182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pontosan, de akkor azért volt mit nézni.
Most azért utálja aki utálja, mert szar az egész F1 marhára unics.
Leszámítva az utóbbi versenyt ami nem is verseny, hanem VERSENY volt ;)
Szóval ha olyan versenyek lennének mint ami volt mindig és úgy lenne világbajnok Schumi akkor szerintem sokan lesz@rnák. -
Én se értettem a nagy felháborodást, milliószor megcsinálták már korábban más csapatok is ugyanezt az F1-ben. Legfeljebb nem ennyire látványosan... -
A tegnapi Nascart éppenséggel nem láttam, de láttam már nascar futamokat, hát nem tudom...vannak benne jó jelenetek, de tényleg nagyon izgalmas ahogy 300 körön keresztül mennek a nagyon változatos ovál pályán...
"jólenne ha kiderülne,Shumika nem egy isten,és valaki letudja győzni"
Ha egyszer van egy ilyen jó autó egy ilyen pilótával és senki nem képes megverni őt , arról nem ő tehet. Ez meg amit itt sokan mondtok mindig: Menjen át egy másik csapatba és ott bizonyítson!!!
már megtette... A világbajnok Benettontól átment az akkor szinte sehol nem lévő Ferrarihoz. És ő általa, Ross Brawn , Jean Todt és az összes többi lelkes és nagyon jól dolgozó Ferrari szerelők miatt tartanak most ott, ahol tartanak....
Amúgy én tegnap láttam egy túraautóbajnokságból az imolai versenyt, az utolsó pár köröket.Érdekes ott is elengedte a csapattársát az egyik versenyző (így lett első az elengedett) és ott a riporter csak annyit mondott, hogy igen így jó a csapatnak a bajnokságban, vagy mi már nem emlékszem pontosan. Itt nem számít ugye? De a Ferrari mennyit kapott azért a dologért... Így gusztustalan úgy gusztustalan... érdekes...
na mindegy...
-
Én csak annyiban veszem komolyan,hogy jólenne ha kiderülne,Shumika nem egy isten,és valaki letudja győzni,mégha így is.
Főleg az olyan sokak által unalmas Nascarból,ahol csupa béna amerikai csávó vezet.
Aki látta a tegnapi Nascart,1 köre izgalmasabb volt,mint az egész F-1 szezon
-
Nem tudom miért kell ezt ilyen komolyan venni, ez csak egy kis játék... nem vérre megy. -
Ebben maximálisan igazad van.
Nevetséges versenynek nevezni azt, hogy beültetnek egy nem F1-es pilótát egy F1-es autóba és vajon ki nyer?
Ez kb. olyan izgalmas lesz, mint Merlini szabadulása...
Ha esetleg az lenne, hogy F1-es meg Nascar autóban abban több lenne a sportszerűség csak megint értelme nem lenne, mert egyikben ez győzne, másikban az.
Ha csak rally kocsikban vagy utcai gépekben mennének az lenne valamelyest igazságos. -
Egyszerűbb lenne Ferrariba beültetni Raikönnent, Alonsot, vagy még mondthatnánk pár nevet, és akkor kijönne Schumi igazi tudása, lehet hogy ténleg ő a legjobb, vagy hogy esetleg nem. Szerintem ez lenne sportszerű. -
Legalább ha így Gordon győzne,Shumika picit visszavehetne.
Ja Nascarban is kellene,egy oválon.
Azért kíváncsi leszek,mondjuk egy gokart is elférne,azt mindketten tutira nyomják biztosan. -
Ebben az a faszság, hogy Nascar nincs benne a versenyben.Mert így a Gordonnak 2 idengen sportágban kell versenyezni míg a Schuminak 1-ben.És szerintem ez nem vmi sportszerű. -
Remélem Gordon lenyomja!
Bár ahogy elnézem Shuminak lesz fekvőbb kocsik.
Egyébként ottlesz Gordon csapattársa Jimmie Johnson is.
-
Itt egy Schumi-s videó.Nem a mostani bukása, de jó. -
nevetséges -
Gordon vs. Schumacher -
Mosley szemrehányása a Ferrari fölényre -
JUJ egy video nagyon jo lenne!!!!!!!!!!!!! -
De durva!
Nem sok maradt a kocsiból!
Nincs róla videó? -
tegnap a teszten -
ez mikoréshol? -

-
Kép1
Kép2
Kép3
-
lol :DDD ez nagyon jó :) -
Ha már ... :)
Baumgartnerné
-
Ennyit arról, hogy csak a Michelin hibája volt Spa. A szerencsén múlott, hogy a Bridgestone nem pukkadt ki. -
akkor jo,ez a lenyeg -
qrva elet basszameg hat barcsak az en olemben ulne ehelyett a ven szarkalap helyett -
jó csaj! -
az f1hirek.hu-n is ennyit ír, 340-et 
de ez a lényeg:
A pilóta sajtószóvivője, Sabine Kehm elmondta, a pilótának nem esett komoly baja, és nem kell kórházba vonulnia.
-
rossz pénz nem vész el...
-
lol de nagy paraszt -
egy kis OFF
-
340-el az nem semmi(gondolom a5 felnagyitotta) -
URISTEN -
Jesszusom!!!! -
Schumi bukott Monzában -
Ez hülyeség SzvSz -
mert? szerintem a görbe tükrük jók szoktak lenni -
A5=
-
olvass vissza már volt ez..... -
Nevet változtat a Jaguar
remélem ettől gyorsabbak is lesznek ;) -
Az MTI szerint Barrichello volt a leggyorsabb :))
habár lehet ez már későbbi eredmény :)