182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #118867 -
G_ArchAngel #118866 Vettel mar a screenshotra sem fert fel, ennyire elhuzott?:) -
Szabi1991 #118865 tuti hogy nem vezetheted, csak nézed majd.. te a csapatfőnök leszel.. nem a pilóta.. :)
-
Szép lesz ez! Hivatalos fészbúk oldala is van, van pár kép fent, és jelentkeztem béta tesztelőnek. Majd néha be lökök 1-2 hírt róla. -
Nem tudom, szerintem az is ,meg te is fogod vezetni a kis autód. Érdekes lesz majd az irányítás, hogy ilyen böngészős játék, hát remélem hogy jó lesz ! Mindenesetre már most várom :D -
IXEMGabeo #118862 hmm ez ilyen manager game lesz? -
Szabi1991 #118861 off:
-
IXEMGabeo #118860 :D:D
nyilván mindenki úgy kalkulál, hogy a lehető legjobb ajánlatot fogadja el...bár, ha én tele lennék millióval és már X ideje mondjuk egy csapatnál lennék nem hiszem, hogy elhúznám a belem, egy olyan csapattól mely körém épül és már tisztelnek minden... -
G_ArchAngel #118859 Nem hat, azert is nem maradt ott 8 millaert, hanem valasztotta a duplajat, most meg joval tobbet.
Mert Alonso egy Gral-lovag. Szent Fernando, a gancs nelkuli lovag. -
Spórót. Alonso gondolom nem volt olyan pénz éhes mint Raikkonen. -
G_ArchAngel #118857 Koszonom;) -
G_ArchAngel #118856 Ami nekem furcsa, bar ertheto es logikus annak tudataban, hogy akkoriban MS mellett Raikkonen utan jott a legtobb szponzori, ajandektargy es reklampenz, hogy Biatore ilyen osszeget felajanlott, mig Alonsonak ennek a toredeket fizette. -
ááá..nagyon összerakott, viszont pont ezért nem igaz sztem. Némelyik puzzle darabka kicsit izzadságszagú...nem hinném hogy Robertson kopogtatása a Ferrari-nál egy hétnél tovább titokban maradt volna....vagy akár Ron azért szivárogatott volna ki híreket hogy stratégaként lekörözze Robertson-t..
Az viszont oké, hogy a Renault kivonulása érezhető volt, és ez már magában elég ahhoz hogy megbolygasson mindent.
Az is tény hogy Alonso alul volt fizetve.
kb. innen indulhat minden.
Rossi-Ferrari is nagyon elképzelhető, valóban nagy dolog lett volna, sztem is többeknek szívügye volt.
Sztem nem Monti és Robertson zörgették a harasztot, hanem Alonso.
Világbajnokként megszerezhetővé vált.
Monti-Todt-MS probléma elképzelhető...de sztem nem versenyzői szerződtetések állnak a háttérben, hanem ennél nagyobb és egyénibb dolgok/érdekek. -
IXEMGabeo #118854 Amúgy Happy birthday to you!
-
IXEMGabeo #118853 Világossá vált az is, h ezek az emberek nem a nézőkért, hanem a saját maguk sikeréért tesznek mindent, hogy jó legyen nekik. Nyílván pikáns lett volna, hogyha Schumacher "beleegyezik" h Hakkinen odaigazoljon ez nekünk jó lett volna, de nyilván mérlegelnie kellett, hogy éppen neki a mi a jó? Biztos vb címek? Hamár kiharcolt magának némi tiszteletet és döntési jogot csapaton belül nyilván olyan csapattársot kér, akiről tudja, hogy nem jobb nála...
-
IXEMGabeo #118852 ha igaz is lenne érthető mivel a csapategység úgy megbomlik és ez kockáztatná a vb címet is. Láthattad a 2007-es szezon befejezését, hogy megszívta a 2 Mclarenes a végén. Alonso sem akart soha erős csapattársat magának...Ő nyíltan sírt is emiatt. Red Bullnál is mi volt 2010-ben? ezért gyanús az, hogy szerettek volna Vettelnek egy nyugodt szezont, ezért feltehetőleg Webber alatt vágták a fát picit...de ezt is kibeszéltük már ne hozzuk fel újra a Webberes sztorit
Az egyetlen kb, aki bevállalt a kedvező fizetés mellett egy erős csapattársat és nagyon jókor igazolt a Mclarenhez az Button volt...és lásd most egyre nagyobb tiszteletet harcol ki magának csapaton belül... -
G_ArchAngel #118851 "azt nem hiszem h Schumi nem akart vele versenyezni mivel kb legjobb barátok voltak Mikával ez hülyeség sztem"
Pedig biztos, hogy nem akart eros konkurenst, minthogy azt sem akarta, hogy Irvine VB legyen. -
IXEMGabeo #118850 na Hakkinent úgy 2000-től szerette volna Montezemolo, de 99-es Irvine esetre gondoltam, hogy már ott betelt a pohár Montezemolonál mennyire nem hallgat rá senki. Nyilván Schumira is megharagudott amiért hazudott neki a lábával kapcsolatban, nem volt nyílt titok nem csípték Irvine-al egymást, mint csapattársak nem akart segíteni ezen nincs mit szépíteni...Teljesen mind1, mert Irvine így is úgyis elbukta a címet hiába tért vissza Schumi -
IXEMGabeo #118849 hmm ez nem semmi...
