FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
de jó hogy nincs m1em épp....na m1, a sky stream am is jobb 😄

I met God. She's black

Carlos
19:30 de elõtte mindig van 30 perc hülyeség.
De az idõmérõ 18:40 vagymennyi szombaton.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Ez biztos? Mert port.hu-n néztem és ott 16:30-ra van irva.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

desigo
Master91
Fasza, egyik edzésbe se tudok bele nézni...köszi
desigo
Az Amerikai Nagydíj menetrendje (magyar idõ szerint)

November 16. Péntek
17:00 Elsõ szabadedzés
21:00 Második szabadedzés

November 17. Szombat
17:00 Harmadik szabadedzés
20:00 Idõmérõedzés
21:00 FIA sajtókonferencia az idõmérõedzés elsõ három helyezettjével

November 18. Vasárnap
20:00 A 34. Amerikai Nagydíj
22:00 FIA sajtókonferencia a futam elsõ három helyezettjével

Pálya Infó:
A pálya hossza: 5516 méter
Kanyarok száma: 20
Körök száma: 56
A futam hossza: 308.896 kilométer
Master91
Helyi idõ szerint éjfélkor lesz az edzés?
a.carkey
Nesztek nektek Samantha Ewing!

A medve nem játék.

a.carkey
1x is sok bakker, na de 2x!!!???? NÓÓÓÓRRRRRMÁÁÁÁLIIISSS?! 😄

A medve nem játék.

vótmááá én linkeltem😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
Megjöttem a pihirõl!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Ilyen meredek pályán volt a poroltós baleset is.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

passatgt
erre inkább nem írok semmit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
Jockey is oda járt állandóan inni, megtalálja a jó helyt Kimi is 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez nem kívánságmûsor..piac 😊aki többet fizet azé a jog..IKO media group költségvetése nagyjából ki is merült a seria-a jogaival.
digi meg indított 3 saját mûsort..nézd a dolgok szebbik oldalát is .)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN
"A versenyzõk véleménye a Circuit of the Americasról:

Kimi Raikkonen: Semmit sem tudok Austinról, csak a Circuit of the Americas nevét hallottam eddig."

😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

akkor is szemétség, hogy odapakolták. Simán hagyhatták volna a sport 1,2-n...

Austint várom már, sztem a Red Bulloknak feküdni fog a pálya

zzeN
Érdekességként:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Christian88
esetleg nincs valami összehasonlítás az eau-rouge meredekségével?

http://www.twitch.tv/hegii

adná az isten hogy Alonso nyerjen

Mersant
ez eddig tetszik, jo meredek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
valamit félre értettél..a cég esetében a cég vezetõit értettem nem a szerelõket, mérnököket vagy tintás Kimit.
feketén fehéren le van írva mit mûveltek, mûvelnek.
tehát a véleményem nem változott semmit..szarházi banda a lotus.

Dietrich
RTL Sport Klubra, ami kb senkinek nincs,

csak mindenkinek van a digin kívûl 😄
egyébként a román digisporton ott fityeg a seria-a

desigo
"Az F1 fõorvosa, dr. Gary Hartstein most jelentette be a Twitteren,hogy az @fia nem hosszabbítja meg az év végén lejáró szerzõdését."
desigo
nem rendszeresen csak 1x, 1x😄

OFF: az is szánalmas, hogy az Olasz focit levették az összes csatornáról. Ja bocs rápakolták az RTL Sport Klubra, ami kb senkinek nincs, mert az a csatorna megszûnt a DIGI TV-nél

a.carkey
A RBrõl csinált hasonlót az olasz faszi.

A medve nem játék.

a.carkey
Minek hallgatod? Ez a faszi már azelõtt is egy barom volt, hogy "befutott". 😊

A medve nem játék.

Beszartam a nevetéstõl Puzsér nyilatkozatától Schumiról: Kb azon nevettem mennyire szánalmasan gyenge kritika, amit lenyomatott <#idiota><#eplus2> Szégyellem ezt az embert h félig Juvésként õt kell hallgatni a streameken is...

