182279
  • CHEAPBOY
    Talán nem meglepő, hogy az egész csapat nagyon csalódott azok után, hogy Kimi a legutolsó körben adta fel a küzdelmet, mikor az élen autózott. Kimi kockásra fékezte jobb első gumiját, mikor Jacques Villeneuve-öt előzte meg az első kanyarban, és onnantól kezdve az első felfüggesztés hatalmas vibrációnak volt kitéve. Kimi megbirkózott ezzel a nagy nyomással, és 15 körön keresztül elviselte, hogy alig lát a rázkódás miatt, míg a csapat folyamatosan figyelte a gumi állapotát. Úgy döntöttünk, nem állunk ki, és a győzelemért hajtunk, és csapatunk egyik tagja, beleértve Kimit sem mondott ennek ellent. A felfüggesztés eltörése érthető a körülményeket figyelembe véve. Juan Pablo remekül kapta el a rajtot, és az első kanyart a harmadik helyen vehette. Aztán jött Mark Webber, aki rosszul választotta meg a fékzónát, és kiütötte versenyzőnket, akinek ezzel megpecsételődött a versenye. Még a sérült fenéklemezzel is vissza tudott térni a pályára Montoya, és a hetedik helyen tudta befejezni a küzdelmet.”

Megiscsak a hibajanak volt koszonheto a gumivibracio, nem pedig a tulhajtasnak (mondjuk igy is ugyis az ok: Kimi). Hat azert elegge gaz hogy ennyin mulik manapsag mar....
  • CHEAPBOY
    Hat ha nem a kosarmeccs idejerol kerdezel, biztosan nem:)
  • Punker
    aszem 6 vagy 7 óra eltérés lesz.
  • CHEAPBOY
    visszakanyarodva az F1hez, szerintem a Ferrarinak iden mar eluszott... akarmit is csinalnak... de nem nagyon tunik ugy hogy nagy valtast hoznanak....ahogyan azt hangoztattak eddig... varom a nyilatkozataikat, most mire fogjak? Igazabol sajnalom oket, nagyon "hirtelen" kerultek bele a kozepmezonybe a tokbiztos elejerol.
  • G_ArchAngel #20958
    abbahagytam...

azért még a TV közvetítés nem OFF, ugye?
  • CHEAPBOY
    Ehh orultsegbe nem hajtom magam, versenyezni jo moka, de csak olyan helyeken, vagyis legfokeppen versenypajan, ahol az a meccs lenyege:).. Kozutakon mivel kismillio "egyeb" tenyezo van/lehet .. maskepp all hozza az ember:)
  • Lteebee
    Én gondoltam, várok kicsit.
  • Punker
    OFF-olást kéretik abbahagyni!
  • Lteebee
    Addig jó, amíg csak magukat nyírják ki az önjelölt fittipaldik.
  • Punker
    megunom majd kipucolom őket.
  • G_ArchAngel #20948
    csak tudnom kell, hogy mikor menjek fel Bp-re, mert egyébként az esti IC-vel szoktam és ha jól tudom, akkor azok a futamok este vannak...
  • CHEAPBOY
    Hat szerintem nehez lesz rola lemaradni, ha figyeled az f1 hirek/a5.hu oldalakat... vagy a formula.hu-t. Igaz nem hamar irjak ki hanem csak 1-2 nappal a dij elott... de ott megtalalhato lesz... vagy Port.hu ott vannak ugye tv musorok, igaz azt nem tudom mennyire "tudjak" elora a musoridoket.
  • rezsofiz
    Offot nem fejeznétek be?
  • Punker
    attól függ melyik part, mert van ott pár időzóna :)
  • G_ArchAngel #20942
    egy kis segítség kellene:
    USA/Kanada magyar idő szerint mikor van?
  • Lteebee
    Hát, ha dupla nem is, de tény, hogy időmérőn szarok, a rajtbalesetbőn safety módon jöttek ki inkább, szal...
  • Lteebee
    Nekem renault-m van két éve és nem bánom.
    Előtte toyotám volt 2 évig, azt sem bántam.
    Azelőtt opelom volt és bánom életem végéig.
  • G_ArchAngel #20938
    Én most mernék fogadni, ha dupla ilyen hosszú lennne egy verseny, akkor mindkét Ferrari dobogós lehetett volna...
  • Lteebee
    Persze nem csak a bridgestone, illetve mostmár nem a fő hiba a bridgestone.

