182114
  • IXEMGabeo
    Stefan Bellof is gyors volt esőben:)
  • FeikG
    Hogy miért büntették,azt már leírtam korábban.
    De mint Hill vagy Vilnöv esetében,akkoriban még a lekörözni kívántak mellé se mertek így bemenni,nem hogy az első helyért előzni.
    Mindkét esetben túl optimisták voltak.
    Persze lehet ragozni innen is onnan is,de ilyen esetekben a tény az,amit látni akarsz..
  • FeikG
    "Feki G-nek meg..1977 óta nézem a F1-t nekem nem kell bemutatnod milyen volt és mivé vált"
    Persze tudom,meg e....................kkora halat fogtam!
    Közel egyidős vagy a lányommal,tehát már akkor nézted mikor még pelenkáztak közben..
    Persze nézni és érteni az két különböző dolog.
    Látod én csak 81 óta és még így sem láttam mindet,mert egyedül az osztrák 1 adta és nem is az összeset,ráadásul egy antenna erdőt kellet telepítenem,hogy valamit lássak belőle...
    Értem én! " de meddig van nyitva" by Palik
  • Norbi1990
    ha mindennapos volt az eset, miért zárták ki a bajnokságból?
    Azt hitte, hogy Villeneuve kiesik attól, hogy belekanyarodik Schumi ahogy Hill, viszont még nekimenni sem tudott rendesen így ő szívta meg.

Elismerem, hogy gyors volt és voltak jó pillanatai, de voltak undorító cselekedetei amik miatt nem volt a kedvencem.
  • Dietrich
    Hát persze ez is túl lett reagálva mint Senna mikor kibaszta prostot..7 VB címből 4-et az FIA összepakolt neki a traktoros fiú segítségével is többek közt.
    meg az újra rendelt rajtnál amit sumák megkapott más nem..ezek ilyen dolgok voltak...
    Feki G-nek meg..1977 óta nézem a F1-t nekem nem kell bemutatnod milyen volt és mivé vált...
  • FeikG
    Mert túl volt!
    mindennapos volt az olyan eset,sima versenybaleset volt,mint az összes hasonló eset.
    Az hogy direkt volt,az csak a te gyermekfejű agyszüleményed,mert abban az évtizedben,csak a Senna-Prost eset volt,amit utólag Senna bevallott,hogy direkt csinált.
    A 94 es esetet meg már kár is említeni,főleg mivel te is abban sorban vagy aki még az eset idejében meg sem született,csak egy kiragadott videó után ítélkezik,úgy,hogy fogalma sincs az akkori történésekről...
  • FeikG
    Nem nem hiszem,Ezt tudom!
    Mert veled ellentétben,ugyan úgy mint apád én láttam.
    Az arrogancia és egó,hozzátartozik ha el akarsz érni valamit.
    Ugyan ilyen bunkó Kimi is,csak neked tetszik és ettől már részedről,nem számít ki is ő valójában.
    Ezzel semmi baj nincs,hiszen valakinek a kedvence,az azért az,mert elnézi neki,a saját hülyeségeit.
    A baj csak akkor van,mikor a sznobsága elvakítja és csak azért hányja le az F1 legnagyobb alakját,mert nem szimpatikus neki!
  • Norbi1990
    97-es Villeneuve incidens miért volt túlreagálva?
    Saját magával cseszett ki. Direkt ment neki úgy mint Damon Hillnek 94-be.
  • G_ArchAngel #141490
    :DDD
    Te ezt elhiszed, amit irtal?
    MS zseni, kiveteles tehetseg, de azontul egy arrogans f_szkalap, akitol a fair play olyan messze allt, mint tolem egy dugas Eva Mendes-zel.
    Ha a kozepkorban el es ilyen sunyin viselkedik egy torna alatt, akkor azonnal tuskora hajtjak es kosarba szelik a fejet.
  • FeikG
    Mi köze ennek az éveim számaihoz??
    Kettőnk közül te vagy aki,nincs tisztában a 90' évek F1-ével.
    Egy zseni volt akit mindenért büntettek,elsősorban azért,mert fiatal volt újonc,meg még a csapat is.
    Csak a magyar "nagy szakik" köztudatban él ez a csalózás,mert ha neki fel lehet róni,akkor mindenki a sorba állhat.
    Ilyen a 98 as Angol futam,a boxutcás győzelem.(ami hibás,késői és rossz bírói döntés)
    A 97 es vilnöv eksön,ami szintén túl volt reagálva.
    És még sorolhatnám.
    Esőben gyorsabb volt bárkinél,akár 4-5 mpel,talán Senna volt az egyetlen aki tudott vele lépést tartani.
    De ha együtt éltél volna az akkori F1-el és nem csak (utólag nézve)ill. nézve de nem értve,akkor ezt tudnád.
    Szóval az igazság az,hogy lehet utálni,de amit Ő tudott azt vitatni nem lehet...
  • Peppus
  • Szabi #141487

Dan Gurney album
  • Jeffjohnson
    Én egyébként Massa-t is el tudnám képzelni a RB-ban. Helyében kisebb pénzért is elmennék oda.

