FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Redbullok <#taps>

Kimi <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

b-type
elbutít ez a szitu, annyira ellene vagy hogy már korlátot húzol...nem az én életem, csak szólok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja és milyen érdekes Massa miért nem ment neki Vettelnek? Pedig neki kellett volna menni, hiszen hami is nekiment Rosbergnek.
De ezt nem értem, ez hogy történhetett, hogy nem ment neki??????

Remélem utolsó körben Rosberg utoléri hamit és megelőzi....
Vettel kiszorította massát a pályáról Rosberg szabálytalan volt hamiltonnal, hamilton meg ügyesen előzött...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
b-type
száraz körülmények között jobb az aszfalt...és azért még több a száraz futam mint az esős...esőben csúszik az tény
+ a sóderágy eldobálja az autót
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.10. 15:11:46

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bakkerman
Igen az autok tortek volna nem a pilotak,volt tempo ott boven

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo
Van amikor az aszfalt jobb, van amikor a sóder, a fű pedig soha. Olyan nagyon nem törtek volna szerintem, de azzal egyetértek, hogy nagyobb sebességgel érkeztek volna a falhoz. A pilótáknak nem lett volna baja, a szerelőknek lett volna több munkája.

Más: SC rajttal együtt is egész jól néz ki eddig a futam. Jó, legyen, kellett az SC, hogy felmérjék a pályát...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Na aki szerint nem kellenek a soderagyak,es nagyon jo az aszfaltozott bukoter az most gondolja at, ha nincsen a soder nagyon osszetori magat Alonso meg Haryanto.

3szor megpördült és vissza is tudott jönni így tök jó a verseny!
nearo
Rosberg nagyon rákapcsolt, folyamatosan lila szektorokat fut

Szerk.: Alonso 😄
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.07.10. 14:49:55

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szabii98
a Ferrari el van átkozva.

I met God. She's black

Gyengébb autóval, fél másodperccel gyengébb autóval...

racingarena.hu | gokartsopron.hu

nearo
fú, szépen csinálta... na akkor most érje utol Hamit

bakkerman
Verstappen listajan meg egy nev kipipalva 😄

Ennyi Nico 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nem hiszem al b+ safety car

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Botond
Kavics megfogta, na végre nem tét nélküli a hiba!
RatBaG
milyen egy elbaszott rajt volt ez?
hami már majdnem állóra fékezett, gyakorlatilag mellette volt a következő két kocsi.

Per Aspera Ad Inferi.

+1
Megértem, és detto ugyanígy

Na jó még 1 kör és kinyomom...

Azt hiszem eljött az idő, 30 éve nézem az F1 et, 12 éves korom óta.....apám ölében...
Ez volt az utolsó....

Tragikomedia...
Meddig lesz még bent meddig lesz még bent meddig lesz méééééég bent????????????????????????????? A következő esős versenyen is ilyen lesz nem nézem többet! 😞 Hát már lassan felszárad a pálya, el se hiszem 😞((((
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.10. 14:10:02

Lassan az lesz, hogy 22 versenymérnök 1-1 laptoppal lefutja a versenyt.....
Na megyek, inkább hekkezek egyet a rómain...
Ez már gyalázat....f1 kisdedóvó

Nemngondolram volna hogy lehet fokozni aa faszsagot.. sikerult...
De most mit nézünk versenyt vagy valami színjátékot?
Izgalmas versenynek ígérkezik, mondja a kommentátor, hú de izgalmas SC mögött....

Remélem bent lesz még vagy 20 körig.
Botond
Addig se akadnak össze a mercik. Szerintem szóltak nekik, hogy az SC is merci, de annak végképp ne menjenek már neki! 😄
Nem hiszem el, hogy nem lehet elengedni a rajtot.....
Süt a nap b+

Sut a nap bacca meg es sc rajt😊)))
Jaj az egyetlen izgalmat kiölik a versenyből.....
Biztos azért, hogy Rosberg ne rajtolja le Hamit..<#eplus2>
Lenyegeben eso nelkul, vizes a palya.. Es nem ertik.mert fosozzak az emberek..
nearo
SC rajt? De jó! =)

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
Ha jól működik, akkor gondolom jó lesz. Le is szedtem egyébként, elsősorban azért tettem fel mégis a kérdést, hátha valakinek van tapasztalata ezzel, vagy hasonló appokkal, hogy mennyire használható, mennyire működik jól, stb.

Totti5
Pont annyi előnyt szerzett mint a többi 21 pilóta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De hogy szól a szabály az f1es időmérőre, mi számít pályalevágásnak? Van a pálya mindkét szélén fehér folytonos csík ami a pálya határát jelöli.....
Ezzel a pályalevágással itt nem szerzett előnyt? ezt honnan veszik megnézték a sebességet, hogy mennyivel megy vagy mi? Hiszen itt nagyobb íven vette a kanyart előbb tudott gyorsítani vagy hogyan van ez?

nearo
van valami jó kis f1 app androidra, amivel viszonylag élőben követhetem telefonról a verseny alakulását?

Totti5
Mindenki kiment ott, mert lehet. Ez kvali előtt el lett döntve. Nyilván Hamilton és Button miatt. RB ringen pedig Max és Ric miatt lehetett. <#wilting>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.10. 11:25:30

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Akkor te sem figyeltél... Azokban a kanyarban kimehet Hamilton! vagyis hoppá NEM a többi 19 pilóta is KIMEHET. Emberek ez tényleg ennyire magas egyeseknek vagy mi a fene van már itt????<#action><#gunyos1><#gonosz3><#kocsog>

RatBaG
mit nem értesz azon, hogy a pályaelhagyás büntetése olyan alapszabály, mint pl előzéskor a többszöri irányváltás tiltása?
ehhez nem kell külön megjegyzés, hogy csak itt, ott, és abban a kanyarban, félholdkor, közepes keleti szélnél, mindig egyértelmű. de úgy látszik mégsem, a briteknek csak lejt egy kicsit a pálya otthon... gyász.

Per Aspera Ad Inferi.

Count Adyn
ezt hol irtam?😊hogy egyből bekapcsolt a hamilton-védő fanboy benned az ne az én hibám legyen már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Értem én csak hülyeség, ne jöjjön azzal hogy igazságtalan a szabály Hamilton javára mert ez nem igaz. A többi 19-re is ugyanez érvényes.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.10. 11:08:59

Jeffjohnson
Neki azzal van a baja, hogy a szabály miért nem minden kanyarra vonatkozik. Egyébként te is ugyanolyan fotelszakértő vagy mint bármelyikünk...

Nem de szerencsére hamilton a többi 19 pilóta meg jópár szurkoló érti.

Count Adyn
oké látom nagyon nem akarod érteni mi ezzel a probléma akkor hagyjuk...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istenem. Hogy jön ez ide??? Az a szabály ami a szabály, meglett mondva hogy a pálya BIZONYOS részein lesz büntetett a 4 kerekes pálya elhagyás ennyire nehéz vagy most mi van?

Count Adyn
"A korábbi versenyzők, Johnny Herbert és Damon Hill széttárta a kezeit, amikor arról kérdezték őket, miért legális a pályaszélesítés bizonyos kanyarokban, ha egyes helyeken tiltott. " meg ők is hülye fotelszakértők nyilván számodra😊