182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Talán nem meglepő, hogy az egész csapat nagyon csalódott azok után, hogy Kimi a legutolsó körben adta fel a küzdelmet, mikor az élen autózott. Kimi kockásra fékezte jobb első gumiját, mikor Jacques Villeneuve-öt előzte meg az első kanyarban, és onnantól kezdve az első felfüggesztés hatalmas vibrációnak volt kitéve. Kimi megbirkózott ezzel a nagy nyomással, és 15 körön keresztül elviselte, hogy alig lát a rázkódás miatt, míg a csapat folyamatosan figyelte a gumi állapotát. Úgy döntöttünk, nem állunk ki, és a győzelemért hajtunk, és csapatunk egyik tagja, beleértve Kimit sem mondott ennek ellent. A felfüggesztés eltörése érthető a körülményeket figyelembe véve. Juan Pablo remekül kapta el a rajtot, és az első kanyart a harmadik helyen vehette. Aztán jött Mark Webber, aki rosszul választotta meg a fékzónát, és kiütötte versenyzőnket, akinek ezzel megpecsételődött a versenye. Még a sérült fenéklemezzel is vissza tudott térni a pályára Montoya, és a hetedik helyen tudta befejezni a küzdelmet.”
Megiscsak a hibajanak volt koszonheto a gumivibracio, nem pedig a tulhajtasnak (mondjuk igy is ugyis az ok: Kimi). Hat azert elegge gaz hogy ennyin mulik manapsag mar.... -
Hat ha nem a kosarmeccs idejerol kerdezel, biztosan nem:) -
aszem 6 vagy 7 óra eltérés lesz. -
visszakanyarodva az F1hez, szerintem a Ferrarinak iden mar eluszott... akarmit is csinalnak... de nem nagyon tunik ugy hogy nagy valtast hoznanak....ahogyan azt hangoztattak eddig... varom a nyilatkozataikat, most mire fogjak? Igazabol sajnalom oket, nagyon "hirtelen" kerultek bele a kozepmezonybe a tokbiztos elejerol. -
G_ArchAngel #20958 abbahagytam...
azért még a TV közvetítés nem OFF, ugye? -
Ehh orultsegbe nem hajtom magam, versenyezni jo moka, de csak olyan helyeken, vagyis legfokeppen versenypajan, ahol az a meccs lenyege:).. Kozutakon mivel kismillio "egyeb" tenyezo van/lehet .. maskepp all hozza az ember:) -
Én gondoltam, várok kicsit. -
OFF-olást kéretik abbahagyni! -
Addig jó, amíg csak magukat nyírják ki az önjelölt fittipaldik. -
megunom majd kipucolom őket. -
G_ArchAngel #20948 csak tudnom kell, hogy mikor menjek fel Bp-re, mert egyébként az esti IC-vel szoktam és ha jól tudom, akkor azok a futamok este vannak... -
Hat szerintem nehez lesz rola lemaradni, ha figyeled az f1 hirek/a5.hu oldalakat... vagy a formula.hu-t. Igaz nem hamar irjak ki hanem csak 1-2 nappal a dij elott... de ott megtalalhato lesz... vagy Port.hu ott vannak ugye tv musorok, igaz azt nem tudom mennyire "tudjak" elora a musoridoket. -
Offot nem fejeznétek be? -
attól függ melyik part, mert van ott pár időzóna :) -
G_ArchAngel #20942 egy kis segítség kellene:
USA/Kanada magyar idő szerint mikor van? -
Hát, ha dupla nem is, de tény, hogy időmérőn szarok, a rajtbalesetbőn safety módon jöttek ki inkább, szal... -
Nekem renault-m van két éve és nem bánom.
Előtte toyotám volt 2 évig, azt sem bántam.
Azelőtt opelom volt és bánom életem végéig. -
G_ArchAngel #20938 Én most mernék fogadni, ha dupla ilyen hosszú lennne egy verseny, akkor mindkét Ferrari dobogós lehetett volna... -
Persze nem csak a bridgestone, illetve mostmár nem a fő hiba a bridgestone.
