182279
  • Totti5
    Ezt még meddig akarod szajkózni, mert orbitális baromság...
  • IXEMGabeo
    persze 1,2 seccel hogyne...

Button kint se volt utána...
  • passatgt
    szerintem spóroltak egy lágy szettet
  • Totti5
    Hamilton jobb, Rosberg jobb, Alonso jobb nyers gyorsaságban mint a csapattársuk.
  • IXEMGabeo
    nem értem Button miért volt ennyivel lassabb, nem is akart már javítani, Schumi se javított...
  • McCartman
    Red Bullnál szar került a palacsintába.
  • tmp
    harmadik.
  • IXEMGabeo
    bejött a tippem mondtam, hogy Webber nyer +10:D
  • Máté94
    Yes! Szép volt Hamilton és a Meki. Szépen összerakták azt a McLaren-t. :)
  • desigo
    Ez a gyula olyan sötét mint az éjszaka.
    Majd biztos beletörődik Vettel,hogy hazai pályán a második helyről induljon...
  • IXEMGabeo
    ja itt látszik h ismét visszahozták a Mclarent...a többi csapat számára nem lett hasznosabb na jó még a Lotus Renault került vissza ezzel a Q3 közelébe...
  • Totti5
    Massa amúgy miért lőtt el egy lágyat a Q1ben? ha ennyire nem bízik magában, akkor ideje lenne csomagolni...
  • IXEMGabeo
    igen, ebből a szempontból Glock ment nagyot:) na jó az az 5 tized ahhoz képest nem rossz
  • Totti5
    Nyáladzó kommentátor fikázást továbbra sem szeretnék látni. Akinek nem tetszik #113691-ben van az angol BBC, nézze azt.
  • Totti5
    Fél mp Kovától teljesen rendben van, hozza Trulli szintjét az idei első futamán.
  • IXEMGabeo
    :( sajnos
  • Totti5
    Koba jól elbaszta...
  • IXEMGabeo
    vége a Q1-nek Glock bejött a Lotus szendvics közé:D

ennyit Sándokról:D
  • Totti5
    Mit szeretnél tudni? :)
  • desigo
    Bírom,hogy erről a pályáról sose mondanak semmi újat csak,hogy egyik részén vizes lehet a pálya másik részén meg száraz.
    dejó
  • Norbi1990
    bbc
  • matyi0323
    Valaki tudna adni stream-et az időmérőhöz.
    Köszi. ( nem gond, ha lenne magyar.. :P )
  • IXEMGabeo
    amilyen pehcünk van semmiféle eső nem lesz itt
  • IXEMGabeo
    nekem Liuzzi azért fura, hogy ennyire szenved (relatív), mert kapásból úgy indult, hogy gokart világbajnok volt, eredményei magukért beszéltek csak sajnos ő ahogy bekerült elszállt a Toronál, aztán mikor visszatért 2009-re az Olasz nagydíjra akkor pechjére pont elfüstölt 5. hely környékén, a tavalyi szezonban is még Sutil mellett is másodhegedűs volt holott én azt gondoltam többet tud, egy egy futamon jobb volt Sutilnál, de konstansan valamiért ő sem tud jó lenni...kár azért ő egy kicsit jobban járt, mint a nagy tehetség Bourdais, vagy Piquet
  • Ulvar
    Na az aztán sokat befolyásol náluk :).
  • Ulvar
    Hát, ha az első évében nem úgy kezdi az F1et hogy bulizzunk minden futam előtt és után és nem kicsapongó életet élt volna, hanem a munkára koncentrál (legalább is egy picivel többet) akkor nem egy HRTben lenne, hanem lehet hogy egy Massa helyén...tudjuk hogy Liuzzi honnan származik...és pont erre lenne szüksége a Ferrarinak, de ők sem szeretnének zsákutcába futni, ráadásul több probléma felmerülne hogy akkor kit is favorizáljon a Ferrari...mert náluk ez a megszokott módi.

Reménykedjen abban a srác hogy nem kerül messze az F1től, egy két évig, és talán feljebb juthat újra. Kicsit Button életére hasonlít az ő élete. Button is hasonló stílust képviselt, aztán megemberelte magát.
  • desigo
    + még öthelyes rajtbüntetést kapott váltócsere miatt.
    Szerencséje sincs.
  • Totti5
    Pontosan, nagyon tehetséges pilóta és kimagasló eredményei voltak az F1 előtt, PL F3000-ben rekordot is beállított a pole ( 9! ) és győzelmek ( 7 ) arányával a 10 futamból.
  • G_ArchAngel #113683
    Mindenesetre Liuzzit kicsit alulertekeltnek tartom, szerintem a jelenlegi Massa-nal tobbet tudna tenni a Ferrari teljesitmenyehez, de soha nem tartottokat tobbre, mint a szamarat, aki jo volt a lo helyett:)
  • Totti5
    Pénteken ment csak, de biztos többre mennének vele... brutálisan lassú ez a srác.

( tegnap csak 5 kört ment, ezt hozzá kell tenni... de ha kvalin sem tud ennél többet, az már gáz )
  • Ulvar
    Nem Narain versenyzik a hétvégén amúgy?
  • G_ArchAngel #113680
    Nem is kell talan nagyon megjegyeznie, mert ezzel a teljesitmennyel meg a HRT-ben sem fogja az ev vegeig huzni.
  • Ulvar
    Talán motivált, míg a többiek nem annyira :).
  • Totti5
    Én fordítva tenném fel a kérdést... Alonso mi a faszt csinál? és a többiek mit nem... egy Ferrarinak álcázott RBR-el megy?:D
  • barmi
    Massa már megint mi a lóf@szt csinált? szánalom már komolyan mondom.
  • Norbi1990
    Fogadjunk, hogy Gyula még mindig nem tudja kimondani Ricciardo nevét normálisan :D

BBC-n tegnap a egyik kommentátor Ricciardonak mondta majd utána Davidson kijavította, hogy Ricardonak kell mondani, szóval valószínű úgy kell.
  • barmi
    A harmadik edzés végeredménye :

• desigo
    Vettel épp a legvégén tette oda magát pedig Webber egész jó volt.
  • Ulvar
    volt, amíg nem durrantottak a nagyok.
  • desigo
    pünkösdi királyság...