182278
  • Roger6
    "F1 pilóták bármely amerikai sporthoz képest primadonnák. " - ezzel teljesen egyetértek
  • adam46
    Elmesélte, hogy feladták és elkeveredett, 5 napig nem volt meg.
  • gpFan
    Mekkora tahók ezek az Origósok: http://www.gphirek.hu/f1/20170713-nico-rosberg-elhagyta-az-f1-es-vilagbajnoki-trofeat.html

Mostmár a postára való feladás is elhagyás ? :-)))
  • ToxiMaxi
    "Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni,"

Nézd meg az NBA-t 82 meccs az alapszakaszban + rájátszás van, hogy 1 héten 3 meccset is lejátszanak és repkednek szerteszét az államokban életük sincs, mégsem panaszkodnak vagy hagyják cserben a rajongóikat.

F1 pilóták bármely amerikai sporthoz képest primadonnák.

Elfelejted, hogy James Hunt egy kevésbé profi mondhatni amatőr sportban versenyzett a mostani viszonyokhoz képest. Most ilyen életmóddal labdába se rúgna.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.13. 13:00:55
  • Roger6
    #164311 - egy bemutato szamomra nem szarsag - számodra nem, de én nem is a nézőkről beszéltem egyáltalán, és nem is rólad.

#164313 - "A nézőt kell kiszolgálni" - Pontosan ez a baj. A szponzorok és az F1 diktálnak, nincs saját életed, minden perced beosztják, mert a nézők... Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni, máris fekete bárány vagy, ahogy a mostani példa is mutatja.

#164314 - "Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni" - :D Ezt ugye nem komolyan írtad? Melyik szponzor (ugye, megint csak a a fránya szponzorok, meg a pénz) szponzorálná tovább a versenyzőjét, ha el merné mondani, hogy amúgy tök jó lett volna hétvégén a barátnőmmel meg a kutyámmal nyaralni vagy pihenni egyet ahelyett, hogy fis-fos kötelező megjelenéseken veszek részt, ahogy minden hétvégén szinte egész évben, amivel a tököm kivan már? " érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. " - szintén, ha ezt elmondod, mehetsz havat lapátolni Alaszkába, persze ez erős túlzás. Nem tudom amúgy, hogy ezt komolyan írtad, vagy simán csak trollkodtál...

De hát ez van, vagy beáll az ember a sorba, és robot módjára teszi azt, amit diktálnak neki, vagy eltemetik. Ezért imádtam James Hunt-ot, köpött a szabályokra, és a kötelezettségekre, mégis óriási tehetség volt. Sokkal szabadabb, mint a mai pilóták valaha.

Én nem azt mondom, hogy az rossz, hogy tolják bele az arcodba a dolgokat, hanem azt, hogy ezt kötelezővé teszik a pilótáknak.
  • Lokker
    Mármint, hogy elmennek egy városba ahol régebbi gépekkel mehetnek amikbe amúgy bele se ülhetnének és majdhogynem büntetlenül vezethetnek pár kört? Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni hogy úgy érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. Szerintem jobban élvezik mint a nézők, de biztos hogy legalább annyira.
  • ToxiMaxi
    Elfelejtik a pilóták, hogy ha nem lenne nézettség, akkor nekik sem lenne fizetésük. A nézőt kell kiszolgálni, a tengerentúlon erre már réges-régen rájöttek.
  • IXEMGabeo
    bocsanat lehet 2012 volt az
  • IXEMGabeo
    egy bemutato szamomra nem szarsag...Button is mekkora oromet okozott a szurkoloknak mikor 2011-ben Budapesten paradezott bevallalta es meg elvezte is...nekem is tetszene, ha unnepelne a tomeg mikozben trukkozom:)
  • adam46
    Ez nem kifogás.
  • Roger6
    Hát azért megnéznék egy James Hunt-ot, mennyire érdekelnék ezek a szarságok :D Gondolom egy repcsin nyomná atomrészegen 4-5 légiutaskísérő csajszival. És jól is tenné, ez a cikusz, ami megy, hogy mutogatják őket, mint a bohócokat számomra elég visszatetsző.
  • adam46
    Biztos lőtt egy újabb orrpiercinget helyette. Amúgy tényleg nagyon gáz Hamilton viselkedése.
  • HTS s3rg1nh00
    :D tudta,hogy ez lesz és nem felejtett el azért az oldalvonalról odaszólni a régi játszópajtásnak.
  • RatBaG #164306
    https://twitter.com/SkySportsF1/status/885217823412432898
  • ShaiHulud
    http://www.gphirek.hu/f1/20170712-f1-lewis-hamilton-nyaralni-ment-a-londoni-parade-helyett.html hat nanahogy...
  • HTS s3rg1nh00
    sőt,még Button és Rosberg is ott volt.
  • RatBaG #164303
    pedig itt a legjobbak a szurkolók, mégis csak hazai pálya...
  • ShaiHulud
    ez mekkora gaz, es milyen jol mutattja hami mekkora fake srac. 20bol 19en ott voltak, meg kimi is, erre a nagy social media buzi hamilton nem tudott megjelennei a sajat futaman londonban, egy ilyen rendezvenyen, azzal az uruggyel hogy szoros a vb allas. lol?
  • Alexease
    Londoni "nagyfutam", elo:
  • neoG
    Ez király.
    Eddig 00.196.
    De nyomtam egy Bottast is (nem a lámpa kialvására koncentráltam, hanem "megérzésre/mákra"): 00.014
    :)
  • Roger6
    Okés, értettem, Főnök!
  • ToxiMaxi
    Így is lehet változtatnak ezen a szabályon.

