FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimi <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ezt nem értem, ez hogy történhetett, hogy nem ment neki??????
Remélem utolsó körben Rosberg utoléri hamit és megelőzi....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ a sóderágy eldobálja az autót
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.10. 15:11:46
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Más: SC rajttal együtt is egész jól néz ki eddig a futam. Jó, legyen, kellett az SC, hogy felmérjék a pályát...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerk.: Alonso 😄
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.07.10. 14:49:55
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
hami már majdnem állóra fékezett, gyakorlatilag mellette volt a következő két kocsi.
Per Aspera Ad Inferi.
Ez volt az utolsó....
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.10. 14:10:02
Na megyek, inkább hekkezek egyet a rómain...
Ez már gyalázat....f1 kisdedóvó
Izgalmas versenynek ígérkezik, mondja a kommentátor, hú de izgalmas SC mögött....
Remélem bent lesz még vagy 20 körig.
Süt a nap b+
Biztos azért, hogy Rosberg ne rajtolja le Hamit..<#eplus2>#eplus2>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezzel a pályalevágással itt nem szerzett előnyt? ezt honnan veszik megnézték a sebességet, hogy mennyivel megy vagy mi? Hiszen itt nagyobb íven vette a kanyart előbb tudott gyorsítani vagy hogyan van ez?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.10. 11:25:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ehhez nem kell külön megjegyzés, hogy csak itt, ott, és abban a kanyarban, félholdkor, közepes keleti szélnél, mindig egyértelmű. de úgy látszik mégsem, a briteknek csak lejt egy kicsit a pálya otthon... gyász.
Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.10. 11:08:59
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"