FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2011 Sebastian Vettel - Red Bull-Renault
2010 Nico Hülkenberg - Williams-Cosworth
2009 Rubens Barrichello – Brawn-Mercedes
2008 Felipe Massa – Ferrari
2007 Felipe Massa – Ferrari
2006 Felipe Massa – Ferrari
2005 Fernando Alonso – Renault
2004 Rubens Barrichello – Ferrari
2003 Rubens Barrichello – Ferrari
2002 Juan Pablo Montoya – Williams-BMW
2001 Michael Schumacher – Ferrari
2000 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1999 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1998 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes
1997 Jacques Villeneuve – Williams-Renault
1996 Damon Hill – Williams-Renault
1995 Damon Hill – Williams-Renault
1994 Ayrton Senna – Williams-Renault
1993 Alain Prost – Williams-Renault
1992 Nigel Mansell – Williams-Renault
1991 Ayrton Senna – McLaren-Honda
1990 Ayrton Senna – McLaren-Honda
1980 Jean-Pierre Jabouille - Renault
1979 Jacques Laffite – Ligier-Ford
1977 James Hunt – McLaren-Ford
1976 James Hunt – McLaren-Ford
1975 Jean-Pierre Jarier – Shadow-Ford
1974 Emerson Fittipaldi – McLaren-Ford
1973 Ronnie Peterson – Lotus-Ford
Interlagos Grand Prix winners:
2011 Mark Webber - Red Bull-Renault
2010 Sebastian Vettel - Red Bull-Renault
2009 Mark Webber – Red Bull-Renault
2008 Felipe Massa – Ferrari *
2007 Kimi Räikkönen – Ferrari
2006 Felipe Massa – Ferrari *
2005 Juan Pablo Montoya – McLaren-Mercedes
2004 Juan Pablo Montoya – Williams-BMW
2003 Giancarlo Fisichella – Jordan-Ford
2002 Michael Schumacher – Ferrari
2001 David Coulthard – McLaren-Mercedes
2000 Michael Schumacher – Ferrari
1999 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes *
1998 Mika Häkkinen – McLaren-Mercedes *
1997 Jacques Villeneuve – Williams-Renault *
1996 Damon Hill – Williams-Renault *
1995 Michael Schumacher – Benetton-Renault
1994 Michael Schumacher – Benetton-Ford
1993 Ayrton Senna – McLaren-Ford
1992 Nigel Mansell – Williams-Renault *
1991 Ayrton Senna – McLaren-Honda *
1990 Alain Prost – Ferrari
1980 René Arnoux – Renault
1979 Jacques Laffite – Ligier-Ford *
1977 Carlos Reutemann - Ferrari
1976 Niki Lauda – Ferrari
1975 Carlos Pace – Brabham-Ford
1974 Emerson Fittipaldi – McLaren-Ford *
1973 Emerson Fittipaldi – Lotus-Ford
* Victory from pole position
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Genii 7 évre vette meg a névhasználati jogot olyan 100milla fontért, és a Proton miatt megy a találgatás.
A pénz az nem hinném hogy probléma lenne, az egész a Lotus Group bajáról, a Proton-ról és a Genii Capital terveirõl szól, és fõleg üzlet.
A Genii tudtommal stabil anyagilag...és Enstone-ban ez a lényeg, én még mindig a Renault visszatértét valószínûsítem, max meg akarják etetni velük a Proton-t.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Remélem Vettel újabb VB-t nyer! Cél a 8x VB cím, hogy a sumanoidok elhallgassanak 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A részletes tervekkel december elejére, míg a költségvetéssel a jövõ hónap közepére készülnek el.
A Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott, az aszfaltcsík megújításában a német Hermann Tilke is közremûködik majd, ám Bernei Ecclestone tanácsadóként számít majd Sebastian Vettelre, Fernando Alonsóra, valamint a Formula-1 legeredményesebb versenyzõjére, Michael Schumacherre is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A medve nem játék.
Hogy lehet ezt ilyen nyilvánvalóan kimondani? Ez már gusztustalan...
Hogy mondhat a széria irányítója hogy Vettelre érdemes fogadni???
..nem is indulnak rajta csak a teljesen õrültek 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez pl. elég gyors: en.mclarenf-1.com
..ha esetleg nem jön be direkt, akkor az adott verseny/head to head.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a Perez meg Maldonado,nálam csak annyi mint Kobayashi.
Van néha egy-egy jó megvillanásuk,de sztem azt állítani(mint ezt itt olyan sokan teszik)világ megváltók lennének a F1-ben!
Szvsz,egy igen erõs közép mezõny,a kvalitások terén..
Az meg pláne,hogy a világ azon szegletébõl,valamelyikük is Montoya nyomdokaiba lépne! én kizártnak tartom..
Örülök, hogy sok csapat tudott nyerni és még több dobogóra állni, így a szinte sehol sem lehet hiányérzet ebbõl a szempontból (a Force Indiásokat sajnálom, megérdemeltek volna egy dobogót legalább).
