FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
akkor meg miért nem szól közbe,és csap az asztalra hogy legyen verseny,mert az kell a nézőknek,a befektetőknek,MINDENKINEK?? Ő az F1 ura,ilyenkor gyakorolhatná a hatalmát...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Manor.

Master91
nem Börni nem engedte versenyezni a versenyzőket
repvez
És még börni akar mesterségesen vizes pályát generálni, hogy változatosabb és izgalmasabb legyen.Mikor az ingyen jött vizre sem engedi a versenyzőket, de jópénzért kiépitettné a rendszert hozzá.
adam46
Ő is nagy megmondó ember lett, de igaza van ebben. Volt két esős hétvége és mind a kettőn biztonsági autó mögül rajtolnak. Lassan tényleg bevezetik a 150 km/h sebesség limitet a pályán.
mcmoha
Már gyerekkorában is egy kis genya volt. <#idiota>

benőmenő
Már a címnél sejtettem, hogy a jó öreg Zsákos lesz az. 😛
adam46
Egy újabb elkapott döntés csupán ez a glória. Valamit biztos, hogy muszáj lépniük. Egyszerű a történet, zárják le a pilótafülkét, tervezzék át a kocsikat és akkor nincs open wheel széria, ennyi. Pontosan a széria egyediségét teszik ezzel tönkre.

Másik röhejes dolog. Kicsit túlkapják már a biztonságot.
Totti5

repvez
Kicsit konkrétabban, hogy hova merre kell menni vagy melyik buszokra szállni? Vagy hol lehet ennek utánna nézni, tényleg vakon vagyok , hogy hogyan és mikor tudok odamenni.
Pluskast
Egyre több csapat tiltakozik a "glória" bevezetése ellen. Úgy látszik ők is azt mondják amit én, hogy nem lehet kilátni tőle rendesen.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

oneal1
én 2x voltam kinnt, minden esetben jó korán mentünk, 8-ra ott voltunk, sima a parkolás így nem probléma.
meg kell nézni a pontos programot, de mindig vannak más kategóriák is és paddockba is mehetsz ha veszel jegyet 😄

a hazaindulás előtt vegyél majd be nyugtatót mert az nem egy sietős menet 😄

!Forza Ferrari!

repvez
A vasárnapi futamra a hungaroringre mikorra célszerü kimenni, lesz valami elöfutam vagy amit érdemes megnézni, a paddockba be lehet ilyenkor menni?

Autóval menynire gáz az odajutás? vagy mit javasol az aki már tapasztaltabb ilyen téren? Budapesten letenni a kocsit és valami tömegközlekedéssel kiemenni? Még sose voltam a hungaroringen és pesten sem vagyok nagyon ismerős.
mcmoha
Surtees és Wilson esetében lehet hogy segített volna, de mindkét baleset, szerencsére, rendkívűl ritkán fordul elő. Wilsonnál inkább mintha felülről jött volna az alkatrész ott meg nem véd ez a keret. Maria de Villota ütközésénél az az acél lemez símán átvágta volna ezt a szerkezetet és ugyanúgy súlyos sérülést okoz.
Engem az is zavar, hogyha a versenyző sérülten ül a kocsiban az orvosi team nem tud hozzáférni csak ha előtte levágják a keretet. Osztrák GP-n csináltak mentési gyakorlatot is és 10 percig tartott mire kiszedték a versenyzőt.

Totti5
A srácot akit fejbetalált egy kerék? minden bizonnyal megmentette volna. Wilsont akit arconvágott egy nagy szárny darab? valszeg megmentete volna, de talán tompít a dolgon. A női tesztpilótát aki a kamion platónak hajtott? valszeg megmentette volna.

Pár héttel ezelőtt Indycarban volt egy horror baleset megint, a pilóta feje majdnem felszántotta a betonfalat, centiknek múlt az élete.

A fejlődés szükséges, a fej védelme minden openwheel szériában téma, mert voltak halálesetek az elmúlt években. Valami kell és lesz is. valami. Ha ezzel senki nem foglalkozik akkor még több elkerülhető tragédia történik. A biztonság sokszor kényelmetlen, de szükséges. És ezek az eszközök sok pilóta épségét óvták meg. Ott a Hans pl, kényelmetlen, nem is tetszett sokaknak, de mennyi és mennyi sérülést akadályozott meg...

HTS s3rg1nh00
így van.

amúgy ahhoz mit szóltok,hogy a 10k-s világjegyet csak egy hónapig lehetett megvenni júniusban?több ismerősömmel együtt most akartunk jegyet venni mert eddig nem volt biztos az időpont szabaddá tétele,erre már csak a 2,5x annyiba kerülő jegyet lehetne megvenni...ha csak 1000 ember jár így (pedig tuti jóval több),az már -10 millió...nem hiányzik nekik a lóvé,úgy tűnik...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Count Adyn
+1

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mcmoha
Szigorúan a magánvéleményem, de szerintem ez a szerkezet az elmúlt évtizedekben semmit se akadályozott volna meg, sőt eggyes esetekben rontott volna a helyzeten. Az zavar a legjobban, hogy ezt a szart az FIA főleg a saját seggének védelmében akarja bevezetni.

