182279
  • IXEMGabeo
    USA-t, Imolát vagy akár Argentínát is vissza lehetne hozni...
  • Norbi1990
    Valenciát is simán kivehetnék, nagyon fos pálya az is.
  • IXEMGabeo
    ezt a Barcelonai pályát anno még az olimpiai év előtt tették be a versenynaptárban többek között ez is hozzájárult a város pénzügyi fejlődéséhez mivel 91-ben adták át, de azóta már az olimpiai is lefutott Barcelona hihetetlen turizmusi kp lett majdhogynem világváros, spanyol nagydíjra ott van Valencia, nyugodtan kivehetnék és szépen be kellene tenni az A1 ringet!!!
  • Tyler1
    Button mindig mindent elbasz az elején, de a végére mindig ott van az élen :) jó lenne egyszer olyat látni, hogy normálisan elrajtol, és az első 15 körben sem szarakodják el a versenyt.
  • bardocz
    Vagy bármi mást, mert ez a pálya tényleg szar. Főleg az új sikánnal.
  • Totti5
    Ahhoz azt a pályát rendesen helyre kellene hoznia az államnak. Nem fog visszatérni az biztos.
  • McCartman
    az üdítősökkel még mindig nem lehet mit kezdeni.
  • Dietrich
    ilyen talán 1x volt és tartott 5mp-ig

amikor az egyen szériáknak is csak vonatozás jut már akkor tudni lehetett, hogy bizbaszokkal sem lesz más..egyszerűen szar ez a pálya ow versenyzéshez.
  • Totti5
    Így van, sajnos ez a pálya ilyen, itt sosem volt izgalmas verseny.

Kanada nagyon jó lehet majd két DRS szakasszal, és ott amúgy is sok előzés szokott lenni.
  • IXEMGabeo
    amúgy ideje lenne az A1 ringet betenni Barcelona helyére
  • bardocz
    Massa rendkívül hasznos csapattárs volt. Lassan nyugdíjazhatnák már.
  • IXEMGabeo
    én nem vártam ettől a spanyol nagydíjtól többet, már élből a tavalyi, tavalyi előtti futamnál jobb volt ez...
  • Totti5
    Aki 1-2 pontra megy egy jó autóval annak lehet, máskülönben nincs értelme ennek, ha közben kört kap:)
  • IXEMGabeo
    kemény, hogy még Alonsot is lekörözték azt egy ideig még vezetett is...

Webber, Alonso féle visszaelőzés a nap momentuma volt:D
  • Norbi1990
    Nálam az a izgalmas amikor oda vissza előzgetik egymást, nem az amikor egymás mögött vonatoznak 1mpen belül.
  • Totti5
    RB kanyarokban nagyon jó. Hamilton az utolsó két kanyarban mindig lemaradt picit, mert jobban jött ki Vettel és sosem hibázott, így hiába próbálta nem tudott előzni, még akkor sem amikor majdnem mellé ért, mert elfogyott az egyenes.
  • Totti5
    Hát amikor 30 kört mennek végig 1 mpre egymás mögött, és tolják ami a csövön kifér minden nem csak unalmas, mert egy apró hiba és vége. Vettel és Hamilton nem hibázott és lealázta az egész mezőnyt... az látszik hogy a kanyargós részen az RB jobb mint a Meki, egyenesben meg a DRS itt nem működött hatékonyan,
  • IXEMGabeo
    hmm Vettel megnyerte 5-ből 4.

Webber elszúrta a rajtnál, Hamiltonnak jól jött ki a taktika, Button is nagyot ment az elszúrt rajtja után, Alonsonál nem működött a kemény keverék és Schumi megverte Rosberget, aminek külön örültem. Perez pedig Kobayashit a Sauberek is 3 pontot hoztak el, Heidfeld pedig az utolsó helyről szintén nagyot ment:D

spanyol nagydíjakhoz képest ez jó volt
  • madmanic
    így van..
  • kifli
    a baj ott van hogy ment a csata, de a versenyben előzések száma kiábrándító...

webber nem bírt alonsoval,aztán alonso kört is kapott...

Számomra egyértelmű volt onnantól, hogy vettel az élre került, hogy ki fog nyerni
  • Totti5
    A lényeg hogy ezen a pályán DRSel, Kersel is nagyon nehéz előzni.
  • G_ArchAngel #110555
    Nalam mondjuk szar volt a BBC stream, nem lattam mindent, amit mutattak az csak vonat volt az elso helyert.
  • kifli
    ennek a futamnak is csak 1 jó pontja volt, a rajt, és ennyi...
  • Totti5
    "szar futam volt összességében"

Jah, végig ment a csata az első helyért, majdnem elaluldtam... sosejósemmiugye.
  • Ulvar
    6. Schumi. Nem rossz :). Többi az papírforma...hát ez van...szar futam volt összességében. Vagyis uncsi, volt izgalom benne ... áh mindegy :).
  • G_ArchAngel #110551
    Heidfeld jot ment, nem kell idomero csak sok friss gumi.
  • Ulvar
    Ferrarit még az ág is húzza....Kell ide a Schumi szintű ember...
  • nearo
    Lol... Karthikeyan +166 sec :D
  • Ulvar
    Egy SC Kova miatt nem ártana....de mindegy, ez tényleg szar futam, ezt a Barca pályát lehet dobni így a levesbe...(az utolsó 2 kanyart nem kellett volna sikánnak megcsinálni, és nem lenne gond ezzel, szerintem).

• Ulvar
    Dominicali, Montezemolot nyugdíjazni...
  • kifli
    Na alonsonak a versenye elbaszódott
  • RelakS
    gyulám, discharge = újratöltés, és nem kisütés? XD
  • G_ArchAngel #110544
    Meg a kioregedo versenyzok: Massat el kell hajtani, Alonso melle egy 20-21 eves ujoncot kell hozni.
  • Armagedown
    Nem cseszték el , ez a híres olasz taktika
  • Norbi1990
    Ferrari elcseszte de nagyon dulván! :D
  • Botond #110541
    Massa kicsit fogta volna Hamilton+Vettelt az első kerékcserénél, akkor megvan, de ez így lóf*sz.
  • Ulvar
    Schumi ideiglenes 6. vagy jól megy és 6. pozíció meglehet?
  • Ulvar
    Így elsőre nem rossz a verseny legalább is Webbó Aló közt. Igényes!
  • Christian88
    Miért lenne mázlista?
  • RelakS
    Az elején volt egy kis kupleráj, mikor Webber két helyet visszaesett, de kb ennyi