182279
  • Totti5
    Hamilton egyelőre oktatást tart.

• RatBaG #159115
    https://streamable.com/oxyp
    https://streamable.com/d1ya
  • HTS s3rg1nh00
    kemény,1:50-es időket jósoltak előre (ezt nem értettem egyébként,mert a Ricciardos szimulációban 1:45 volt a kör),ahhoz képest FP2 eleje és Hamilton már 1:45.1
    illetve a Sky-on arra fogadnak a kommentátorok,hogy 15 alatti célba érkező lesz :)
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.06.17. 15:21:31
  • Botond #159113
    Ouch! A hátulját szétverte rendesen.
  • Totti5
    FP1: Ricciardo first to hit the barriers in Baku
  • Totti5

• RatBaG #159110
    tegnap este volt egy kis eső a le mans-on :)
    https://gfycat.com/TallSpicyGrayreefshark
  • Totti5
  • Jeffjohnson
    Hátha éppen ezért lesz izgalmas, mert azt várjuk, hogy szar lesz.

Egyébként 2 DRS zóna lesz ha minden igaz.
  • Pluskast
    Kb, mert ha ott beüt a gebasz, akkor tuti nem fér el ott már senki. Amúgy mondjátok azt, hogy pesszimista vagyok, de nekem úgy tűnik, hogy a célegyenest kivéve nem nagyon van olyan pontja a pályának ahol elfér két autó majd egymás mellett, ha meg van is egyenes szakasz az meg mintha túl rövid lenne ahhoz, hogy be lehessen vinni egy előzési manővert.
  • Big Boss Hu
    Bástya előtti pár kanyartól medicarból nézve hihetetlenül szűk (1:20tól), az a minibukótér is érdekes mielőtt rákanyarodnának. Ha ott valaki beleáll a falba instant piros zászló?
    Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.17. 00:32:27
  • Botond #159105
    Első képhez megnéztem az interjút is. Megkérdezte a riporter Sainzot, hogy év végén melyikük lesz a tabellán előbb a spanyolok közül, ő válaszolt vmi diplomatikusat, mire Alonso bemondta, hogy persze hogy ő, két versenyt kihagyott így is egyenlő pontjuk van. :) Aztán kezet fogtak. :)
    Stockbauernek meg köszi a sirályos videót, óriási! :D
  • Totti5
    Hamilton sosem titkolta, nem rajong a modern F1-es pályákért, az Európai Nagydíj előtt pedig azt is egyértelművé tette, egyelőre a bakui sem tetszik neki, igaz, a szimulátorban mindössze 8 kört teljesített, hiszen a felkészülés ezen formáját sem kedveli. Mivel szokásához híven kihagyta a csütörtöki pályabejárást, a helyszínen kiemelte, komolyabb véleményt csak pénteken formál majd a pályáról, azt viszont továbbra is tartja, hogy az eddigiek alapján nem lopta be magát a szívébe.

„Majd holnap meglátom” – felelte, amikor az első benyomásokról faggatták. „A szimulátorban könnyűnek tűnt, de a szimulátor nem túl jó. Alapvetően olyan, mint egy rossz számítógépes játék; nem mond túl sokat a pályáról. Még nem vezettem, szóval nem tudom megmondani, milyen. Nem tudom, hogy rázós-e, vagy sima. Nem tudom, kemény-e fékezéskor, és azt sem, milyenek a rázókövek. Semmit sem tudok róla. Csak a vonalvezetést ismerem, szóval azt legalább tudom, merre kell mennem. Holnap az első körök után már tudni fogom, nehéz-e vagy sem” – tette hozzá.

„Mindenkinek más a hozzáállása. Arra gondoltam, hogy este biciklivel körbemegyek rajta, amit lehet meg is teszek, de tetszik a gondolat, hogy holnap próbálom ki először. Izgatott vagyok emiatt. A Forma–Renault-tól kezdve a harmadik-negyedik F1-es évemig bejártam a pályákat, de ennek semmi köze sincs a hétvégi teljesítményhez”

„2010 óta nem járom be a pályákat, mert ettől semmi sem változik. Ha körbesétálsz, vagy motorozol a pályán, akkor látod a rázóköveket, de ezek teljesen mások a versenyautóban ülve. Mások ezzel is foglalkoznak, én nem. Holnap körbemegyek a pályán, ilyenkor pedig az ember fényképeket készít a memóriájával és igyekszik folyamatosan tanulni a körök alatt”

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 21:17:04
  • Stockbauer33 #159103
    http://mcsatorna.hu/f1/tilke-szerint-nem-veszelyes-a-bakui-palya-1774218
  • [HUN]FaTaL
    Mert a Duna külföldön is fogható (pl. műholdon) és ott nem adhatják a Forma 1-et, mert nincs rá joguk.
  • Totti5

