FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Azért mert utálsz valakit, nem kell túlerõltetni irányába a véleményed! 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De mindegy, bele se menjünk.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
EPIC!
A pólós repülõs-szemüveges-bõrkesztyûs szerkó is üt! Régi szép idõk...
Þór vígi þessi rúnar
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
"pont ott kezdett el süllyedni a sport". Azt még elnéztem h csalózod a Schumit, de ilyet írni h végleges eltiltás...ááá
Kicsit olyan érzésem van - annak ellenére, hogy az évad elején az elsõ verseny elõtt Buttonra fogadtam és arra, hogy nem Kimi, hanem Grosjean szerzi majd meg az elsõ Lotus gyõzelmet -, mint 1997ben, amikor VÉGRE Hakkinennek összejött a futamgyõzelem.
Utána pedig a következõ évben és azt követõben is világbajnok lett. A Lotusról tudtam, hogy korrekt lett az idei, a jövõ évit gondolom Kimire is fogják szabni, de nem hittem volna, hogy idén nyer. Szóval le a kalappal, mert baromi nehéz versenyt nyert meg.
A medve nem játék.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
/dobogó-sajtótájékoztató/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1958 és 82 után szintúgy nem kimondottan érdemelte volna meg az a versenyzõ, mely az akkor új pontrendszernek köszönhetõen lett volna vb...