182283
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
de összességében az autóra értettem. bár én button technikáját nem tudom összehasonlítani, mások ezt már látják én még nem. de valami olyasmit emlegetnek hogy előbb fékez aztán kissebb oldalterhelést kap a gumi, cserébe ha gyors szeretne maradni előbb a gázra kell lépjen és lehet hogy alacsonyabb váltó fokazatba kell legyen ami pl az adott fogaskereket terheli. persze váltók viszonylag ritkán mennek tönkre, a gumi meg tud hamar kopni ugye.
egyébként jó téma lehet hogy szak avatott szemek hogyan veszik észre hogy ki hogy vezet, nekem még nem tűnik fel, de sztem csak úgy tudnám észrevenni ha sok belső kamerás kört látnék és nagyon figyelnék.
a motorhibánál pár ok hogy jobb: fejlődött az anyagismeret, számítógépes modellezés, tervezés akkor még gyerekcipőbe járt, gyűlik a tapasztalat jobban tudják hogyan teszteljenek le egy motrot. de látod még így is vannak bakik mint a ferrarinál az a gyenge alkatrész ügy. arról esetleg tud valaki részletesen írni hogy mi is volt az? -
Igen, de kíméli a technikát, és gyors is :D -
Jack95 #104540 de neki "finom" a vezetési stílusa... -
"ha valaki gyors akar lenni az jobban fogyasztja a techniká"
Button gyors, és pl gumit mégis kevésbé fogyasztja mint a többiek. -
IXEMGabeo #104538 technika fejletlenségének? informatika kiforratlanságának? -
IXEMGabeo #104537 ez milyen igaz...ennek ellenére a technikának vol köszönhető pl a 90-es évek végén mondjuk a 2000-es évek elején az a rengeteg motorhiba? manapság egyre kevesebb meghibásodás van, régen voltak olyan futamok, ahol a fél mezőny motor hibával esett ki...mit fejlesztettek, hogy manapság ritka a mghibásodás? -
amennyit lehet vigyázni a kocsira azt a boxból beszólják. olyanokra gondolok hogy pl ha valakinek nagy előnye van letekertetik vele a motrot stb, és sok ilyen apróság van még ami igen is számít. azért az ideitől jóval több motorfüstöt láttunk volna pl ha mindenki nyomhatná időmérő tempóban végig :D ezen kívül a pilóta stílusa alig értékelhetően befolyásolhatja mert ha valaki gyors akar lenni az jobban fogyasztja a technikát. -
vinc3nt #104535 legalább ne hazudtolnál meg de tőled másra sem telik, durva a kettős mércéd néha -
IXEMGabeo #104534 nem hal éhen...örülök, ha ő is elmegy onnan... -
Próbálj már meg kultúráltan fórumozni, nem fog fájni...
Csodálkozol, hogy már mindenki elküldött innen a rákba?
Olyan meg nincs, hogy tud vigyázni a kocsira mai F1-ben, csak az mond ilyet akinek lövése nincs...
-
Az mi komolyan hátra csuklott xDDDD. -
n003 #104531 30 év 3 percben -
madmanic #104530
Abu Dhabi 2010 -
G_ArchAngel #104529 Ha egy F1-es auto azert esik szet, mert gyorsan mennek vele, az szar.
Ha azert, mint a lassu Lotus hatso szarnya, az is szar:) -
el kene felejteni ezt az ostoba gondolatmenetet hogy tud vigyazni a kocsira.... meg hogy szethajtja az F1-es kocsit, mert ez rohejes... ha egy F1-es kocsi oda baszas nelkul szetesik az szar!!! nem szethajtottak.. Spaban is uberul vigyazott ra:D -
malajzia nem remlik te ostoba?
+tud vigyazni a kocsira,nem ugy megy mint egy allat nem ugy mint hami... -
G_ArchAngel #104526 Dyer mehet, most mar csak Massat kell elkuldeni es akkor senki nem marad a Schumacher-erabol -
G_ArchAngel #104525 Szerinted nemeteknel nem fogy?:) -
Brazília a Ferrari legnagyobb piaca, azért tartanak jó régóta brazil pilótát kéznél. -
Micsoda humoristák vagytok, nem léptek fel stand up showban?
