182279
  • Ulvar
    NO OFFENSE:

bash.hu:

"-egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt

-egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe

-a szo amit kerestel az 'egyelore' "
  • FeikG
    egyenlőre verőfényes napsütés van..
  • bakkerman
    Monti írása csak nekem tűnik úgy,mint egy búcsúlevél? :DDD
  • Master91
    Massa sisakja.
    Nekem baromira tetszik!
  • Master91
    Akkor linkbe...
  • Master91
  • Wlanseraf
    Szépen le írtam:D lényeg nem tudom melyik szarabb:) és még komás vagyok hogy megnézzem:)
  • Wlanseraf
    Persze, de nem tudom hogy ez a Williamsnek ez minden idők legszarabb autója vagy a Williams-Mechachrome:)))))))
  • bakkerman
    Biztos ez a fő motivációja,kétségtelen,de egy HRT/Virgin szintű autóban jubilálni,és lehúzni ~20 futamot a mezőny végén kullogva...
  • Wlanseraf
    Szerintem a 20 éves rekordot szeretné:)
  • bakkerman
    én is olvastam,szerintem helyénvaló Massa véleménye,jócskán bennevan a korban Chello,ahol lenne esélye jövőre is versenyezni,ott fizetnie kéne,és a jelenlegi gyengécske Williamsnél is jóval gyengébb autót kaphatna :/ Én a helyében úgy döntenék,hogy elmennék Nascarba,vagy valamelyik túraautóba,ahol lenne esélyem egy jobb kocsira,de mégis kevesebb pénzt kellene beleadnom,mint egy nagyon gyenge F1-es csapatnál,vagy tesztpilótának egy jobb F1-es alakulatba. Azért a tudásával még mindig sokat segíthetne akármelyik csapatnál.
  • madmanic
    http://f1.blog.hu/2011/11/24/massa_barrichello_fejezze_be

Aztán Bari is megkérte Massát gondolom...
  • Ulvar
    Panis balesete viszont valóban meghatározta a jövőjét. Teljesen vissza lassult még magához képest is.
  • bakkerman
    Schumacher KETTŐS lábtörés után nyerte a VB címeit(ő azért örülhet,hogy annyival "megúszta")
  • IXEMGabeo
    sajnos ez bejött...egyébként azt nem lehet tudni akkor mire lett volna képes, ha nincs a balesete én ennyit hozzátennék...tudom, hogy sokan nem jelentenek ennek nagy jelentőséget, de én sztem az bőven visszavesz belőle...
  • LeventeV
    Egyetértek.
  • bardocz
    Webbernek is tavaly volt az utolsó esélye kb.
  • Master91
    Pont én is így voltam !
  • LeventeV
    massának szurkoltam 2008ban. mikor elvesztette akkor mondtam anyámnak, hogy na massa nem lesz már vb és ahogy most áll elég jól megsaccoltam a jövőjét.
  • IXEMGabeo
    nem félt, hogy a szilánk beleáll a fejébe:D:D:D ezen mondjuk nem lehet nem röhögni
  • Master91
    az a szerelő mekkora komoly xD
  • kisbesi
    leestek a betűk ott a végén? :D
  • IXEMGabeo
    én inkább a párnát ütöttem
  • bakkerman
    áááá ez óriási volt,tisztán emlékszem ezekre a pillanatokra,mintha ma történt volna meg! massa papán mindig elmosolyodom :DD
  • LeventeV
    2008as is elég jó volt. utolsó körökben emlékszem ugráltam a tv előtt.

• IXEMGabeo

itt is sok volt a SC, de legalább verseny volt dögivel:D
  • bakkerman
    örülj,hogy egyáltalán vizes pályára kiengedik az F1 mezőnyét.
  • Wlanseraf
    erről beszéltem....
  • nearo
    Csónakverseny lesz? Akkor látunk megint egy csodálatos SC-s rajtot? :S
  • madmanic
    A menedzser verziója
  • madmanic
    ennek ellenére remélem, hogy mégis vissza tud jönni..
  • Totti5
    Előrejelzések szerint lehetséges hogy csónakkal kell majd indulniuk a hétvégén:D
  • madmanic
    Hiába dolgoztam nagyon keményen az elmúlt hetekben, arra a következtetésre jutottam, hogy még nem vagyok benne biztos, tudom-e vállalni a 2012-es idényt. Felhívtam a csapatot, és tájékoztattam a helyzetről. Nehéz döntés volt, de ez az ésszerű lépés. Tudom, hogy az istállónak készülnie kell jövőre, és a határidők kitolása helytelen lenne" - írta Kubica közleményben.
  • Wlanseraf
    Most meg azt írják hogy a Renault kamuzott Kubica nyilatkozatával!!!
    Nem azt mondta hogy 2012-ben nem tud menni hanem a téli teszteken és január végén készen áll..

Na most ki hazudik:)
  • Master91
    Néha szívrohamot kapna... :D
  • IXEMGabeo
    majd megdumálom argoval:D ő fel van regelve oda...nem azér csak kíváncsi lennék itt miképp elemezne:)
  • Master91
    *rángassuk akart lenni...
  • Master91
    Rángassul ide SG-re? :D vagy ne, akkor meg romlana :D D:
  • IXEMGabeo
    azóta már elolvastam a kommenteket. Ez a G0007 rendkívül okos és összeszedett gyerek és hihetetlen érvei vannak ő még nálam is nagyobb Schumi fan:D:D
  • Master91
    Kommentár alatta, 4. oldal:
    #26 G0007 | 2011. november 23. 14:49 0 0
    Két dolog

1. Montezemoló nem mondott olyat hogy kirúgná Schumachert. Monti soha nem rúgná ki az öreget

2. Nem azt mondta hogy "nekem így is szégyen, hogy egy olyan bajnok, mint ő, még csak a dobogón sincs.”

Ezt mondta:

"He made the choice to come back, and I don’t think he had a competitive car, but to me it’s a shame that a champion like him is not even on the podium."

"It’s a shame" kifejezés pedig azt takarja ebben a mondatban, hogy "sajnos".

(De aki nem hisz nekem az nézze meg pl itt: http://www.usingenglish.com/forum/english-idioms-sayings/89304-its-shame.html )

vagyis hogy számára sajnálatos hogy egy ekkora bajnok mint Schumacher még csak nem is ált a pódiumon (mióta visszatért)

nem mind1. máskülönben pedig monti ezen nyilatkozata nem negatív hanem egy korrekt észrevételen alapuló pozitív hangvételű nyilatkozat, amiben megállapítja hogy az elmúlt 2 év nem ms körül forgott, akinek rossz autója van, többet érdemelne , nagyon sajnálja hogy még csak dobogón sem láthatta, de minden jót kíván neki a jövőben .

ennyi. semmi kivetnivaló nincs ebben

u.i: amit pedig brawn mondd az köztudott. ms-nek múlik ha akar marad ha nem nem, de szerintem mindenki sejti már hogy mi lesz...
    ----
    Furcsálltam én is ,hogy 1 olyan emberre a Ferrari elnöke hogy mondhatna ilyet, aki 5 vb-t húzott be náluk? Meg ő ugatna, ez után az év után? Ez szégyen folt volt a Ferrari F1-es történelmébe, azért lássuk be :D