Jeffjohnson
Jó ez az elemzés szívesen látnék ilyet a RB-ról vagy Ferrariról

a.carkey
Ez is Lotus:

ez is, csak buzi indavideos:
Lotus 2012

A medve nem játék.

a.carkey
Átépítés, Tilke, stb. baromság, majd Hockenheim, végül lehet, hogy nem is lesz német gp ...

A medve nem játék.

most hangulatom sincs elolvasni egy újabb Alonso nyalós féle cikket még akkor sem, ha korrekt és realista...

Vettel érdemli meg jobban még annak ellenére, hogy mennyien felháborodtak az uborkázásán, meg, ahogy kiakadt Ricciardora. Gyerekes valóban, de ez legyen a legrosszabb tulajdonsága😄

pedig full valos dolgokat mond

kapná be a faszom mindig utáltam a fél francia, kanadai ivadékot😄 Hiába lett világbajnok az apja mérföldeket vert volna rá

ezt egy szoval is lehetett volna irni 😊 angolul 3 betu j-vel kezdodik es w-vel vegzodik.

mcmoha
Én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni de teljes mértékben osztom a véleményed. <#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Sztem tehet, én utálom az üzletpolitikáját, és még csak zseniálisnak sem tartom, ezért is szerettem volna ha annak idején szakítanak az F1-l.
Nem tudok ámulattal nézni egy olyan üzletemberre aki piszkosul nagy pénzeket akaszt le, és aztán a töredékét forgatja vissza, miközben nagy szemforgatással nézi a versenyzõk és csapatok küszködését.
Hosszú-hosszú évekre kivitte a pénzt az F1-bõl, és ez elkeserítõ.
Olyan társaságok kaszálnak és követelik a jussukat, akiknek semmi, de semmi közük az F1-hez, de szerzõdésük van, ráadásul sok évre, ezért aztán így már jár nekik.
Bernie nem felfuttatta az F1-t, utazott a hátán, és a legelemibb üzleti fogásokat alkalmazva lavírozott a neki kiszolgáltatott felek között.
...
..és igen, ezáltal közvetlenül(!) felelõssé teszem, abban hogy nagy múltú pályák, és csapatok kerülnek a partvonalra, mert az én elgondolásom szerint az F1 bevételeit az F1-ben érdekelt felek..legyen az csapat, érdekvédelmi vagy más felügyelet, a versenyt biztosító pálya,
...bármi aminek köze van a sporthoz, ezek kapják.
De már nem fogják, pénzért elrángatja bárhova a versenyt, szintén nem foglalkozva azzal hogy a pontot nem szerzõ csapatok logisztikai költségei a sokszorosára emelkednek az ide-oda röpködõ száguldó cirkusz követésében.
Egy álszent szemforgató, aki ha kell elássa a másikat (lásd Mosley esete), versenyszériákat hív létre hogy jobb tárgyalási pozíciót biztosítson magának, bárkire hajlandó mutogatni csak saját magára nem, hiszen õ nem felelõs semmiért.
...csak az a tipikus pénzért anyámat is eladnám mentalitást követi és követte akkor is amikor megszerezte a jogokat.
Ez az F1 teljesen más képet mutatna, ha egy, a sportot jobban szeretõ üzletember mozgatná a szálakat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
"komoly anyagi problémákkal küszködõ Nürburgring csõdeljárás alá került."

Errõl Börni tehet? ha pedig csõdbe ment a pálya akkor a pálya üzemeltetõje a felelõs, egy lenulázott pályával meg nem lehet szerzõdést kötni. Mibõl fog fejleszteni? mibõl fogja teljesíteni az elõírásokat, mibõl fogja lebonyolítani a versenyeket? semmibõl nem lehet futamot szervezni és pályát fenntartani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
off
érdemes a cikket elolvasni mekkora egy tetû cég ez a mai Lotus...

A Lotus kvázi zsarolja a szériát

a.carkey
Hihetetlen, hogy a Bernie miatt szétqurták Hockenheimet és a Nürburgringet. A Nürburgring már csõdben, Hockenheim még tartja magát.

A medve nem játék.

Master91

Texasban sok a sivatagos rész😊

desigo
Ilyen volt - ilyen lett

a.carkey
Úgy vágták be a nyíííhááá hangot Kimi alá, mintha õ visítozott volna ...

A medve nem játék.