182113
  • Jeffjohnson
    Őszintén szólva a Greenpeace-szel kapcsolatban én még sohasem hallottam olyasmiről, hogy valahol szemetet szednek vagy kitakarítanak egy teret. Viszont arról annál többet, hogy odaláncolják magukat az erőművekhez meg hajókkal bohóckodnak az uszályok útjában meg mindenféle reklámot csinálnak (VW elleni reklám legalább vicces volt de ennyiben ki is merül). Prioritás nagyon ezen a magamutogatáson van nem pedig a tényleges tetteken amik segítenének is.
  • G_ArchAngel #141825
    Nem hulyekbol all a Greenpeace kemenymagja - tisztaban vannak azzal, hogy nem fogjak a technikai evoluciot megvaltoztatni, de azert a Shell es a tobbi olajtarsasag is elgondolkodhatna azon, hogy az olyan torekeny okokornyezetben, mint az Arktisz es Antakrtisz nem kellene furasokat kezdemenyezni.
    Nem volt olyan regen, mikor a BP furosziget katasztrofat okozott a kevesbe serulekeny Mexikoi-obolben, megis olyan karokat okozott, amibol valo felepuleshez hosszu ido kell. A ket polus kornyeke pedig ennel serulekenyebb es kevesbe kepes regeneraciora az elovilaga.
  • simonl #141824
    Sziasztok, csak Greenpeace témához szólnék mert a forma-1 -hez Ti sokkal jobban értetek:) Én csak lelkes és örök optimista Ferrari szurkoló vagyok.

A Greenpeace aktivisták igazából elmehetnének dolgozni is.
    A legtöbbjük nem elhivatottságból hanem "divatból" csatlakozik hozzájuk.
    Jó részük pedig kis túlzással olyan tudatlan, hogy azt hiszi, hogy a laptopjához és a mobiljához az áram a falban termelődik ahol a konnektor van.
    Arról ne is beszéljünk, hogy a flottájukban lévő járművek ugyanolyan fosszilis energiát használ mint napjainkban minden más.
    (kivétel a Rainbow Warrior -t és egy hőlégballont)
  • G_ArchAngel #141823
    Greenpeace-t baszogatni azert eleg nagy fail, a tomeg szimpatiajat magukenak tudhatjak, annak ellenere, hogy tetteik neha megkerdojelezhetoek. (pl. mikor a szivarvanyos csonakjukkal leparkolnak tankerek ele, ezzel sajat eletuket es a tanker legenysegenek lelkibekejet veszelyeztetve)
  • RatBaG #141822
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20130826-f1-sulyos-buntetes-varhat-a-belga-gp-szervezoire-a-greenpeace-akciojaert.html

Pont most találtam meg a cikket
  • Master91
    nem pont greenpeacesekre gondoltam, nem 2 hete rakták oda azt a szart?

Most ha 1 kis robbanó anyagot kúrnak oda repeszekkel , halálos sebesült is lehetne az ottani ~5 méterre állókra.

Nem csak F1 pilóták vannak, ott, hanem 1-2 fejes politikus is, azt hittem komolyabban ellenőrzik az ilyen helyeket.

Távirányítással aktiválták a fele cuccosokat, hát lol!
  • G_ArchAngel #141819
    Greenpeace-esektol? Festekbomba is fail lenne, mert az is kornyezetszennyezes.

Esetleg leulnek duzzogni a palya kozepere vagy odalancoljak magukat a hatso szarnyakhoz.
  • Master91
    Következő futamon bomba is robbanhat akár ?
  • G_ArchAngel #141817
    3 kommenttel elotted...
  • zzeN
    Ami élő adásban nem volt:DD (sok munkanélküli...)

• adam46
    Ez mekkora volt, hajtja a kis antennát lefele, mellette jön fel a másik. :D
  • G_ArchAngel #141814
    Igen, es a fujjolas eloszor ennek szolt, nem Vettelnek. Kesobb Vettelnek is :)
  • RatBaG #141813
    http://www.f1-live.hu/f1-hirek/belga-nagydij-2013-amit-a-televizioban-nem-lathattunk/
  • adam46
    Ezek voltak a szép idők.
  • [HUN]FaTaL
    Mennyivel szebb hangjuk volt ezeknek az autóknak :(

És mennyivel jobban néztek ki :D
  • IXEMGabeo
    gyönyörű hangja volt ennek a Hondának
  • V43 1105

• IXEMGabeo
    az 2004-ben volt és 2. lett asszem Hockenheim volt
  • IXEMGabeo
    Most néztem vissza mindent.

Időmérő szenzációs volt. Senki nem említette meg, hogy a 2 kis csapat milyen jól taktikázott az időmérőn. Van der Garde, Chilton és Bianchi is bekerültek a Q2-be:D a Williams és a STR gyász volt mindenesetre szépen csinálták, hogy kint maradtak száraz gumikkal és így befértek a 16 közé.
    Végén a 2 RB és Hamilton nagy mázlisták voltak főleg utóbbi, aki a Q2-t is éppenhogy túlélte ráadásul a Q3 végén 1 másodperccel futhatott újabb kört. Nem kicsit mérgelődtem. Verseny nem volt túl acélos néhány szép momentum volt és kész. Vettel hengerelt, Alonso ismét tempót talált a Ferrarin, Button az autójához képest nagyot ment, Raikkonen sorozata megszakadt, Massa pedig repülni fog...Elmúlt évekhez képest gyenge volt ez a belga nagydíj egy kis eső feldobta volna a versenyt.
  • Master91
  • Kit--Kat
    Ja, hiszen így majd mutatja milyen sikeres a Red Bull Junior program.

