182278
  • Shaman
    Ennyi erövel azt is kizárhatnák egyböl,aki defektet kap,mert akkor a gumi mérete meghaladja az eredetit.
    Szal utólag kapálózni.........
    Lemérték,stimmelt a méret kész. Miért nem bír ugyanilyen gumit kifajlasztani a Bridgestone?? Ehejett inkább rinyálnak,meg feljelent a Ferrari.
  • Shaman
    Ellenpélda:
    Pénztártól való távozás után reklamácoót nem fogadunk el.

Szal sztem semmi értelme amit írtál,mert lehet példákat,s ellenpéldákat végtelenségig sorolni.
  • Lteebee
    M gumikkal verik a Ferrarikat.
    Olyan gumikkal, amelyek a verseny, vagy életteartamuk végén szélesebbek a szabálykönyvben engedélyezettnél.

Ezt szűrtem le.

Amúgymeg ha a zöldségesék észrevesznek valamit, ne mondja senki, hogy nem kiabálnak!

Egy hasonlat:
    Minden félévben van matek vizsgád és a tanár a vizsga elején körbejár, majd elmegy újságot olvasni.
    Majd váratlanul az 5. félévben egyszer a vizgsa közepén, vagy végefelé is körbejár, mert a fülébe jut, hogy az évfolyam fele puskázik és így jut jobb osztályzathoz, mint azok, akik valóban tanulnak.
    Egy rakás diákot rajtakap persze.
    Azok elkezdenek pofázni? Joggal pofáznak?
  • BaLeeX
    "Semmi mást nem akarunk, csak egyenlő feltételeket, amelyek eddig tisztán láthatóan nem voltak azok" - tette hozzá Brawn.

Csak én érzem, hogy nevetsége amit ez az ember beszél? Egyenlő feltételekért sír? Akkor azt hiszem pár vb címmel kevesebbjük lenne, és az idén is kicsit lejjebb tartanának és sumák már nem igen lenne versenyben... Ugyanis itt már régen nincsenek egyenlő feltételek.

A másik meg, hogy jövőre tényleg lesz Goodyear? Mert kívánom, hogy ne legyen és mivel a Michelin-t most szopatja a ferrari ezért remélem eszükbe sem jut a ferrarival szerződést kötni és hagy szívjanak még legalább egy évig a Bridgestone-al. Komolyan mondom kíváncsi lennék a ferraris köcsögök arcára, amikor mennek szépen szerzőés reményében a M-hez aztán az szépen elhajtja őket a búsba valami "Kellett nektek kötekedni?" szintű dumával
    Bár sajnos tudom, hogy a pénz az nagy, úr, mindennél nagyobb, de azért nem hiszem, hogy a M anyagi gondokkal kűzdene és sokkal nagyobb így a tekintéje, hogy sorra verik az ő gumiikkal a ferrarit, mintha az is azzal menne.
  • [Walaki]D`Lair
    he? A Jaguar a legújabbat kapja....
  • a.carkey
    Szerintem meg a Jaguar ...
  • [Walaki]D`Lair
    A Ford 1. fejlesztésű motorjait a minardi kapja...a Jordan egyel újabbat...

Wéber meg aktív autóversenyző a Castrol Astra Classic kupában, és eléggé jól megy, szal nem a levegőbe beszél...
  • a.carkey
    "A maranellói istálló és partnere, a Bridgestone is azt állítja, hogy a Michelin csak a kötelező FIA-ellenőrzésen mutatta be a szabályos abroncsokat, a vitatott gumikat az első boxkiállás alatt kapták meg a versenyzők. A francia gumigyártó abroncsait a Williams-BMW, a McLaren-Mercedes, a Renault, a Jaguar-Cosworth és a Toyota használja, a többi csapatot a Bridgestone támogatja."
    Amikor a Michelin anno kiszállt a F1-ből, pont az ilyen faszságok miatt tette. Akkor a Goodyear baronságai miatt lécelt le, most a Brig ökörségei jönnek.
    Az idézet szerint a gumikat a M pilótái az elő boxkiállás alatt kapták meg. :) Ez mekkora baromság. Ezt szerintem maguk sem gondolják komolyan ... :)
    LOL!
    A Ferrarinál meg MS fingik egyet és így az autó veszít a súlyából, magyarul 500kg alá esik, különösen, ha MS babot reggelizik ... :)
    Ez alapján ezekután akárki, akármiért óvhat. A Ferrari meg jobb ha csönbdben marad. A McLaren és a Williams is szétszedethete volna a tavalyi Ferarit, hogy mi a fucktól ilyen jó. De nem tette, pedig találtak volna szabűlytalanságokat ...
    Egyszerűen szar a Bridgestone, mint 1998-ban szar volt a Goodyear a Bridgestonhoz képest. Ennyi van most.
    A Ferrari meg a pénzsóvársága miatt kényszerült a padlóra, mert ismételten rossz lóra tett, jel esetben a B-ra. 1998-ban a G-re tett, rosszul. Jövőre, ha feladja a esetlegesen a B, akkor kiváncsi leszek, az M-re, hogy miként fog a Ferrarihoz viszonyulni ... :) De ezek az olasz majmok nem tanulnak ... Ahelyett, hogy a pastát ennék, feljelentgetnek ... :)
  • HuAn82
    Kiborult a bili...lehet sokan szarba lesznek!
  • precision
    ok, én csak ma hallottam :)
  • Punker
    ez régi hír
  • precision
    Ehhez mit szóltok?
    http://www.origo.hu/sport/f-1/20030904aferrari.html
  • PResident Evil
    már mindeki rákészült :)))
  • ÁjjLe BoBBi
    :-(((
  • Balo
    majd a jövő hét, egy kis pihenő van