Max biztosan marad RBR-ben. Kimi ha nem villant, akkor kuka de most jelentette ki a Ferrari, hogy nem kell Alonso.
    Szerintem Alonsonak az egyetlen esélye, hogy a Mclaren valami hihetetlen csoda folytán feltámad. Ellenkező esetben visszavonul és irány az Indy.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.11. 11:34:03
  • nearo
    Rönónál Kubica-Hulk, Alo megy RBR-hez a holland helyére, Max megy Ferrariba Vettel mellé, Rai meg... kukázzák :S
    Á dehogy, Ferkánál nem lehet két dudás egy csárdában :D

Most amúgy az jutott eszembe, hogy láttunk már olyat, hogy valami a betű szerinti szabálynak megfelelt, de a szabály szellemiségének nem. Bottasnak szerintem orbitális mákja volt, mert már tényleg indult (a kiugrást kockáztatva), de pont bent volt a tűréshatáron, tehát a betű szerinti szabálynak megfelelt. Ha ezt most elkezdenék kihasználni a csapatok valami furmányos módon, akkor valsz jönne pár szabályváltoztatás/kiegészítés amivel bezárnák a kiskaput, mert már elindulnának a csapatok a szabály szellemiségével szemben, hiába felelnek meg annak egyébként ha csak a betűket nézzük.
  • adam46
    Ez tudás, nem mák! :D
  • Roger6
    Próbáld meg EZZEL, bár ez sem tilt, ha előbb nyomsz sajnos.
  • Roger6
    Ja, hát igen, ezért szar ez a reakciómérő. Régen úgy mérték, hogy a 10 kattintás (tehát 10 próbálkozás) átlagát vették, ahol 2 "beugrástól" sztornózták az egészet. Így elkerülhették az ilyen eredményeket, ami ugye nem reakció, hanem mák.
  • ToxiMaxi
    Ha Kubica új tesztje jól sikerül, akkor elég nagy esély lesz rá. Schumi visszatérése után az utóbbi 10 év legnagyobb szenzációja lenne.
    Alonso VB esélyes autóba ülne de a Renaultnak saját bevallása szerint is ehhez még 2-3 év kell. Meg az utóbbi versenyen Palmer kicsit feltámadt.
  • adam46
    Elég bugos, ha kialvás előtt kattintok, akkor azt írja, hogy kiugrottam. Nem veszi figyelembe a tűréshatárt... amúgy eddigi legjobb 00.061
  • Roger6
    Én is ezt mondtam, ez csak mák, predikció, ami pont bejött.
  • allock #164290
    Mákja volt.
    Mint akinek szól Charlie bácsi, hogy MOST!

Jövőre Renaultnál, egy Hülk-Kubica páros elképzelhető? Ha Alonso még sem oda menne.
  • Roger6
    Igen, ez valószínű, nem is tagadtam soha. Viszont: megnéztem újra, és újra. Még mindig nem ugrott ki.
  • greenkawa
    Hülye vagy fiam...ülj le
  • Roger6
    Ejjha, ha 10 éves az unokád, akkor lehet a vakság nálad áll fenn, barátom. Amúgy mi köze a témához az unokádnak? Hogy jött ez ide?
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.11. 09:45:36
  • greenkawa
    "HAVER" 10 éves az unokám! 30 éve minden futamot rögzítek.
    ad;2 Ki van lassítva ezer helyen és nem csak szaros vlc-n nézve................
  • Roger6
    Haver: töltsd le, lassítsd be, nézd meg.
  • greenkawa
    Ez már régen nem téma,mert már mindenki tudja,hogy bemozdult. Az nagy fia is elmondta,a lényeg ,hogy ez még belefért az általuk előírt tűrésbe..
    Vakoknak meg kár erőlködni.
  • ToxiMaxi
    Lehet gyakorolni a rajtolást egérrel :)

LINK
  • ToxiMaxi
    A konteó gyártás egyszerűbb ott nem kell semmit sem bizonyítani, nincsenek észérvek, csak beböfögnek valamit. Olyan ez mint a vallás, a hittel nem lehet vitázni. Legalábbis észérvekkel nem.
  • Roger6
    Letöltöttem direkt HD-ben a versenyt melóhelyen, és visszanéztem a rajtot fullra belassítva VLC Player-el. Nem ugrott be, csak mákos volt. De nem is értem, ezt bárki megnézheti magának, ha veszi a fáradtságot ahelyett, hogy idióta konteókat gyártson.
  • greenkawa
    Pedig ez tök egyszerű!nem is értem,hogy nem érted.
    FIA: Tulajdonképpen kiugrott,de mi beugrottunk,ezért felugrottunk és ez így már szabályos.....