182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #112974 Valencia volt, szerintem ezt a szart meg a HC rajongok is csak a masnapi ujsagban olvassak el:) -
Nézi még valaki ezt a ...? Csak mert alig volt hozzászólás a hétvégén. :D -
szerintem a 24 órásé de ez nagyon nagyon kedvező! bár nem adac tagoknak lehet húzósabb :D -
ez milyen versenyre? F1 hungaroring? -
ÁRAK
Értékesítés / pénztárosok Akciós ár ADAC tagoknak
Esemény Map (csütörtök - vasárnap) 59,00 € 53,10 €
Kártya hétvégi (péntek - vasárnap) 52,00 € 46,80 €
Napijegyek
Csütörtök 24,00 € -
Péntek 24,00 € -
Szombat 35,00 € -
Vasárnap 29,00 € -
ezt találtam. -
jah 100 euróért és csak állójegy ahol alig látsz valamit. a 24 órás mennyibe jön? -
-
Hát nem tudom, de rohadtul sokan felkapták tavaly Dario Franchittit amikor megnyerte az IC bajnokságot... és GP2ből is átmentek, pont Conway, Franchitti meg Skót...sőt...Bourdais is ott van, meg rengeteg Európai.
Abban egyetértünk, hogy kamu, de ha van egy kis fantáziánk akkor eltudnám képzelni a dolgot...ha már valamiért fizetnek (F1) megkapják az F1 versenyzőket IC-ben (mondjuk a Ringen a magyarok) kimennének olcsóbban (mert valószínű nem kérnének horribilis összegeket) akkor lehet még több ember látogatna ki. Én személy szerint azért nem mentem ki még soha F1re, mert ennyit nem vagyok hajlandó fizetni, főleg ilyen vonatozásért amit a Ringen látunk legtöbbször. Ennyi pénzből kimegyek pár haverral Németországba a Nürburgringi 24 órás versenyre...hát azért...inkább nézek több mint 200 autót a világ egyik leghíresebb versenypályáján...
Na mindegy elkalandoztam. Én meg fantáziálok az estleges kitaláció megvalósulásáról. -
Rég olvastam ekkora hülyeséget. -
Az új motorszabályt már mindenki elfogadta. A probléma ott van hogy szabálytalan volt az egész procedúra, mert a csapatok javasolták nem pedig a technikai munkacsoport. Ettől függetlenül mindenki elfogadta mindenki elégedett vele. A FIA ebbe nem fog belekötni, max valamelyik csapat aki éppen balhézni akar majd a bevételek elosztása miatt. -
Írtam hogy ingyenes versenyeken is sokan vannak. De amiért fizetni kell azt már telibe kakálják az F1-et leszámítva.
Ha néhány F1-es sztár átcuccolna akkor egyből más lenne a helyzet. De jelenleg ott európai szemmel két ismert arc van Sato meg Danica Patrick. Velük nem tudnának adni több tízezer jegyet. Ez amit a cikkben írnak egy komolytalan dolog. Csak üres fenyegetőzés. Realitása a nullához konvergál. Szóval kár is ilyesmin rugózni. -
G_ArchAngel #112963 Halkan szolok, hogy egyelore a csapatok egyeztek meg, ami meg keves az udvosseghez.
Ha a FIA bekemenyit, akkor azt is mondhatja, hogy akkor is S4 lesz, kulonben perre mennek es a Ferrari, McLaren, Williams koltozhet lakokocsiba egy gokart palya melle.
-
WSR??? Ingyenes futamok, magyar nem volt mégis voltak sokan rajta...
Szerintem lehetséges lenne, ha mondjuk F1 versenyzők Indycarba mennének...simán elképzelhető, rengeteg tehetséges Európai került oda, pl: Mike Conway. Miért is elképzelhetetlen egy Vettel vagy Button oda? Akik V8 Supercarsba is indulni szeretnének, meg Nascarban??
Szerintem semmi sem lehetetlen csak idő kérdése lenne megszokni. -
Menj ki a Hungaroringre a verseny idején és kérdezz körbe hányan tudják mi fán terem az indycar. Meg ha ott vagy azt is kérdezd meg hogy hányan mennének ki ha az lenne F1 helyett. Nálunk az F1 mellett csak az a sorozat lehet sikeres ahol van magyar, vagy ahol ingyenes a belépő. Volt itt már Fia GT LMS meg minden anyám kínja de a kutya nem volt rá kíváncsi. Pedig ezek a sorozatok ismertebbek mint az IndyCar. De jó oké vegyük úgy hogy nálunk ez működne, befizetik zsótit neki úgy is van arrafelé tapasztalata. De ezt egy Monzában, Monacoban stb nem lehetne eljátszani. -
a mostani 15 évesek nem tudják, de akik Mansell miatt kezdték nézni anno nagyon is jól tudják. -
Ezt még annyira sem lehet komolyan venni mint az Ferrari fenyegetőzését. Komolytalan az egész inkább vicc mint hír. Ráadásul már aktualitását is vesztette mivel megegyeztek hogy V6 turbók lesznek és a tervezett fordulatszámot is emelték 15000-re. Szóval megmarada a jóöreg visítozás.
A kedvencem ez: "A Formula Money adatai szerint az IndyCar talán csak 75 százalékát vonzaná a nézőknek"
Inkább 0,75%-át. Ha az emberek nem tudják mi az nem is fognak rá kimenni.
