182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
az speciel nagyon vicces volt,manapság is gyakran megnézem! "Fernándó iz fászter den jú! Dú jú kápi that meszidzs?":)
Szerintem ezt pont nem lehet a szemére vetni,nem szereti ha feltartják és kész,ő nem mondta egyszer sem hogy sok a futam,sok a gomb,szar a gumi,szar a kers,szar az állítható szárny... -
G_ArchAngel #108178 Le se szarnám más gyerekét, mostanában kicsit könnyen a bíróság előtt találhatod magad, ha idegenként más gyerekéhez érsz hozzá.
Persze volt már arra is példa, hogy valaki csak rámosolygott egy idegen gyerekére és beidézték. -
G_ArchAngel #108177 Mert Ő volt az utolsó F1 pilóta, nem bírta a terhet és szétitta magát, most már csak fartúró puncikák nyüszögnek mindenért körökön keresztül. Főleg az olasz tűzoltó autóban ülő összenőtt szemöldökű Senorita de la Rinya: Áj em fászter, let mííííí passsssz.... 

-
lfszt, nem nekem kell érteni ezt a videót, itt nincs mit megmagyarázni az én olvasatomban.
Nem kell velem egyetérteni, nem is kértem, de aki ezt így teljesen frankónak gondolja az detto nem kerek nálam.
otrombaság így elmenni egy eltaknyolt gyerek mellett, és hiába magyarázzátok, akkor is része volt benne...ez a dolog nem arról szól hogy ki mennyire hibás, kit érdekel?
Ez velem soha elő nem fordulna az ziher, de még a cimborámra is másképpen néznék ha ilyet látnék tőle..pont.
-
ti miért veszekedtek egy lecsúszott pilótán? -
G_ArchAngel #108174 Nem fog menni neki, csak néz, de nem lát... -
G_ArchAngel #108173 Nézd meg és próbáld feldolgozni a videót.
Kulcsmomentum, mikor a fellökött gyerekre visszanéz az anyja és azt le sem szarva megy tovább a finn után.
Remélem sikerülni fog, sok sikert.
Persze Japánt és Líbiát is rá lehetne kenni, de minimum saját apja meggyilkolását.
-
de nyisdmár ki a szemed, a nő löki fel a gyereket, a mappa csak a sapit veri le a fejéről :D
Másrészt nem esett nagyot a kislány ha megnézed...
Seggre esett és kész. -
off/
Nem tudom...nekem ez az esett sohasem tetszett, lehet bárki bármi, az ott akkor is egy kisgyerek.
Teszem azt én az apja lennék valszeg már elbuktam volna a kéglim a bíróságon amekkora pofont leosztottam volna Kimi-nek.
Tök mindegy hogy elétolták a mappát, és odakeveredett valahogy a gyerek, ha úgy érzem hogy résztvevője voltam az esetnek, sőt ha csak látom foglalkozok azzal hogy jól van-e, és ha más nem szólok pár szót.
Voltam egy ideig mentős, és kifejezetten tetszett, hogy bár mindenhova mindig siettünk, ha gyerekről volt szó akkor pattant mindenki minden poszton, és ez így volt ott is ahol a sofőrök lopták a mentőből a benzint, és így volt a kórházban is a nagyképű orvosnál....ha gyereket hoz a mentő, akkor pattant mindenki rögtön.
De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy emberi kötelesség megállni, ha valakit elesni látok, ha pedig gyerekről van szó az pláne...egy felnőtet nem kell vígasztalni, de egy gyerek az qvára nem tehet semmiről, még arról sem ha rossz helyen volt.
Lehet hogy az anyja is hülye, de ez az eset akkor sem kerek így.
/off -
G_ArchAngel #108170 Nem. De lehet megveszi Ecclestone részét és ezentúl Lappföldön rendezik a futamokat, a boxok pedig forraltboros hütték lesznek. A SC pedig a télapó lesz, Mercedes-motoros Rudolf hátán. -
Manapság trükkel lehet forma 1-et nyerni...
"1988-ban az volt a McLaren Honda motorjának a trükkje, hogy becsapták a turbónyomás határoló FISA-szelepet a japánok. A lényeg, hogy a szívótérben elhelyezett nyomás-határoló szelepet az előírt nyomás érte, de a szívócsövekben volt egy speciális Venturi-cső, amelynek segítségével a szívószelepeket már 0.2-0,3Bar nyomással több érte. Kiskapu. Gratula. Ez "csak" arra volt elég, hogy akár mindenki kapott tőlük egy kör hátrányt a verseny végére. A trükk a szezon első harmadában kiderült, amikor a Monaco nagydíj után az ellenőrök darabokra szedték az autót..." -
és mi történt? Kimi jön F-1-be?
