182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért kérdezem mert ugye a szabályok miatt lett ilyen az orrkúp nem az aerodinamika miatt!Akkor a Mclaren szabálytalan? -
IXEMGabeo #119755 FI jobban tetszik ezzel a típusú orral, mint a Ferrari -
Szerintem is,nekem eddig a legszebb! :)
Amúgy szerintetek a Mclaren így fog kinézni mint a bemutatón?(Az orrkúpra gondolok!) -
Nem is olyan vészes élőben az orra. Szép ez a gép! -
Köszi! ;)
De a VJM05-ös zseniálisabb! :D -
IXEMGabeo #119751 neked mindig zseniális logóid vannak
-
Force India VJM05 on-track at Silverstone -
A HRT hivatalosan is megerősítette, hogy az indiai Narain Karthikeyant szerződtette a 2012-es szezonra a spanyol Pedro de la Rosa mellé, így a csapattal szerződésben álló Vitantonio Liuzzinak távoznia kell a HRT-től.
-
Ugyan, a kutyát se érdekel egy rakat ratyi, akik egy versenyautónak a szépségét nézik, nem a gyorsaságát. -
Wlanseraf #119747 Ez a ferrari:D még mindig nem térek magamhoz annyira gagyi:)
Természetesen ha jó lesz semmi gond.. de mekkora savat fognak kapni ezek a szépet szerető olaszoktól ha nem csak ronda de szar is lesz:) -
Bocsi, félre értettem, akkor neki szólt ^^ -
Én tudom, nightt-nak vannak kétségei, hogy nem ad plusz leszorító erőt. -
rakd ki, és rakd olyan szögbe a tenyered mint az orrán lévő fal, hihetetlenül elkezdi lefele nyomni 100-120 ál ( én szoktam jáccani nyáron ilyet vezetés közbe...) -
basszameg, ti miértnem terveztek f1-es autókat? :D
Nyilván a tervezők, olyan autót terveztek, aminek el akar emelkedni a földtöl az eleje :DDD -
Ezt jol megmondtad
-
Ha menet közben kirakod a kocsiból a kezed, akkor érezni fogod, hogy lefele nyomja a kezed. -
Az orkup alatt is aramlik levego, ami nem gyorsul fel a felette aramloval szemeben, igy felhajtoero keletkezik. Bar biztos vagyok benne, h ez elhanyagolhato az elso szarny leszoritoerejehez kepest. -
McLarent lehet megvizsgálni miliméterről miliméterre összehasonlítva a 2011es modellel! -
Mondom, nekik is megvan ez az opció, csak majd teszten fogják megnézni. Meglepő lenne ha nem. -
Kb elhanyagolható ennek a kis valaminek a légellenállása a kocsi többi részéhez képest. Egy téglának jobb a légellenállása, mint ezeknek az autóknak. -
Nem vagyok benne biztos, de ez szerintem csak akkor igaz, ha a levegő alatta is el tudna menni. Így mivel neki ütközik és csak felfele tud mozogni kénytelen lefele szorítani a kocsit vagyis nagyobb tapadást adni. -
En a RedBullra, valszeg az o megoldasuk lesz a nyero. Bar en ugy gondolom, h nem ezen fog mullni a dolog, sztem megint az auto alja lesz a kulcs... -
IXEMGabeo #119734 kétesélyes dolognak tűnik. Én még a Mercedesre leszek még kíváncsi ők nagyon titkolóznak:) -
Én viszont kezdek aggódni a McLaren teljesítményétől. eddig csak nekik nem olyan az orruk elől :/. Remélem nem ők hibáztak a tervezésnél, mert akkor megint vesszőfutás lesz és év közepén már hiába lesz jó a kocsi. -
Ez nem adhat nemi leszoritoerot, mivel a "pupon" a levego felgyorsul, igy pont felhajtoerot fog kepezni... legalabbis ezt tanultam fizikabol... -
pont ezt akartam mondani, hogy kicsi hátránya hogy ellenállása meg nől, de a tapadása viszont jobb lesz kanyarban talán. majd kiderül hogy hogyan működik
-
De az a plusz légellenállás lehet, hogy ad plusz tapadást is az első kerekekre. -
Hát logikusan gondolkodva a légellenállása akkora ennek a púpnak hogy csak na...én is kételkedve szemlélem a dolgokat... -
nyilván azért csinálták ilyenre, mert szar lesz tőle az aerodinamika
-
2012 - A kacsacsőr éve

aerodinamikailag is jó szar lehet egy ekkora lépcső az autó elején, kíváncsi vagyok, hogy mit ügyeskednek majd... -
IXEMGabeo #119726 akkor nagyon nem figyeltem valahogy...mondjuk az tény és való a Ferrarival nem sokat foglalkozom amióta Alonso ott van
-
McCartman #119725 már tavaly. -
kibaszott csúnyák ezek az aligátor gépek... -
és én annak a csapatnak fogok szurkolni, akik normál orrot csinálnak, nem ilyen lépcsős cuccot... -
2 éve amikor ugye teljesen megváltoztatták minden tök sima volt, nem voltak kiálló dolgok, most meg mindenhol lyuk van, összevissza lapátok, pöckök, szárnyak midnenhol:D -
Mivel ok irtak a virust is meg szep, hogy gyorsak voltak.
-
-
pedig volt ídő mikor ők voltak a legjobbak, leggyorsabbak egy új vírus esetén..főleg az online írtásban voltak jók a honlapjukról.
amíg nem kaptak ők maguk is egy trójait
-
IXEMGabeo #119718 az, de, hogy belassította a gépemet le is töröltem a francba... -
orosz viruskergető banda :)