Meg ennyire jól bejáratott 2. számú pilótánál még a kerst se kellene folyton elrontani .
  • a.carkey
    Mint a Sólyom esetében. Sebaj, leigazolhatják Montoyát, úgyis kirúgták. :)
  • G_ArchAngel #141484
    tegnap csak ketszer volt - ti keptelenek vagytok 20 kommentet visszaolvasni?
  • Master91
    Szünet van, arról is cikkezni kell hogy hamilton templomba szeret járni...
  • Dietrich
    A finn média szerint Räikkönen a Ferrarihoz igazol
  • Dietrich
    Tegnap gép kikapcsolás elött még azt olvastam a sauber nagy bajban, mert az oroszok visszaléptek...ma reggel bekapcsolásnál meg azt, hogy a Saubernél cáfolják ezt a hírt és azt mondják megérkezett az oroszoktól az első pénzadag...
  • repvez
    Egy kis OFF de talán belefér :
  • G_ArchAngel #141479
    hisztizni nem hisztizett, inkabb csak azt mondta finoman, hogy mindenki bekaphatja, viszi a penzt es lelep rallyzni :)
  • Peppus
    Most ez komoly, hogy Kimi a Ferrarinál lesz újra? :D
    Szerintem picit megalázó lenne a részéről, ha újra ott kötne ki..
    Ezt most tényleg nem azért írom, mert Kimiről van szó, ha Hamilton csinálná ezt az is szánalmas lenne.
    Mekkora hisztit levágott anno, hogy neki már nem fontos az F1, A Ferrarinál csak bántották, nem érzi jól magát, neki nem kell ilyen csapat.. Remélem tényleg csak kamu hír, bár mostanában igazak szoktak lenni az ilyen híresztelések.
  • G_ArchAngel #141477
    " Massa pótlónak több mint jó választás."

Szvsz Alonso-t vagy kivasarolja Mateschitz vagy Montezemolo rakja ki Nyafit, mert vele nem lehet szorakozni.
  • zzeN
  • paj01
    Hát lehet, hogy az olaszok fagyija a legfinomabb:D Valszeg a legtöbb lóvét is onnan kapná, plusz jobbak a céges autók:D Massa pótlónak több mint jó választás. Egy Alonso Raikkönen páros biztos, hogy megszorongatná RB-t legalább a csapat vb-ben ha már győzelemre nem is alkalmas a technika. Ferrari lehet úgy van, hogy inkább náluk legyen Rai mint hogy RB-t erősítse. Meglátjuk.
  • bardocz
    Amikor a 40. körben megy egyedül már majdnem kikapcsolt aggyal, akkor játszhat szerepet egy ilyen cucc.
  • HTS s3rg1nh00
    Rosberg pl.talán valamelyik videóblogjában említette,hogy edzés közben a trénerével memóriajátékokat játszanak,szóval szerintem ez baromság.minek szednének ilyen hülyeségeket,ha egy nap akár 500 kört is mennek ugyanazon a pályán amire készülnek?a nagyobb csapatok pilótái szerintem ennyi gyakorlás után bekötött szemmel is végigmennének a pályákon,max.mondani kell a fülükre hogy most a 150-es tábla,akkor simán végigmennek.
  • mcmoha
    Itt is írják. Szerintem marhaság.
  • a.carkey
    Hehe?
  • G_ArchAngel #141470
  • mcmoha
    Ez egy kicsit nagyobb.

• IXEMGabeo
    nincs:(
  • G_ArchAngel #141467
    nagyobb felbontasban nincs meg?
  • IXEMGabeo

zseniális kép:)
  • Jeffjohnson
    Ha elmenne nem lenne kit utálnod...
  • Dietrich
    golfozók mire szednek doppingot? jobban lássák a lukat 500 méterről vagy a dollár milliókat tudják gyorsabban számolni?

teniszezők is doppingolnak, amiket szednek a gyorsabb felépülés miatt ha megsérülnek.
    profi élsport ma már nincs dopping nélkül, de azt én sem hiszem, hogy autó és motorversenyzők doppingolnának az életükkel játszanának.
  • kifli
    csak ő hozz az eredményeket, massa meg nem.
  • Fura Alak
    Én inkább a picsogó "Ál"-önzőt küldeném el melegebb éghajlatra.
  • Peppus
  • Norbi1990
    Jó nagy hülyeség...
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/81770/a-formula-1-es-pilotak-is-doppingolnak