182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton 10.ről 4. már 2 kör alatt
-
valaki tudna nyomni egy működő streamet ? :SSS -
Jó kis futam lesz, csak néha szóljon bele egy kis eső :) -
ja csak amit mondtak a retken nem állt egyenes valóságban..az a "most szakadó eső van" nem most volt. -
FORMULA-1
14.00 Brit GP - Futam Silverstone
tv: RTL Klub, RTL de, ORF1
streamek: -
Csak a célegyenes száraz. :) -
most azt mondták szakad az eső
német rtl-n meg azt látni a pálya is száraz -
mikor írtam még nem így esett XD -
Nyugodt eső mi?
-
G_ArchAngel #113286 BBC streamet keresni azonnal, k.rva jo:
- Vettel: TopGear
- Eddie Jordan: esoben jegkremet arul es enekel az angolokkal
- Hamilton, Button, Martin, Coulthard: JetSki-znek a Temzen -
nagy a szél, szóval a felhők jönnek és mennek. változatos lesz az időjárás ha lehet hinni a kommentátoroknak. -
nem az, csak nyugodt eső, pont jó a versenyzéshez. -
amíg nincs felhőszakadás és monszun jöhet az esős futam!
-
esik az eső a pályán. áznak rendesen a parádésok. -
Ehhez elég messzire kellene visszamenni az időben. 1979-ig ;) -
Innet letoltheted. Nem probaltam, remelem mukodik. -
telemetriát leolvassa az FIA és kibukik minden. -
Amennyiben anno minden 2. futamon ez volt 5 vagy 10 éve okés, de nem. Akkoriban is csodaszámba ment, nem véletlen csak Kimi "kikerülésére" emlékszik mindenki 2005ből a Japán versenyen... -
ManoNegra #113277 Egy motorvezérlő szoftvernél hogyan tudják kizárni, hogy ne lehessen akár egy gombnyomással megszegni ezt a 10%-os előírást? -
Hát valahogy ezt akarják már összehozni évek óta a szabályváltozásokkal. De nem jön össze nekik :)
-
Akkor lesz újra jó az F-1 amikor ilyen előzéseket-visszaelőzéseket látunk majd az első helyért! -
Sziasztok. Meg tudom nézni valahol a tegnapi időmérőt? Sajna nem értem haza és így lemaradtam róla. De nem merem megnézni hogy ki nyerte. Mert végig szeretném nézni. De sehol sem találom :S Rtlklub/most on sincs fent :S -
GP2 most itt:
http://www.firstrowsports.eu/watch/72616/1/watch-gp2-series,-great-britain---race-2.html -
Wéber írta fb-n:
Néhány gondolat a hétvégi befújt diffúzor tiltás/visszavonás ügyben:
- a csapatok május óta tisztában voltak a következményekkel,
- a Mercedes még a versenyhétvége előtt kért kompenzációt, a Renault csak a hétvége megkezdése után,
- a tiltás eredetileg 10%-ra csökkentett pillangószelep nyitásra és az üzemanyagbefecskendezésra vonatkozott (motorfék közben),
- a Renault az előbbire kért 50%-ot, a Mercedes az utóbbit akarta megtartani, a 2009-es állapotokra hivatkozva, amikor még nem használtak befújt diffúzort, de a motorműködés szempontjából számukra szükséges volt (leginkább a motorfék és a KERS töltés optimalizálása miatt),
- a Renault-ét elutasították, mert későn adták be, a Mercedes-ét engedélyezték - ezen kezdődött az egész vita, és ezért ülnek össze mégegyszer ma délelőtt, miután az FIA felajánlotta, hogy törli a tiltást, ha minden csapat beleegyezik.
Nehéz igazságot tenni, és valószínüleg lehetetlen is évközben. Viszont a Williams, vagy a Sauber szempontjából nézve ez egy remek alkalom borsot törni a többiek orra alá. A Williams-nek a saját érdekei, a Saubernek meg a motorszállítója érdekei miatt. És nem is lenne miért csodálkozni, végül is ez nem az üdvhadsereg. -
bodajoci #113271 Jó hát nem két hete jár a szájuk, de régebben járt rendesen, persze lehet, h a firkászok is hozzá tettek. Sebaj. Én sem vok újszülött ebben a témában... -
G_ArchAngel #113270 Ket hete folyamatosan arrol van szo, hogy a McLaren es/vagy a Renault fogja a legnagyobbat szivni, de sebaj. -
bodajoci #113269 Én már előre röhögtem ezen a diffúzor tiltáson, h mindenki fél másodpercet akart lefaragni a redbull előnyéből. Hol a nagy mclaren, nekik járt a szájuk talán legjobban, most meg ők sírnak, h milyen rossz is ez... -
ez izgalmasabb, mint az F1 -
Hát nem tudom, de azért ez a matyó hímzéses ruci egy picikét túlzás:D -
-
Tiszta vicc volt ez az időjárás előrejelző rendszer.
Mutatta,hogy fél óráig nem lesz eső erre 15 perc múlva szakadt.
lol -
5m0k3sh0w #113264 nemsemmi :D -
-
"A második helyezett Vettel beismerte, hogy hibázott: "A változó pályaviszonyok miatt nehéz dolgunk volt, ugyanis nem tudtuk, hogy hol száraz és hol vizes az aszfalt. A gyors körömben hibáztam, ugyanis rosszul váltottam az utolsó kanyar előtt. Ha nem hibázom, akkor talán sikerült volna megszereznem a pole-t."
:)
Első etapból pedig nem lehet végső következtetést levonni, mert Alonson kívül mindenki átaludta a körét... 2. körben valószínűleg lett volna változás az elején is. -
Azért még nem kell levonni a következtetéseket. -
Laceee #113260 Csak nekem furcsa, ahogy betiltották a fújt diffúzort, egyből megverte Webber Vettelt... -
Már miért nem? Csak úgy kell kialakítani a cockpitet...Sutil se pici ember :). -
Én is mosolygok rajta, de a másik fele meg az, hogy én például a 196 centimmel be sem férnék egy F1 autóba... -
5m0k3sh0w #113257 nemtom mért röhögök ezen a képen :D
-
Mi a problémád, ki fejthetnéd.