamilton behúzza.. Vagy elrontja 😊

repvez
Na mi volt az időmérőn, vagy fordított rajtraccsal indulnak holnap <#banplz>
Az éven még nem hibázott.Függönyös hányszor?
mcmoha

sure
Végül csak lett, nem is akármilyen

Isten nem bottal, hanem VMware.

még mindig ő a crashmax csak raktak alá egy bajnokesélyes autót

lac coo
Van ez így 😊)
Ahogy nézem nem igen lesz itt ma időmérő .....

AnuluWork
Így szokott megállni. ÉS? 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
a mai program
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2021.09.25. 09:59:24

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lac coo
Bar ahogy most olvastam olyan ido van most ott , sok minden nem lesz ma megrendezve ....

lac coo
Minek, holnap úgy is összeakad megint valakivel VER.... 😊 Közepén már nehéz lesz előznie, és ő azt sose tudja se elengedni se mogoldani ... Erre raknék egy ksiebb összeget... 😊

Sippie
Pereznek illene lenne már villantania valamit.

Legalább beérni a harmadik helyre,aztán felöklelni Hamiltont a rajtnál...
desigo
Meglépte a Red Bull a hetek óta levegőben lógó motorcserét Max Verstappennél

Még mindig szánalmas,hogy a Merci által lezúzott autó miatt hátrányba kerülnek!
mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.