FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
elméletileg kimi tegnap lekéste az uccsó gépet..mert bulizott 😄DD

I met God. She's black

Botond
Addigra gyári Renault lesz a Lotus.
Ez meg mindig joval olcsobb, mint a Belvedere.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
van prémium kategóriás finn vodka is, pl koskenkorva amibõl van 60%-os is 😄
Én nem látok ekkora potenciált a csapatban, jövõre még beférhetnek a top10be de utána szerintem nem. 14-tõl újra turbó, teljesen más autók, jöhetnek majd a gyári csapatok ideje. (lehet jókor lépett hami...)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Amikor a jégkrémet lenyúlta a hûtõbõl akkor csapott hozzá egy coca-colát is úgy rémlik... De lehet Pepsi volt...valami cola lehetett. Szóval ezzel kezdheti is a kampányt a coca-cola. :-)
Egyébként örülök ha tényleg fõszponzor, mert akkor jövõre még izgalmasabb év jöhet.
Holnap szabadedzés, elötte ellövök egy tippet : idei bajnok = 51% vettel - 49 alonso :-)

Nem biztos, a mexikoiak konnyeden osszedobnak 2-300milliot. A buszkeseguk sem hagyna, hogy sereghajto legyen a csapatukbol, pilotajukbol.

Igazából amikor év elején cikkeztek róla, hogy peter sauber kiszáll akkor eldõlt a csapat sorsa. Sauber úr árulta elég egyértelmû, amikor a BMW kiszállt akkor is csak azért vette vissza, hogy ne szünjön meg a csapat. Szóval eladta a mexikóiaknak, szvsz két éven belül lesz egy mexikói futam is, a sauber team meg visszakerül a 10 - 15 hely közé.

+1

a.carkey
Grosjean helye egyáltalán nem biztos. Ha a Lotusnak van esze, berakja Kobát Kimi mellé, max. váltják egymás Grosjeannal. Két ekkora elõzési mágus, mint Kimi és Koba baromi jó kis csapatot csinálna a Lotusból.

A medve nem játék.

Minstrel
ha nem lenne pénzes pilótájuk akkor lehet Sauber se lenne, vagy lenne csak harcolhatnának a Marussiákkal, hogy kit köröznek le késõbb

http://topgearhungary.blogspot.com/

Mert 3x tobbe kerul, mint a Finlandia.

kifli
Miért iszik lengyel vodkát?
Coanda az égeti a hátsó gumikat. Rosberg így ugyanúgy megszívja majd a futamon...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Eddig tartottak Sauberes éveim, ha ez igaz.
Egyreszt Kimi minimum Belvedere-t iszik, masreszt nem a Coca Cola, hanem a Coca-Cola konszern altal forgalmazott Burn energiaital jelenik meg majd az autokon.

Nah jah Red bull mellé lesz egy Coca-cola team...még jó is, Motorhome-nak kölcsön tudják adni a kamionokat a télapós reklámból😄 2014-re meg beszáll a meggymárka is😊
Lotus amugy sztem tök könnyen feltudna hajtani vmi jégkrém vagy vodka gyártó szponzort😄 Finlandia matrica passzolna Kimi autójára😄

Akkor a csapatot is átnevezik Coca-Colára? Mert eddig a kamuLotus csak szponzorált, meg az utóbbi évben azt se nagyon.
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Már megint kétszer. Borzasztó elsõre is, na de kétszer!? 😄

A medve nem játék.

Carlos
vissza se kellett volna jönnie annyira out of scope volt.

Þór vígi þessi rúnar

HTS s3rg1nh00
Ross Brawn:
"Austinban például Schumacher végig az új, Coanda-kipufogót használta, míg Rosberg a régebbi verziót. Brazíliában várhatóan felcseréli a feladatot a két pilóta. "

na ennyit MSC szép búcsújáról,egy Caterham kiveri az utolsó idõmérõjén a francba,majd a versenyen nem lesz az elsõ tízben...szögre kellett volna már akasztani azt a sisakot 😞

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Peter1

Ide mit lehet írni?

