182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #111481 tervezte és építtette is:) -
IXEMGabeo #111480 már hogy ne lett volna, Ecclestone úr ezt a mogyoródi helyszínt totálisan kinézte magának és (nem jut eszembe a vezetékneve) Imrével sikerült megegyezni, az a magyar ürge tervezte meg a Hungaroringet, amit Ecclestone rajzolt meg magának és 1985-ben el is készült a pálya... -
Lotus-ok nincsenek benne. -
Lewis 25 vettel 9,egész korrekt,azt a 9 előzést is gondolom a pitben mutatta be amint ment a vécébe,és kerülgette a stábtagokat. hiába na,akinek a segge alatt él autó van... -
oké
úgyis van egy hírem a batmobilról :p -
Ejj de komoly lesz
egyébként topikja:
24H versenyek -
2008ban is lőttek....azelőtt és azután is.
Totti: Még szerencse hogy nem nézik oly szigorúan különben 86-ban tuti nincs F1 Magyarországon. -
Erre gondoltál?
-
kínába már nem lőnek...'89 óta -
Én nem a helyzetről beszéltem, mert nem követem és nem is érdekel. A cikkre reagáltam hogy miért most jön elő a politika és az F1 amikor Kínába dalolva mennek, ahol kemény dolgok mennek még sincs tüntetés, mert az F1nek ehhez semmi köze, sosem volt és sosem lesz. -
G_ArchAngel #111471 Jah, csak a kiscsapatok indultak akkor is, mint a Ferrari
-
mekkora crash LM kvalin most!!!
-
ManoNegra #111469 Mármint az F1
-
ManoNegra #111468 Láttad a Senna filmet? El van látva politikával rendesen... -
Kínában nincs semmi gáz, Bahreinben meg halomra ölik a tüntetőket. Az f1-nek nincs köze a politikához, de háborús övezetbe menni versenyezni kicsit kockázatos. -
kína egy olyan ország ahol a hamisitványt is hamisítják
-
Álljunk meg egy pillanatra. Bahrein jelenleg NEM BIZTONSÁGOS! Forradalmi helyszín, akárcsak a környező arab országok, sok embert megöltek a tüntetések során, és nagyon fel van kapva a dolog a médiában. Ha kiderülne hogy ilyen helyre megy az F1, akkor sok forradalom párti ember begurulna, ráadásul nem hiszem hogy szívesen fogadnák az F1et most, sokan ki se mennének...szabotázsokról nem is beszélve...Kína más tészta...az egy kommunista ország, amely világpiacra termel, világhatalom, és nagyon biztonságos. Az olimpia is gond nélkül lezajlott (pedig akkor is megpróbálták szabotálni a Tibeti "forradalmárok", meg az Ujgurok, amiket amúgy nem ítélek el sőt örülök nekik, hogy törekednek a szabadságra, de akkor is lezajlott egy igen fontos esemény, amit lehet hogy keserű szájízzel de végig néztünk). -
És miért is? Akkor Kínába miért mennek??? ott minden szép jó politikailag gondolom... fel van fújva az egész, az F1nek egyik ország politikájához sincs köze, persze most minden agyas megszólal, az 1 perc hírnév a keresztes lovag szerep miatt. Ha biztonságos akkor menjenek csak. -
Nagyon remélem, hogy nem tartják meg a nagydíjat. Vagy ha igen, akkor az élcsapatok nem mennek el, mint ahogy az USA-ban úgymond tüntettek pár éve. -
off
eurosport2-n LeMans24h free edzés van.
egy Ferrarit megtörtek, egy Porshéval gumifalat bontottak, a Corvette meg tüzes lett..és hol van még a szombati rajt ;) -
Kamui Kobayashi Sauber 32
-
Miért nem szabad az F1-nek Bahreinbe mennie? -
IXEMGabeo #111459 Az idei szezonban lezajlott versenyeken messze több előzést láthattunk, mint egy évvel ezelőtt. Hat versenyen vagyunk túl és a DRS, a KERS, valamint a Pirelli gumik használatának köszönhetően több mint 400 előzést regisztrálhattak a szövetségnél.
