FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL Vettel kirohanása. 😄 Nem is emlékeztem hirtelen erre.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Bunyó, mint egy jobbfajta hokimeccsen. 😊

A medve nem játék.

passatgt
kis magyarázat? nem teljesen értem mi történik😊

a.carkey
Off:

Hehe ... 😄

Ezt hogyan fogják védeni?

A szitu kb., mint itt:

Lehet, hogy a válasz pedig ez lesz? 😄

A medve nem játék.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Christian88
Lehet, hogy úgy jobb lenne, bár szerintem így nagyobb hangsúly van a kigyorsításra az új egyenesre. Továbbá kevesebb az esély, hogy visszarepülj az egyes kanyarba esetleges balesetnél, fékhibánál. Nem lehet bukóteret odatenni.

http://www.twitch.tv/hegii

passatgt
nekem tetszik, de a sikán a hosszú egyenes elõtt sztem felesleges

Christian88
Itt az én ötletem a Hungaroringre. Lehet hogy kicsit széles és még alakítani kellene rajta, de csak az új egyenes szögén kellene változtatni szerintem, ami egyben DRS is lehetne.

A beszûrással lehet gondjaim lesznek:

http://www.twitch.tv/hegii

ja jöhet én twitteren fent vagyok😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pluskast
Jaja! Kíváncsi vagyok a reakcióra én is😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

repvez
Link jöhet, ha van reakció róla látni szeretném 😊
FeikG
Már elküldtem neki😊
A bevételen majd osztozunk.....

Abu Dhabiban is defektje volt 7. helyrõl kellett kiállnia a pitbe😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
jogdíj ellenében 😊 egyébként mi a hivatalos cime ? vagy van FB oldala mint a többieknek vagy mindenki twittel ? 😊
szép munka😊 ügyesek vagytok PS témában

FeikG
Ez bitang jó! lophatom?????

Pluskast
Ezt el kéne küldeni neki, nagyon nagy lett!!<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Durva, hogy jövõre kiesik a VB küzdelembõl egy Hamilton nevü figura. 😞

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
érdekesség...
Schumacher egy negatív rekorddal érkezik Austinba: zsinórban öt versenyen nem szerzett pontot, és ez még egyszer sem történt meg vele a 305 futama alatt...
Szingapúr:elnézte a fékpontot,ráfutott JEV-re
Japán:az elõzõért +10 rajthely,11.
Korea:13.
India:1.körben defekt,utána sebességváltó miatt DNF
Abu Dhabi:11.

jól látszik mennyire forszírozza ezzel a semmire sem jó autóval,már én is azt mondom inkább vonult volna vissza szezon közben...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#nyes><#eljen>

lac coo
<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
Egy kicsit PS-eltem 😊
desigo
Legalább õk fejlesztenek...
fifi
ha megforgajuk, lehetne boronálni/kombinátorozni a szántóföldet vele...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szabii98
bemutatjuk az új generációs redbull ekénket

I met God. She's black

contraste
Már el se rejtik a csalásaikat?😄

ain't got no history

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Peter1
Michael Schumacher tegnap este rangos kitüntetésben részesült: Frankfurtban átvehette a Sportlegenda díjat a Német Sportsajtó Bálján.

Ide mit lehet írni?

fifi
azért, mert te azt mondod?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez hülyeség, a vezetéstechnikai centrumot nem fogják elbontani.
Ez valami amatõr aki ezt a tervet készítette.

http://www.hellring.com/

Pont a célegyenes végi kanyarhoz nem nyúlnék, az legalább most is jó hely elõzésre. És megint csak elrugaszkodott a valóságtól, keresztül-kasul megy a pálya a benzinkúton, alagúton, parkolón és kb. mindenen ami ott van. 😄

a.carkey

A medve nem játék.

szabii98
<#nemtudom>

I met God. She's black

Totti5
Button miért maradt ki a címbõl?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha van pár jó kanyar, akkor nincs szükség DRS-re. Igazából szerintem a legtöbb tervvel pont az a probléma, hogy mindenki DRS-t erõlteti, de több pályán is láttuk, hogy az sem garancia elõzésekre. Bõven elég szerintem a célegyenes erre a célra, a többi részen meg oldják meg. 😄

szabii98

I met God. She's black

Lteebee
10 mondat a cikkírótól, 2 Villeneuvetõl😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

szabii98

bivaly autó....

I met God. She's black

kifli
a célegyenes is kb rövid a drs-hez 😊
a.carkey
A balesetek kapcsán igaza van. Az õ kereke már ölt is embert ...

A medve nem játék.

Kicsit egyszerû, de legalább lehetne elõzni rajta, és szeretem a gyors pályákat. 😊
Elsõ elõzési zónában az üldözõ megelõzi az elõtte lévõ versenyzõt, aki aztán közel tud maradni hozzá, és a második hosszú egyenesben vissza tud támadni, ami nagy eséllyel sikeres lehet.

De amúgy nekem is a #131238-as jön be, szerintem küldjétek be, hátha ilyen lesz.

De közelebb kerülne sokkal, aztán kanyar után tudna támadni esetleg.

Arra gondoltam én is, de néztem pár képet a Google Earth-ön belül, hogy mennyire dombos és elég körülményes (költséges) lenne megoldani. Az is megfordult a fejemben, hogy az utolsó kanyarkombinációt kéne levágni, de akkor meg a box bejárat lesz gáz.

passatgt
hátsó egyenest lehetne jóval feljebb vinni

Master91
Eddig nekem ez tetszik a legjobban.
Keménydió. Igazából szerintem elmondhatjuk, hogy mind álmodozunk. Egyszerûen sokba kerülne egy olyan átalakítás a vonalvezetésben, amely gyökeres változást okozna. Az infrastruktúra modernizálása is égetõ, így szerintem megint ki lesznek békülve a célegyenes meghosszabbításával, meg valami apróbb módosítással a jelenlegi nyomvonalon. A baj, hogy pl. nem tudom mennyire tartozik a külsõ telek még a Ringhez. Befelé azért lenne jó terjeszkedni, mert csak fa van, de azokat meg ki kéne vágni (pénz), fõleg, ha új tribünt is betennének. Nem sokat gondolkodtam rajta, elõször kivittem a bal oldali erdõsáv felé én is a 3-as után, de a Mansellt mindenki annyira imádja, hogy inkább bent hagytam. Aztán meg tettem be egy komplett másolatát két kanyarral odébb 😄

repvez
😄
LaszloLedzenyi
kampós zsidó orrán lenne a 2 drs zóna

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"