182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
HUmanHunter #107420 a lényeg azon van hogy HD ban közvetíteni ugyan annyiba kerül mint most, és hogy a csatornák minden valószínűség szerint át is fognak állni arra, de az rtl marad a réginél. -
Gondolom qrva nagy erőfeszítésbe telne az rtl klubnak az, hogy ha a szabadedzéseket élőben adná a sport klub-on. (Akár kommentátor nélkül, és akkor még azokat ki sem kell fizetnie)
Itt lenne végre az ideje annak, hogy mondjuk az f1-et lehessen nézni akár neten is, mondjuk egy előfizetés keretében. Szerintem lenne rá igény. -
G_ArchAngel #107418 Marko mellett nem is kell:) -
spacecrony #107417 Sziasztok !
Gondoltam megosztom veletek:
2011 TV Broadcasters
( Forrás : netboard/rtl klub mrdoubleb )
HD F1 fever!
( A cikk vége felé van egy mondat, én a google translator-t használtam de így is melbevágott. )
-
IXEMGabeo #107416 helyes legalább nem húzzák le róla a lóbőrt... -
Még mindig nincs neki managere?
Csak mert egész jól futtatja magát. -
Hát nem tudom nekem az elég meggyőző volt amikor 6 fordulót kihagyva 1 ponttal maradt el kis xénától 2008-ban a GP2-ben. De ha végignézünk a pályáján azért komolyabb eredményei vannak mint noname dAmbrosionak. Szóval nem volt egy jó csere. -
IXEMGabeo #107413 Heidfeld számtalanszor szétszivatta a nagy Alonsot gyengébb autóval, pl azzal, hogy nem bírt rajta átmenni a spanyol sose...csak nem lehet olyan rossz pilóta, ha az egyik legjobban védekező versenyzőnek titutlálták, ezenkivül nem sok olyan csapattársa volt, aki megverte volna, a megbízhatóságáról már ne is beszéljünk..nagyon alulértékelték, mert ugyanolyan volt, mint Button. Az a különbség közte és Button között, hogy míg Button alá odakerült egy Brawn GP, Heidfeld csak egy BMW-ig vitte, ami maximum a 3. leggyorsabb autó volt a mezőnyben... -
Turbómotor – újratöltve!
A világ legerősebb Forma-1-es motorja
-
..hát Di Grassi kb. sehol nem volt meggyőző...amit nem szívesen írok le, de mivel elég sokat koptatta az alsóbb sorozatokat, így látszik.
Sztem nem rossz a csere,..sőt, Di Grassi-ban (sztem) kevés a vér, ..és nem úgy ahogy Heidfeld-ben, nem, Luca kicsit már meg van verve fejben.
Amit Heidfeld-ről egy pillanatig nem lehet elmondani, ő csak úgy látszik mintha nem lenne a pályán, pedig ott van :) -
ez a cím vicc? -
IXEMGabeo #107409 meglátjuk...volt már olyan a történelemben, hogy valaki alsó szériákban nem volt olyan kimagasló, hanem mondjuk az F1-ben...
Mexikó alapból nagyon népes ország én örülök, hogy onnan is végre bekerült valaki. Azt viszont biztan állíthatom, hogy 90-10% az esély arra, hogy Kobayashi elveri 1. szezonjában, de nem ez számít... -
Ott szándékosan nem rózsit írtam mert nem közvetlen őt váltotta, csak úgy véleményt alkotottam arról ,hogy bekerült a mezőnybe, ami szerintem negatív dolog ha megnézzük hogy kik maradtak ülés nélkül. Meg amúgy sem mutatott sokat a tavalyi gp2 második helyen kívül, de egy Maldonadotól kikapni nem nagy eredmény szvsz. -
IXEMGabeo #107407 Perez nem biztos, hogy gyengébb lesz, mint De La Rose. Én fifti, fifti arányba mondanám -
DAmbrosio egyértelműen visszalépés Di Grassihoz képest, ráadásul csak a pénz miatt kapta ő a kocsit. Perez szintén nem negy durranás, csak a telmex 10 millája segítette az üléshez amúgy sokat nem mutatott.