Megmerem kockáztatni, hogy az utóbbi 10 év legerõsebb mezõny és talán az egyik legjobb évadja ez.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Dehát grojean egy gyors de észnélküli amatõr pilóta, a legnagyobb hiba volt õt szerzõdtetni. Remélem jövõre megtanul vezetni is. Egyébként sauber ugyanez csak kicsiben. Volt 2 jó pilótája Perez - kobayashi profi, stabil, gyors erre év végén az egyiket eladják a másikkal meg közlik, hogy bizonyítson....mit is kéne kobának? Cöcö pénz kéne a csapatnak nem pilótabajuk volt idén. Kurva jó pilóta, ez a mexikói bige csak kavar a csapatnál, és elbasszák a legszimpatikusabb csapatot!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Szart. Inkább az, hogy a páros oldalról indult. (Plusz a szokásos boxbénázás.)
A medve nem játék.
Ilyet pedig jó olvasni néha 😊
Ide mit lehet írni?
A medve nem játék.
Még egy pozitívum a csapat szempontjából, hogy Perez és Button vezetési stílusa hasonló, ezért könnyebb elvinni az autó fejlesztését egy bizonyos irányba. Láttuk idén is, hogy voltak fejlesztések amik Buttonnek kedveztek, aztán amik Hamiltonnak, most év végére meg nagyjából belõtték az autót a két pilóta közé (talán még mindíg inkább Hamilton irányába) csak ugye most elõjöttek a megbízhatósági problémák.
Szerintem Raikkönen és Perez is jó választás lett volna.
Nálam is Raikkönen az év pilótája. Eddig minden versenyt befejezett és csak 1 versenyen nem szerzett pontot, ráadásul ahogy elõttem is írtátok, nem a legjobb autóval. Lehet hogy 1 körön nem a leggyorsabb, de a versenytempója példamutató. Respekt neki.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Button amiben jó abban nagyon jó, Perez nem ér fel hozzá szvsz, a saját fegyverével nem hinném hogy meg lehet verni, már pedig Perez nem Hamilton.
Sztem sanszosan lejtõ a McLaren-nek.
I met God. She's black
A McLaren meg egy balf@sz hogy helyette leszerzõdtette Perez-t, a mai napig nem értem...
Tuti ki lehetett volna vásárolni...amennyi pénzt ajánlottak Hamilton-nak hogy mégis maradjon.
Most odaviszik Perez-t, a nagy tehetséget, akinek egy elõnye van Kimi-vel szemben..fiatalabb és erõsebb a támogatottsága.
De minden más tekintetben Kimi sokksl-sokksl jobb választás lett volna, fineszes, gyors, megbizható, szintén jól bánik a gumikkal, és 'otthon' volt a McLaren-nél.
Szal nem egészen értettem, de mindegy....Kimi talán(!) egyetlen kifogásolható oldala, a gyorsasága, mert Grosjean el tudja verni...de egyenlõre a helyzetmegoldó képessége, és a stabilitása, és a magabiztossága magasan jobb versenyzõvé teszi.
De azért ott van az is amit a versenyzõk valójában mondanak....egyfelõl az is igaz lehet..
másfelõl ez technikai sport, nagyon is számít az autó és a mérnök, ez nyilvánvaló. Nagyjából mindenki véleménye megegyezik hogy a legjobb autó a Red Bull, nem eszi a gumikat, betapad, nincsenek gumimelegítési problémák...úgy általában nincsenek problémák, eltekintve Webber idült KERS ügyeit.
Alonso és Hamilton már meccseltek egymással, tudják mire képes a másik azonos technikán.
Sztem ebbõl adódik alapvetõen hogy elismerõen nyilatkoznak egymásról és nem Vettel-t méltatják.
Szinte soha nem bakizott, körültekintõ, de határozott, ellene szerintem jó lehet versenyezni mert tudod, hogy nem csinál fasságot a pályán.
Meglett neki a gyõzelem is az évre, nálam ez hasonlatos teljesítmény mint amit Alo vagy Vettel nyújt. Jövõre remélem az utolsó versenyig küzdhet a VB-ért.
Azert meg nehogy mar Vettel legyen a hibás, hogy egy almalé gyáros csapat jobban tud fejleszteni mint a Ferrari vagy Mclaren. Red bull nem dominált az év elején, de Newey-ék elõre tudtak lépni. A csapatvébére senki se figyel szinte pedig kurva nagy szégyen , hogy a red bull évek óta gyalázza a top csapatokat. Ez van. Alonso tényleg jó pilóta egy Webbert le is nyom erõbõl szarabb kocsival, de a német kölökkel nem bír...akkor csak nem olyan szar pilóta Vettel.
Alonso és Hamilton láthatóan féltékenységbõl próbálja Vettel sikereit elbagatelizálni.
Miért?
Vettel elvette Alonso minden korábbi rekordját, Hamiltonnak pedig azrt savanyú a szõlõ, mert Vettel futja be azt a sikeres rekordgyártó pályát, amit õ magának jósolt a 2007-es bukta év után.
Ehhez hozzákell adni, hogy szerintem is kegyes volt a sors autóügyileg az utóbbi években a sors, (bár idén azért neki is voltak nehéz futaimai és kiesése is). De nincs annál gusztustalanabb, amikor egy sportoló a másik sikerét próbálja elhalványítani önös érdekeibõl. Egyszerûen nem sportemberhez méltó.
Ezért is volt mindig kevés nálam Alonso, akármilyen jó versenyzõ egy 0 sportember aki mások kieséseire apellál élõ interjúkban is.
Elobb adok egy Sir Frank Williams, Ron Dennis vagy Montezemolo velemenyere, mint Villeneuve-re.
http://gaborszantai.co.uk/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Amugy Senna is odavagosan kezelte a McLaren-t, megis nyerte az idomeroket.