Arról én qvára nem tudtam, hogy az is felmerült, hogy Raikkonen 2007-től a Renault pilótája lesz...Robertson így kiszúrt mindenkivel ááá hatalmas üzletemberek ezek...
nekem az jött le, hogy Montezemolo megunta a Todt-Schumacher-Brawn féle hatalmat, megbontotta szépen őket csak, mert ő akart lenni a kiskirály...nem tűrte azt az egoja, hogy egy Francia ember uralja a csapatot vele szemben...Nagyon durva teljes mértékben politikai események zajlottak be és Ferrarin belül mindez már 99-ben elkezdődött, Monti nem kapta meg Hakkinent a csapathoz -> (azt nem hiszem h Schumi nem akart vele versenyezni mivel kb legjobb barátok voltak Mikával ez hülyeség sztem), ezután pedig szépen kivárásra játszott. Ez azért nem gyenge.
Alonsos ügyet tudtuk, egyértelmű volt, hogy kedvezőbb ajánlattal álltak elő, mint a Renault, az tényleg meghökkentő volt h 2007-ben a Mclarenné kezdett Fernando.
na meg még ezen a Valentino Rossis lepődtem meg, nyilván Brawnék tudták h Rossi soha nem lesz olyan jó, hogy Schumival felvegye a versenyt, ezért akarták őt, sőt Massát is főként ezért akarta Schumi csapattársként.
tanulságos cikk
20 percig olvastam kb -
G_ArchAngel #118848 Olvastatok? Nekem uj volt... -
IXEMGabeo #118847 Szingapúri, meg a Kobayashi féle belerohanás felesleges volt valóban...Rosbi leginkább a monzai esetről nem tehetett -
Sumi többször zúzott, de Rosberg is keveredett rajtbalesetbe önhibáján kívül. -
IXEMGabeo #118845 vagy őt zúzták le pl Petrov:D -
Evvel szemben Schumacher nem bújt meg, hanem zúzott mindent. Végül is ezzel sem jutott általában előrébb. -
IXEMGabeo #118843 keveset akciózott...Kínában, Törökben és ugyebár Spa-ban tűnt fel éppen mit csinált a pályán...Japánban szenvedett jött felfele, de az is neki a 11. helyig volt elég...ő inkább megbújt a mezőnyben -
Eközben pedig Rosbergel sosem történt semmi a versenyen:) -
IXEMGabeo #118841 beszélne*** -
IXEMGabeo #118840 Rosberg többnyire időmérőn volt jobb, csak 2x esett ki Schumi 5x és ezért van ennyi pontkülönbség köztük...azt elismerem többet hibázott, volt amikor Petrov és Senna miatt esett hátra vagy pedig ki a versenyből most mindenki másról beszélni, ha lazán Rosberg előtt végez a pontversenyben ugyanis nem egyszer utolérte gyorsabb volt nála versenyen csak aztán mindig történt valami... -
Még tartalékolja az erejét pár évig...most itt szarul vezet de 2013tól 2020ig VB lesz és beállítja Sumi rekordját! -
Sőt! Massa a valaha volt legjobb pilóta a Forma-1be. Csak még nem tudta megmutatni mert FÉLÉNK! True story. -
Am igen, az a különbség, hogy Sumi és Räikkönen jövőre középmezőnyben lesz..vagyis a 3 'nagy' csapat mögött..úgy hogy Massa gyorsabb autóban ül, nem nehéz jobbnak lenni :D -
G_ArchAngel #118836 Jovoheten pedig bejelentik Sutilt helyette:) -
Na de inkább róla ne is beszéljünk, tavaly azt nyilatkozza a Bridgestone-ok nem jönnek be neki, most meg azt hogy a teszttilalom miatt nem tud gyors lenni...
közben Rosberg igen jól szerepel az autóval..
De azért várjuk meg a jövő évet..az autó se volt a toppon. -
kell neki a bíztatás hátha elhiszi magáról hogy jó.
Mint a csúnya gyerek megkérdezi anyjától, hogy szerinted csúnya vagyok-e?
persze hogy azt mondja rá milyen szép vagy, és ha szerencséje van elhiszi magáról hogy ő szép.
Amúgy meg igen gyorsabb tud lenni mindkettőjüknél Ferrarival nem nehéz.
Vajon mi lenne ha Schumi helyén kéne ülnie... -
Ezt nehéz lesz ma már űberelni:) -
Montezemolo: Massa még Schumacher-nél és Räikkönen-nél is gyorsabb tud lenni! -
"lába és keze több helyen letört" :D
-
Kubica menesztette orvosát -
-
Összevissza irkálnak ezek a balfasz újságírók pontatlanul minden baromságot. A lényeg meg nincs kiemelve.