182279
  • HUmanHunter
    a lényeg azon van hogy HD ban közvetíteni ugyan annyiba kerül mint most, és hogy a csatornák minden valószínűség szerint át is fognak állni arra, de az rtl marad a réginél.
  • Bandee1987
    Gondolom qrva nagy erőfeszítésbe telne az rtl klubnak az, hogy ha a szabadedzéseket élőben adná a sport klub-on. (Akár kommentátor nélkül, és akkor még azokat ki sem kell fizetnie)

Itt lenne végre az ideje annak, hogy mondjuk az f1-et lehessen nézni akár neten is, mondjuk egy előfizetés keretében. Szerintem lenne rá igény.
  • G_ArchAngel #107418
    Marko mellett nem is kell:)
  • spacecrony
    Sziasztok !
    Gondoltam megosztom veletek:
    2011 TV Broadcasters
    ( Forrás : netboard/rtl klub mrdoubleb )

HD F1 fever!
    ( A cikk vége felé van egy mondat, én a google translator-t használtam de így is melbevágott. )
  • IXEMGabeo
    helyes legalább nem húzzák le róla a lóbőrt...
  • desigo
    Még mindig nincs neki managere?
    Csak mert egész jól futtatja magát.
  • Falcon83
    Hát nem tudom nekem az elég meggyőző volt amikor 6 fordulót kihagyva 1 ponttal maradt el kis xénától 2008-ban a GP2-ben. De ha végignézünk a pályáján azért komolyabb eredményei vannak mint noname dAmbrosionak. Szóval nem volt egy jó csere.
  • IXEMGabeo
    Heidfeld számtalanszor szétszivatta a nagy Alonsot gyengébb autóval, pl azzal, hogy nem bírt rajta átmenni a spanyol sose...csak nem lehet olyan rossz pilóta, ha az egyik legjobban védekező versenyzőnek titutlálták, ezenkivül nem sok olyan csapattársa volt, aki megverte volna, a megbízhatóságáról már ne is beszéljünk..nagyon alulértékelték, mert ugyanolyan volt, mint Button. Az a különbség közte és Button között, hogy míg Button alá odakerült egy Brawn GP, Heidfeld csak egy BMW-ig vitte, ami maximum a 3. leggyorsabb autó volt a mezőnyben...
  • MaSzKa

Turbómotor – újratöltve!

A világ legerősebb Forma-1-es motorja

• b-type
    ..hát Di Grassi kb. sehol nem volt meggyőző...amit nem szívesen írok le, de mivel elég sokat koptatta az alsóbb sorozatokat, így látszik.
    Sztem nem rossz a csere,..sőt, Di Grassi-ban (sztem) kevés a vér, ..és nem úgy ahogy Heidfeld-ben, nem, Luca kicsit már meg van verve fejben.
    Amit Heidfeld-ről egy pillanatig nem lehet elmondani, ő csak úgy látszik mintha nem lenne a pályán, pedig ott van :)
  • Dietrich
    ez a cím vicc?
  • IXEMGabeo
    meglátjuk...volt már olyan a történelemben, hogy valaki alsó szériákban nem volt olyan kimagasló, hanem mondjuk az F1-ben...

Mexikó alapból nagyon népes ország én örülök, hogy onnan is végre bekerült valaki. Azt viszont biztan állíthatom, hogy 90-10% az esély arra, hogy Kobayashi elveri 1. szezonjában, de nem ez számít...
  • Falcon83
    Ott szándékosan nem rózsit írtam mert nem közvetlen őt váltotta, csak úgy véleményt alkotottam arról ,hogy bekerült a mezőnybe, ami szerintem negatív dolog ha megnézzük hogy kik maradtak ülés nélkül. Meg amúgy sem mutatott sokat a tavalyi gp2 második helyen kívül, de egy Maldonadotól kikapni nem nagy eredmény szvsz.
  • IXEMGabeo
    Perez nem biztos, hogy gyengébb lesz, mint De La Rose. Én fifti, fifti arányba mondanám
  • Falcon83
    DAmbrosio egyértelműen visszalépés Di Grassihoz képest, ráadásul csak a pénz miatt kapta ő a kocsit. Perez szintén nem negy durranás, csak a telmex 10 millája segítette az üléshez amúgy sokat nem mutatott.
    Attól meg nem lesz színvonalasabb a mezőny hogy egy sok az esélyes. Meg minden évben ezt mondják aztán végül mindig 2 csapat között dől el a bajnokság.
  • b-type
    Ambrosio-t, Perez-t, és Heidfeld-t sem minuszolnám, Kubica kétségkívűl hiányozni fog, de Heidfeld-t ültetni amúgy is hülye ötlet volt.
    Mondjuk szerintem is az egyik legerősebb mezőny, és nem a töltelék versenyzők okán természetesen, hanem a megjósolható győzelemre esélyes versenyzők miatt...
    Eleve könnyen lehet 4 istálló, azaz 8 versenyautó ami potenciálisan az első helyért megy.
  • Falcon83
    www.mclarenshop.com
  • Szeki26
    ziasztok !

