182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
valamit tenni kell, de ezt a gyökerektől kéne tenni és globális szinten.
Pl. már ovodás korban tanítani a kölköt újrahasznosításra meg ilyesmi. és végig így nevelni.
Azért M.on kevesett találkoztam ált. meg közép suliba a környezet védelemmel....
Mindig csak a folyóba a vegyis hordó volt meg ilyesmi. Ez kevés már sajnos. -
már nem azért, de te állandóan ezeket az indy meg tököm tudja már milyen videókat rakosgatod be ide. És olyan indokokkal, hogy itt 300 fölött integetnek nem 280-nál. Ilyenek miatt nem kell teleokádni a topikot ezekkel a videókkal. Ez f1 topik, arra van, hogy az f1-ről mennyen a téma.
Ha meg te überinteligens vagy, és téged nem tudnak az f1-el bepalizni, akkor miért vagy itt? -
Gondolom, hogy hány centi a szennyezett hűtővíz az adott térségben, vagy valami hasonló. -
igen?
cm mértékegységgel? -
"double rainbow all across the sky..." -
ShaiHulud #141786 dehogy, csak egy felrevezetes azoktol akik remitik a nepet...
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2011Sendai-NOAA-Energylhvpd9-05.jpg
"contours of forecasted maximum wave amplitudes [cm], detailing tsunami energy propagation". Presumably the scale simply stops at 120cm; but at the coasts the wave rises much higher."
de itt is egy "leleplezo" cikk:
http://americanlivewire.com/fukushima-nuclear-radiation-spreading-across-the-pacific-ocean/ -
Fukushimai szennyezés kiterjedése? -
mi ez? -
Én is már kíváncsian várom a Formula-E-t.
Off. Valamit tenni kell, mert már durva állapotok vannak a földön.
Fukushima:
-
-
..nyilván nekik is közlekedni kell valamivel, de legalább tesznek azért, amiért a föld lakosságának a 90%-a nem.
pedig kéne, hogy tegyünk érte.
..és csesztetem az összes olyan embert, aki kényelmi szempontból ül kocsiba.
..persze akinek nehézkes a járás stb, annak ez nem szól. :) -
Egy kis középcsapatban hogyan lettek volna már?!
-
Blum #141779 Nem csak a Shell-t tamadjak,hanem mindent ami nem tetszik nekik.
A legszebb az,amikor tobb 100 km-t hajokaznak egy rozzant ocska hajoval be a tengerbe,hogy megdobaljanak paradicsommal vagy akarmivel 1-1 furotornyot. :D Arra nem gondolnak,hogy az a fostalicska mennyi gazolajat eget el.
Bar gondolom az eszaki sarkra meg a tokom tudja hova mindig biciklivel meg leghajoval jutnak el :)
Unatkozo dilletans balfasz hipszterek ezek mind. -
...hát én szerintem támogatni fogom valamennyivel a greenpeace-t. :$ :D
..vehetnék autót is, de inkább biciklizek, az nem káros a környezetre, és nem is vagyok el lustulva, szóval NEM úgy szövegelek, hogy nap, mint nap telepöfögöm én is a levegőt a kocsimmal, és ráadásul tömegközlekedéssel utazok.
..szóval respect a greenpeace-nak.. de csak attól félek, hogy ilyen figyelem felhívás többet már nem lesz, mert szigorítani fogják a forma egyes szabályokat. :/
..amugy van valakinek egy linkje a D. Coulthard-os pezsgőzésről? :$ :D
OFF:
..a greenpeace-sok miértcsak a shell-t támadják ennyire?
..vagy a többi nagy olajcéget is, csak én nem tudok róla? :) -
kerestem de nem találtam. amit ki raktak honlapra nem működik nekem -
G_ArchAngel #141776 Boxutca Online van youtube-on? -
-
Ja ja ide jössz néha trollkodni,vagy beleszarni a topikba 
Ha nem éppen egy versenyzőt köpsz le akkor jöhet a jó kis amcsi katyvasz.
Szimpla kis hülye gyerek vagy,aki feltűnési mániában szenved,üvegtigris szindrómával... -
kik ezek a zöldbarackosok? -
-
GreenPeace
-
Maldonadonak kellett volna szűkebben vennie a kanyart. A büntetést pedig sztem azért kapta mert letarolta Di Restat, akinek semmi köze nem volt az egészhez.
#141767: Menjél, akkor nézd azt az ovál pályás fost és kíméld meg a topicot a hülyeségeidtől. -
hát abba tényleg nem nagy izgalom van ha körbe-körbe megy a pályán valaki és még fékezni sem kell. egy krumplis zsákot ráakaszt a gázpedálra és integet a kis amcsi a kis mexikóinak hogy engedje el -
Laceee #141768 Mégis itt esz a fene...
-
nem mindenkinek lehet eladni a xart szépen becsomagolva.
de vannak akik még kajálják köztük te is.
egyébként grat, hogy vetted/vettétek a lényeget és nem azt amire beraktam indokként. tipikus szemellenzőskörbevonatozósefegyesek...
-
Sutilnak meg 20 centivel szélesebben elmenni mellette. Versenybaleset éppen összeértek... -
Igen. Maldonadonak fordulnia kellett volna, vagy elvenni a gázt. -
Sutillal egy versenyszituáció volt, láthatóan nem a boxba akart menni, mert azon a ponton már túlment, hacsak nem akart átvágni a "bukóteren". Ami utána jött diResta féla mozdulat amikor tényleg a boxba akart menni és berántotta na az meggondolatlan volt, de gyorsan történt, ki tudja mit látott... -
Maldonado lassú volt, Sutil hagyott helyet neki belül.
Ennyi. -
-
Lehet, hogy így van. 
-
Pastor Maldonado szerint a stewardok rendesen benézték a mai balesetet, és nem őt kellett volna megbüntetni, hanem Adrian Sutilt. -
továbbra sem értem, hogy ennek a szarnak miköze f1-hez és miért kell folyton betenni ide... -
Nehezen hihető de előfordulnak érdekes dolgok... -
G_ArchAngel #141757 "így világbajnoki esélye szinte biztosan odalett."
En Kimi-fankent sem allitanam, hogy egyaltalan lett volna eselye... -
Nem tudom meg mondani miért, de ez hülyeség. -
ShaiHulud #141755 http://sportgeza.hu/forma1/2013/08/25/olyan_peches_kieses_nincs_mint_raikkonene/
baszki. :( -
Nincsen píz!
Adjá és mind elköltözünk oda és nem zavarunk itt többet.
Na?
-
Te miért nem költözöl Amerikába???Ha már ennyire odavagy azokért a szarokért
-
Ambruuus ..