Anno vérig lett sértve, hogy Kimit szerződtette Sauber az ő protezsáltja Bernoldi helyett. Minden megtett amit tudott, azzal fenyegetőzött azonnal felbontja a szponzori kapcsolatokat. Állítólag azóta is megvan sértődve a Sauberre és Kimire. Képzelem mennyit áskálódott volna ellene, ha odaszerződik Kimi.
  • G_ArchAngel #141804
    Amit Helmut akar, Helmut megkapja.
  • Kit--Kat
    Ricciardo biztos megváltja majd a világot, hiszen a csapattársát és meggyőzően veri másfél éve.

Ja nem...
  • McCartman
    Nem is értem, hogy minek pazarolni erre virtuális nyomdafestéket.
    Ordas nagy faszság.
  • desigo
    Webber már az idény közben távozhat - Sky Sports
  • allock #141800
    thx
  • McCartman
    Nevelés kérdése ez is mint oly sok minden más.
  • Master91
  • Jeffjohnson
    /off

A környezetért lehet keveset tud 1 ember tenni de a saját környezetéért már annál többet és a következő generáció igenis ezektől az 1-1 emberektől tanul. Förtelem ami itthon van eldobált csikkek, flakonok, szatyrok, rágó......stb. sorolhatnám még és ezt nem a gyárak dobálják ki az utcára a járdára a házak, parkok elé, hanem azok az 1-1 emberek akik ha nem tennék legalább a közvetlen környezetünk nem úgy nézne ki mint egy szemétdomb és engem ez jobban érdekel mint a "cuki jegesmacik" élete a sarkkörön mert ez "röhög az arcomba" minden nap amikor kimegyek az utcára.
    Ausztriában és Németországban több helyen is voltam érdekes módon ott az emberek nem gondolják úgy, hogy nem tudnak semmit sem tenni a saját környezetükért és ez meg is látszik tiszták az utcák mert az emberek nem gondolják úgy, hogy ahol a cigit éppen elszívtam ott azonnal a földre kell szemetelnem mert azt az 5m-t a kukáig már nem bírom ki.
    Ez az egész intelligencia kérdése amivel a magyar nem áll túl jól.
  • Master91
    Mark Webber sokáig közel haladt Rosberghez, de előzni nem tudott. Az ausztrál ismét elszúrta a rajtot, amely után talpra kellett állnia. "Aggódtunk a versenyt előtt, pocsékul sikerültek az előkészületek" - közölte a BBC-vel. "A két próbarajt pokoli volt, mintha egy traktort kellett volna elindítanom a kuplunggal."

Csóri!
  • Master91
    "...ezt a gyökerektől kéne tenni és globális szinten..."
    1 személy kevés. de ha a következő 2 generáció úgy nő fel ahogy kéne ebben a környezet védelmi szempontból már akkor haladás lenne

Persze hatalmas igazság van abba amit írtál.
  • Minstrel
    Hockenheim, az évben nem vagyok biztos, talán 2006
  • DasIsFuck
    jajj ne legyünk naívak.

Te, mint személy nem tudsz tenni a környezetért semmit!
    Járhatsz csak bicajjal, nem fog változni semmi,járhatsz te csak autóval akkor sem fog változni semmi.
    Sőt ezt megteheti rajtad kívül még több ezer ember akkor sem fog.

Akik tehetnének ezért azok az ipari nagykutyákat birtokló körök és a magas döntési pozícióban lévő vezérek.
    De ők nem fognak mert nekik alanyi érdekük a nagy fogyasztás és költekezls, mert ebből jön a pénz.

Ez olyan mint ahogy új,tisztább vagy jobb energiahordozókat sem fogunk komolyan feltaláni addig amíg ez a jelenlegieket birtoklóknak nem érdeke, ergó nem éri meg
  • allock #141792
    Integetős, egy kézzel való vezetésről jut eszembe, volt egy futam jóval régebben amikor Buttonnak lett valami a sisakrostélyával vagy annak a nyitó mechanikájával és verseny közben megadta magát. Egy kézzel tartotta a rostélyt, hogy ne vágjon a menetszél a szemébe, a másikkal kormányzott. Valaki tudja esetleg melyik futam volt ez? Hondás időkben lehetett.
  • Master91
    valamit tenni kell, de ezt a gyökerektől kéne tenni és globális szinten.

Pl. már ovodás korban tanítani a kölköt újrahasznosításra meg ilyesmi. és végig így nevelni.

Azért M.on kevesett találkoztam ált. meg közép suliba a környezet védelemmel....

Mindig csak a folyóba a vegyis hordó volt meg ilyesmi. Ez kevés már sajnos.
  • kifli
    már nem azért, de te állandóan ezeket az indy meg tököm tudja már milyen videókat rakosgatod be ide. És olyan indokokkal, hogy itt 300 fölött integetnek nem 280-nál. Ilyenek miatt nem kell teleokádni a topikot ezekkel a videókkal. Ez f1 topik, arra van, hogy az f1-ről mennyen a téma.

Ha meg te überinteligens vagy, és téged nem tudnak az f1-el bepalizni, akkor miért vagy itt?
  • adam46
    Gondolom, hogy hány centi a szennyezett hűtővíz az adott térségben, vagy valami hasonló.
  • fifi
    igen?
    cm mértékegységgel?
  • RatBaG #141787
    "double rainbow all across the sky..."