-
17 pálya váltana IndyCarra a zöld motorok miatt
ez kb. olyan mint a Ferrari fenyegetőzései.. -
én meg betétfutamnak
-
barcames #112956 ebben a szezonban már csak az a kérdés, hogy vettel mikor nyeri meg a világbajnokságot..... -
bodajoci #112955 Hát a forma 1-et már régóta arra használom, h a vasárnapi ebédet az alatt heverem ki egy punnyadással:-D -
Jah régi szép idők amikor egy-egy autó átváltozott füstgéppé
-
G_ArchAngel #112953 Renault mar ajanlott neki helyet, de lehet Massae jobban tetszik neki:)
(nem, mert nyilatkozta, hogy maradna a Red Bull-nal) -
IXEMGabeo #112952 Mark Webber nyilatkozata:
Hogy őszinte legyek, másodiknak kellett volna lennem, de idén talán ez volt a legjobb versenyem. Az utolsó kiállásnál nagyon közel voltam Fernando Alonso autójához és próbáltam vigyázni a gumikkal. Nagyon elégedett vagyok a versenyemmel. De az igazság az, hogy nem a csapat, hanem én hibáztam.
Fernando egy kicsit megszorongatott ezzel a taktikával. Nem tudtam, hogy mi lesz a helyzet az új gumikkal, majd időt vesztettem a forgalomban is, de hangsúlyozom, az én hibám volt.
Fernando nagyon jól ment és megérdemli a második helyet.
A végén pedig csak arra koncentráltam, hogy megtartsam a harmadik helyemet, miután a sebességváltómmal problémák voltak. Szerencsére nagy előnyöm volt Lewis előtt.
Ma nagyon közel tudtam lenni Sebastian tempójához. Kanadában nem voltunk annyira közel egymáshoz. Azt gondolom, hogy most jobb eredményt értem el. Az utolsó rész nem ment annyira jól, mint azt akartam, de igen szoros volt a helyzet, és a igyekezni fogok a jövőben.
ez nagyon fair megszólalás
-
kérem vissza az életemből elvett másfél órát vetteltől. -
IXEMGabeo #112950 +1 érdekes mód erre a címre Melbourne pályázik nálam, ami mindig izgalmas szokott lenni. Idén nem -
Barcelona sokkal szarabb. -
G_ArchAngel #112948 azt tobb auto es motorversenyzo is csinalja/csinalta - de csak aludj egy ejszakat fuldugoval es te is meg fogsz bolondulni, ha ugy erzed, hogy egy szosz a hallojaratodban maradt:)
mellettunk van egy epitkezes most, ejjel is dolgoznak, mert forgalmas csomopontot bovitenek, ki kellett probalnom, masnap azt hittem megbolondulok, pedig semmi nem volt a fulemben, de azota inkabb a zajt valasztom:) -
az éve eddigi legunalmasabb futama, és amúgy a legtrógerebb pályája... -
Gyulám hogy élvezet olyan előzéstől ahol az előzendő nem tehet semmit az előző meg kerst nyom szárnyat buzerál és olyan íven megy ahol akar :p
unalmas szar mesterkélt az egész..
GP3 5x jobb volt. -
Hát lassan teljesen értelmét veszti. -
IXEMGabeo #112944 24 autó ért célba a 2011-es Európai Nagydíjon. Erre a Formula-1 történetében soha nem volt példa.
esküszöm nekem a motorelfüstölések nagyon hiányoznak, ez így szinte nem is technikai sport:S nincs meg így a varázsa, mint anno...
ízlések és pofonok egyetértünk, hogy Valenciának távozni kell, de szvsz a tavalyi SC-os eset, Koba előzései, Webber balesete miatt azért látványosabb volt... -
Hát akkor nem egy futamot néztünk. Ez jobb volt mint a tavalyi, de nem is a versenyzők miatt volt szar, a pálya egy jellegtelen fos unalmas szar...ez nem is utcai pálya, ez egy épített pálya amit letettek egy kikötőbe 6000 méter széles úttal... -
IXEMGabeo #112942 tavalyi futam, amikor a SC volt, az nem volt rossz főleg Kobayashi ment nagyot...ez most uncsi volt, Button és Alonso előzése tetszett
Algersuarinak a DJ pocoknak grat nem csípem, de ma nagyot ment...
Petrovra megint mérges vagyok, mert a Török futam után újra tönkretette feleslegesen Schumi futamát...Heidfeld el is verte ahogy illik -
McCartman #112941 Hát a focisták parasztok azt tudtuk eddig is , de f1ben pódiumhoz közeledve eddig nem volt szokás sztem.
-
Raikkonen mikor ferraris volt, volt 1 interjúja, nagyba magyarázott, 1x csak bele nyúlt a fülébe, piszkálgatta, majd pöckölte azt a valamit amit talált. Közbe magyarázott a csajnak a mikrofonba. Amúgy 1 köpés elmegy. Foci meccsen fű helyett a csulába csúsznak -.-" -
McCartman #112939 Webber mekkora suttyó , szép nagyot köpött.
-
McCartman #112938 mint mindig. -
Nem kell ezzel támadni. -
Ez a pálya egy szar... :)
A verseny is unalamas volt. -
Vettel ma sem hibázott
eléggé megbízható ha elől megy és senki sem veszélyezteti...