182279
  • Totti5
    A5ön ami jó 1-1 hosszabb cikk illetve szabadedzés, kvali, futam eredmények statisztikák, stratégiák összefoglalóiban verhetetlenek!
  • Dietrich
    vagyis az f1liájv nem az f1hirek..bár az is akor ment lefelé a lejtőn mikor az origóhoz csapták.
  • Dietrich
    színvonalas?
    se forrás megjelölés se név a cikkhez..fórumokat meg twitteren írta a valakinek a valakije + 20 kimi rajongó tinilány..ezek a forrásaik.
  • IXEMGabeo
    f1live talán 2009-ben volt utoljára elfogadható...onnantól lejtő

még ez a motorsportal egész jó, az A5, mindig jó volt, de ott meg alig alig írnak, bár az nem is izgat csak a cikk...
  • Totti5
    Motorsportal már kezd elkurvulni... az ismeretség átka. Próbálnak rivalizálni az F1liveal és megy a harc a látogatottságért ebben biztos vagyok, csak ennek az eredménye hogy egy saláta és sokszor félrevezető az oldal. Ott még messze nem tart, mint az F1live ahol kiraknak minden szart és a hazugság meg a tudatlanság sem akadály nekik, de engem nagyon fel tud baszni, amikor olyan címekkel jönnek aminek köze nincs a tartalomhoz, de arra jó hogy 100 hszt, flémet generáljon, ami nem más mint gyűlölet... F1hirek korrekt volt mindig is, bár tény hogy ha fingik egy pilóta azt nem közlik le 10 percel előtte. A5 is korrekt, de ott meg a fórumozók olyan ostobák hogy egymás és más leugatásán kívül semmire nem jók. Múlt héten több évnyi olvasás után kénytelen voltam regelni és írni, mert alja módon fikázták Barit egy cikknél.
  • IXEMGabeo
    motorsportal meg talán az a5 ezek a legjobbak
  • Master91
    Múltkor a McLarennél találták ki hogy lehet valami szenzoruk van, azt közbe csak a kipufogót rejtették el....vagy mivolt már én se tudom.

F1 hirek .hu-t szoktam még olvasgatni, de az viszonylag lassú, de legalább színvonalas híreket nyomnak. Mást nem ismerek.

Mit ajánlotok ?
  • Master91
    Húú mennyi cigánykodás lesz idén...
  • Totti5
    "A pletykák szerint Charlie Whiting, az FIA technikai küldötte is jelen lesz az első szezon előtti teszten. Állítólag néhány csapat túlságosan súrolja új autójával a szabályosság határait, a befúvásos diffúzor betiltása ellenére. A McLaren bemutatóján például a kipufogót és a diffúzort óvatosan elrejtették."

Apa kezdődik:)
  • Dietrich
    az ilyen bárgyú cikkek hozzák ki az emberből..
    amúgy meg csak gugliznia kellett volna, hogy a K az Kevin Kalkhovent jelzi a V pedig Jimmy Vassert ők a csapattulajok.
    Kalkhoven emellett még résztulajdonos is a cosworth-ban.
  • madmanic
    ördögi logikád van.

fáj.
  • Dietrich
    bár ha jobban belegondolok..
    KV Racing.
    K = Kanaan
    V = Viso
    B = Barrichello..
    kész is a BKV csapat :p
  • Dietrich
    ez a efegylájvponthu színvonala...blikk+bors = f1-live.hu :p

Barrichello: Azt hittem, hogy 25 évig leszek a Forma-1-ben

A 322 nagydíjrajtot teljesítő brazil veterán a KV Racing gépét tesztelte Floridában, és Tony Kanaan csapattulajdonos örömmel szerződtetné a barátját.

lefordítom F1-re..

Vettel miután kilett rúgva a Ferraritól, barátja unszolására, (Webber csapatfőnök) visszament a Red Bullhoz.

