FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Én néha nézem oszt én se tudom hogy mi az😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kérdés lesz-e baleset az 1. kanyar végén😊

Zen: Nem nézek Wtcc-t semmit nem mond nekem az, hogy privát bajnok😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
elvileg hivatalos, hogy massa kocsijában váltót cseréltek, ezzel alo a jó ívrõl rajtolhat

I met God. She's black

zzeN
Huff a VB, Michelisz csak privát bajnok.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Huff nyerte, nem Müller? Jippijéééé!!!!<#gonosz1>
ja most én sem tudom ez micsoda...Sehol nem közölték, meg nem is figyeltem.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
ezt a hülyeséget nem tudom melyik média kezdte el mert akkor Huff mi lett végül? 😉
privát bajnok és kész. mondjuk vagy lemaradtam róla vagy...de nem láttam se VB gyõztes hirdetést se privát bajnokit..Zengõék elpezsgõztek a boxban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
IC különítmény viszonozza Massanak mikor õ volt IC versenyen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

most kajak világbajnok lett a WTCC-ben?😮OO Akkor grat neki

most ez honnan jött neked? Massa váltójával semmi probléma nincsen. Majd futamon megoldják úgy, mint MOnzában...

szabii98
vajon képes ferrari arra, hogy massa verdájában váltót cserélnek, hogy nyalonzó 1 hellyel elõrébb kerüljön?? szegény massa próbál teljesíteni, erre a bukott bajnokságot akarják visszahozni...

I met God. She's black

bakkerman
szerintem bõven elfér itt...Talma után ismét van magyar VILÁGBAJNOK az autó-motor sportban! Basszameg,én ma ezt is megkönnyeztem...mint ahogy idén az összes gyõzelmét,vagy dobogóját...:S😄DDDD Norbi <#worship><#worship> És természetesen az egész Zengõ Motorsportnak óriási gratula,és respekt!!! <#worship><#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ennyire nem figyeltem a nézõket 1 bajszos cowboy kalapos ürgét mutattak meg a George Lucast, amúgy a zászlókat nem néztem

Dietrich
és mexikói zászlókat lobogtattak..

szabii98
rengeteg mexikói megy ki. az amcsikkal ellentétben, õk olyanok amit dietrich leírt. az amcsik viszont inkább nascart, ic-t meg ken blockot néznek D:

I met God. She's black

mcmoha
Én meg elõször azt hittem olaszok.<#lama>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG
én csak félálomban fetrengve néztem az idõmérõt, a szemüvegem se volt rajtam, de még így is feltûnt, hogy mennyi mexikói zászlót látni...

Per Aspera Ad Inferi.

Akiket tegnap mutattak azokból a nézõkbõl mind amerikai volt, texasi kalappal...

Minstrel
szombréró van a fejükön

http://topgearhungary.blogspot.com/

honnan tudod h a 2/3-a mexikói?

Dietrich
aminek legalább a 2/3-a mexikói akik megvannak õrülve az ow-ért akár F1 akár IC mindegy csak legyen benne mexikói is. És eddig egyik széria vezetõinek sem esett le hol kellene versenyt rendezni 300.000 nézõ számmal egy hétvége alatt.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Nem, mert a poros oldalról indul, viszont, a Lotus gumijai melegedtek fel eddig a leggyorsabban, ami okozhat meglepetéseket.

A medve nem játék.

ja a motorsportalosok majdnem kikészültek idegileg h ezzel is Alonsot segíti az FIA😄 szerencsére np

passatgt
sumi jót ment

Webbert figyemeztettek, MS semmit nem kapott.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Alonso bukta a VBt, vagyis a Ferrarinak köszönhetõen, lassú autóval nem lehet címet nyerni, Alonso meg erõlteti, túlságosan is, ami a precizitás rovására megy. Egyetlen esélye van, ha Vettel kiesik vagy 10. hely körül evickél be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen> <#worship>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Peter1

Erre gondoltál?

Ide mit lehet írni?

Azt a wanted plakátot dobja már be valaki pls! <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

az nem mostanában lesz. Karácsonyig a kormányom elérhetetlen lesz xD

Peter1
F1Zone ‏@f1zone
Kimi: "I think 5th is pretty good after how difficult it's been. I'd take 5th rather than 4th but hopefully we don't lose too many places"

F1Zone ‏@f1zone
RT @NobleF1 Mark Webber has been called to see stewards for allegedly missing weight check in Q1.

F1Zone ‏@f1zone
Romain: "It's the good side of the grid. The guys did an awesome job to change the gearbox. I think we reacted quite well"

Ide mit lehet írni?

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

most esett le, hogy hivjak azt a touchscreen-es tevet, amin McNish magyaraz az angol sport TV-n: SkyPAD

<#idiota>

bakkerman
Ken Block hogy feszített már a Lotus boxában,biztos ment a "régi" rallys spanhoz Kimihez 😄 ahányszor õk fejreálltak tavaly vagy tavalyelõtt 😄DDD

V43 1105
Majd ha F1-ezünk akkor <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Volt mar?

Ha szeretnél kérni az új anyagból szívesen adok <#eplus2><#hehe><#gonosz1>

V43 1105
De de ! 😄

szabii98
<#nevetes1>
IXEM: csak nincs élet, te tartod a topik lelkét 😛

I met God. She's black

nem, miért?

V43 1105
Fel vagy pörögve, mi van veled ? <#idiota>

Sky-on mondtak, de nem csodalom, Caterham lehet nem indul jovore.

Senki nem ejtett szót arról, hogy a 2 Marussia mindkét Caterhamet elverték😮OOO

fel se fogtam h Maldonado és Grosjean egymás mögött vannak SA:S:ADS:Ad

Charlie helyeben a SC-t a 11-helyrol inditanam 😊

Amugy MS jol szokott rajtolni, igy Raikkonen es Webber sincs kenyelmes helyzetben.

szabii98
Kimi Abu Dhabiban a 4. helyrõl nyert.
i u know, what i mean

I met God. She's black

bakkerman
de akkor is olyan megnyugtató elõnye lenne a németnek,hogy elég behoznia a vasat egy biztos 4.-5. helyen,és Alonsonak meg nyernie kéne,ami az utóbbi futamokon nincs benne...Ha Vettel nyer holnap,akkor minimum 17 pontos elõnnyel menne Brazíliába,több futamgyõzelem miatt 8 pontot kellene gyûjtenie,ami egy 6. hellyel meg is lenne neki,márpedig ebben az RB-ben félgázon benne van egy 6. hely

Movembert biztos támogatja õ is.

nearo
Alo 8. Gro 9. Maldonado 10. izgi rajt lesz a Ferrarinak 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(