De azért valami érdemes hozzátenni.

14. helyről 5.-re behozni egy nem jó csomagot az nem rossz eredmény szvsz.
  • G_ArchAngel #20922
    És itt van amiről mostanában a külföldi sajtó sokat írt, nem csak a Bridgestone a hibás....

Schumacher: A valóságban kell élnünk. Tudjuk, hogy a csomagunk nem elég jó. Nem arról van szó, hogy már csak a motoron kellene egy kicsit javítanunk, vagy az aerodinamikán, vagy a mechanikán, vagy a gumikon. Mindennek tökéletesen harmonizálnia kell és versenyképesnek kell lennie. Jelenleg sajnos nem ez a helyzet.
  • rezsofiz
    Nemtom mit veritek itt magatokat, megnyerte a versenyt , akkor hadd örüljön és kész.
  • CHEAPBOY
    ez termeszetes, en is sajnalom Kimit, de hat alakul igy.... karorveno semmikeppen sem vagyok.
  • G_ArchAngel #20915
    én ellenben Fisicót kedvelem, jobban is járna a McLaren, ha Monty helyett Ő lenne Kimi csapattársa, mert Juan Pablo-val is csak eggyel többen vannak...
  • G_ArchAngel #20914
    Mario Theissen, BMW Motorsport igazgató:
    „Azonban nagyon sajnáljuk Kimit. Mindvégig dominált, és az utolsó körben kellett feladnia a viadalt.”
  • CHEAPBOY
    hat en eltben nem vennek francia autot:D:) Nem is drukkolok a rönónak csak Alonsonak.. Fisichellaval szegennyel tortennek is a dolgok rendesen... szoval nem minden heppi az o csapatuknal sem.
  • G_ArchAngel #20912
    lenne neked is rönód, szídnád Te is, majd ha gazdag leszek lesz nagy német autóm, akkor majd azt szídom:P
  • CHEAPBOY
    mer onekik jouu megy az uj rendszerben:)
  • CHEAPBOY
    pontosan, s en ha mar ott lennek csak a vb veget vennm figyelembe, 1 gyozelem, ami ma mar csak 2 ponttal tobb mint a 2ik, nem "olyan" elet halal kerdes, foleg ha helyette csak a kieses van opcionak.
  • dav1d
    Akkor miért a Renaultot szidod orba szájba..
  • Lteebee
    így, így
  • CHEAPBOY
    nyekem sem tetszik a jelnlegi f1.... regebben jobb volt a rendsszer... en jobban szerettem mint ezt..
  • dav1d
    Na várj :)
    Van aki megy és beteszi magát az vagy sikerül vagy nem...(sato filing :D)
    És van aki okos és pontokat gyűjt. A végén meg mind1 hogy nyertél 10 futamot ha a többin kiestél mert évek múlva már senki nem fog emlékezni arra csak arra hogy kilett a vb..
  • G_ArchAngel #20904
    a legrosszab, hogy nem a Renault és a többi csapat, hanem azok az aktakukacok tehetnek erről, akik évről-évre alulmúlják magukat a rosszabnál-rosszabb döntéseikkel és szabályokkal, amivel mind a pontozási rendszert, mind az időmérőt, mind a biztonságot agyonvágták...
  • ÁjjLe BoBBi
    azbiztos.
  • CHEAPBOY
    En mar ma is most is az vagyok:) Koszi a feltetelezest:) De mar keso, mar beteljesult:D
  • CHEAPBOY
    hat persze, sot a muttkori nagydij utan ius azt nyilatkozta hogy orult hogy a 2 williams beeelozte a halott gumikkal versenyzo alonsot... mert ugy tobb pontot hozott rajta. Ez a sport errol is szol, sot errol legfokepp, a bajnoksag pontocskairol:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nagy versenyző lennél...
  • dav1d
    Kimi is örült volna ennek bazz csak egy dolog hogy nem mutatja ki...
    vagy az a baj? :\
  • Lteebee
    Hát szerintem nem morbid, hanem teljesen másról szól.
  • CHEAPBOY
    maradjon is csak ott, mikozben Fernándóó szepen elhuz orokree:)