182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szép szép, csak viálgbajnok is legyen
-
Tudom. Neked a "David" felirat nem tetszik! :D
Mellesleg tuti, hogy Montoya nem szerződik a McLarenhez! :)
Nem férne ki a hátuljára a "No Smoking!" pálykon a "Juan-Pablo" név. :)
(Mellesleg a 3. képen szereplő McLaren - ott látható a legjobban - annyira "édi", mint talán a Jordan 1991-es autója ...

-
úgy néz ki, mint a tavalyi :) -
várjuk meg míg az összes csapat kihozza az új autót..... -
Nem is tudom. Szerintem jöhet bármi, de az idei McLarent kinézetben semmi sem veri!!!

MP4-19 TECHNICAL SPECIFICATION
Chassis McLaren moulded carbon fibre/aluminium honeycomb composite incorporating front and side impact structures. Contains integral safety fuel cell
Front Suspension Inboard torsion bar/damper system operated by pushrod and bell crank with a double wishbone arrangement
Rear Suspension Inboard torsion bar/damper system operated by pushrod and bell crank with a double wishbone arrangement
Electronics McLaren Electronic Systems control units incorporating electronics for chassis, engine and data acquisition. McLaren Electronic Systems also supplies the electronic dash board, alternator voltage control, sensors, data analysis and telemetry systems
Bodywork Construction: One Two -piece sidepod and engine cover. Separate floor section, structural nose with integral front wing
Tyres Michelin
Race Wheels Enkei
Fuel Mobil Unleaded
Lubricants Mobil 1 products
Adhesives Henkel Technologies
Radios Kenwood
A szezon legcsúnyább autója eddig a Williams. Ha kijön az új Renault, akkor vsz az lesz az, mert igyekeznek lemásolni az idei Williamset.
Williams ide vagy Williams oda, Kimi nagyon gyors!
Jerez, 5. nap:
1. Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes) 1:16.125 p - 32 megtett kör
2. Gené (spanyol, Williams-BMW) 1:16.341 - 63
3. R. Schumacher (német, Williams-BMW) 1:16.769 - 86
4. De la Rosa (spanyol, McLaren-Mercedes) 1:17.240 - 118
5. Briscoe (ausztrál, Toyota) 1:18.562 103
6. Button (angol, BAR-Honda) 1:18.575
7. Szato (japán, BAR-Honda) 1:19.866 - 35
-
holnap uj sauber
-
Mol Rulez! :)) -
kicsit furcsa hogy a Mol-nál csak ennyi idő után reagáltak, és ne hivatkozzatok az ünnepekre..... -
Mindenkinek hamarabb kellett volna kapcsolnia és a Jordanbe benyomni a drácot amíg lehetett. Annak tényleg nem sok reklámértéke van, hogy a Minardival kergeti a mezőnyt és lekörözésnél vagy műszaki hibánál mutatják 10mp-ig. Bár a Jordanben sem SOKKAL lett volna másabb a helyzet, de azért egy rangosabb csapat.
Bár a MOLnál nem gondolkodtak, a fehéren sokkal szebben mutat a logojuk, mint a sárgán.
-
Lol, Baromgartner család pókerezik az országgal, folyamatosan blöffölt, hogy már megvan a pénz, ismét pofára estek, el kéne már adni a papának a céget, ha F1-ben szeretné látni a kislányát, nem pedig kuncsorogni az adófizetőktől! -
Elintézték a srácot ... :(
"Veszélyben Baumgartner indulása?
NSZ • 2004. január 10.
380 millió helyett 60 millió – így lehet összefoglalni azt a váratlan fordulatot, amellyel Baumgartner Zsoltnak és menedzserének kell szembenéznie – a Mol Rt. ugyanis korábbi szándéknyilatkozatát felülbírálva úgy ítéli meg, hogy a „feltételek változása miatt” csak jóval kevesebb pénzzel, 60 millió forint körüli összeggel tudja támogatni az autóversenyző Forma–1-es indulását.
Lapunk úgy tudja: az, hogy a jóval rangosabb Jordan-istálló helyett a Minardi-csapatban szerepelne Baumgartner, a Mol számára nem ugyanazzal a reklámértékkel bír. Azzal viszont, hogy az olajipari cég nagyságrendekkel kisebb összeget akar „befektetni” az autóversenyző rajthoz állásába, gyakorlatilag megkérdőjeleződik Forma–1-es indulása is.
A Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztériumban hangsúlyozták ugyanis, hogy a 844 millió forintos állami szerepvállalás az újonnan létrejövő cégben csak a többi feltétel maradéktalan megléte esetén érvényes. Újabb támogatók felkutatására pedig meglehetősen kevés az idő, mivel a Minardinak a jövő héten kell átutalni a szerződésben szereplő összeget, hozzávetőlegesen nyolcmillió dollárt."
A kormány is kiszállhat belőle "stílusosan", miután a MOL rájött, hogy a Minardiba nem érdemes befektetni. Pedig jókora LOGO lett volna az auto hátulján. Ők tudják!
Gondolom a MOLnak is volt némi hátszele. Vsz ugy gondolkodtak, hogyha a népnek tetszik, hogy a kormány támogat, az jó, ha nem, akkor meg ilyen picit "apróbetű" miatt meg visszavonhatják később ...
Gyurcsányin látszik, hogy nem ma kezdte! :)
A Sport meg a Népszabadság meg rögtön azzal indít, hogy:
" Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztériumban hangsúlyozták ugyanis, hogy a 844 millió forintos állami szerepvállalás az újonnan létrejövő cégben csak a többi feltétel maradéktalan megléte esetén érvényes." :)
Hehe. Ez előre el volt tervezve.
Vagy politikai tőke kovácsolódik belőle, vagy szopi lesz. Szopi lett, de az apróbetű miatt "simán volt ejtőernyő a gépen" a befektetőknek. Zsoltikának már nem jutott. :( Vsz lezuhan. Hacsak egy orosz cég vagy egy gazdag apuka nem száll be. Akkor csak "kényszerleszáll". De jövőre új géppel talán nagyobb sikere lesz, HACSAk nem cserélik le a "Boeingeket Airbusra" a pénzszűkében lévő F1es csapatoknál, magyarul nem hoznak oda gazdag orosz srácot, vagy brit, francia, olasz vagy más Cart tehetséget.
-
dobozt cserélek cigányra mottóval? -
holnap után jön elvileg a 2004es Sauber :P -
WOW, micsoda csere, kockát montiért? 
Szerintem azért még Frank Williamset sem ejtették a fejére... -
MNO
"Meglepő kijelentést tett Sir Frank Williams a Daily Telegraph hasábjain: a csapatfőnök a lapnak azt állította, a McLaren megkörnyékezte az ügyben, hogy Juan Pablo Montoya már idén Wokingba költözhessen (ismeretes, a kolumbiai 2005-től mindenképpen ott versenyez). Ron Dennis cserét ajánlott, odaadta volna Coulthardot Montoyáért." -
Jordan, Williams & Co. (Magyar Hírlap, Jan. 6.)

