FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/forma-1-2016/igy-valtozik-a-kozlekedes-rendje
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Másik röhejes dolog. Kicsit túlkapják már a biztonságot.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
meg kell nézni a pontos programot, de mindig vannak más kategóriák is és paddockba is mehetsz ha veszel jegyet 😄
a hazaindulás előtt vegyél majd be nyugtatót mert az nem egy sietős menet 😄
!Forza Ferrari!
Autóval menynire gáz az odajutás? vagy mit javasol az aki már tapasztaltabb ilyen téren? Budapesten letenni a kocsit és valami tömegközlekedéssel kiemenni? Még sose voltam a hungaroringen és pesten sem vagyok nagyon ismerős.
Engem az is zavar, hogyha a versenyző sérülten ül a kocsiban az orvosi team nem tud hozzáférni csak ha előtte levágják a keretet. Osztrák GP-n csináltak mentési gyakorlatot is és 10 percig tartott mire kiszedték a versenyzőt.
Pár héttel ezelőtt Indycarban volt egy horror baleset megint, a pilóta feje majdnem felszántotta a betonfalat, centiknek múlt az élete.
A fejlődés szükséges, a fej védelme minden openwheel szériában téma, mert voltak halálesetek az elmúlt években. Valami kell és lesz is. valami. Ha ezzel senki nem foglalkozik akkor még több elkerülhető tragédia történik. A biztonság sokszor kényelmetlen, de szükséges. És ezek az eszközök sok pilóta épségét óvták meg. Ott a Hans pl, kényelmetlen, nem is tetszett sokaknak, de mennyi és mennyi sérülést akadályozott meg...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amúgy ahhoz mit szóltok,hogy a 10k-s világjegyet csak egy hónapig lehetett megvenni júniusban?több ismerősömmel együtt most akartunk jegyet venni mert eddig nem volt biztos az időpont szabaddá tétele,erre már csak a 2,5x annyiba kerülő jegyet lehetne megvenni...ha csak 1000 ember jár így (pedig tuti jóval több),az már -10 millió...nem hiányzik nekik a lóvé,úgy tűnik...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.07.13. 12:13:39
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2016.07.12. 16:23:45
Én nem értem ezt a nyilatkozatot! mindig azt mondják, hogy nem tudják, hogy mi volt az oka a hátrányuknak.... Csak simán kamuznak, tudják, hogy esélyük sincsen... Még a redbull is megelőzi, megelőzte őket lassan.
Nem hiszem el, hogy semmi innovatív ötlettel nem tudnak előállni az olaszok. Mindig csak másolni tudnak, meg mennek a másik után.
Valamit már jó lenne kitalálni, mert ez az év is már kuka.
A következőben meg már új szabályok lesznek újabb karosszéria megint kezdhetik előröl az egészet, megint majd melléfognak... aztán kulloghatnak a középmezőnyben...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senna idejében ilyen esetekben sem volt SC sőt még suminál sem, emlékszek, hogy ugyan itt a 20 autóból, jó ha 10 körözött tovább mert az első kanyarban leamortizálta magát a mezőny. Sőt akkor talán még volt tartalék autó is.
Akkor ne magyarázza meg nekem senki, hogy akkor olcsobb volt fenntartani és versenykészen tartani 3 autót mint most kettőt.
racingarena.hu | gokartsopron.hu