Tavaly a 19 versenyen összesen 547 előzést láthattunk.
Előzések – 2011 – Az első hat verseny után a tabella:
Versenyző Csapat Előzések száma
Mark Webber Red Bull 34
Kamui Kobayashi Sauber 32
Felipe Massa Ferrari 28
Lewis Hamilton McLaren 25
Michael Schumacher Mercedes 25
Nick Heidfeld Renault 25
Sergio Perez Sauber 24
Sebastien Buemi Toro Rosso 23
Jaime Alguersuari Toro Rosso 21
Adrian Sutil Force India 21
Rubens Barrichello Williams 21
Jenson Button McLaren 20
Vitaly Petrov Renault 19
Nico Rosberg Mercedes 19
Pastor Maldonado Williams 19
Paul Di Resta Force India 17
Fernando Alonso Ferrari 13
Sebastian Vettel Red Bull 9
Timo Glock Virgin 6
Jerome D'Ambrosio Virgin 4
Vitantonio Liuzzi HRT 2
Narain Karthikeyan HRT 0 -
hagyjuk:D, viszont ez elég elfogadhatóan tájékoztat a jegyekről. -
te miről beszélsz? -
???? he??? Ez most hogy jön ide? :D -
uborka....:DD amúgy lehet mi viccesnek találjuk ezt a poént (mellesleg az is) de azért az ott élők számára nem lehet kellemes. Nem tudom ki mennyire emlékszik Osama utolsó mondatai közül egyre: "Európában lesz egy bomba...." lehet erre gondolt?....
Bocsánat a hatalmas OFFért:D
-

pedig még csak uborkaszezon sincs a hírekben..hétvégén futam. -
A szappanopera folytatódik:
Az új motorok bevezetését 2015-re halasztják, a Renault meg kiszáll 2012 után. -
Ezen a google igazán tud segíteni, ezt nem bunkóságból, de már ha ebből a mondatból annyit beírsz googlebe hogy Hungaroring jegyárak Forma-1, elsőnek kidobja szerintem a hungaroring.hu-t, ahol tényleg minden le van írva a jegyekről, szektorokról, térképpel mindennel. -
Idén kiszeretnék menni a Hungaroringre megnézni életemben először egy Forma1 futamot. Hol tudnék jegyárakat nézni hozzá, meg egyáltalán hogy vannak kategorizálva a jegyek? Versenyhétvégére lehet együtt kapni vagy csak külön-külön? -
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó."
ez így nem igaz,auto gp-ben ölték egymást,izgalmas volt mindkét futam,cask a forma 1 uncsi a hringen,hátha lesz valami eső nyáron,és felborul a papír,és kapunk egy fasza futamot -
nagyon remélem hogy jövőre bennelesz a Versenynaptárban a Hring(Wtcc) -
"A pálya kommentátor most mondta be hogy Michelisz futotta a leggyorsabb kört, a tömeg talpon, éljeneznek és kiabálnak. Mint egy NASCAR közönség. Fantasztikus." :D -
WTCC...Martin Haven, az angol kommentátor teljes kész volt attól, hogy a magyarok hogy éltetik a versenyzőjüket.
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó." -
én meg azért írtam ha idézel akkor... ;) -
Ezt azoknak írtam, akik ezt az évet nem tartják izgalmasabbnak, mint az elmúlt 3 évet...(legalább is előzéseket tekintve, nem a bajnokságot). -
kihagytad: "pubi" -
Ahogy Hofi mondta: "...ha izgalomra vágysz, akkor ott van mindjárt a jobb kezed...". -
G_ArchAngel #111442 Akinek az idei F1 unalmas, annak mar ugyis mindegy, talan Valo Vilagot kellene neznie...