182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azt kéne beírni, hogy az embereknek igazat mondjanak ne valami kitalált okoskodást. -
És ezek után gondoljatok bele mi ferdítés megy a híradóban...
A stólbuci börtöntémán jót röhögött és szörnyűlködött a párom. Szánalmas a tévé... -
Akkor nemcsak nekem tűnt fel :(. Soha nem értettem, hogy miért nem járnak csak egy ici-picit utána a dolgoknak. Megsem kellett volna erőltetniük magukat. Minden ezzel van teli. Sajnos. -
lol ilyen hogy kerülhet egyáltalán TV-be? -
Jajj énis láttam... GYulám nagyon megmondta a tutit!
Írjunk már a fókusznak, hogy elbaszta a GYulám és kiigazítást követelünk... :) -
Masakari #116652 Még jó hogy nem volt bekapcsolva a tv mert tuti kibasztam volna az ablakon.F1 kommentálásuk is 1 vicc de hogy még itt is ennyire felkészületlenek és baromságokat beszélnek az azért.... -
Az fasza ugyanis a kerítésnek csapódott fejjel ami tisztán látszódik lassított felvételen...de nem számít mert TVben azt mondták hogy 12es Penske kocsiban ült....ami bár tudjuk Will Poweré dee mindegy... -
na, Gyulám a nagy szakértő sikeresen bemutatta dan wheldon balesetét a Fókuszban. kielemezte, hogy hogyan repült fel az autó a falba, és hogy verte fejbe a leszakadó kerék... mindezt will power onboard felvételén. és ugye a kerék se találta el valójában. -
Astra,szálloda lánc.
Bár utóbbi nem eshet le,mert arra felé nem volt..
innen már nem lehet nehéz összerakni -
Masakari #116648 Teljesen felesleges foglalkozni vele.Vissza olvasva az egész elejére totál egyértelmű hogy fogalma nincs az egészről és csak szájkaratézik/trollkodik!
Én se vagyok rendszeres indycar/nascar néző.Régebben néztem 1-2 futamot az eurosporton,mostanában pedig csak a neten lévő összefoglalókat nézem meg.De engem kb totál sokkolt a baleset felvétele,életben nem emlékszem hogy láttam volna olyan ovál balesetet amin egyszerre 3-4 autó van a levegőben!!!(a többi égő autót nem is említve)Arról nem is beszélve hogy Will Power belső kamerájából látva az ő repülését csoda hogy túlélte!
Sajnos az ovál ennyire veszélyes és tényleg sokszor csak a szerencsén múlik hogy valaki nem hal meg 1-1 komolyabb balesetnél.Amióta pedig az indycar összeolvadt a champcarral lényegesen több a road futam(legjobb tudomásom szerint),ezzel is csökkent valamennyire az esélye az ilyen baleseteknek.
Ezt a sajnálatos eseményt és a nagyobb kockázatot figyelembe véve én évek óta nagyobb izgalommal nézek meg 1 indy összefoglalót mert az alatt is több akció van mint a forma1-es futamok többségén egyszerre,és ez nagyon szomorú mivel nem olyan régen még sokkal több akció volt az f1-ben is...nem jók a szabályok és a pilóták se mernek annyit kockáztatni 1 előzéssel mint régen mert már azt is büntetik ha véletlen bele csúsznak valakibe.... -
bodajoci #116647 Na akkor kiváncsian várom a választ, hol is nézted? Mert forma 1-et már 1976-ban néztem az orf1-en, meg 2-őn tökös gyerekként, de indy-t, bár tudtam róla h van, én 1990-ben sehol sem tudtam még nézni. Persze lehet, h te igen, ezért kérdem. -
-
WNW #116645 Scheckter velemenye a tegnapi balesetrol.. -
Az meg. De van annál már jobb is.
-
Hát egy volt ott a főúton,83'-ban voltam ott katona,azóta nemigen jártam arra,de már akkor több mint 100 féle fagyit csinált -
Melyikre gondolsz?
-
Bocs! meg van még nálatok az a marha jó fagyis? -
Vagy ti nem amit én,de én már régen befejeztem,csak többen nekem estek -
Szerintem Alonso: "I give up" :D. -
Szerintem hagyjuk abba ezt mert nem igazán fogod fel azt amit írunk.
Egyébként ez a Hami Webber csata volt a futam fénypontja. -
Szerintem meg már abba kellene hagyni. Nincs szükség felesleges vitatkozásra. -
De látod ez unalmas sokaknak!
Csak az amcsi versenyek az autóverseny és még én vagyok troll -
madmanic #116635 Hami magára talált :D
-
Ha nem háborodtál volna fel már két hozzászólás után vége lett volna a témának és nem 150 hozzászóláson és 1 napon keresztül vitáznátok -
Bocs...Totti-t akartam írni :). -
Neked meg fingod sincs a topicról. Amikor megválasztottuk őt, ő maga mondta hogy szabad másról is beszélgetni nem csak F1ről, nem olyan sűrűn, de említésre méltóan. De látod erről sem tudsz... jobb lenne már befejezni végre. -
Hogy ezt a kérdést,egy ennyi idős műszerész tegye fel! na az a furcsa -
Meg sem fordul a fejedben,hogy egy F1 rajongó nem kíváncsi a F1 topicban az általad nagyra tartott amerikai sorozatokra?
Mert ha ezt az indy topicban írtam volna,megérteném a felháborodásod.. -
bodajoci #116629 Baxottul kiváncsi lennék, h több mint 20 éve hol a francban nézte...:O -
Én arra várok hogy a modik tegyék rendbe de úgy látszik szabit vettek ki 
-
szerintem nem csak nekem az az érzésem te nem, hogy 20 éve nem nézed, de soha nem láttál belőle 20 percet sem... -
Nem is akarok képbe lenni vele,mert akkor nem írtam volna amit írtam,20 éve nem nézem -
nagyon képbe vagy..2008 óta újra ez.. -
Na legalább ennyi jó hír,hogy visszakapta a régi nevét..
-
segítek...Indycar a neve most is.. -
Az aki már bazira unja egy újreg trollkodását. -
Mire fel! Mert te mondod? ki vagy te? -
Mostmár akár kussolhatnál is, mert unalmas! -
Pimpula #116619 Furcsa nem engem hülyéz le itt mindenki hanem téged. Nem engem tartanak trollnak hanem téged. Erről ennyit ;) Na várjuk a harmadikat. -
Wlanseraf #116618 Hagyjátok majd elhalgat.. olyan akinek soha nem esik le....