-
Én is mindig azt hittem, amikor az SG-re tévedtem, hogy történt valami azért pörög ennyire a topik. -
Jók vagytok... 4 óra alatt 100 hsz. Azt hittem már, hogy történt valami... -
Ambrus Gergely #108165 sziijjjjaszrook jóéccakát puszi minden f1 fannak érjünk nyugovóra

-
van olyan versenyző a jelenlegi mezőnyben akire nem dobáljátok a szart? :D ... akik nem szerepelnek(annyit) a médiában, azok nem számítanak most:P ... tehát?:D
és ha nincs, akkor miért nézitek?:D xD -
a Sumák tesók hasonló bódult állapotban mint Kimi a jachton, a szállodai szobát pakolták ki csak éppen az ablakon át azt mondták ;) -
IXEMGabeo #108162 nana 
fejezzétek már be! nehogy már a végén Schumira térjünk rá. Tudjátok mit, aki az F1-be kerül az már patkány:)
-
Szakadot:DDDDDDDD best evör! -
G_ArchAngel #108160 Pont visszajött egy patkány a három éves száműzetése után, így ismét megvan a létszám. -
G_ArchAngel #108159 Ezt a történetet fiatalkoromban egy átlagos péntekkel tudtam volna alázni, itt csak a környezet impozáns, esést bármikor nagyobbat be tudnék mutatni.
Józanul is :D -
úriember :) de laglább már 2. éve egy patkánnyal kevesebb,mehetne Alonso is nascarozni -
Kérdezem magamtól, "mi ez a sok hsz?" ... én kis naiv... persze hogy kimi flame... -
Wlanseraf #108156 Van ilyen nagy sötét felhő smiley? -
Ja azt adta a szájába a sajtósa. -
Ha már a kisalkeszos videóknál tartunk, lehet az én kimis műveltségem szegényes de ez eddig kimaradt :D
-
G_ArchAngel #108153 Hagyd, holnap van a trollok napja, arra készül... -
Az egy dolog ha fejbeverik, az meg megint más hogy egy szakmailag elismert fotóst aki nem két éve van a szakmában azért fellök mert csinálni akart egy közelit. -
itt ép a cuccán toporzékolt a fotós, amiért épp nyúlt volna le, de nem fért hozzá a köcsög miatt...
Interjúban ha jól rémlik el is mondta...
Amúgy a fotóslökdösésben börni a király, őt miért nem basztatjátok? -
G_ArchAngel #108150 Szerintem Te senkitől nem kapnál, max az ápolóidtól:D -
IXEMGabeo #108149 én se szeretem, de, azért ez túlzás:D volt olyan h Hamilton is, Vettel is eltolta a kamerát mégis leszartam, nyilván a csalódottságuk után nem voltak olyan idegállapotban...Írtam az előbb, h Montoyát is fejbeverték egyszer kamerával milyen munka ez szted? -
Wlanseraf #108148
-
A másik három kb augyanannyira tolta bele akkor őket is fel kellett volna rugdosni nem. Amúgy meg a munkáját végezte.
Meg nem ez a két eset a lényeg hanem a másik 10 mikor valakit ok nélkül fellökött . Egyszerűen egy patkány ez az ember. Márha embernek lehet nevezni az ilyet. -
Wlanseraf #108146 Én nem reagálok többet ennek a retardáltnak az írására, csak az a problémám hogy bepiszkolja a topikot! -
Nos, kimi jön kifele a boxból vagy honnan, a nő betolja elé a mappát aminek nekimegy ám a gyereket nem ez löki fel, hanem ha megnézed, a nő elindul kimi után, és ő löki fel. A mappa csak a sapit löki le a gyerek fejéről. Kimi küldi vissza a nőt a gyerekhez (aki valszeg az annya de leszarja...)
Amúgy hogy verte volna be a fejét, mikor a gyerek seggre esett? -
Wlanseraf #108144 Lehet a kedvenced.. majd ha a te cuccodon tapos egy baromarcú fotós, miközben esetleg szeretnél autóba ülni...
Neked az a bajod hogy nem egy sorozatgyártott fasz mint a pilóták 90%-a.. -
IXEMGabeo #108143 beletolta a pofájába a kamerát...őszintén te mit csináltál volna? halálba kergetik ezek a riporterek, fotósok az embert -
Téged biztos nem zavarna, hogy ha egy vadidegen a cuccodon lépkedne, hogy lefotózzon. -
Ja egyszer én is akartam tőle autogramot és engem is felrugott :D -
A kedvencem