182279
  • bakkerman
    arab pilótára nem kell sokáig várni,2-3 év és az etihad vagy a fly emirates előáll egy f1-es csapattal :)
  • Dietrich
    arab pilóta sem volt az F1-ben mégis a sivatagba mentek..nem számít ez már a törpének..vagy török nagydíj..hanyadik is lett a török versenyző? :p
  • Dietrich
    blog oldal szóval nem ;) de az efegylájv szeret ilyen oldalakról tutiként megirni valamit :p
    ami biztos..azzal a pénzzel amivel a F1-ben kuncsorog az utolsó helyekre jó..a tengeren túlon meg top csapat autóját jelentené..
  • Ulvar
    Oválon kíváncsi lennék hogy menne...mondjuk Texasban,vagy kapásból Indyn :D. Szegényt előre sajnálom...Bár Sato egész ügyes volt már egy két futamon idén.

Mindenesetre jobb lenne neki egy IC szerződés, mint egy gyengébb csapathoz szerződne F1ben. Viszont így felmerül a kérdés hogy mi értelme lesz az Orosz nagydíjnak a mai szemmel nézve...mert hogy így jóval kisebb lesz a piaci értéke az fix.
  • Peter1
    Meglepő lenne, de ki tudja?
    Ezt az oldalt nem ismerem. Megbízható lehet?
  • Dietrich
    f1.lájv még nem írta? :p

Vitaly Petrov close to Indycar deal
  • IXEMGabeo
    ja bocs nem akartalak sürgetni
  • Magic Boy
    Köszi közben megtaláltam.

Akkor az a baj, hogy csak linkelve volt (és nem videóként beszúrva, mint szokott) és így átsiklottam fölötte.
  • Totti5
    Volt linkelve.

• kifli
    lehet a készítő is rájött hogy szar, így nem csinál többet :D
  • Magic Boy
    Nem lesz Los Mini a Brazil nagydíjról vagy már volt csak én maradtam le róla?
  • Totti5
  • Christian88
    4:52 "hova megyek?" :D
  • Totti5
    Csekkoljátok, jó kis összeállítás!!

• Wlanseraf
    Bannerba azért egy szavazás link el fér szerintem:)
  • Totti5
    Ha lesz rá lelki erőm, akkor nyilván nem oda lesz kipakolva:)), vagy csinálok neki egy oldalt, de a legegyszerűbb hogy kiírom a kategóriákat egy HSZbe vagy azt is egy oldalon megszerkesztve kicsit és ide egy hszbe benyomja mindenki a dolgokat, vagy egy mail címre és majd a végén összesítek és ki lesz hírdetve!