Az ilyen idióták miért írnak indyről ha arra sem veszik a fáradtságot és megnézzék egyáltalán ki az a Tony Kanaan?

hulladék oldal..
  • Wlanseraf
    Rá gondoltam:DDDDD
  • kifli
    hát, ha azt nézzük mire válaszoltál...
  • SzocsA
    elég nehéz lesz neki mivel nem egy topp csapathoz megy vissza még csak nem is egy középmezőnyös autóhoz! úgy jó hogy nem lesz sehol! de ki tudja mennyit fejlődtek! volt számos újítás pl: reaktív futómű! amit nemrég betiltottak! amit tavaly ilyenkor szabályosnak mondtak! érdekes! töb mint egy éve tudnak róla és szabályosnak mondják 2 héttel a hivatalos tesztek előtt meg betiltják!

• tmp
    Írtam ilyet?
  • kifli
    Te, hallod, nemtudom tudsz-e róla, de Kiminek semmi köze nem lessz a Ferrarihoz idén :D

Amúgy a hozzászólásaid meg
  • tmp
    én ennek csak örülök :D A sok kimi fanra leszek majd kíváncsi, úgyanúgysehol sem lesz mint sumi :)
  • SzocsA
    hát sajna az lesz! már vagy 5 éve csak siralmasak a szezon számukra! én nem fűzők nagy reményeket hozzájuk! na jó 2010 ben majdnem nyert alonso 2008 ban meg massa!
    de az a baj hogy csak egy versenyképes pilótájuk van! és szar a csapat!
  • kifli
    abból a szempontból érdekes lehet, hogy a kezdetektől, ugye nem ezzel a felfüggesztéssel tervezték a kocsit, hanem a renault féle betiltott megoldással. :S
  • McCartman
    köszönjük emese.
  • RatBaG #119774
  • tmp
    Remélem legalább olyan lassú lesz a ferka mint amilyen csúnya.
  • Firerock
    Alonsotól kölcsönkérte volna a sisakját?:)
  • Christian88
    Massa 1 percnél ezzel a hajjal olyan, mint ha 40-50 éves lenne. vagy csak nekem?
  • RatBaG #119770
  • desigo
  • Totti5
    Valahol itt kezdődik az agresszív kinézet:) nekem tetszett akkor is, egyedi volt.
  • IXEMGabeo
    Williams abban az évben szenvedett 1-2 pole pozícion és dobogón kívül nem termett sok babér nekik.

Viszont mikor lekerült a "rozmár" 1. szárny akkor utána rögtön feljavult a BMW teljesítménye olyannyira, hogy Montoya parádézott a Belga, Monzai futamokon, Japánban is 2. helyről esett ki műszaki hiba miatt sőt megnyerte az utolsó futamot vagyis a Brazíl nagydíjat
  • desigo
    botrány ahogy kinéz de legalább jó reklámértéke van hisz mindenki erről beszél
    ha versenyképes lesz akkor respect a tervezőknek...
  • SzocsA
    elég érdekes új szabályok lesznek!
    a legérdekesebb hogy ha véded a pozíciót egyszer válthatsz irányt és nem térhetsz vissza az ideális ívre! ez most?
    és használhatják az összes szett gumikat!
    és mi célt szolgál ez az újfajta orr azon kívül hogy szabályban rögzítetek hogy 7.5 cmrel lejjebb kell lennie?
  • Master91
    Úúúú tényleg! Hogy elfelejtettem te jó isten... nagyon kemény!
  • IXEMGabeo

erre mit mondtatok volna 2004-ben?:)
  • IXEMGabeo

érdekes
  • IXEMGabeo
    alsó az Mark Webber kocsija
  • Pimpula
    A Ferrari elől is pull-rod felfüggesztést használ:

Utoljára a Minardi próbálkozott ezzel ha jól emlékszem nem túl sok sikerrel:
  • G_ArchAngel #119759
    Egyreszt az egesz orrkup a felfuggesztesen is mulik, masreszt lehet 1 honap mulva a McLaren-nek is krokodil-feje lesz:)
  • Bogdogege
    0:47

• Master91
    Nem, valahogy úgy van az a szabály, hogy az autó orra 7,5 cm-rel lentebb kell legyen mint ami a pilóta feje előtt, a kormánynál van. vagy valami ilyesmi.
    McLaren így oldotta meg:

Többiek meg így :D