Botond
Ez az egy pont különbség azt jelenti, hogy akkor az idei világbajnokság a Hungaroringen indul. 😊
Azt ki dönti el, hogy megakadályozta volna, vagy esetleg nagyobb bajt csinálna?
Totti5
Nyilván, hisz ők eredetileg a saját ötletüket akarták volna. Amúgy dolgozzanak rajta, ha szükséges és vétózzák meg, DE ha netán valami történik jövőre amit ez a berendezés megakadályozhatott volna, akkor azt az RB nem teszi zsebre.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

benőmenő
McLarenesek gokartozós összeröffenés Alonso saját pályáján. <#taps>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.07.13. 12:13:39
Totti5
Eddig is voltak középen cuccok, anetnnák pl. Mercinél elég vaskosak azok is.

Pluskast
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez 300 kmh felett nem fogja zavarni a pilótát a kilátásban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mcmoha
Mivel az FIA szólt nekik, hogy teszteljék. 😊

Tetszik? 😊 És a citromos sörrel, guminővel hogy állsz?

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Totti5

Azért 1re többen tesztelik próbálgatják <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kifli
Van itt valaki, aki tud abban segíteni, hogy a futam előtt csütörtökön, ha 1-re ki akarok jutni a pályára, hogy tehetem ezt meg mondjuk hév-vel? A bkk honlapján csak valami 7.02-03 és 15-17 van fent.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2016.07.12. 16:23:45
Magnum PI
Ezért biztos megkapom, de szerintem a Ferrarinak nem fekszik a spórolós F1. Mióta arról szól az egész, hogy spórolj a gumival, spórolj a motorral, spórolj az üzemanyaggal nem megy nekik. Minden az adatokról szól meg végletekig kioptimalizált stratégiáról és ebben az Olaszok nem annyira jók. Mindig szar döntéseket hoznak és lassan.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Vettelt nem aggasztja a Red Bull fenyegetése
Én nem értem ezt a nyilatkozatot! mindig azt mondják, hogy nem tudják, hogy mi volt az oka a hátrányuknak.... Csak simán kamuznak, tudják, hogy esélyük sincsen... Még a redbull is megelőzi, megelőzte őket lassan.
Nem hiszem el, hogy semmi innovatív ötlettel nem tudnak előállni az olaszok. Mindig csak másolni tudnak, meg mennek a másik után.
Valamit már jó lenne kitalálni, mert ez az év is már kuka.
A következőben meg már új szabályok lesznek újabb karosszéria megint kezdhetik előröl az egészet, megint majd melléfognak... aztán kulloghatnak a középmezőnyben...
desigo
+1
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
Mármint Button -nak. 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

<#eljen>

repvez
+1
Botond
Jövőre egy McLaren-Hondának kellene összeállni és Alonsonak megruháznia a népet végre, ahogy illik. :o
bakkerman
Jovore egy Lajos-Max csata rohadt jo lenne ! De ahhoz tenyleg meg jobban fel kell zarkoznia a RB-nak,ami nem egy konnyu sztori,mar ez is kisebb csoda hogy tartosan mostmar ott lebzselnek a dobogon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Ferrari miért volt ilyen gyenge?
Totti5
Max 2.<#eljen> Ric-nek össze kell kapnia magát, mert a fejére fog nőni a Holland. Izalmas lesz, ha jövőre nyerőképes autót kapnak.

Count Adyn
xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

repvez
Azért ez már tényleg szánalmas , hogy ennyi eső miatt SC mögül induljanak.Ráadásul már neme esett az eső sem. és akkor minek a esőgumi ha nem lehet vele versenyezni, annyira nem lehetett vizes a pálya ha már SC mögött azt kérdezgették mikor lehet slickre váltani vagy interre.

Senna idejében ilyen esetekben sem volt SC sőt még suminál sem, emlékszek, hogy ugyan itt a 20 autóból, jó ha 10 körözött tovább mert az első kanyarban leamortizálta magát a mezőny. Sőt akkor talán még volt tartalék autó is.
Akkor ne magyarázza meg nekem senki, hogy akkor olcsobb volt fenntartani és versenykészen tartani 3 autót mint most kettőt.
Ez a saftycar-os indulás gáz volt a javából nem szeretnék több ilyet látni ha csúsznak a kocsik legyen nagyobb a hasmagasság rakjanak rá lánckereket vagy maradjon 5 kocsi versenyben de ez egy vicc volt.

racingarena.hu | gokartsopron.hu