182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szándékosság rossz szó. Mert, hogy Glock semmi olyat nem csinált amivel belenyúlt volna a futamba és Massát hátrányos, Lewist előnyös helyzetbe hozta volna.
Szóval akkor miért is kéne köszöngetnie Hamiltonnak?
Ha ott Hamilton nincs észnél eldobja az autót, vagy ledarálja Vettelt idegességében amikor kiderült, hogy valaki száraz gumival trükközve elé keveredett az utolsó utáni pillanatban. -
Te nagyon buta vagy, a hivatalos összefoglalóját linkelte az ügynek. Ebből is látszik, hogy téged nem lehet komolyan venni, mert a tények sem érdekelnek. -
vinc3nt #109536 hogy a csudába került ide Alonso azt magyarázd meg nekem -
IXEMGabeo #109535 109523: egy vb autó összehozása nem 1 év...rengeteg tényezőnek kell passzolnia, de ezt már nem fogom neked újra leírni...unlak -
Jól elvagytok. Csak így tovább :) -
IXEMGabeo #109533 összegzem a meglátásaim:
Ma Perezen kívül senki nem érdemelt büntetést. se Vettel, sem Alonso, se Massa, se Button. Vettelnél mégcsak nem is említették a cikázást a rajtnál. Szabályba belefoglalták, hogy rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás.
Button nem szar pilóta és nem amatőr, amiért átment a RB boxán. Elsősorban a nyalókás ember nem ment ki a Mclarennél, azért zavarodott meg. világbajnok, lágy és észrevehetetlen stílusa van. Mindenki követ el hibákat és Hamilton sem tökéletes a 2010-es szezonban túlságosan nem maradt el Lewistól. Az tény, hogy a végelszámolásban kikapott tőle, de idén ez még változhat. 2-1 egyelőre Hamilton javára...
Massa javára 2-1 úgyszint. rajtolásból 3-0.
Rosberg-Schumacher páros szintén szoros, ma Rosi jobb is volt, de az öreg is nagyot lépett előre és akciódús futama volt az állás 1-1 kiesés, és 1-1 időmérőn 3-0 Rosi javára...
ja és a Team Lotus a legjobb eredményét érte el, hisz Kovalainen Perezt és Maldonádot is megverte
apple leírtam a logikus gondolataim innentől kezdve szűnj meg, mert nem én kezdtem a vitát... -
te mikor fogod már fel, hogy szerintem szellemi fogyatékos vagy? eszem ágában sincs elolvasni azokat amiket linkelsz, 1 sorra vagy jó nálam, ha annál hosszabbat írsz, el sem olvasom... IXEM csakhogy el ne felejtsd, te kezdted a személyeskedést, úgyhogy ne hisztizz. Ha pedig ennyire troll vagyok, miért is számít a véleményem ? -
vinc3nt #109531 az egyetlen kár hogy a nagy sietségben nem nyomott pit limitert amúgy senki sem említette hogy szándékosság lett volna az ügyben -
Megsúgom, még egy pilóta sem épített autót. -
ez sem nagy teljesítmény, 2004-től ott gubbasztott, és 2009-re sikerült összehozni, egy jó kocsit. ami ismét sántít, gyanítom nem button ötlete volt a dupla diffúzor :D és egy kis emlékeztető, button a 37. körben kapott kemény keveréket, webber a 40.-ben lágyat. Webber akciózott össze-vissza, míg button szinte csak autózgatott a kemény keverékkel, na jó megelőzte massát, és a kicsuszó rosberget... na az 54. körben vajon mennyi különbség lehetett a 2 versenyző gumijai között? úgy hogy állítólag 13-15 körig volt egyáltalán használható a lágy... -
Amikor bucira büntetnek, hogy az ellenfelednek maradjon sansza úgy, hogy a csapattársad aki segíthetne a 10. helyen kullog?
Ez tényleg az.
Ne haragudj de tényleg elfogult buta Alonsos vagy aki nem követi az F1-et, HA Te is a tizenéves Massások/Ferrarisok baromságával jössz.
Glock úgy került Hamcsók elé, hogy nem ment ki vizes gumiért amikor megeredt az eső, ahogy Trulli sem. És, ami miatt megvádolhatatlan Glock, Trulli a csapattársa aki szintén nem volt kint mint ahogy írtam, még nála is lassabb 2 kört ment a futam végéig, az-az Glock még a helyzethez képest gyors is volt.
