182279
  • pedobear

• pedobear

• bakkerman
    fantasztikus képek,gyönyörűek!!!!!!
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kinek hol a küszöb, ...számomra pl. nehéz megbarátkozni azzal hogy sztem sekélyesedik minden.
    Mindenki azt néz amit akar, de tényleg.
    De bszki...néha csak nézek ki a fejemből hogy mennyire csúszik balra a világ...olyan zenékre mondják hogy hűha, ami egyszerűen összelopkodott 'modernizált' sz@r, és ha megnevezed az eredetijét, akkor csak nézés van.
    Az olvasás egy értékevesztett dolog lett, és egy 'Hakni' lett sok minden..a legsilányabb hakni, zene, televíziózás, kapcsolattartás....baszki egyetlen politikai mondatot engedjetek meg: -tökre örülök, hogy a szocrendszerben voltam kölök..és egy teljesen átlagos neveltetést kaptam.- [pont]

Szal Valóvilág...én büntetném..mert mindegy miért, de úgy alakult hogy a tévé is egyféle szülő lett, ha értitek, és az értéktelent adja mert az olcsó és kevés vele a macera...egyszerűvé téve azt aki él vele. (bocsánat)
    Mert ezzel a célközönséggel jár a legjobban, mert idővel nincs is igény a nehezebben emészthető műsorokra, csak a megfelelő kolompot kell erre arra rázni..(megint bocsánat)

Aki meg nézi, az nézze el nekem, mert hidd el nem személy ellen irányul, hanem kb egy ostoba bús képű lovag berzenkedése aki bűnösnek érezné magát néma statisztaként..mert sztem qva sz@r irányba megyünk
    A barátnőm pl. fele annyi idős mint én (20), és ha nem lenne egyébként csodálatos, és megdöbbentően értékes belső világgal élő ember, képtelen lennék vele lenni, akkora a különbség.
  • vass17
    Én is rendszeresen lementem a jobbakat:)

• Kit--Kat
    Jó de azért tegyük hozzá, hogy amilyen szintű mély primitívség folyik ezekben a valóság showkban, úgy azért jelzésértékű, hogy kinek milyen ingerküszöbe van és mire hajlandó időt tölteni.

Én személyesen nem akarok senkibe belekötni, de nálam is kiesik a komolyra vehetők listájáról akiről tudom, hogy ilyeneket néz.

Azért ezeket ne keverjük már egy FamilyGuy-al...
  • IXEMGabeo

ennyi. Felnőtt emberek vagyunk, a mi fejlődésünket ez már nem befolyásolja

na jöhetnek a további képek
  • IXEMGabeo
    -ellen

+vel

Épp ez az, hogy desigo is és én is nézünk egy műsort, ettől még nem vagyunk sem agyilag, sem emberileg kevesebbek. Jelenleg ez köt le, én pedig alapvetően olyan vagyok, hogy az embereket valamilyen formában mindig elemzem így egy valóságshow (teljesen mind1 milyen emberek vannak bent) pont ezért érdekes számomra. Nem a primitív hülyeségekre vagyok kíváncsi, csak egyszerűen az mellett, hogy elemzek még leköt is.

Forma 1 is leköt pont azért nézem
  • bardocz
    Nagyon egyszerű, van, aki Family guy-t néz, és az szórakoztatja, van akinek az nem tetszik, de mondjuk Simpson családot élvezi, vagy rém rendes család, akármi, és van, aki meg azt is élvezi, hogy pár idióta össze van zárva. Aki ettől elbutul, annak meg úgyis mindegy, mert elbutulna bármitől. Mónika meg Balázs só is ugyan ez volt.
  • Totti5
    Ideje leakasztani a pizsit srácok:)
  • IXEMGabeo
    egyébként te sem vagy tévedhetetlen számtalanszor lehülyéztek téged már, mert túlságosan elfogult voltál Kimi ellen...Volt régen ilyen eset...
  • G_ArchAngel #119337
    Semmi baj, csak erdekes volt, hogy egy IT forumon az a hulladek a leglatogatottabb topik.

Igy beneztem, hogy ki az az agyatlan, aki oda irhat. Pedig tenyleg ertelmesebbnek gondoltalak es Desigo-t is.