Attól meg nem lesz színvonalasabb a mezőny hogy egy sok az esélyes. Meg minden évben ezt mondják aztán végül mindig 2 csapat között dől el a bajnokság. -
Ambrosio-t, Perez-t, és Heidfeld-t sem minuszolnám, Kubica kétségkívűl hiányozni fog, de Heidfeld-t ültetni amúgy is hülye ötlet volt.
Mondjuk szerintem is az egyik legerősebb mezőny, és nem a töltelék versenyzők okán természetesen, hanem a megjósolható győzelemre esélyes versenyzők miatt...
Eleve könnyen lehet 4 istálló, azaz 8 versenyautó ami potenciálisan az első helyért megy. -
www.mclarenshop.com -
Szeki26 #107403 ziasztok !
Tud valaki ajánlani olyan helyet,ahol lehet venni Mclaren dzsekit ?
Találtam a Tesz-vesz.hu-n egy eladót,van neki pár Ferraris,nagyon jól néz ki,de ilyen nincs neki.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ozikSwebaruhaz -
giga lol
A HRT lenyúlta Michelisz versenymérnökét :DDD
Ott lesz ám a szint idén HRT-éknél ha ilyen vötöcocás mérnökökre futja csak nekik.
link -
inkább ültették volna be Zsoltunk mögé, megmutatta volna neki, hogy hogyan is kell vezetni
-
G_ArchAngel #107400 Vettel birkat nyirt:) -
Di Grassi ->DAmbrosio -
Kubica -> Heidfeld -
Lalli -> Kathikeyan +
Jamamoto-> Liuzzi +
Hulk-> Maldonado -
-----> Di Resta +
-----> Perez -
3+ | 4-
Szóval ez alapján gyengébb a mezőny mint tavaly. Amúgy meg nemhogy nem minden idők legjobb mezőnye, de még az utóbbi évek legjobb mezőnyének sem nevezném.
-
G_ArchAngel #107398 Minden evben ugyanez, csak atirjak a datumot es a neveket.
-
Az idei minden idők legerősebb mezőnye -
HAJRÁ MINARDI!! -
2 üléses autóval elért pontok, duplán számítanak... -
shumika #107394 kicsit lemaradtam. MI van bejutott Zsoti??!!
mikor lesz futam? -
Fú, izgulok nagyon, remélem nyer a Zsolti, vagy legalább szerez pár pontot -
Baumgartner és Button már Ausztráliában száguldozik
-
-
The Amazing F1 - Turbo Era
-
DIESEL DOG #107389 :DDDD -
Csoda, hogy Alonso eddig mindig végigment - számokban -
Én is indítok egy TOTO-t:
1. bannoljuk f1toto-t
2. verjük meg f1toto-t
3. mind2
+1 mind2 x2
u.i.: menj inkább a Barátok Közt topikba...
-
Döntéskényszerben a pilóták, jól szórakozhat a néző -
f1toto #107385 mindenkit várunk a 2011-es f1 totó játékra! Már lehet szavazni a fordulóra!f1 totó 2011 -
itt szerintem hozzáraknak egy nullát. -
Szabi1991 #107383 a cseheknél 1500ft egy szombati napijegy (paddock), vasárnapra a paddock 2000ft :) -
fúúúú!
Szerintetek mennyiért vesztegetik majd a jegyeket? -
kb. 2 hete mondták a marakeshi futam delete. helyette egy közép-európai pálya kerülhet szóba.
Brno eleve a WTCC versenynaptár része...így most nagy meglepetés nem történt főleg, hogy van egy Norbink a mezőnyben.
A WTCC a Hungaroringre is ellátogat