Burn Lotus, burn! 😄

Peter1
Az autósport fórumán pár hete már írogattak arról, hogy a Lotus megfogott egy nagy halat. És a Coca-colát is megnevezték akkor. Úgy rémlik kb. 250 M dollárt írtak 5 vagy 8 évre. Nem tudom mennyire kacsa ez a része....

Ide mit lehet írni?

Jeffjohnson
Azt lehet tudni milyen szintû támogató lesz? Fõszponzor vagy csak egy matrica? Mert ha fõszponzor akkor a Lotus akár top csapattá is válhat.

Peter1
Coca-Cola forms partnership with Lotus

The Coca-Cola Company has announced a new sponsorship deal with the Lotus F1 Team through its energy drink Burn. The brand is already involved in a wide range of extreme sports, including skateboarding, snowboarding and skiing.

"We are proud that The Coca-Cola Company (via burn) has chosen Lotus F1 Team as the best vehicle to represent the burn brand in its most high profile partnership," said Eric Boullier, Team Principal, Lotus F1 Team.

"We are excited to partner with burn to build a new and innovative model for sponsorships that will combine experiences, content creation and social media."

The Enstone-based squad’s tie-up with Coca-Cola, which brands includes Fanta, Powerade and Sprite, is expected to be officially announced on Thursday.

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/287649/coca-cola-forms-partnership-with-lotus/

Ide mit lehet írni?

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Balyy
Azt hittem, hogy emiatt kaptál büntit!<#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Master91
b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Hatalmas😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
LOL 😄DD
"A lekörözések ritmusát bizonyos fokig éppúgy a versenyzõkön kívül álló véletlen tényezõk közé kell sorolni, mint az idõjárási körülményeket, vagy - feltéve persze, hogy Nelsinho Piquet nincs a pályán - a Safety Car felbukkanását."

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
mcmoha
Interlagos pole position sitters:

2011 Sebastian Vettel - Red Bull-Renault
2010 Nico Hülkenberg - Williams-Cosworth
2009 Rubens Barrichello – Brawn-Mercedes
2008 Felipe Massa – Ferrari
2007 Felipe Massa – Ferrari
2006 Felipe Massa – Ferrari
2005 Fernando Alonso – Renault
2004 Rubens Barrichello – Ferrari
2003 Rubens Barrichello – Ferrari
2002 Juan Pablo Montoya – Williams-BMW
2001 Michael Schumacher – Ferrari
2000 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1999 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1998 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1997 Jacques Villeneuve – Williams-Renault
1996 Damon Hill – Williams-Renault
1995 Damon Hill – Williams-Renault
1994 Ayrton Senna – Williams-Renault
1993 Alain Prost – Williams-Renault
1992 Nigel Mansell – Williams-Renault
1991 Ayrton Senna – McLaren-Honda
1990 Ayrton Senna – McLaren-Honda
1980 Jean-Pierre Jabouille - Renault
1979 Jacques Laffite – Ligier-Ford
1977 James Hunt – McLaren-Ford
1976 James Hunt – McLaren-Ford
1975 Jean-Pierre Jarier – Shadow-Ford
1974 Emerson Fittipaldi – McLaren-Ford
1973 Ronnie Peterson – Lotus-Ford

Interlagos Grand Prix winners:

