182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#141458 http://formula.hu/hirek/153/383/81714/az-elso-brit-ferrari-ferrari-312b3-1973 -
#141457 Milyen jó szag lehetett ott ilyenkor, szerettem a kétütemű "trabantillatot" -
#141456 -
#141455 -
#141454 http://formula.hu/hirek/153/383/81742/a-mercedes-elso-angolja -
#141453 Ezeknek pusztulniuk kellett. De persze még mindig vannak egyesek, akik ezeket a majmokat sírják vissza, és istenítik a főbránermájsztert. De amelett, hogy remélem soha sem jönnek vissza, remélem azt is, hogy esélyük sem lesz még egyszer a "médiájuknak" az olcsó gagyit eladniuk tuti hyper-szupernek az élet bármely szeletén. -
Chris Lowe #141452 Nicole-ról nekem a south park ugrik be, amikor tom cruise kiabálja, hogy "Nicole segíts!?" :-D
Nagy királyság volt... -
#141451 én sem hiányolom a közvetítésekből. -
#141450 Azt látom, hogy nagyon hiányzik neki Nicole. Facebookon 1 hete azt írta hogy reggel amikor felébredt, nem őt, hanem Roscó golyóit pillantotta meg:D
Ma meg ment valahova ótóval ( az a kép ami a linkben ) és hogy Rosco ül azon a helyen, ahol másnak kellene...
Azt nem lehet mondani hogy megkönnyebült, vagy felszabadult volna ( mint ahogy be lett harangozva a szakításuk a médiban ), mert folyamatosan Nicolet emlegeti. -
#141449 F1 lájv bulvár része:
http://www.f1-live.hu/bulvar/hamilton-nagyon-vallasos-lett-es-a-zenei-studiojaban-imadkozott/
Kíváncsi lennék melyik pilóta lazít még ennyire a szünet alatt :s -
Chris Lowe #141448 1.9pdtdi alapmotoros. De jó az, nem száguldozom vele, 6fővel légkondival 140, szerintem elég. Munkára van elsősorban. -
#141447 kiszenvedem ha belepusztulok is, de azért közbe nagyon örülök hogy ez az időszak megszűnt....nem egy világ vagyunk Czollner-rel. érdekes volt végighallgatni (bár még van).
...ezekre a Clio-s évekre én is emlékszem, kicsit másként...bár azt becsültem, hogy csinálták, mert legalább csinálták. -
#141446 inkább az utóbbi.. -
#141445 1.9-szes vagy 2.5? -
Chris Lowe #141444 :-D
Egyébként az enyém is fekete...meg egy kicsit szerényebb kivitelü, nincs bőrülés meg testőr. :-) -
#141443 Változott az F1-lájv, haver szokott linkelni, már nem olyan trágya mint volt, de még midnig van azért 1-2 celeb + felfújt hír.
Mondjuk úgy hogy talán elindult valami úton...
Még mindig nem adok a szavára azért. -
#141442 Mivel a magyar motorsport portálok nagy része az internetről informálódik nagy a valószínűsége, hogy ugyanazt a hírt több oldalon is megjelenítik.
Én azt vettem észre, hogy az F1 lájv csak egy az egyben fordítja a külföldi portálon megjelenő cikket míg a többi oldalon beszúrnak esetleg olyan korábbi hírekből infót amik kapcsolódhatnak az aktuális hírhez. -
G_ArchAngel #141441 Mostanaban azt vettem eszre, hogy ami megjelenik f1-live.hu-n, az 2-3 nap kesessel publikalva van motorsportal.hu-n is, szoval kerdeses, hogy meg olyan szar-e az F1Live, mint volt anno vagy a Motorsportal szintje megy lejjebb? -
#141440 igaz ez a gagyi efegylájv oldal, de a Czollner interjú náluk készült. Itt legalább nem fórumok a forrásaik :p
Czollner Gyula: Évek óta egy szót sem beszéltem Palik Lacival… (Exkluzív) -
#141439 ahol egy négykereke Nissan PAthfinder elakad, ott ez átmegy simán pedig csak elsőkerekes, nagy, robosztus, kényelmes, ergonómiailag is jó a kialakítása, benne van minden ami kell, még kettesben is megvillogtatja a kipörgésgátlót :) -
#141438 lool a szolgálati autóm nekem is T5 multivan :D
2.5 tdi 180 lóerő, megy mint az állat. -
#141437 Formula E secures Fox Sports TV deal -
80 országban már biztosan közvetítik..hogy majd nálunk is kitudja? -
#141435 -
G_ArchAngel #141434 Sejtettem, ismeros volt a stilusod valahonnan...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #141433 Egy szamuraj soha nem csinal olyat. Osszeszoritja a szajat es felvagja a hasat...
...Domenicalinak? -
#141432 Mióta a Dallarától megvették képtelenek hozzáértően használni. -
#141431 Már olyan régen, hogy megérthető, ha egyre többen kezdik elveszíteni a csapatba vetett hitüket és nem hisznek már ebben a kifogásban. Domenicali óta hullámvölgyben van a csapat. -
#141430 De hány éve már hogy szarakodik nekik a szélcsatorna??? -
#141429 Mire összeszedik magukat, itt a szezon vége.
És Fernando megint könnyes szemmel néz majd a távolba. -
#141428 -
#141427 http://formula.hu/hirek/153/383/81728/tovabbra-is-gondban-van-a-ferrari-a-szelcsatornaval -
Chris Lowe #141426 Hehe nekem is vw t5 multivanom van...bár nem szeretném ha megkarcolnák, mert ez az autó normál emberi viszonyok között(értsd nem raikonnen szinten) abszolút nem kisteherautó hanem nagyon sokrétüen felhasználható luxuskocsi. És igen nekem is a kedvenc autóm, nem cserélném se mercire se bmw-re. -
#141425 Fedélzeti kamerák régen. :) -
#141424 -
#141423 "rájött nem ért semmi máshoz csak az F1-hez"
Lol. Két 10. hely rally vb összetettben úgy, hogy nem indult minden versenyen. Mennyire szar, tényleg :DDDD -
#141422 régen aszfaltosak voltak, majd kitalálták a kavicsos meg homokos bukótereket, hogy ne tudja folytatni a delikvens a versenyt. csak hogy ezek a bukóterek jóval veszélyesebbek az aszfaltosnál ha egy autó gellert kap és borul vagy ötöt is nagy sebességnél.
szerintem meg aki elhagyja két kerékkel a pálya szélét jelző vonalat büntessék meg.
városi pályán pl. Monaco valahogy senki nem akarja a vonalat átlépni :p -
#141421 csupa fikciók? :DD
Te hány éves is vagy? Ilyet nem állít olyan aki látta élő közvetítésekben mi is történt a pályákon egyik sem kitalált történet... -
#141420 melyik részével nem értesz egyet amit mondott? vagy mi nincs úgy napjainkban a F1-ben mint amit mondott?
Kimi ment rallyzni, nascarozni totális bukás..rájött nem ért semmi máshoz csak az F1-hez.
JPM azért bizonyított már 1-2 helyen.. -
#141419 "Melyiküket ütnéd meg szívesebben? Sergio Perez vagy Luca di Montezemolo?
Erre most nem fogok válaszolni."
:D