FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

nyuny01
A te álláspontodat nézve, szinte minden évben ki lehetne zárni egy autó-pilóta párost... nem?
Azért mert utálsz valakit, nem kell túlerõltetni irányába a véleményed! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
csak Sumci jobban beégett a nagy comeback után,mert Armstrong 3. lett asszem a 2010-es Touron.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Botond
Vannak ott kövek is kerékvetõnek, de felrakná rá a gépet és egy kerék már ki is tört. 😄
Botond
Szabálytalan autó, amit kizártak "alóla", de õ világbajnok lehetett, mert "nem tudott róla", az megvan?

De mindegy, bele se menjünk.
nincs kizárva, hogy az egykori sisakjuk miatt nevezték el õket "pilótáknak"😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Carlos
A fészer a boxutca és a bokor a kerékvetõ...
EPIC!
A pólós repülõs-szemüveges-bõrkesztyûs szerkó is üt! Régi szép idõk...

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ja csak Schumi nem doppingolt <#eplus2><#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Vagy épp vesztett el.

ain't got no history

Én még emlékszem, hogy annak idején Senna sem volt az a ma született bárány. És ezzel egyáltalán nem a nagyságát szeretném megkérdõjelezni. Nem egy világbajnokságot szerzett a sorsdöntõ futamon történõ "kisebb" koccanással.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Ulvar
Senna meg Contador ilyen alapon...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Botond
Sumák az F1 Armstrongja.
mcmoha
"Nem tudni, az iszlám alkoholtilalmát hogyan tervezi kijátszani"-milyen kis naiv a cikk szerzoje.<#nyes>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Rég hallottam ilyen baromságot😄

"pont ott kezdett el süllyedni a sport". Azt még elnéztem h csalózod a Schumit, de ilyet írni h végleges eltiltás...ááá

Botond
Ja, mert a csaló, nem elõször kizárt sumák nekiment és sérült Villeneuve autója. Ott kezdett el süllyedni ez a sport, hogy a harmadik ilyen dobására se kapott végleges eltiltást...
a.carkey
Csak nem eléggé gyors ... 😞

Kicsit olyan érzésem van - annak ellenére, hogy az évad elején az elsõ verseny elõtt Buttonra fogadtam és arra, hogy nem Kimi, hanem Grosjean szerzi majd meg az elsõ Lotus gyõzelmet -, mint 1997ben, amikor VÉGRE Hakkinennek összejött a futamgyõzelem.

Utána pedig a következõ évben és azt követõben is világbajnok lett. A Lotusról tudtam, hogy korrekt lett az idei, a jövõ évit gondolom Kimire is fogják szabni, de nem hittem volna, hogy idén nyer. Szóval le a kalappal, mert baromi nehéz versenyt nyert meg.

A medve nem játék.

Botond
Próféta vagyok amúgy, csak szólok. 😄
repvez
tudsz mintát mutatni, hogy milyenek?
Shiwo
milyen felüdülés lehet neki, hogy a Lotus meg kõkeményen megbízható alatta

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kamasznak inkább más kamasz. Amilyen technikai problémákon keresztülment a McLarenes idõszakában ... Leszarja az egész felhajtást. Vettelnek viszont szófosása volt a pódiumon.

A medve nem játék.

Totti5
Kurv. nehéz eset a srác, egész évben ilyen flegma volt? bár a megnyilvánulásai alapján igen. Érdekes, hogy ez az imádni való. Nekem nem tetszik, a kevesebb több lenne, de állandóan ezt nyomni... mint egy lázadó kamasz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
nagyon komoly <#eljen>
bakkerman
uhh defasza

hungary27
a.carkey
<#nyes>

A medve nem játék.