Tud valaki ajánlani olyan helyet,ahol lehet venni Mclaren dzsekit ?

Találtam a Tesz-vesz.hu-n egy eladót,van neki pár Ferraris,nagyon jól néz ki,de ilyen nincs neki.

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ozikSwebaruhaz
  • Falcon83
    giga lol
    A HRT lenyúlta Michelisz versenymérnökét :DDD
    Ott lesz ám a szint idén HRT-éknél ha ilyen vötöcocás mérnökökre futja csak nekik.
    link
  • Minstrel
    inkább ültették volna be Zsoltunk mögé, megmutatta volna neki, hogy hogyan is kell vezetni
  • G_ArchAngel #107400
    Vettel birkat nyirt:)
  • Falcon83
    Di Grassi ->DAmbrosio -
    Kubica -> Heidfeld -
    Lalli -> Kathikeyan +
    Jamamoto-> Liuzzi +
    Hulk-> Maldonado -
    -----> Di Resta +
    -----> Perez -
    3+ | 4-
    Szóval ez alapján gyengébb a mezőny mint tavaly. Amúgy meg nemhogy nem minden idők legjobb mezőnye, de még az utóbbi évek legjobb mezőnyének sem nevezném.
  • G_ArchAngel #107398
    Minden evben ugyanez, csak atirjak a datumot es a neveket.
  • Magic Boy
    Az idei minden idők legerősebb mezőnye
  • Ulvar
    HAJRÁ MINARDI!!
  • Dietrich
    2 üléses autóval elért pontok, duplán számítanak...
  • shumika
    kicsit lemaradtam. MI van bejutott Zsoti??!!

mikor lesz futam?
  • Minstrel
    Fú, izgulok nagyon, remélem nyer a Zsolti, vagy legalább szerez pár pontot
  • desigo
    Baumgartner és Button már Ausztráliában száguldozik

• MaSzKa

• MaSzKa
    The Amazing F1 - Turbo Era
  • DIESEL DOG #107389
    :DDDD
  • Magic Boy
    Csoda, hogy Alonso eddig mindig végigment - számokban
  • M@TriX
    Én is indítok egy TOTO-t:

1. bannoljuk f1toto-t
    2. verjük meg f1toto-t
    3. mind2
    +1 mind2 x2

u.i.: menj inkább a Barátok Közt topikba...
  • Magic Boy
    Döntéskényszerben a pilóták, jól szórakozhat a néző
  • f1toto
    mindenkit várunk a 2011-es f1 totó játékra! Már lehet szavazni a fordulóra!f1 totó 2011
  • Falcon83
    itt szerintem hozzáraknak egy nullát.
  • Szabi1991
    a cseheknél 1500ft egy szombati napijegy (paddock), vasárnapra a paddock 2000ft :)
  • Firerock
    fúúúú!
    Szerintetek mennyiért vesztegetik majd a jegyeket?
  • Dietrich
    kb. 2 hete mondták a marakeshi futam delete. helyette egy közép-európai pálya kerülhet szóba.
    Brno eleve a WTCC versenynaptár része...így most nagy meglepetés nem történt főleg, hogy van egy Norbink a mezőnyben.

A WTCC a Hungaroringre is ellátogat