182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
arról meg nem írkáltok, hogy Senna is egész jól ment... -
Tudnátok adni egy élő Gp2 vagy Gp3 linket,amin közvetítik? -
Igen. Tehetsége van ez már 2008ba látszott, azóta sokat tanult és még jobb lett és most a legjobb kocsiba ül így lehet 2szeres világbajnok.
Jövőre remélem nem fog ilyen jó kocsit építeni a Red Bull és kiegyensúlyozottabb lesz a világbajnokság mert ez így uncsi, hogy majdnem mindig a Vettel nyeri a qualyt meg a versenyt is. Egy kis változatosság kéne például a Merci vagy a Renault nyerne pár futamot és a kisebb csapatok néha lennének dobogón.
Egyébként jobb lenne ha a kocsik formájába nem lenne ilyen kötöttség, akkor pályáról pályára változna talán a erősorrend. -
IXEMGabeo #115411 Ha Vettelnek lett volna kis találékonysága én mutathatott volna egy szamárfület Hamiltonnak:D:D:D, mekkorát ütött volna a cikk -
IXEMGabeo #115410 ja és Monza nem Red Bull pálya elméletileg... -
IXEMGabeo #115409 nem tudom, azért a 452 magáért beszél, akkor lennénk okosabbak ennél is, ha Webbernek is minden összeállt volna. Ő már a Q1-ben is szenvedett valamiért...
Alonsoékban ennyi volt, Hamilton is hibázott az utolsó körén, Button elvette a gázt, Vettel pedig elég durván átküldte a kocsit mindenen. -
ShaiHulud #115408 viszont nagy valoszinuseggel a HRT autok szintjen elol lenne, illetve neha talan villantana is, mint anno a torro rossoval. -
IXEMGabeo #115407 ma Ricciardo elverte Liuzzit amúgy csak szólok. És Belgiumban is a 2 Lotus előtt állt Daniel, amíg meg nem adta magát a verda. Kb a 15. helyen haladt... -
McCartman #115406 és miből érezted , hogy motiválatlanok lennének?
ugyanmár..
-
Újra mondanám amit már régebben. Ha Ricciardo is beülne a Red Bullba, esetleg a Torroba, ő is jobb lenne :D -
McCartman #115404 MERCEDES-BENZ stúdió.
nincs több kérdésem.
-
ShaiHulud #115403 de azt se mondhatod, hogy ok is olyan hataron autoznak mitn vettel :)
ez igazabol merhetettlen szoval kb mind1 is a tema. azt meg senki se mondta szerintem hogy a tobbiek nem probalnak meg mindent kihozni az autojukbol, csak ugye ez egyeni skill fuggo is, hogy mennyire tudja kihozni tenylegesen ami benne van. -
IXEMGabeo #115402 amúgy ez a -452, amit Vettel hozott, ha Button bejött volna akkor is max 3 tized lehetett volna ez az idő, ami pokoli sok, tehát Vettel valóban nagyon kinyomja a legjobb autó szemét...ez nem 100%, hanem 120%, amit teljesített ma, a többieket ma nem éreztem túl motiváltnak, tán még Buttont, akinél nem értettem miért vette el a gázt... -
Hát esetleg magáról beszélhetne, mások nevében ezt nem mondanám... -
mekkora ordas merci-reklám lett ebből a közvetítésből, röhej... -
IXEMGabeo #115399 üdv, tudja valaki, hogy Button miért vette el a gázt az utolsó körén?
Vettel amúgy ismét zseniális volt, Webbo szenvedett szokás szerint:S
Rosberg taktikájára kiv leszek holnap -
ShaiHulud #115398 most mondta weber is hogy a tobbiek nem autoznak ennyire hataron mint vettel :) -
"hogy mennyire határon megy ahhoz hogy kihozza a maxot az autóból"
Hol van az hogy a többiek nem? ( csak ugye arra utaltam hogy sokak szerint annyira jó az RB hogy Vettel fél kézzel nyeri vele a versenyeket ). -
Nem érted amiről beszélek úgy látszik.
Azt mondom hogy úgy mondod mintha csak Vettel nyomná ki a szemét a verdájának... a többiek meg lazára vennék a figurát. -
De, attól jó Vettel mert leggyorsabb autóban ül.
Ha HRT-be lenne nem hiszem, hogy a mezőny elejébe lenne mint most :D -
ez a vettel mennyire hadar :DD -
"hogy mennyire határon megy ahhoz hogy kihozza a maxot az autóból"
Nem attól jó Vettel mert van egy jó RB alatta, hanem hogy ennyire kiküldi a szemét ez pedig nem más mint az a plusz, ami nála most nagyon plusz, másrészt arról megint nem tehetett hogy amíg ő ment egy hibátlan és pokoli tökéletes kört, addig a 2 Meki bejött a boxba mert annyira elbaszták. -
Mert a többiek sétakocsikáznak mi? 
ugyan már...kérem...mindenki a határon autózik, már amennyit ki tud hozni az autóból... -
Vettel nem semmi, pont jó hogy mutatták a körét ahol bedriftelte a sikánt, hogy mennyire határon megy ahhoz hogy kihozza a maxot az autóból.. nagy respekt neki! -
Én meg egy Ferrari 430 Scuderiát... na hát... majd a magyar valóságban biztos lesz rá pénzem :). -
McCartman #115389 új studijó? -
Szép ez a merci reklám, pont illik a magyar valósághoz... és pont olyan SLS-t szeretnék majd venni mint ami ott van:))) -
nem csak mi mi? :) -
Nyugi nem csak ti! -
barmi #115385 úgy 10 évvel kb. :S -
hát jah nyugathoz képest kicsit le vagyunk maradva :) -
barmi #115383 hurrá! végre 16:9-ben ! :D -
holnap eladom a tv-m, engem zavar ez a 2 fekete csík.. -
ja -
Szobrok ülnek a műsorban???? Vagy ők a termékek akiket megjelenítenek? xDDDDDDD
Mindegyikre rá van írva valamely cég? :D -
most akkor a forma 1 is 16:9-be megy majd? -
nagyon kaka :D -
rtl-nél aki tervezte az új arculatot, eléggé be volt rúgva... -
IndyCar, Baltimore múlt hétvégén. A biztonsági személyzet még éppen helyezkedett el biztonságos helyre amikor megkapták a pilóták a zöld jelzést és az első kanyar után érdekes pillanata lehetett a mezőny első felének hogy egy platós verda jön szembe velük. 5 mp-vel később ér oda akkor nagyobb lett volna a gáz. Aki vezette a gépet azt eltiltották 2 futamtól, de valójában a felsőbb vezetés volt a bűnös többek szerint is. -
Trullit csapják tarkón szívlapáttal.