182279
  • Norbi1990
    Hamilton 10.ről 4. már 2 kör alatt
  • TommyC
    valaki tudna nyomni egy működő streamet ? :SSS
  • Master91
    Jó kis futam lesz, csak néha szóljon bele egy kis eső :)
  • Dietrich
    ja csak amit mondtak a retken nem állt egyenes valóságban..az a "most szakadó eső van" nem most volt.
  • banok
    FORMULA-1
    14.00 Brit GP - Futam Silverstone
    tv: RTL Klub, RTL de, ORF1
    streamek:
  • Máté94
    Csak a célegyenes száraz. :)
  • Dietrich
    most azt mondták szakad az eső
    német rtl-n meg azt látni a pálya is száraz
  • LeventeV
    mikor írtam még nem így esett XD
  • SitatiS
    Nyugodt eső mi?
  • G_ArchAngel #113286
    BBC streamet keresni azonnal, k.rva jo:
    - Vettel: TopGear
    - Eddie Jordan: esoben jegkremet arul es enekel az angolokkal
    - Hamilton, Button, Martin, Coulthard: JetSki-znek a Temzen
  • LeventeV
    nagy a szél, szóval a felhők jönnek és mennek. változatos lesz az időjárás ha lehet hinni a kommentátoroknak.
  • LeventeV
    nem az, csak nyugodt eső, pont jó a versenyzéshez.
  • Totti5
    amíg nincs felhőszakadás és monszun jöhet az esős futam!
  • LeventeV
    esik az eső a pályán. áznak rendesen a parádésok.
  • Dietrich
    Ehhez elég messzire kellene visszamenni az időben. 1979-ig ;)
  • mcmoha
    Innet letoltheted. Nem probaltam, remelem mukodik.
  • Freedom88
    telemetriát leolvassa az FIA és kibukik minden.
  • Totti5
    Amennyiben anno minden 2. futamon ez volt 5 vagy 10 éve okés, de nem. Akkoriban is csodaszámba ment, nem véletlen csak Kimi "kikerülésére" emlékszik mindenki 2005ből a Japán versenyen...
  • ManoNegra
    Egy motorvezérlő szoftvernél hogyan tudják kizárni, hogy ne lehessen akár egy gombnyomással megszegni ezt a 10%-os előírást?
  • laca133
    Hát valahogy ezt akarják már összehozni évek óta a szabályváltozásokkal. De nem jön össze nekik :)
  • Jeffjohnson
    Akkor lesz újra jó az F-1 amikor ilyen előzéseket-visszaelőzéseket látunk majd az első helyért!
  • kabel15
    Sziasztok. Meg tudom nézni valahol a tegnapi időmérőt? Sajna nem értem haza és így lemaradtam róla. De nem merem megnézni hogy ki nyerte. Mert végig szeretném nézni. De sehol sem találom :S Rtlklub/most on sincs fent :S
  • Dietrich
    GP2 most itt:

http://www.firstrowsports.eu/watch/72616/1/watch-gp2-series,-great-britain---race-2.html
  • Dietrich
    Wéber írta fb-n:

Néhány gondolat a hétvégi befújt diffúzor tiltás/visszavonás ügyben:
    - a csapatok május óta tisztában voltak a következményekkel,
    - a Mercedes még a versenyhétvége előtt kért kompenzációt, a Renault csak a hétvége megkezdése után,
    - a tiltás eredetileg 10%-ra csökkentett pillangószelep nyitásra és az üzemanyagbefecskendezésra vonatkozott (motorfék közben),
    - a Renault az előbbire kért 50%-ot, a Mercedes az utóbbit akarta megtartani, a 2009-es állapotokra hivatkozva, amikor még nem használtak befújt diffúzort, de a motorműködés szempontjából számukra szükséges volt (leginkább a motorfék és a KERS töltés optimalizálása miatt),
    - a Renault-ét elutasították, mert későn adták be, a Mercedes-ét engedélyezték - ezen kezdődött az egész vita, és ezért ülnek össze mégegyszer ma délelőtt, miután az FIA felajánlotta, hogy törli a tiltást, ha minden csapat beleegyezik.

Nehéz igazságot tenni, és valószínüleg lehetetlen is évközben. Viszont a Williams, vagy a Sauber szempontjából nézve ez egy remek alkalom borsot törni a többiek orra alá. A Williams-nek a saját érdekei, a Saubernek meg a motorszállítója érdekei miatt. És nem is lenne miért csodálkozni, végül is ez nem az üdvhadsereg.
  • bodajoci
    Jó hát nem két hete jár a szájuk, de régebben járt rendesen, persze lehet, h a firkászok is hozzá tettek. Sebaj. Én sem vok újszülött ebben a témában...
  • G_ArchAngel #113270
    Ket hete folyamatosan arrol van szo, hogy a McLaren es/vagy a Renault fogja a legnagyobbat szivni, de sebaj.
  • bodajoci
    Én már előre röhögtem ezen a diffúzor tiltáson, h mindenki fél másodpercet akart lefaragni a redbull előnyéből. Hol a nagy mclaren, nekik járt a szájuk talán legjobban, most meg ők sírnak, h milyen rossz is ez...
  • pedobear
    ez izgalmasabb, mint az F1
  • Pluskast
    Hát nem tudom, de azért ez a matyó hímzéses ruci egy picikét túlzás:D
  • passatgt
  • desigo
    Tiszta vicc volt ez az időjárás előrejelző rendszer.
    Mutatta,hogy fél óráig nem lesz eső erre 15 perc múlva szakadt.
    lol
  • 5m0k3sh0w
    nemsemmi :D
  • RatBaG #113263
  • Totti5
    "A második helyezett Vettel beismerte, hogy hibázott: "A változó pályaviszonyok miatt nehéz dolgunk volt, ugyanis nem tudtuk, hogy hol száraz és hol vizes az aszfalt. A gyors körömben hibáztam, ugyanis rosszul váltottam az utolsó kanyar előtt. Ha nem hibázom, akkor talán sikerült volna megszereznem a pole-t."

:)

Első etapból pedig nem lehet végső következtetést levonni, mert Alonson kívül mindenki átaludta a körét... 2. körben valószínűleg lett volna változás az elején is.
  • Master91
    Azért még nem kell levonni a következtetéseket.
  • Laceee
    Csak nekem furcsa, ahogy betiltották a fújt diffúzort, egyből megverte Webber Vettelt...
  • Ulvar
    Már miért nem? Csak úgy kell kialakítani a cockpitet...Sutil se pici ember :).
  • [NST]Cifu
    Én is mosolygok rajta, de a másik fele meg az, hogy én például a 196 centimmel be sem férnék egy F1 autóba...
  • 5m0k3sh0w
    nemtom mért röhögök ezen a képen :D
  • Master91
    Mi a problémád, ki fejthetnéd.