182279
  • lolSL
    Chandhok a 2. percben összetörte :D
  • Nightt
    Sztem ha veletlenul a merci eloal egy vilagbajnok autoval, akkor Rosberg ugyis elveri, ahogy tavaly is tette... Persze ha egyenlo felteteleket kapnak.
  • Totti5
    Nem.
  • Magic Boy
    Kilöktél.

Na akkor mégegyszer.

Schumi ha újra megtalálja a formáját és a motivációját még mindig jobb bárkinél hasonló feltételek mellett szerintem.
  • desigo
    persze ha Vettel,Alonso,Rosberg,Hamilton,Button,Webber lerobban minden második futamon akkor megvan rá minden esélye
  • IXEMGabeo
    csak pl-kat mondtam, említhettem volna az Eurosportot is. Ennyire, azért nem vagyok hülye köszönöm;)

pit és a boxutca egész idáig úgy tudtam egy és ugyanaz...biztos kevertem, mindig így hívom.

• Magic Boy
    Schumi még mindig nagyon jó pilóta és, ha a technika engedi meglehet a 8. F1-es elsősége szerintem.
  • desigo
    Unalmas már ez a "titkos esélyes" duma.
    Ha idén végre villantana valamit akkor bele se merek gondolni,hogy ajnározná mindenki...
  • Dietrich
    és az nem esett le hogy ez nem F1-es autó? :)
  • Dietrich
    ami nem boxutca hanem pitlane és ahol történt a dolog az a pit
    egyébként a szerelőnek semmi baja nem lett, persze orvos megnézte meg röntgen stb. 1 hét múlva már a következő versenyen vigyorogva mesélte a szitut a riporternek.
    onnan tudom, hogy láttam a tévében :)
  • Magic Boy
    A káosz és Schumacher éve lehet 2011
  • IXEMGabeo
    tudom, és ez nem Mario, hanem Michael Andretti volt...látható, hogy totál széles a boxutca és a háttérben megfigyeltem, hogy kissé oválnak tűnik a pálya, rögtön leesett h ez nem F1...
  • Norbi1990
    A címe ne tévesszen meg. Ez a CART sorozatba volt.
  • IXEMGabeo
    pl kevés volt az előzés Abu Dzabiban mégis élveztem a futamot és izgalommal töltött el, hogy vajon Alonso v Vettel...számomra a teljes 2010-es évad izgalommal telt el, 1-2 futamot kivéve, de olyan nincs, hogy minden futam egyformán izgalmas...

2009 volt egy nagy váltás és abban az évben a Mosley féle ötleteket ették meg a csapatok amiatt volt gyenge év úgymond...
  • IXEMGabeo
    lol ez nagyon kemény sose láttam:D
  • PesSim
    Nekem nem csak az előzésektől izgalmas egy-egy futam , a box kiállások és a taktikázások épp oly izgalmasak.
  • TomSolberg
    ausztráliai futmnál nagyon finom BBQ illat kering a levegőbe
  • passatgt
    meg azért egy kétkerekűvel könnyebb előzni, mint egy 4 kerekűvel
  • Totti5
    Itt sincs több mint az F1be, legalábbis a MotoGPben. Moto 2ben nagy csaaták vannak és az SBKban is. MotoGP is olyan prototipus elit kategória mint az F1. Semmiben sem térnek el. Akiknek van pénzük jók, akinek nincs szarok. Ha valaki beletalál a tutiba, esély nincs hogy a többiek megállítsák öket. Annyiban azért más hogy ha véletlen olyan a futam akkor az élen kemény csata szokott menni, de ez azért nem jellemző, hanem az hogy 20 mpt ver a többiekre 20 kör alatt ( kis túlzással ).
  • Jeffjohnson
    Szerintem nincs olyan, hogy túl sok előzés Moto GP a jó példa erre van előzés dögivel és élvezetes is.
  • Nightt
    Mindenki azt mondja, h tul sok elozes lesz, sztem nem lesz tul(!!!) sok. Megpedig azert, mert ahoz, h valaki a szarny segitsegevel elozzon 1 mpre meg kell kozelitse az elotte levot. Biztos lesz nehany ilyen elozes, de hamar ki fog alakulni az erosorrend es hiaba lesz allithato szarny, ha nem tudnak egymashoz eleg kozel kerulni. De majd meglatjuk vasarnap :)
  • bakkerman
    öreg már ő is,a fiatalok odafinganak neki,attól fél
  • Nightt
    Szamit Webber velemenye? Nem. Mert mindenki idiotanak tartja? Igen
  • bakkerman
    ajánlom neki: Ócó,kevesebb az esélye a halálra is
  • Dietrich
    pedig Webbernek más a véleménye..ő vonatozni szeret..a marhája
  • Jeffjohnson
    Nem is értem mi a probléma az előzésekkel... évek óta minden F-1 rajongó ezt várja. Vonatozást untam már.
  • Nightt
    Attol, h gyorsan kopnak nem hulladek minoseguek, direkt igy kertek toluk, h gyorsan kopo gumikat csinaljanak.
  • ImreFarago
    Forma-1-es tippjáték: http://www.f1tippjatek.hu
  • Falcon83
    Ha lesz is előzés az a hulladék minőségű pirellik miatt lesz.
  • bakkerman
    „A futam utolsó szakaszában olyan sok előzés lesz, hogy az ember majd csak kapkodja a fejét, és mindenkit sokkol a helyzet – mondta Button.

nso-rol egy cikk :DDDD remélem igaza lesz Gomb-nak!
  • Dietrich
    retek klub adja reggel a kvalit vasárnap a versenyt élőben.du. ismétli a szokásos időpontban.
  • desigo
    Magyar idő szerint:

2011. március 25. péntek
    Első szabadedzés: 02.30-04.00
    Második szabadedzés: 06.30-08.00

2011. március 26. szombat
    Harmadik szabadedzés: 04.00-05.00
    Időmérő: 07.00-08.00

2011. március 27. vasárnap
    Futam: 08.00
  • WNW
    Megeloztel, raadasul rossz helyre linkeltem... Azthiszem keveset aludtam..
  • Punkerwork
    hehe
  • Jeffjohnson
    Addig kicsiny országunkban nem lesz változás amíg csak 1 csatorna közvetíti és nincs konkurenciája a retek klubbnak.
  • HUmanHunter
    szerintem még nem, akkorra ígérték hogy kész lesznek, ha már fizetős lesz a csatorna...
  • Bandee1987
    Akkor legalább a fom előállhatna vmi netes előfizetéses közvetítéssel.
  • Magic Boy
    Schumacher visszatérhet a ringbe - F1 Ausztrál Nagydíj-előzetes
  • G_ArchAngel #107422
    elarulom, hogy qrvara nincs ra igeny:)

50k embernek nem fognak munkaidoben kozvetiteni semmit
  • Bandee1987
    Nem tudom, hogy az rtl egyáltalán technikailag felkészült e már a hd-s közvetítésre...egyébként igen, itt lenne már rá az idő. Most vajon az rtl klub hogy kapja majd a fomtól a feedet? HD-ban és azt fogják majd megcsonkítani?