Nézz csak utána nyugodtan és hasonlítsd össze a köridőket. -
G_ArchAngel #109527 #109512-t felfogtad? -
IXEMGabeo #109526 és még személyeskedsz, tehát mégiscsak troll vagy...Mr 1997. Én befejeztem veled mára... -
IXEMGabeo #109525 Buttonékhoz kellett egy Ross Brawn is és az előre elkészített fejlesztési terv, azt gyorsan hozzáteszem -
G_ArchAngel #109524 Ugy tudom masnak is volt friss gumija es masnak is ugyanazon a palyan korozott:) -
IXEMGabeo #109523 Hamilton is ilyen, ezért nem olyan nagy zseni. 2009-es Mclaren amikor új szabályok hatására építették át, akkor mennyire hátul voltak emlékezz vissza és az Alonso által vezetett Renault is végig szenvedett, tehát sztem ez a nem pilótafüggő.
Schumacher mögött egy komplett csapat volt, Jean Todt, Ross Brawn, akik a megfelelő szakembereket választották ki anno. Egy csapat sikeressége sok tényezőn alapul.
Button 7 évet várt, hogy vb autója legyen Rubens is ott volt már a Hondánál 3 éve akkoriban (Barrichello nagy fejlesztő hírében áll) és mégsem tudott vb autót faragni azonnal, ehhez azért idő kell
Schumacher is a Ferrarihoz odament nem azonnal lett vb autó, hanem rá 4 évre. Az egy más kérdés, hogy akkora zseni volt, hogy még így is a vb címért harcolt miközben nem a Ferrari volt a leggyorsabb sem a 97-es 98-as, de még a 99-es szezon első felééig sem...ja és Schumi akkor lábtörést is szenvedett, de ez már másik történet...
Lényeg: hiába a pilóta visszajelzések, ha félretervezik az autót, ha műszaki hibák lépnek fel, ha nem jönnek be a fejlesztési csomagok ezeknek pl köze nincs a pilótákhoz... -
G_ArchAngel #109522 Egy kis olvasnivalo azoknak, akik szerint Glock elengedte Hamiltont. -
könnyű kocsival, felgumizott pályán új lágy gumival, nem nagy cucc :D -
Ne zavarjon, hogy a Honda által fejlesztett, Brawn által megvett autóval lett világbajnok. ennyire nem tudott irányt mutatni. -
értettem a hsz-t te gyökér, az alonso ufós rész az a költői tulzás :)
te amúgy az ilyen maffiás elgondolásokat, komolyan gondolod, vagy csak leírod, hogy addig se unatkozz ? -
G_ArchAngel #109518 Nem kicsit alazta Webber a mezonyt:) -
Azóta utálom azt a majomképű nyomorékot :/ -
vinc3nt #109516 amúgy meg a 2008-as vb címéért szépen átgyalogolhat Glockhoz egy virágcsokorral és üvegborral a kezében megköszönni na az az igazi Mázli világbajnokság -
G_ArchAngel #109515 Ez a komment meg csak Alonsorol sem szolt, te egybites szerencsetlenseg...
-
az a gond, hogy nem lehet külön választani a pilótát az autótól. Jó egy HRT esetében azt lehet mondani, hogy jó a pilóta de az autó egy vicc. Na de egy Hondánál, nem lehet azt mondani, hogy a pilóta jó, az autó meg szar... Az autó szar mert a pilóta nem tud iránytmutatni a fejlesztésben, és nem tud hozzátenni a teszteléshez... Schumachernek is anno pont ez volt a nagy előnye, beleült a Ferrariba ment 100 kört, és képes volt elmondani, hogy mi jó, és min kell változtatni, a mérnökök és szerelők megcsinálták, és jók voltak. Raikkonennek pedig pont ez volt a hátránya, ha jó kocsit kapott jó volt, ha rosszat, nem tudta megnevezni, min kéne változtatni... -
IXEMGabeo #109513 109501-es hsz-em a mérvadó: NEMCSAK Buttont kapta el Webber. Kompletten az egész mezőnynél gyorsabb volt a legvégén ezt fogjad már fel... -
G_ArchAngel #109512 Remélem fel tudod fogni. -
IXEMGabeo #109511 csak nagyon rosszul látod, és a felszínt veszed észre. Button stílusa neked nem jön be ez a lényeg, és ezért szidod, mert nem látod át milyen jó és összetett versenyző. Annak oka van, ha valaki világbajnok... -
IXEMGabeo #109510 tudod, nem az előzéstől kopik el a gumi, hanem attól, ha körökön keresztül ott maradsz a másik szélárnyékában...itt most qva nagy öngólt rúgtál. Webber az utolsó etapjában 1 körnél többet senkinek a szélárnyékáben nem utazott -
vinc3nt #109509 azért kapta a büntit mert játszotta a janit és te is fogsz kapni ha közúton ugyan ezt teszed. tetszik nem tetszik -
ÚrIsten, te tényleg beteg vagy... mafia ??? nem lehet hogy alonso Ufó, és elpusztulna a föld, ha eltiltanák a forma-1-től ? 

