182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:DDDD -
ugyanaz a pontozási rendszer mint az F1-ben,tehát a jégember egy kalap szar -
:D
Nem értek a ralihoz, de a 8 pont az kevés igaz? -
Ezzel most arra akarsz utalni hogy azóta megváltozott a véleménye? :)))
Azóta 8 pontot szerzett..volt 5 helyszín. -
Viszont amit Alonso és Massa művelt az valami tragikusan gyenge. Egy kétszeres vb és egy majdnem vb aki lassabb mint a Mercik...... -
Ez jó kérdés, talán azért, mert nemtudják mi a Red Bull és a McLaren titka...:D -
8x VB a cél..
én évekig kaptam a sumák éra alatt, hogy miért nem készítenek a többiek is jobb autót..a kérdés ugyanez most is :p -
2011. 07. 28. -
Kimi jövőre indul: F1, WRC/IRC, Nascar, IndyCar, LeMans, WTCC, BTCC, V8 supercar, GT1-2-3, GP2, GP3, LMS, ALMS, Grand-Am, Renault 3.5, 2.0, MotoGp, WSBK..a Finland Vodka támogatásával. azt hiszem nem hagytam ki egyet sem. -
Valld be, hogy szar lenne ugyan ezt nézni jövőre is. Tavaly még épphogy VB lett, tavaly előtt is ott volt már a Red Bull a Brawn-nal a top 3ban. Már 3 éve élcsapat a Red Bull, és ha Adrian bácsin múlik, Vettel 5 év múlva utoléri Sumit és két hétszeres világbajnokunk lesz :DDDD -
citroen:
-Rali: a Citroën-főnök kezd lemondani a kedvét vesztő Räikkönenről
...
Nézd meg Solberg-t...na az elhívatottság, ment bármivel volt lehetősége, saját csapattal megy, 5. helyen áll, és neki tényleg vannak szponzorai..
Az szép. -
Vettel kb. Senna sznt a kvalin is..uccsó körét megkezdi 5 mp a vége elött aztán tol egy olyan kört amivel mindenkit lenyom. Addig 1mp-ig nem volt az élen se freen se kvalin csak amikor kell.
Igazán nem értem mi a baja az embereknek vele. nem megy neki senkinek, nem szorít le senkit, nem szól be senkinek a médián keresztűl, szinte hibátlanul vezet...bőven megdöntheti az összes létező F1 csúcsot ami van..sumanoidoknak az lesz a vég :p -
Persze :)) a Ferrari ugye azzal a kitétellel csengette neki a nagy pénzt, ha nem marad az F1-ben egy másik csapatnál, ez a és a Red Bull pénze több volt mint Alonso gázsija:
-A Global Motorsport Media kimutatása szerint a Formula–1-ből a 2009-es idény végén távozó Kimi Räikkönen 2010-ben több pénzt keresett, mint Fernando Alonso, akit a helyére szerződtetett a Scuderia. A tavaly és idén is a rali-világbajnokságban induló finn a Ferraritól és a ralis programját pénzelő Red Bulltól 19 millió eurót kapott, míg Alonso 16.4 milliót tehetett zsebre.
A Red Bull kihátrált mögüle és Ogier-t találta jobbnak támogatni, Az hogy Kimi-n Red Bull-s sapka van, az kb. semmit nem jelent, mert az autóját saját pénzből versenyezteti, ha a Red Bull-nak lenne köze hozzá, hát a t'két leszednék mert lespórolja a tengerentúli futamokat és ezért törlik a VB pontversenyből..
sikeresnek mondható versenyek az Amiknál?! Sztem nem, és valszeg mások szerint sem, mert nincs ott, nem terveztek vele.
Véleménye sz szerintem is megváltozott, ...nem csak neki, pl. nekem is vele kapcsolatban...nem is kicsit.
Amikor elment azt mondtam csinálja amit a szíve szerint választ, még legenda is lehet...aztán amikor már ide oda nézegetett, akkor leesett, hogy dehogy is.
-
Nem, hiszem, hogy elfogyott a pénze, hiszen 2010-ben is a legjobban fizetett sportolók közé tartozott.