2011 Mark Webber - Red Bull-Renault
2010 Sebastian Vettel - Red Bull-Renault
2009 Mark Webber – Red Bull-Renault
2008 Felipe Massa – Ferrari *
2007 Kimi Räikkönen – Ferrari
2006 Felipe Massa – Ferrari *
2005 Juan Pablo Montoya – McLaren-Mercedes
2004 Juan Pablo Montoya – Williams-BMW
2003 Giancarlo Fisichella – Jordan-Ford
2002 Michael Schumacher – Ferrari
2001 David Coulthard – McLaren-Mercedes
2000 Michael Schumacher – Ferrari
1999 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes *
1998 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes *
1997 Jacques Villeneuve – Williams-Renault *
1996 Damon Hill – Williams-Renault *
1995 Michael Schumacher – Benetton-Renault
1994 Michael Schumacher – Benetton-Ford
1993 Ayrton Senna – McLaren-Ford
1992 Nigel Mansell – Williams-Renault *
1991 Ayrton Senna – McLaren-Honda *
1990 Alain Prost – Ferrari
1980 René Arnoux – Renault
1979 Jacques Laffite – Ligier-Ford *
1977 Carlos Reutemann - Ferrari
1976 Niki Lauda – Ferrari
1975 Carlos Pace – Brabham-Ford
1974 Emerson Fittipaldi – McLaren-Ford *
1973 Emerson Fittipaldi – Lotus-Ford

* Victory from pole position

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Ráadásul, rakat olyan szponzor van, aki pont ezt a felgmaságot szereti, mert a vásárlóközönségük pont ez a fiatalos korosztály.

A medve nem játék.

Totti5
Nyilván azért fog pont Kobayashi kipottyanni a mezõnybõl jövõre és azért kapott Perez egy gyári ülést, mert nincs köztük eltérés. Van. Kobayashi teljesítménye pályafüggõ. Amikor jól megy akkor ott van aztán meg sehol. Tény hogy jó pilóta, vannak nála a mezõnyben jóval gyengébbek, de gyári ülése nem lesz. Perez meg sokszor villantott, ezért kapta az ülést, mert látják benne a tehetséget, aztán simán lehet hogy úgy jár mint Kovalainen, aki leszerepelt a Mekinél. ( én bírom, de 2008ban miatta veszítették le a VB címet ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ulvar
Ezt csak azért mondod mert rühelled Sumit és így kötekedsz 😊. Öreg ez nem szép dolog ám 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
Bedõlni nem fog...sztem amúgy is az egész teljesen más szálon fut.
A Genii 7 évre vette meg a névhasználati jogot olyan 100milla fontért, és a Proton miatt megy a találgatás.
A pénz az nem hinném hogy probléma lenne, az egész a Lotus Group bajáról, a Proton-ról és a Genii Capital terveirõl szól, és fõleg üzlet.
A Genii tudtommal stabil anyagilag...és Enstone-ban ez a lényeg, én még mindig a Renault visszatértét valószínûsítem, max meg akarják etetni velük a Proton-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Állítólag nagy a gáz a Lotusnál, késnek az egész csapat fizetésével, komoly anyagi gondjaik vannak. Hiába teper Kimi, lehet megint F1-en kívül találja magát, ha bedõl a Lotus.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
Nem tudom mi a bajod vele? Elötte meg a hécceresre kellett fogadni éveken át, hallgatni a sok faszságot meg olvasni és sumákos törülközõt venni..változnak az idõk és a kedvencek. 😊
Remélem Vettel újabb VB-t nyer! Cél a 8x VB cím, hogy a sumanoidok elhallgassanak 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Gyulay: Történelmi lehetõség elõtt állunk

A részletes tervekkel december elejére, míg a költségvetéssel a jövõ hónap közepére készülnek el.
A Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott, az aszfaltcsík megújításában a német Hermann Tilke is közremûködik majd, ám Bernei Ecclestone tanácsadóként számít majd Sebastian Vettelre, Fernando Alonsóra, valamint a Formula-1 legeredményesebb versenyzõjére, Michael Schumacherre is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HTS s3rg1nh00
Kimi nem azért van itt hogy meggazdagodjon,hanem mert szeret versenyezni,de úgy látszik valakinek annyira limitált agyi kapacitása van,hogy ezt sem képes felfogni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

És mennyire kontrasztos amikor nyíg egy F1-es a biztonság miatt.. tesco parkolónyi bukóterekkel...

FeikG
Hát ülést már nem foglalhat..ahhoz már öreg