-
IXEMGabeo #109507 2005: semmi az túlzás, csapatot megbüntették és 3 futamon nem is indulhattak, ellenben a Honda se volt valami nagyszám nem Button, hisz Sato, aki, azért agresszív volt sehol nem volt vele, míg Button, szerzett dobogót vele. 2006-os év elején szenvedtek majd év közben még győzelmet is szerzett a mezőny talán 3. leggyorsabb gépével. Stabilan ott is volt a végén és verte Rubenset is...
2007-2008 hulladék év, de nem ő miatta
2009. Kihasználta az adott lehetőségeit és nyerte zsinorban a futamokat, aztán elfogyott a pénz és lehagyták őket a fejlesztésben. Szezon végén leeresztett, de mindig behozta az autót pontszerzőre. Alonso is ugyanígy alibizett csak neki még az volt a mázlija a 2005-ös Renaultval, hogy csak a Mclaren hagyta őket le a fejlesztésben...ugyanezt csinálta Alonso alig nyert már a szezon végén és vb lett okosan, ahogy Button is 2009-ben.
szuperjó autóval sem egyszerű pláne nem 6 futamot megnyerni. Látod már Vettelnek is megszakadt a sorozata...pedig alatta aztán az RB7-es toronymagasan szinte a leggyorsabb autó. -
te olyan szinten retardált vagy, hogy az már fáj. azt hiszed hogy mindent tudsz, minden zavaros kis ügyletet. szerinted ha alonso ténykedése annyira egyedi lenne, nem tiltották volna el a picsába ? -
G_ArchAngel #109505 2008-ban akkor is buntettek, mikor autoban sem ult, megis behuzta a VB-t, pedig az olasz maFIA mindent megtett ellene.
-
nem tartom magam jobbnak nálatok, ti írtok valamit, én reagálok.
mondjuk angel haverod hülye mint a segg, de az más tészta.
webber friss lágy gumival nyomult ez igaz, de azt ne hidd hogy annak a guminak jót tett az a sok előzés... főleg hogy jó pár kör benne volt már meg jó pár előzés, mikor buttont faképnél hagyta vele... na meg ne felejtsük el azt, hogy button ezen a futamon is csak autókázott, unalmában majdnem elaludt, vagy nem tudom mi lett vele hogy azt hitte a boxban hogy red bullos, webber meg harcolt egész futamon. -
vinc3nt #109503 nem para mert ép ideje volt hogy egyszer valamiért Hamilton is büntetést kapjon -
na akkor egy kis nyelv lecke: van kerse, de nem működik = nincs kerse. csak hogy világosabb legyen: van 100 forintom, de bezártam a szekrénybe, amihez nincs kulcsom = nincs 100 forintom
Egyébként Buttonnal nem az a bajom, hogy milyen a stílusa, hanem az hogy el van könyvelve nagy tehetségnek, miközben erre soha nem szolgált rá. Volt egy jó éve 2004-ben, bár az is inkább olyan volt, hogy mindenki szar volt, a Ferrari meg elérhetetlenül jó. Így ők lettek konstruktőrben a másodikak. 2005 semmi, 2006 semmi, 2007 semmi, 2008 semmi. 2009 első 7 futama zseniális, utána a maradék 11 futamon semmi, 2010 jó autóval átlagos teljesítmény, és most 2011-ben sem csinált sokat... -
IXEMGabeo #109501 ezzel nemcsak Buttont mentem fel, aki ott volt helyben. Alonsot, Rosberget és Schumachert, Massát is megette szinte Webber a végén nemcsak Buttont, sőt még Vettelt is lazán elkapja ha tart még a futam 2-3 körig -
G_ArchAngel #109500 Butuska, nem arrol van szo, hogy Stepney es Coughlan mit csinalt, hanem amit Alonso.
Nem a Ferrari es a McLaren mernoke - akik megkaptak eltiltasukat es penzbuntetesuket - zsarolta meg a munkaadojat, hanem a spanyol.
De most mar vitathatatlan, hogy max. 1 napja nezel F1-et. -
IXEMGabeo #109499 és mivel képzeled te magad jobbnak nálunk? te vagy netán a műszaki zseni itt? nem hinném....hisz még azt sem vagy képes felfogni, hogy Webber frissebb lágy keveréken érte utol a teljes mezőnyt. Még Vettelnél is nagyságrendekkel 2 seccel volt gyorsabb a végén mivel mindenkin kemény keverék volt okoska