A Red Bull nem hátrált ki mögüle, mert még mindig a szponzora (gondolom nem csak azért hordja pl. a Red Bullos sapkákat, mert tetszik neki :) ). A Red Bull megszüntette a Junior csapatát ahol Kimi versenyzett. Nem hinném, hogy a Citroen sem lelkesedett/lelkesedne érte, hiszen végig teljesen korrekt volt a kapcsolatuk és Nogier végig jókat mondott róla (és nem azért, mert jópofizni akarnának vele). A Citroenről annyit, hogy még év elején amikor nem készült el az összes autója mégis neki adta az egyiket. Egy teszten valóban összetörte Gordon autóját, de előtte futott 2 sikeresnek is mondható versenyt (Truck széria és Natinwide széria) úgy, hogy gyakorlatilag teljesen ismeretlen volt számára minden.
A véleménye is nagy valószínűséggel változott/változhatott 1-2 év alatt arról, hogy hogyan és miért térne vissza az F1-be. Valószínűleg sok mindenki változtatta meg a véleményét azóta, nemcsak Kimi.
A Williams csapatról egyenlőre nem mondanék semmit, hogy mi lehet velük jövőre. Megkapják a Renault motort, nem lesz fújt diffúzor. Ritka szar évük van, de azért ne felejtsük az sem el, hogy tavaly (mégha ritka szerencsés módon is) szereztek egy első rajthelyet. Lehet, hogy felzárkózhatnak mondjuk a Renault környékére, de az is lehet, hogy megragadnak azon a szinten ahol vannak. -
Mert szvsz elfogyott a pénze...
Elment, inkább lehúzta a Ferrari-t a lelépési pénzzel, mint hogy megegyezett volna a McLaren-nel, elment a WRC-be. oké.
Az első WRC éve után kihátrált mögüle a Red Bull, Ez évben már nem volt annyira lelkes, ahogy a csapatfőnöke, és a Citroen sem, Átruccant amcsiba csak hogy összetörje Robby Gordon kocsiját.
Jövőre nincs semmire kilátása, ezért már jó lenne megint az általa lesajnált, leszólt Formula One.
Csak futamgyőzelemre képes autó....
Sztem a Williams az eddig szerzett kerek 5 pontjával kielégítheti ezt a 'kitételt'.
Valszeg egyedül ide nem kell fizetnie...az első négy nem hiszem hogy komolyan szóba állna vele, a Renault ugye lesavazták tavaly, meg gondolom Petrov támogatói nem azért csengetnek hogy valaki sztárkodjon a csapatban.
A Williams fizetős versenyzője nagyon gyengén teljesít, Rubinho meg nem név a szponzorvadászathoz, de egy volt világbajnoki név és a Renault motor egész jó kiindulási alap.
Nagyon bírom a Finn autóversenyzőket, pláne egy kettőt, de Kimi....
nálam eddig egy szégyen rájuk nézve, nem különösebben estem hasra tőle régebben sem, de mindegy majd meglátjuk, remélem lesznek reklámfilmjei.. :)
Úgy néz ki még sem annyira sz@r ez az F1 na, ha már egy sereghajtó csapat is jó lenne csak visszajöhessen. -
G_ArchAngel #117444 Ne haragudj, en sem vagyok Gretsy Laszlo, de ez a 'busz meg allo' meg veletlenul is durva:) -
f1.com
formula1.com -
tud valaki egy olyan oldalt ahol táblázatban meglehet nézni az idei és az elözö évi összes futam végeredményeit és leggyorsabb körök listáját ? -
Lehet, csak építőanyag nélkül nem megy. Középcsapatokról van szó, korlátozott pénzmennyiséggel és persze a sztártervezők és csapatvezetők sem ott vannak. Jelenleg normál esetben az RB, Meki, Ferrari .... Mercedes foglalja el az első 6 helyet. Dobogóra is kb esélytelenek lennének még egy Kimivel is normál körülmények közt. -
Szarból is lehet várat építeni, de mindegy milyenből .. :p -
Vagy egyszerűen az autójuk teljesen a pályáktól függ. Sok versenyen szar, pár pályán pedig jó. -