-
IXEMGabeo #104522 áá átadom a stafétát, te vagy a vicces:D -
Jó a memóriám^^ -
Tomy Lee #104520 jajaja és erre felébredtél mi?lol vicces vagy:DD -
Ezekre hogy a p*csába emlékeztek? Komolyan mondom én a 2 futammal ezelőtti jelenetekre sem emlékszem már tisztán :D -
WNW #104518 Majd eloszedik a Buran terveit a fiokbol, aztan a Mikojan tervezoirodabol elszipkaznak par aero mernokot, es eloallitanak egy mars utazasra kepes sarga-fekete csikos Ladat... Csak mielott palyara engedik oket, remelem a levego-levego raketakat leszerelik roluk...
-
mák + tudja mit bír egy kocsi, és rajtnál is próbál vigyázni nehogy csatt legyen, vagy defekt. -
Alonso egyszer sem. Egy váltó cseréje volt időmérő után amiért + 5 helyet kapott a rajtrácson.
Hamiltonnak volt 2 defektje ami a futamába került, egy a német verseny elején (a 12 végén is defektje és emiatt balesete volt ami miatt nem tudott részt venni a Q3-ban így 10. helyről indulhatott csak, valamint a Török nagydíjon is 10. helyről felnitörés ezáltal defekt miatt boxolnia kellett így Alonso örökölt egy helyet.
A brazil futam kérdéses, hogy ő nyúlt-e mellé, vagy lefagyott a váltó programja, de pár másodpercig üresben volt a gépe.
Azért figyelemre méltó, hogy 2007-ben is Alonsonak volt a legkevesebb technikai problémája összehasonlítva az ellenfeleivel. -
jó kis sugármeghatásút:) ukrajna inkább, maradjon ki. Elég lesz nézni a sok Orosz, ladas nézőt a lelátón. -
G_ArchAngel #104514 ...es Pripjaty alatt sokkal jobb minosegu olajat talaltak:) -
Jövöre hátha jobb lesz. Majd a ruszkik bepénzelik az a Renault-ot egy Red Bull szintre. Van ott péz'... -
Elég durván expert, már world class szinten van. Ha nem lenne szar a Renault alázna elég sokakat, akiket eddig még nem.. -
Jövőbelátó ( bár Rosberg nem megy a Ferrarihoz és Alonso sem a Mercihez ) e vagy? -
G_ArchAngel #104510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi van, Te szerencsetlen nyomorek?
Most az egyszer nem fikazok senkit, nem ekezem Alonsot, egy szot nem szoltam a vegeredmenyre, a futam elott leirtam, hogy mindegy ki nyerni, mindenki megerdemli, erre Te meg belemkotsz???
Raadasul hazudsz is, mert csak 2005-re irtam, hogy mak volt, 2006-ot megerdemelte.
Takarodj a jo k£@%$^@Y&£ eletbe, Te sz@rh@zi!
(bocsi a tobbiektol...) -
IXEMGabeo #104509 másodpilóta...te nagyon el vagy tévedve Rosberg úgy elkenné Alonso száját hogy a földet nem érné.... -
Azt nem Alonso dönti el hogy kivel kell dolgoznia... nyilván Massa idei teljesítménye alapján erősebb csapatárs kellene neki és a Ferrarinak. -
eddig egy szavam nem volt,amíg viszonylag normális dolgokat írtak,de ittvan most ez a kis tudatlan senkiházi és olyanokat beszél amik közel nincsenek a valósághoz -
Rosberg mint másodszámú, hohahoahoahhahhaha! -
Jajjajj megjött a kis alfonzó fanatik .. :$ -
elmondanád hogy Hamilton hányszor esett ki önhibáján kívül és Alonso hányszor esett ki? -
Azért sok pontot hagyott az autóban....