De azért valami érdemes hozzátenni.
14. helyről 5.-re behozni egy nem jó csomagot az nem rossz eredmény szvsz. -
G_ArchAngel #20922 És itt van amiről mostanában a külföldi sajtó sokat írt, nem csak a Bridgestone a hibás....
Schumacher: A valóságban kell élnünk. Tudjuk, hogy a csomagunk nem elég jó. Nem arról van szó, hogy már csak a motoron kellene egy kicsit javítanunk, vagy az aerodinamikán, vagy a mechanikán, vagy a gumikon. Mindennek tökéletesen harmonizálnia kell és versenyképesnek kell lennie. Jelenleg sajnos nem ez a helyzet. -
Nemtom mit veritek itt magatokat, megnyerte a versenyt , akkor hadd örüljön és kész. -
ez termeszetes, en is sajnalom Kimit, de hat alakul igy.... karorveno semmikeppen sem vagyok. -
G_ArchAngel #20915 én ellenben Fisicót kedvelem, jobban is járna a McLaren, ha Monty helyett Ő lenne Kimi csapattársa, mert Juan Pablo-val is csak eggyel többen vannak... -
G_ArchAngel #20914 Mario Theissen, BMW Motorsport igazgató:
„Azonban nagyon sajnáljuk Kimit. Mindvégig dominált, és az utolsó körben kellett feladnia a viadalt.”
-
hat en eltben nem vennek francia autot:D:) Nem is drukkolok a rönónak csak Alonsonak.. Fisichellaval szegennyel tortennek is a dolgok rendesen... szoval nem minden heppi az o csapatuknal sem. -
G_ArchAngel #20912 lenne neked is rönód, szídnád Te is, majd ha gazdag leszek lesz nagy német autóm, akkor majd azt szídom:P -
mer onekik jouu megy az uj rendszerben:) -
pontosan, s en ha mar ott lennek csak a vb veget vennm figyelembe, 1 gyozelem, ami ma mar csak 2 ponttal tobb mint a 2ik, nem "olyan" elet halal kerdes, foleg ha helyette csak a kieses van opcionak. -
dav1d #20909 Akkor miért a Renaultot szidod orba szájba.. -
így, így -
nyekem sem tetszik a jelnlegi f1.... regebben jobb volt a rendsszer... en jobban szerettem mint ezt.. -
dav1d #20906 Na várj :)
Van aki megy és beteszi magát az vagy sikerül vagy nem...(sato filing :D)
És van aki okos és pontokat gyűjt. A végén meg mind1 hogy nyertél 10 futamot ha a többin kiestél mert évek múlva már senki nem fog emlékezni arra csak arra hogy kilett a vb.. -
G_ArchAngel #20904 a legrosszab, hogy nem a Renault és a többi csapat, hanem azok az aktakukacok tehetnek erről, akik évről-évre alulmúlják magukat a rosszabnál-rosszabb döntéseikkel és szabályokkal, amivel mind a pontozási rendszert, mind az időmérőt, mind a biztonságot agyonvágták... -
azbiztos. -
En mar ma is most is az vagyok:) Koszi a feltetelezest:) De mar keso, mar beteljesult:D -
hat persze, sot a muttkori nagydij utan ius azt nyilatkozta hogy orult hogy a 2 williams beeelozte a halott gumikkal versenyzo alonsot... mert ugy tobb pontot hozott rajta. Ez a sport errol is szol, sot errol legfokepp, a bajnoksag pontocskairol:) -
nagy versenyző lennél... -
dav1d #20899 Kimi is örült volna ennek bazz csak egy dolog hogy nem mutatja ki...
vagy az a baj? :\ -
Hát szerintem nem morbid, hanem teljesen másról szól. -
maradjon is csak ott, mikozben Fernándóó szepen elhuz orokree:)