182279
  • G_ArchAngel #114968
    Buttont elnezve Hamilton a gyozelmet bukta el.
  • HappyHunter
    Azért megy most ilyen jól :D
  • madmanic
    igazad van...
  • nearo
    lol buttonnak hiányzik a jobb tükre :D
  • Palinko
    az múltkor volt mikor a tükör is szárny elem volt rezgett stb. sztem hihetetlen mennyire érzik a tükörben is sokszor volt példa hogy azt hittem nem lát semmit és figyelt rá.

az előzési zónával sztem semmi gond, lehet az nélkül is betette volna
  • nearo
    amúgy ja, azok a tükrök kb csak dísznek vannak ott... sokszor hallottam már, hogy lószart nem lehet látni bennük
  • szabii98
  • Christian88
    a másik jobbra
  • G_ArchAngel #114959
    Rosberg szvsz McLarennel vagy Ferrarival is VB lenne iden, annyival jobb, mint a hat masik impotens
  • madmanic
    Hamilton húz jobbra hogy tudjon ráfordulni a kanyarra, csak nem számít arra, hogy ott lesz mellette koba..
  • peetfire
    Hami a hibás.
  • ShaiHulud
    hozd ki hog koba a hibas lol.
  • Totti5
    Koba nem tudom mit akart, de amúgy ő is egy kicit befele mozdult már, Hami meg kifele... hülyeség volt Kobának izmozni azokon a trágya gumikon.
  • ShaiHulud
    es a tukor csak disz?
  • HappyHunter
    Nem húzott rá szerintem, csak egyszerűen figyelmetlen volt.
  • madmanic
    azt a retardált idiótát kellene felrúgni a holdig amelyik kitalálta ezt a debil előzési zónás faszságot!! meddig kell még várni amíg betiltják?? amíg meghal valaki??

Koba használhatta az előzés után a drs t Hami meg kurvára nem számít rá, mert már jobbra figyel a kanyar felé!

• szabii98
    most hogy így visszanéztem igaz, bocsi. Ez nagyon váratlanul érhette :S
  • Palinko
    mert nem látta meg nem számított rá
  • bakkerman
    nincs igazság ezen a kurva kibaszott földön,szerencsétlen Lewis már mióta küzd évről évre,kihozza az autójából a maximumot,de mindig vagy összetöri,vagy őt törik össze...az a fasszopó ficsúr meg kapott a segge alá egy red bullt és kétszeres VB lesz decembertől...mentem a strandra.
  • szabii98
    mért kellett hamiltonnak ráhúzni? Nemtudott volna befordulni?
  • Máté94
    Na, szép volt idióta...
  • szabii98
    bye bye hamilton
  • nearo
    Ezeket a beszélgetéseket real time-ban adják be? Mert ha nem, akkor simán lehet, hogy Vettel még a boxkiállás előtt panaszkodott a gumira, Gyuláék meg itt kombinálnak feleslegesen...
  • szabii98
    ROSBERG UÁÁ.
  • bakkerman
    ROSBERG ROSBERG ROSBERG

SMD vettelke
  • McCartman
    ha nem tudod a helyén kezelni a képet az csak a te problémád.
  • pedobear
    Gachot: Schumacher mindent nekem köszönhet
  • Totti5
    Gondolom saját maga hatása alatt van a tegnapi szereplése óta...
  • Totti5
    Erős túlzás és ferdítés, de már megszokhattuk, hogy az internen a hülyeségnek nincs határa és tömegeket lehet beetetni egy ilyen képekkel.
  • G_ArchAngel #114937
    Alonsoval mi van? Utasitottak a mediat, hogy nem kerdezhetnek tole semmit a hetvegen, semmire sem fog valaszolni.
    Fapofaval ment el a BBC-sek mellett is...
  • McCartman
    annak ellenére elég sokáig üldögélt ő is a többiekkel.
  • G_ArchAngel #114935
    Mondjuk az autojaban pont szet volt hullva a KERS, igy inkabb csak szerencses veletlen volt a media szamara, hogy nem csak egyszeruen eltunt a garazsban.
  • McCartman
    vagy Raikkonen mikor a maláj futamon beleunt és lelépett fagyizni míg a többiek rohadtak a rajtrácson.
  • McCartman
    ebből a szempontból is szimpatikus mostanában Hamilton , mikor kérdezgetik a pilótákat a pálya állapotáról, míg a többiek sunnyognak ő mindig tolná ezerrel.
  • Masakari
    Régen mentek mint a hülyék,most meg 1 kis eső miatt is az SC mögül rajtolnak meg nyomják a piros zászlót...és elvileg a technika csak jobb lett...LOL
  • Carlos
    Sajna igaz... :(
    Elkurvult ez a sport is.
  • McCartman
    LOL , valaki linkelte egy másik fórumban egy esetleges vizes futamra vonatkozóan.
    ...és milyen igaz sajnos.

• dashed_
    http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html
  • Tikal #114928
    egyszer a futamhoz valaki adott egy linket, ott az angol közvetitést lehetett nézni.. az kéne :)
  • ShaiHulud
    jol rahuzhato erre az az idezet hogy a tortenelmet a gyoztesek irjak. itt a bunteteseket a birak irjak. ez nem jelenti hogy igazuk is lenne :)