182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ezt még meddig akarod szajkózni, mert orbitális baromság... -
IXEMGabeo #113712 persze 1,2 seccel hogyne...
Button kint se volt utána... -
szerintem spóroltak egy lágy szettet -
Hamilton jobb, Rosberg jobb, Alonso jobb nyers gyorsaságban mint a csapattársuk. -
IXEMGabeo #113709 nem értem Button miért volt ennyivel lassabb, nem is akart már javítani, Schumi se javított... -
McCartman #113708 Red Bullnál szar került a palacsintába. 
-
harmadik. -
IXEMGabeo #113706 bejött a tippem mondtam, hogy Webber nyer +10:D -
Yes! Szép volt Hamilton és a Meki. Szépen összerakták azt a McLaren-t. :) -
Ez a gyula olyan sötét mint az éjszaka.
Majd biztos beletörődik Vettel,hogy hazai pályán a második helyről induljon... -
IXEMGabeo #113703 ja itt látszik h ismét visszahozták a Mclarent...a többi csapat számára nem lett hasznosabb na jó még a Lotus Renault került vissza ezzel a Q3 közelébe... -
Massa amúgy miért lőtt el egy lágyat a Q1ben? ha ennyire nem bízik magában, akkor ideje lenne csomagolni... -
IXEMGabeo #113701 igen, ebből a szempontból Glock ment nagyot:) na jó az az 5 tized ahhoz képest nem rossz -
Nyáladzó kommentátor fikázást továbbra sem szeretnék látni. Akinek nem tetszik #113691-ben van az angol BBC, nézze azt.
-
Fél mp Kovától teljesen rendben van, hozza Trulli szintjét az idei első futamán. -
IXEMGabeo #113698 :( sajnos -
Koba jól elbaszta... -
IXEMGabeo #113695 vége a Q1-nek Glock bejött a Lotus szendvics közé:D
ennyit Sándokról:D -
Mit szeretnél tudni? :) -
Bírom,hogy erről a pályáról sose mondanak semmi újat csak,hogy egyik részén vizes lehet a pálya másik részén meg száraz.
dejó -
bbc -
Valaki tudna adni stream-et az időmérőhöz.
Köszi. ( nem gond, ha lenne magyar.. :P ) -
IXEMGabeo #113689 amilyen pehcünk van semmiféle eső nem lesz itt -
IXEMGabeo #113688 nekem Liuzzi azért fura, hogy ennyire szenved (relatív), mert kapásból úgy indult, hogy gokart világbajnok volt, eredményei magukért beszéltek csak sajnos ő ahogy bekerült elszállt a Toronál, aztán mikor visszatért 2009-re az Olasz nagydíjra akkor pechjére pont elfüstölt 5. hely környékén, a tavalyi szezonban is még Sutil mellett is másodhegedűs volt holott én azt gondoltam többet tud, egy egy futamon jobb volt Sutilnál, de konstansan valamiért ő sem tud jó lenni...kár azért ő egy kicsit jobban járt, mint a nagy tehetség Bourdais, vagy Piquet -
Na az aztán sokat befolyásol náluk :). -
Hát, ha az első évében nem úgy kezdi az F1et hogy bulizzunk minden futam előtt és után és nem kicsapongó életet élt volna, hanem a munkára koncentrál (legalább is egy picivel többet) akkor nem egy HRTben lenne, hanem lehet hogy egy Massa helyén...tudjuk hogy Liuzzi honnan származik...és pont erre lenne szüksége a Ferrarinak, de ők sem szeretnének zsákutcába futni, ráadásul több probléma felmerülne hogy akkor kit is favorizáljon a Ferrari...mert náluk ez a megszokott módi.
Reménykedjen abban a srác hogy nem kerül messze az F1től, egy két évig, és talán feljebb juthat újra. Kicsit Button életére hasonlít az ő élete. Button is hasonló stílust képviselt, aztán megemberelte magát. -
+ még öthelyes rajtbüntetést kapott váltócsere miatt.
Szerencséje sincs. -
Pontosan, nagyon tehetséges pilóta és kimagasló eredményei voltak az F1 előtt, PL F3000-ben rekordot is beállított a pole ( 9! ) és győzelmek ( 7 ) arányával a 10 futamból. -
G_ArchAngel #113683 Mindenesetre Liuzzit kicsit alulertekeltnek tartom, szerintem a jelenlegi Massa-nal tobbet tudna tenni a Ferrari teljesitmenyehez, de soha nem tartottokat tobbre, mint a szamarat, aki jo volt a lo helyett:) -
Pénteken ment csak, de biztos többre mennének vele... brutálisan lassú ez a srác.
( tegnap csak 5 kört ment, ezt hozzá kell tenni... de ha kvalin sem tud ennél többet, az már gáz ) -
Nem Narain versenyzik a hétvégén amúgy? -
G_ArchAngel #113680 Nem is kell talan nagyon megjegyeznie, mert ezzel a teljesitmennyel meg a HRT-ben sem fogja az ev vegeig huzni. -
Talán motivált, míg a többiek nem annyira :). -
Én fordítva tenném fel a kérdést... Alonso mi a faszt csinál? és a többiek mit nem... egy Ferrarinak álcázott RBR-el megy?:D -
barmi #113677 Massa már megint mi a lóf@szt csinált? szánalom már komolyan mondom. -
Fogadjunk, hogy Gyula még mindig nem tudja kimondani Ricciardo nevét normálisan :D
BBC-n tegnap a egyik kommentátor Ricciardonak mondta majd utána Davidson kijavította, hogy Ricardonak kell mondani, szóval valószínű úgy kell. -
barmi #113675 A harmadik edzés végeredménye :
-
Vettel épp a legvégén tette oda magát pedig Webber egész jó volt. -
volt, amíg nem durrantottak a nagyok. -
pünkösdi királyság...