Persze lehet csak en vagyok kevesbe liberalis szemleletu es a vilagnak erre van szuksege.
  • IXEMGabeo
    műszakilag nem vagyok penge, de egyébként a memóriám a helyén volt mindig is és érvekkel mindig ki tudtam állni az mellett, akinek szurkolok v. szurkoltam

Nem tudom most miért tört rád ez, hogy engem alacsonyítasz le...

eddig jól megvoltunk, még akkor is, ha nem mindig értettünk egyet
  • G_ArchAngel #119335
    "pláne, hogy én elég sok okos dolgot írtam"

• IXEMGabeo
    Big off

egyébként a tököm ki van, hogy mostanában mindenki megtalál valamivel.

spoiler ügy és ez is. Nem vágom miért pont engem kell megtalálni a valóságshow témával. Miért én vagyok a hülye, amikor legalább 20 másik ember ír oda.

OFF vége...
  • IXEMGabeo
    ha emiatt kell valakinek az agyi kapacitásaim lealacsonyítani, csak, mert kifejtem a véleményem általánosan egy valóságshow topikban az szerintem elég szomorú, pláne, hogy én elég sok okos dolgot írtam már ide úgy érzem még akkor is, ha volt olyan, amikor elfogult is voltam és elszállt az agyam régebben...
  • kifli
    ne vedd biztosra...
  • IXEMGabeo
    túlságosan általánosítasz;)
  • RatBaG #119330
    nyitott szemmel járok, és ujjam a "save as"-en :)
    4chan /hr/-en szedtem össze az első adagot még régebben. mostanában autós tumblr oldalakról szoktam halászni.
  • vass17
    Honnan vannak ezek a képeid?:)
  • Ulvar
    Uramatyám...de beteg jó képek!
  • G_ArchAngel #119327
    Most neztem, hogy te irkalsz a VV topikba, majd megprobalok egyszeruen fogalmazni, ha neked irok valamit, nem akarom, hogy sokaig kelljen gondolkodnod:)))

Az SG sem a regi hely mar, VV topik a legporgosebb...:(
  • RatBaG #119326

• Totti5
  • IXEMGabeo
    alsókép Monaco ááá
  • Firerock
    Hulkenburg?:D
  • vass17
    A korábbi képekhez visszatérve:

• Máté94
    Már rég megvan erősítve. Bejelentés is volt.
  • szabii98
    Ricciardo és Vergne meg van erősítve? Róluk szól a Torro Rosso média, de nemhiszem h megvan erősítve.
  • barmi
    Ez már a végleges lista vagy lehetséges még változás ?? ::

• szabii98
  • pedobear
    Betiltott csodák
  • RatBaG #119316
  • Kit--Kat
    viribelés?
  • Dietrich
    meg az kell az előzéshez, hogy az előzendő nem használhatja és nem védekezhet nem csinálhat semmit..majd leírják a 2011-es évben 345672198 előzés volt futamonként átlagban 453 :p
  • kifli
    msc ucsó ferraris futamán azért elég sokat előzött :)
  • RatBaG #119312

• IXEMGabeo
    meg persze a költségcsökkentésről ne feledkezz meg...2009 óta van az autóknak ez az érdekes vékony formája 2010 óta slick gumi stb...
  • Totti5
    A csapatok arra építették az autóikat hogy minél gyorsabb köröket tudjanak megtenni, minél jobb legyen a tapadás. Tizedek, ezredek faragása volt a cél szinte szabad kezet kapva... nagyon elszálltak a mérnökök ami 2006-2007ben csúcsosodott ki, ahol már az autókon egy centi sima felület nem volt, mert szárnyak, légterelők nőttek ki mindenhonnan, ami stabillá tette az autót, csak éppen előzni nem lehetett vele, és nem volt szélárnyék sem, mert annyira nagy turbulencát kavartak. Emiatt van hogy évről vére butítják vissza a teljesítményt, tapadást és az aerot, és vezetnek be előzést segítő rendszereket. Így is kijátszák a mérnökök ahol tudják, valaki mindig kitalálta a tutit az elmúlt évekeben is, amit később be is tiltottak.

Ez egy örökké tartó harc, ami nem a pályán zajlik és ami régen nem volt ennyire kiélezett.
  • vass17
    Korábban volt teljesítménykülönbség az autók között, ráadásul előzési pozícióban sokkal hatékonyabb volt a szélárnyék. Most csak tizedek van és még a levegő sem úgy áramlik, ahogy kellene:)