182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nincs tul meleg a teszten.:)
"Reports of polar bears setting up home on turn 4 are being investigated" -
-
-
santibi #120203 sziasztok. nem tudjátok lehet nézni a teszteket élőben valahol majd? valami stream csatornán vagy hasonló?
thx -
Szerintem is szép. Lassan már nem lesz hátulja a vasaknak olyan keskenyek lettek. Az orrot kivéve pofás ez a gép. Az első szárny így felülről brutál. -
2009 óta still rondák a verdák sőt már a 2008as is túl giccses volt...ez tény...és az is marad. -
most megint..."szerintem ez kurva ronda" mint pár évvel ezelött az új kasztnikra....eltelik 2-3 év és ha még ezek lesznek már senki nem beszél róluk, hogy ronda ;) -
sztem k*rva ronda :D de ha az eredményeket hozza, akkor nem gáz -
hótolóra emlékeztet ebből a szögből:D -
IXEMGabeo #120197 

csak legyenek Rosbergék eredményesek a pályán is vele:) -
Nekem tetszik! -
ubulka #120195 Ezek már sokkal megbízhatóbb konstrúkciójú motorokm, mivel a katalizátor felépítése, a hagyományos kéttónúsú megvezetése helyet, áttért az egytónúsúra, ezek sokkal drágábbak, de ezzel teljesítik az euro 3-at az idei v8-asok.
Persze ehhez a változó szelepvezérlést is át kellett szabályozni. -
-
Slick gumi, aero csökkentés, kipörgésgátló és egyéb elektronika tiltás, élettartam növelések ( így nem füstöl el egy motor egy pilóta alatt minden 2. futamon ), rengeteg biztonsgái szabály ami a pilóta testi épségét védi satöbbi... -
G_ArchAngel #120192 Az olimpia csak egy hetveget erint, amugy pont az F1 szuneteben kerul megrendezesre.
Ez az egy hetvege a Magyar Nagydij, ami a 14.00-as kezdes miatt szerintem nem kerul veszelybe. -
sry a dupláért, de b@sszus extrém sport magazin névvel titulált tv műsort a bulváros gyerek arcával (asszem az aktívban volt), meg vmi nyugis kávézóval nyitni...komolyan majmok dolgoznak a kereskedelmi tvknél? -
ahh a jó kis automata váltók :D
tényleg, azóta, hogy azokat száműzték, volt normális döntése az FIA-nak? -
Azt akartam írni csak olyan fáradt vagyok hogy kb. összesek midnjárt :D -
IXEMGabeo #120188 húú ez a 99-es Nürburgringi futam nagyon beteg volt:D
azt hiszem a 90-es évek legjobb száraz futama volt (sőt azt hiszem még félig esős is volt)
kezdve Diniz borulásával, Coulthard, Hakkinen, Frentzen, Fisichella, Ralf Schumacher (aki defektet kapott) is vezette a futamot egyikük se tudott nyerni így lett Herbert a befutó xDD -
IXEMGabeo #120187 ez nem lehetett az 1. futama szezon elején a Minardinál versenyzett
1. pontszerző helye volt ez így módosíts:) -
Első futama Trullinak igen jól sikerült...
Első dobogó
És első győzelem, igaz arról nem találtam vidit, de a polejáról igen. -
IXEMGabeo #120184 rajtjai:
egyik legjobb időmérős köre
-
IXEMGabeo #120183 sőt Buttonnak is ő volt a menedzsere őt viszont kidobta, az élet ott nem őt igazolta mikor nagy nehezen sikerült vb-t nyernie 2009-ben...
bírtam, hogy akkor hirtelen elkezdte nyalni Jensont, aztán rákövetkező évre leírta Lewis ellen, majd megint nem őt igazolta az élet amikor tavaly visszavágott neki.
Buttonnal kapcsolatban sorozatos tévedései voltak:) -
Ha már Trullit siratjuk...régi szép idők :'(. -
És milyen jól tette. Alonso VB lett kétszer is és azóta is a "csúcson" van. Lehet hogy abban az évben Trulli jobb lett volna végig, de ha rá épült volna a Rönó később biztos vagyok benne hogy nem éri el Alonso sikereit.
Egyik kedvenc pilótám Trulli, mert jó fej, türelmes, nem arcoskodik és gyors, de nem konstans és nem VB kvalitású.
Briatorre lehet nagy maffiózó, de az üzleten kívül nagyon ért ahhoz hogy megtalálja a tehetséget egy pilótában... Suminál sem tévedett és Alonsonál sem. -
IXEMGabeo #120180 nekem a Renaultnál is az volt, akkoriban még a hype-olt Alonsonál is sokkal jobb teljesítményt nyújtott olykor annak ellenére h Briatorenak végig Alonso volt a pártfogoltja -
A McLaren csapat vezetője, Martin Whitmarsh biztos benne, hogy nem döntöttek rosszul akkor, amikor az MP4/27-es tervezésénél nem a többiek által követett lépcsős orrmegoldást választották.
Jarno Trulli szerint leginkább maguk az olaszok felelősek azért, hogy a két Formula-1-es csapattal is rendelkező országnak 1970 után először egyetlen egy olasz pilótája sem lesz az idei szezonban a rajtrácson.
Trulli emelt fővel távozik a cirkuszból
egyébként szimpi volt mikor a Toyotánál volt -
-
tavaly adta a F1 kvalit és mikor annak vége lett látni lehetett a háttérben a V8 autókat, amiket ép készítettek fel a versenyre. szóval nem biztos, hogy a V8 lesz mindig elöbb :)
-
van nekik 4 csatornájuk, talán majd eltudják osztani a sportokat úgy, hogy mindenki jól járjon -
miért veszed ezt ilyen biztosra? -
Egy szopacs lesz az királyival, amikor majd elkezdődik az olimpia. Persze, ha Malév híján egyáltalán eljutnak oda az olimpikonjaink. :D -
Biztos nem, de lesz szabadezdés élőben. -
Én már előtte fel fogok kelni mert a V8 (mint mindig) a betétfutama az F1nek Ausztráliában (de idén még egyszer találkoznak, majd Abu Dhabiban). -
kössz srácok:)
az a 7:00 még egész baráti -
kvali meg a race 07.00-kor -
március 17-18 azthiszem
és igen, szabadedzéseket nyomni fogják -
mikor fog kezdődni az ausztál verseny?
Iletve az igaz hogy a practice-t is fogják nyomni az m2-n? -
Alakul ez :P -
az nem gond, olyankor még simán fent vagyok, hogy lássam legalább a rajtot :D