Sajnos a Toro is egyszer a béka segge alatt vannak, máskor pedig jól muzsikálnak. Az Force Indiával is ugyan ez a gond. Nem tudnak betalálni év elején... év közben szenvednek, vergődnek, valamikor a mezőny végén vannak aztán valami fejlesztés összejön és előrelépnek látványosan a top 10 végébe, majd megint beleszürkülnek. Fura két alakulat ebből a szempontból. -
Főleg hogy a Torróból 1 busz meg álló, és RedBull...mondjuk hogy most tesztelik a Francia csávót...akkor azt meg elteszik befőttes üvegbe a Torro Rossoba -
Mert máshol nincs hely..Domenicali bevédte Massát, Alonso pedig jobb mint Massa, Ferrari tehát nemváltozik. Button és Hamilton kitűnő páros, nemváltozik. Vettel és Webber tuti maradnak még jövőre 'együtt', itt sem lesz semmi változás. Mercedes GPnél Sumi aláír/aláírt és ennyi, a Lotus-Renaultot pedig egyszer letagadta...A Torroból lenne haszna. -
Vagy Kimi fizet Webbernek, hogy húzzon el onnan -
A-a-a-a, jövőre Rosso is ugorhat nagyot, szerintem. Utóbbi pár versenyen jól teljesítettek .. jövőre ugye új motor (Renault) ki tudja mi lesz még itt .. :P -
az is lehet, hogy a Toro Rossonál a Red Bull embereivel tárgyal arról, hogy megy a Red Bull-ba, s a TR csak "álca"... miért akarna visszatérni egy középkategóriás csapathoz? (akár Williams, akár Toro Rosso) -
Igen, igen . Kérdés, hogy Räikkönen tud-e annyit várni, és hogy a Red Bull akkor is jó lesz-e. Mert ha nem, akk sok értelme nemvolt visszajönni. Mondjuk egy Alonso-Kimi Ferrari v egy Jenson-Kimi McLaren párost megnéznék :D -
Ha aláír a Toro Rossohoz .. akkor azt jelenti, hogy 2013-ban Webber helyére beül Kimi .. ez fix. -
„Tárgyaltunk a Williamsszel, de még nem jutottunk megállapodásra semmilyen irányba”
BRÉKING: Räikkönen a Toro Rosso csapattal is tárgyalásban áll
Toro Rosso: Nem mi, hanem a Red Bull dönt arról, hogy Kimi érkezik vagy sem
Most jól megkavarták a dolgokat.... -
Háhá! Ez jó:D
"BRÉKING: Räikkönen tárgyalásban a litván gokart bajnokság egyik sereghajtó csapatával. Részletek hamarosan...." -
IXEMGabeo #117428 kapásból vissza is térsz a topikba, mint teljes jogú látogató. Kíváncsian várom, hogy mikor jön majd Falcon 83 
-
IXEMGabeo #117427 nemcsak Silverstone, hanem a Nürburgring volt a legjobb futam kb...ott hárman küzdöttek az élen, számomra az volt az év futama az eső nélküliek közül...Kína a 2. és a félszáraz Magyar nagydíj a 3., Spa, Monza és Monaco is jó volt -
G_ArchAngel #117426 Kimi pletyka kezd bedolni...
Nothing new from F1
-There are no contracts or plans for next season, Räikkönen says.
Then is it possible that your career continues in rally next season?
-Of course. I have enjoyed myself here.
"""Még nem tisztázódott, a 2012-es pilótafelállásunk. Abban biztos vagyok, hogy az egyik autóban Pastor (Maldonado) ülhet, Rubens talán a másikban. Még nem vagyunk biztosak benne, néhány dolgot tisztázni akarunk, mielőtt még beszélnénk vele” – mondta Williams, aki azt sem tartotta kizártnak, hogy a csapat tartalékpilótája, az idei GP3-as bajnok, Valteri Bottas lesz a befutó. Ez elsősorban attól függ, hogy az ifjú tehetség el tudja-e kápráztatni a csapatot.
„Attól függ milyen gyors lesz. Nem tudok még eleget róla” – mondta a csapatvezető."""
-
ja, kibányászták az autók az egyik kanyarból a karót :D -
G_ArchAngel #117424 Button. -
Majd a következő versenyen Ott remek ruhában lesznek :D -
Minőségi?? pálya :D
pedig ott van pénz bőven
én tudom miért jár olyan sok sztár Dubajba, egyszerűen azért mert ott jót lehet dugni (akér magyar lányokkal Bódy Silvy és tsa-i) -
Na akkor érdemes megnézni:D -
Én egy jót aludtam!! Rám fért!! :)))) Holnap is hasonlóra számítok :DDD!