182279
  • Norbi1990
    Azt kéne beírni, hogy az embereknek igazat mondjanak ne valami kitalált okoskodást.
  • Carlos
    És ezek után gondoljatok bele mi ferdítés megy a híradóban...
    A stólbuci börtöntémán jót röhögött és szörnyűlködött a párom. Szánalmas a tévé...
  • Peter1
    Akkor nemcsak nekem tűnt fel :(. Soha nem értettem, hogy miért nem járnak csak egy ici-picit utána a dolgoknak. Megsem kellett volna erőltetniük magukat. Minden ezzel van teli. Sajnos.
  • Norbi1990
    lol ilyen hogy kerülhet egyáltalán TV-be?
  • Carlos
    Jajj énis láttam... GYulám nagyon megmondta a tutit!

Írjunk már a fókusznak, hogy elbaszta a GYulám és kiigazítást követelünk... :)
  • Masakari
    Még jó hogy nem volt bekapcsolva a tv mert tuti kibasztam volna az ablakon.F1 kommentálásuk is 1 vicc de hogy még itt is ennyire felkészületlenek és baromságokat beszélnek az azért....
  • Ulvar
    Az fasza ugyanis a kerítésnek csapódott fejjel ami tisztán látszódik lassított felvételen...de nem számít mert TVben azt mondták hogy 12es Penske kocsiban ült....ami bár tudjuk Will Poweré dee mindegy...
  • RatBaG #116650
    na, Gyulám a nagy szakértő sikeresen bemutatta dan wheldon balesetét a Fókuszban. kielemezte, hogy hogyan repült fel az autó a falba, és hogy verte fejbe a leszakadó kerék... mindezt will power onboard felvételén. és ugye a kerék se találta el valójában.
  • FeikG
    Astra,szálloda lánc.
    Bár utóbbi nem eshet le,mert arra felé nem volt..
    innen már nem lehet nehéz összerakni
  • Masakari
    Teljesen felesleges foglalkozni vele.Vissza olvasva az egész elejére totál egyértelmű hogy fogalma nincs az egészről és csak szájkaratézik/trollkodik!
    Én se vagyok rendszeres indycar/nascar néző.Régebben néztem 1-2 futamot az eurosporton,mostanában pedig csak a neten lévő összefoglalókat nézem meg.De engem kb totál sokkolt a baleset felvétele,életben nem emlékszem hogy láttam volna olyan ovál balesetet amin egyszerre 3-4 autó van a levegőben!!!(a többi égő autót nem is említve)Arról nem is beszélve hogy Will Power belső kamerájából látva az ő repülését csoda hogy túlélte!
    Sajnos az ovál ennyire veszélyes és tényleg sokszor csak a szerencsén múlik hogy valaki nem hal meg 1-1 komolyabb balesetnél.Amióta pedig az indycar összeolvadt a champcarral lényegesen több a road futam(legjobb tudomásom szerint),ezzel is csökkent valamennyire az esélye az ilyen baleseteknek.
    Ezt a sajnálatos eseményt és a nagyobb kockázatot figyelembe véve én évek óta nagyobb izgalommal nézek meg 1 indy összefoglalót mert az alatt is több akció van mint a forma1-es futamok többségén egyszerre,és ez nagyon szomorú mivel nem olyan régen még sokkal több akció volt az f1-ben is...nem jók a szabályok és a pilóták se mernek annyit kockáztatni 1 előzéssel mint régen mert már azt is büntetik ha véletlen bele csúsznak valakibe....
  • bodajoci
    Na akkor kiváncsian várom a választ, hol is nézted? Mert forma 1-et már 1976-ban néztem az orf1-en, meg 2-őn tökös gyerekként, de indy-t, bár tudtam róla h van, én 1990-ben sehol sem tudtam még nézni. Persze lehet, h te igen, ezért kérdem.
  • desigo
  • WNW
    Scheckter velemenye a tegnapi balesetrol..
  • Peter1
    Az meg. De van annál már jobb is.
  • FeikG
    Hát egy volt ott a főúton,83'-ban voltam ott katona,azóta nemigen jártam arra,de már akkor több mint 100 féle fagyit csinált
  • Peter1
    Melyikre gondolsz?
  • FeikG
    Bocs! meg van még nálatok az a marha jó fagyis?
  • FeikG
    Vagy ti nem amit én,de én már régen befejeztem,csak többen nekem estek
  • Ulvar
    Szerintem Alonso: "I give up" :D.
  • Norbi1990
    Szerintem hagyjuk abba ezt mert nem igazán fogod fel azt amit írunk.
    Egyébként ez a Hami Webber csata volt a futam fénypontja.
  • Peter1
    Szerintem meg már abba kellene hagyni. Nincs szükség felesleges vitatkozásra.
  • FeikG
    De látod ez unalmas sokaknak!
    Csak az amcsi versenyek az autóverseny és még én vagyok troll
  • madmanic
    Hami magára talált :D

• Firerock
    Ha nem háborodtál volna fel már két hozzászólás után vége lett volna a témának és nem 150 hozzászóláson és 1 napon keresztül vitáznátok
  • Ulvar
    Bocs...Totti-t akartam írni :).
  • Ulvar
    Neked meg fingod sincs a topicról. Amikor megválasztottuk őt, ő maga mondta hogy szabad másról is beszélgetni nem csak F1ről, nem olyan sűrűn, de említésre méltóan. De látod erről sem tudsz... jobb lenne már befejezni végre.
  • FeikG
    Hogy ezt a kérdést,egy ennyi idős műszerész tegye fel! na az a furcsa
  • FeikG
    Meg sem fordul a fejedben,hogy egy F1 rajongó nem kíváncsi a F1 topicban az általad nagyra tartott amerikai sorozatokra?
    Mert ha ezt az indy topicban írtam volna,megérteném a felháborodásod..
  • bodajoci
    Baxottul kiváncsi lennék, h több mint 20 éve hol a francban nézte...:O
  • Ulvar
    Én arra várok hogy a modik tegyék rendbe de úgy látszik szabit vettek ki

• Dietrich
    szerintem nem csak nekem az az érzésem te nem, hogy 20 éve nem nézed, de soha nem láttál belőle 20 percet sem...
  • FeikG
    Nem is akarok képbe lenni vele,mert akkor nem írtam volna amit írtam,20 éve nem nézem
  • Dietrich
    nagyon képbe vagy..2008 óta újra ez..
  • FeikG
    Na legalább ennyi jó hír,hogy visszakapta a régi nevét..
  • Dietrich
    segítek...Indycar a neve most is..
  • Carlos
    Az aki már bazira unja egy újreg trollkodását.
  • FeikG
    Mire fel! Mert te mondod? ki vagy te?
  • Carlos
    Mostmár akár kussolhatnál is, mert unalmas!
  • Pimpula
    Furcsa nem engem hülyéz le itt mindenki hanem téged. Nem engem tartanak trollnak hanem téged. Erről ennyit ;) Na várjuk a harmadikat.
  • Wlanseraf
    Hagyjátok majd elhalgat.. olyan akinek soha nem esik le....