-
Megarace 2. stílusban kéne nyomni, az tetszene. -
Érdekesség képpen így készül a modell: ;)
-
Ez nem is állna annyira távol Montoya stílusától
-
Most már csak a lövegtornyot lopják le, aztán övék a VB!
-
gyönyörű:) -
A Williams is lopott volna? :)

-
1976!
Jody Scheckter, Patrick Depailler -
Na, a hullámos első szárnyat máris lenyúlták a meg nem jelent mekiről...
-
-
A hatkerekű csoda a '86-os Tyrell kocsi. Mondjuk tényleg érdekes volt a maga nemében :)) -
Találtam egy kicsit más szemszögből fényképezett 2004-es BMW-t.
Sztem nem annyira csúnya, csak olyan érdekes arcú. ;)
Majd mozgóképen meglátjuk hogy mutat, sztem nem baj, hogy újítanak egy kicsit a fiúk...
Mondjuk a Ferrari 2003-as újjításai szebben sikerültek.
(Nem Ferrari drukker vagyok.) Csak sima F1 drukker. ;)
Majd most B-Zs. Drukker leszek, ha már a lakáshitelekből összespóroltunk neki 900 millát. ;)
Na a kép:
-
hu de klafa ez :P -
Íme! (Némelyik picit nagy ...:)

-
jaj neee, akkor hazajon és o fogja kozvetiteni a dakart :)))
már elore látom ahogy barna már megy nyalni a kis
nek, ma este már nem is alszik ugy aggodik majd érte...
-
a hatkerekű csodáról nincs képed? -
annyira nem gáz az új BMW csak azon a lenti képen van direkt úgy beállítva, hogy idétlenül mutat. De kit érdekel, ha Monty lesöpri vele a mezőnyt:) -
Nekem is tetszik az új BMW, nem az a szokásos. Mondjuk nekem az MP-18 (igen, amit sosem vetettek be) is nagyon tetszett a hullámos szárnyaival együtt, pedig mindenki szerint gáz volt. -
lol Palikék elszálltak és eltörte a kezét, ennyit a dakarról...... -
egyébként akármelyikre nézek elfog a rohogés, de még szép hisz ezek elég régi dizájnok, szoval nem ezzekkel kéne hasonlitani az uj bmw-t :) -
MNO
"Baumgartner soha nem lesz olyan jelképe az országnak, mint például a Ferrari az olaszoknak. A tűzpiros istállónál azonban már évek óta nem alkalmaznak olasz versenyzőt, inkább egy németet és egy brazilt. Előbbit az általa garantált rendkívül erős reklám- és médiapiac miatt, utóbbit meg azért, mert a dél-amerikai ország előkelő helyen áll a Ferrari eladási listáján… Ennyit az országimázsról." -
Az utolsó két kéményes meki télleg gáz, de a 95-ös nekem kifejezetten tetszett annak idején. -
Különösen az utolsó két kéményes McLaren. :) -
uj bmw viszont érdekes, de lehet hogy vmi ujat találtak, hátha igy egy picit jobbak lesznek
-
sztem ezek szépek :P