• precision
    Pedig hogy készültem már, hogy egy jó kis izgalmas időmérő lesz ma, de úgylátszik hiába... :(((
  • Pyx #5282
    én iss asszittem :(
  • precision
    Ez engem is érdekel! Olasz futam mikor lesz? Én ugy tudtam hogy most...
  • Punker
    miért nincs most futam?
  • dikki*yysw
    http://index.hu/sport/forma1/ferrszolt/ ^.^
  • Alien
    http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=4892

http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=4890
  • Buddy
    Én nem tudom, mi a szabálytalan, vagy mi a nem helyes, de :
    1. Ha szabálytalanság történt, akkor azt vasalják be
    2. Nem most kellene levegőért kapkodni
    3. A pályán dőljön el a cucc...nem akarom azt hallgatni, hogy a ferrari azért lett világbajnok, mert...
    4. Hajrá Ferrari......a megszakadva elért VB-győzelem az igazi győzelem
  • ShaiHulud
    Olaszoknal a ferrari ugyanugy szar lesz mint most...illetve egeszpontosan nem a ferrari a szar hanem a bridgestone...
  • BADE
    Ennyi erővel a Ferrari is csinálhatná.
  • Alien
    Hát már miért lenne az? Ki tudja lehet, hogy van benne valami.....
  • Ramore
    majd kiderül, hogy mi lesz az olaszoknál!
  • Punker
    :)

amúgy van benne valami, csak érdekes hogy ezt az idény végén veszik csak észre....
  • BADE
    Úgyanmár ez kurva nevetséges!
  • ShaiHulud
    pffff
  • Ramore
    Azért hatalmas csalás az egész cirkusz mert most "véletlenül" iszonyat szorossá vált a pontverseny, a Ferrari haldoklott, ám az olasz nagydíjon mégis szárnyalni fog. Ez az év mindenkinek feltünően nagyon jól sikerült. 3 esélyes a vb, tehát 3 jóllakott csapat, Renault szintén jóllakott, Toyota sem panaszkodhat, a Jaguár is feljött.

Bunda már több éve az egész, de idén legalább eladhatóan csinálják!
  • Alien
    Nézd nem tudom...az mindenestre tény, hogy a nagyon sokszor előfordult, hogy a Michelines autókok nem cseréltek kereket elöl...szóval nem tudom..jah olvastam egy másik helyen, hogy idézem: """Az egyetlen dolog, amit tudni lehet az az, hogy míg a Bridgestone elsõ gumijai 32.96cm, addig a Micheliné 35.5cm teljes szélességûek. A szabályok azt írják elõ, hogy az elsõ abroncsok szélességének 30.5cm és 35.5cm közöttinek kell lennie.""" De ezek az adatok a verseny előtti értéket mutatják, azaz, ha most a verseny után fogják megmérni a gumikat, akkor bizony gondban lehet a Michelin. De persze ezt nem tudhatom, de azért érdekes a dolog.
  • tom..
    üdv! mit gondolsz mennyi igazság van amit a Bridgestone?
  • Alien
    Hmm.. bár nincs most F1 de akkor is rengeteg hirt lehet olvasni nap mint nap...
  • Balo
    majd, ha forma 1 lesz...
  • Alien
    Igazad van, élesszük már fel a topicot
  • Alien
    Ezt olvassátok el:
    http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=4899¶m=2 és mielőtt bárki kezdené, nem a Ferrari nyújtotta be a panaszt, hanem a Bridgestone. Hmm mindenestre azért érdekes...emlékeztek hányszor volt olyan, hogy nem cseréltek gumit a Michelin-esek? Hmm..érdekes. Amúgy én már NAGYON várom a monzai futamot, és hiszem, hogy végre feltámadnak a Schumiék és megmutatják, hogy igen is a Ferrari még mindig a mezőny legjobb autója. Hajrá Schumi!!Hajrá Ferrari!! Mutassátok meg a többieknek, hogy ki a legjobbBár ez nem kérdés...
  • a.carkey
    Úgy eltűnt a topic a süllyesztőben (következő oldal), pedig hétvégén volt F1, hogy már azt hittem a gumiban vagyunk ... :)
  • ÁjjLe BoBBi
    igen :D Toyotatol kibasszak Mattat, vagy Panist :DD najo nem....elmenne oda tesztpilotanak, aztan meg elmenne a BAR-hoz vagy 2 évre pilotnak...gyaaa
  • ÁjjLe BoBBi
    :)
  • Botond #5259
    aggyad,és 6ot is összecsítelek egyébként a le is bukott az a kis csíter töcs,nem tom miért nem tiltották el örökre,főleg,hogy nem is egyszer bukott le,és aki csíter az az is marad