• Totti5
    "Ha olyan ütemben törik az autókat versenyzői, mint eddig, Bakuban akár bajba is kerülhet a Renault. Tartalékváz nélkül vágnak neki az Európa Nagydíjnak! Újabb nagyobb baleset esetén pedig kénytelenek lesznek kihagyni a versenyt."
  • Jeffjohnson
    Még mindig dögunalom ez a pálya. Mindenesetre lesz egy pár VSC-s szakasza a versenynek.
  • RatBaG #159098
  • np
    Online tudtam nézni én is, csak azt nem értem a duna a forma 1 alatt a tv adást miért kódolja le.
    Utoljára szerkesztette: np, 2016.06.16. 13:35:31
  • nearo
    őőő én a kanadait tudtam online nézni, legalábbis az időmérőt biztosan
  • np
    Fasza megint a dunán lesz, akkor ismét kódolva lesz a forma1 alatt.
    Pedig az elején azt írja, hogy csak a határon túli nézőknek kódolják akkor nálunk miért? Vas megyében lakok.
  • Totti5
  • bakkerman
    vannak elég jó fasza széles részei a pályának de ez a kanyar szerintem szedni fogja az áldozatait bőven...
  • simonl #159092
    Lesz itt baj.....
  • Stockbauer33 #159091
  • benőmenő
    Komoly. Viszont ez csak egy kanyar (a legszűkebb a szezonban), viszont ha lejjebb görgetsz Totti posztjában vannak széles részek, szóval el fognak férni azért.
    Megint más kérdés, hogy ha ott odacsapják a várfalnak, ne adj Isten esőben többen is, akkor mekkora szórakozás lesz a piros zászló miatt álló verseny.
  • Pluskast
    Ez most komoly? Nem elég egy idényben egy darab monacoi pálya? Itt még egy autó is alig fér el, hogy lesz itt előzés?
  • sorler
    Azok a kerékvetők elég pontatlanul vannak illesztve.
  • benőmenő
  • Totti5

• Totti5

• Stockbauer33 #159084
  • nearo
    hmm, érdekes statisztika
  • Stockbauer33 #159082
    jaj az a sok monster :DD
  • b-type
    Rosberg nem él azzal a 'fegyverrel' amivel Hamilton, azaz hogy gokartos koruk óta egymás ellen versenyeznek,...Rosberg tudhatta volna, ahogy én is, és a nézők javarésze, hgoy Hamilton nem fogja hagyni a belső ívet, jobban ismeri mint bárki ebből a szempontból....Hamilton él ezzel a fegyverrel, Rosbeg viszont még talán egyszer sem fordította Hamilton ellen, nem csapdázza be..semmi.
    Se Alonso, se Vettel nem volt kíméletes a csapattársával ha a bajnokságért mentek, ahogy Webber erős volt, Vettel máris törte lefele, Alonso detto...de ég lehetne visszamenni az időben.
    Nem tudom Monaco-ban mit hitt, Hamilton felkenődik a falra, vagy csak keveset hoz rajta....de akár megkérik rá akár nem, amikor az első világbajnoki címéért kűzd, akkor nem lehet ennyire 'kegyes'...pláne Hamilton-nal. 2 futam és már csak 9 pont a hátrány...a 40valamennyiből..
    Néha érthetetlen kicsit.
  • bakkerman
    +1 mindenbe igazad van,én annyival egésziteném ki hogy a tegnapi egy tipikus rajtbaleset volt,vagyis inkább rajtkoccanás. Vannak Lewisnak hülyeségei,badass dolgai de a tegnapi tényleg nem volt szerintem se szándékos,és főleg nem szabálytalan. Peches volt a német,ennyi. Ahogy peches volt az első futamokon Lajos...nagyon hosszú a szezon tényleg,de az tény hogy Rosbergnek fejben kell változnia mert nincs benne az a fajta hit,eltökéltség,MINDENÁRON győzni akarás ami megvan a britben
  • Totti5
    Őrület milyen koncentráció és stabilitás kell ezen a szinten. Láthattuk már Hamiltont, Vettelt is elveszni a susnyásba, aztán máskor pedig olyan óramű pontosak hogy döbbenet. Egy kis baki és oda a verseny, láthattuk tegnap Rosberg esetében, 1 kanyar tönrkevágta az egészet. Vettel is össze vissza hibázott a fontos körökben. Hamilton meg most dózerolt, meg Max is miközben Ric hibázgatott ( pedig 2 hete még Max törte sorra össze az autót ). Ezredeken múlik 1-1 jó szereplés, ha az a 60 ezred szombaton Rosbergnek megy, akkor lehet teljesen máshogy alakul minden. Rosberg nagyon jól megy, nagyon gyors még mindig vezet. Hamilton kijönni látszik a technikai gödörből, de rettentő hosszú még az év. Két balul elsült futam alapján Rosberget nem szabad leírni.
  • nearo
    nem, csak random nyomogatom a gombokat:O
  • greenkawa
    Te legalább érted mit akartál ezzel mondani?