Master91
Lteebee
Button tényleg csinálhatott volna úgy, mint aki szeretné azt a pozit.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Szerencsétlen Schumacher... amugy ennyit Ross Brawnékról. De mondták az emberek itt, hogy a Brawn gp Ross miatt volt olyan penge. Nagy lopikulat... a Honda milliói és tervezõi miatt volt jó. Full aduász autóból lett egy pontszerzésre is alkalmatlan hulladék. Ennyit a nagy tervezõ úrról...Newey nyomába se ér.

a.carkey
Schumacher az USAban szokatlan helyzetbõl szeret nyerni. Lehet, hogy idén is õ fog. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
58ban volt 11 (?) futam, 82ben meg 17. Nem mindegy. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Majdnem elment Grosjeanon ez a qurva gyõzelem. 😄

A medve nem játék.

Ami engem illet erre nem tudok választ ..én rendes papir modeleket szóktam csinálni...abban esetleg segithetek!!Persze f1 es modelleket!!!!
nearo
odaírhattad volna, hogy kire gondolsz, számomra csak most derült ki, hogy MS-re... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
MSC defekt miatt jött ki másodszor...ez a szezon jobb nem is lehetne számára...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"...Versenyt nyertem már korábban is, de boldog vagyok. Nincs miért ugrándoznom jobbra-balra. Még van egy pár futam hátra, megpróbáljuk megismételni ezt az eredményt. Biztos vagyok benne, hogy jót mulatunk ma este, és holnap amikor majd másnaposak leszünk a hosszú bulizás után, akkor emlékezni fogunk arra, hogy mi is az oka a másnaposságnak. Igazság szerint örülök, a csapat és a magam nevében is.” 😄

ScarY MAN
kimi zárószövege engem is érdekelne <#eplus2><#idiota><#taps>

...

fifi
van valakinek linkje a verseny utáni dolgokról?
/dobogó-sajtótájékoztató/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pont ezért nem szerettem azt a pontrendszert. Jelenlegivel elégedett vagyok...

Jó volt ez a mai futam😊 Akárki akármit mond Vettel megérdemelten van ott ahol...nézzétek már meg webbert mit össze balfaszoskodik ugyanazzal a technikával. Szerencse is kell, de mikor arról beszélünk, hogy kihullanak az emberek vki elõl akkor olyasmirõl van szó mint pl Zsoltikánk egyetlen forma1-es pontjáról😄 Ezt a red bull taktikával, némi szerencsével hozta...de hát tudjuk mindig ki mellé pártol a szerencse😊

bakkerman
Kimi viselkedése a gyõzelme után epic,felvételrõl visszanézve azt ahogy kiszáll a kocsiból egészen az interjúszobáig PRICELESS! az biztos,hogy még egy ilyen figurája,jelensége nincs a jelenlegi F1-nek

akkor még koránt sem ért annyit egy gyõzelem uaugy 2pont volt a különbség mint a többi helyezés között. Összességében 2ponttal maradt el kimi es 3szor esett ki mi schumi 1x

Hát baz..meg a Vettelnek a F.I.A odaadhatja a dijat.Ez a Button meg mekkora lúzer....,legalább fogta volna..az ivet.Mclaren sorra dobálja a pontokat a redbulnak...és ezt más szájából hallottam elöször.Na mindegy...,de hogy a mclarentõl tényleg nem lehet elvárni,hogy egy futamon ne legyen valami szarság.hamilton hasraütve 5 versenytõl esett el ,abból kb 2 ..1 hely lett volna.
ez meg nem is Vettel, hanem Hamilton szemétsége volt, aki direkt befékezett Webber elõtt és az akkor rutintalan elsõ éves Vettel belerohant...

58-ban és 82-ben 1 gyõzelmet szerzett Hawthorn és Rosberg így lettek világbajnokok

2003-ban szinte nem is volt motorhibája Raikkonennek. Azt a vb-t azért bukta el Raikko, mert az 1 gyõzelme eltörpült Schumi 6 gyõzelme mellett

1958 és 82 után szintúgy nem kimondottan érdemelte volna meg az a versenyzõ, mely az akkor új pontrendszernek köszönhetõen lett volna vb...