Megpróbálom a héten összehozni.
  • IXEMGabeo
    pedig Branson egy zseni, de ezt elszúrta rendesen
  • Master91
    Akkor : bannert mikor frissítetek? :)
  • G_ArchAngel #118769
    Teljesen felesleges szetcseszni azzal az idiota box-szal a bannert es az oldalt. 1440px magas a kijelzom, de meg nekem is scrolloznom kell a tartalomert, ha latni akarok valamit.
  • ScarY MAN
    látom flame nélkül már nem élet az élet :D:DDDDDDD:D:DDDD
  • IXEMGabeo
    Totti kéne egy szavazás a szezon legjobb versenyéről esetleg a legjobb pilóta kilétéről és ilyenek
  • Totti5
    Poén volt, adta az eurosport. Jó kis gépek ezek az elektromos kartok.
  • RatBaG #118765
  • FrezeR
    Massa
  • pedobear
    Massa mitől fehéredett ki?
  • IXEMGabeo
    igen, ráadásul a Sauber az év 2. felében semmit nem fejlesztett ezért csalóka mindkét Sauberes teljesítménye...Di Restáék belehúztak és villantottak. Csak éppen akkor is Sutil volt előrébb legtöbbször
  • G_ArchAngel #118761
  • Santata
    Azért Koba viszont iszonyú peches volt a 2. felének az idényben, amikor valami közbejött, valaki akadályozhatta az mindig ő volt. Ennek ellenére szerintem is Perez az év újonca.
  • IXEMGabeo
    mit néztem? azt néztem, hogy a legutolsó 4-5 futamon Perez Koba előtt végzett időmérőn és a futamokon is rendre jobb volt. És még ráadásul Monaco és Montreal kiesett neki a balesete miatt. Koba csak annak 2 futamnak köszönheti, hogy előtte végzett a pontversenyben kisebb fölénnyel. Ne is beszéljünk már arról, hogy Perez a 7. helyről esett ki Monzában ott is bukott pontokat, sőt már az Ausztrál futamon is Koba előtt végzett csak ott mindkettejüktől elvették a pontokat. Di Resta a Hungaroringen, esetleg Szingapúrban mutatott nagyot, egyébként Sutil simán verte. Időmérőn pedig többször volt olyan, hogy egyikük se jött ki a Q3-ban ezért fordulhatott elő az, hogy nagyjából kiegyenlített volt ott a küzdelem...
  • Ulvar
    Hogy mi? xDDDDDDDDDD TEHETSÉGTELEN??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te mit néztél inkább vissza fele teszem fel a kérdést :D.
  • Pimpula
    Perez? Hát nem tudom mit néztél. Di Restának legalább volt egy-két jobb versenye, bár tőle sem vagyok elájulva, de Perez egy tehetségtelen befizetett versenyző, semmi több.
  • Norbi1990
    És szerinted Di Resta nem? :D
  • IXEMGabeo
    tudom, nem úgy értettem:) mind1, az kb 5 évvel ezelőtt volt azóta Vettel is bőven fejlődött mentálisan
  • Totti5
    Formula 3 nagyon nem noname. Szinte mindenki aki ott jól szerepel, az később F1es pilóta lesz. Grosjean, Koba, Buemi, Vettel, Hamilton, di Resta, Sutil, Rosberg, Kubica mind onnan jöttek. Aki nem került be egyből F1be, az ment a GP2be 1-2 évre.
  • Totti5
    Elég ritka hogy nem az nyer aki alatt a legjobb autó és a legmegbízhatóbb csapat + pilóta van.

Bármi féle önigazolásnak epic fail ilyen cikkeket berakni, mert ettől Vettelék érdeme, teljesítménye semmivel sem kevesebb mint pl Senna, Sumi, Alonso, Kimi, Button VB címei
  • bakkerman
    jó volt a pályán,de attól még emberileg egy fasszopó
  • b-type
    jó arc volt Monti, hiányzott mikor elment.
    Mindenki valamilyen ember...az amit látsz a tévében, az az amit láttatni enged magából...Montoya nem nagyon törődött ezekkel a dolgokkal.
    Jó volt a pályán az a lényeg.
  • IXEMGabeo
    összeférhetetlen Dél-amerikai cigány volt...örülök, hogy távozott
  • Dietrich
    Ez nem így volt a Formula 1-ben, ahol egymás utálata volt inkább divatos. Montoya és Ralf Schumacher négy évig voltak csapattársak. Montoya szerint mindössze három alkalommal köszöntek egymásnak.
    És bár Montoya, valamint a világbajnok Michael Schumacher, Ralf bátyja rendszeresen együtt álltak a dobogón, soha nem beszéltek egymással.

"Soha nem köszönhetem Michaelnek, soha" - mondja Montoya. "Soha nem ültünk le és beszélgettünk egymással, soha. Ha legyőzted, mosolyogtál rá, ha ő győzött le, ő mosolygott rád.
    "Az emberek alig értik, mennyire másképpen mennek a dolgok. A technológiai és a rengeteg fejlesztés miatt senki nem akar semmit elmondani a másiknak - mert ettől függ, ki milyen gyors."

Képzelhetik Montoya mennyire meglepődött, amikor első tesztjén Homesteadben Kevin Harvick odasétált hozzá és adott neki néhány jó tanácsot. Először Montoya azt sem tudta, hogy kezelje a helyzetet.
    "Amikor Kevin Harvick odajött hozzám és azt mondta, hogy pajtás egy kicsit dolgozni kéne azon, hogy később fékezzél a kanyarok előtt, visszanéztem rá és megkérdeztem: 'Komolyan? Te most segítesz nekem?'

"A Formula 1-ben amikor egy fiatal tesztelte az autót, a nap végén együtt röhögtünk a srácon a mérnökökkel."

Five years in, Montoya still enjoying NASCAR ride
  • IXEMGabeo
    átok ül itt mindenkin a Lotus Renaultnál:D

ez hihetetlen mennyi baleset éri a versenyzőket mostanság...szép lett volna, ha Raiko csuklója el is törik