182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #120769 hopp ezt most találtam -
IXEMGabeo #120768 nyomorék F1lájvnak nem hiszek amúgy se...most lesem a portálokat és természetesen sehol nem látok efféle Petrov nyilatkozatot -
igen,ezt megnézném angolul is... -
IXEMGabeo #120766 lol, saját magát járatná le valaki, ha ennyi kétes véleményt nyilvánít, ráadásul ezek majdhogynem tőmondatok, utána kellene nézni, hogy valóban ilyeneket nyilatkozott-e, mert kissé furcsa lenne Petrov szájából hallani ennyi bizarr kijelentést... -
Undorító ez az ember... -
santibi #120764 Szimulátorosoknak!!!!!! -
ban
-
-
off -
G_ArchAngel #120760 Sky-csomag, HD.
Az alap £30, de ebben asszem nincs a Sky Sport.
Nem zavarna, ha TV-znek, de csak az F1-et nezem, semmi mast. -
Az elég lehúzós... csak ez az egy csatorna??? -
2012 Australian Grand Prix - DRS Zone Map
-
-
G_ArchAngel #120756 Havi £50-ert elmehet a Sky a jo budos 3.14...ba:/
Nezhetem a jo kis BBC helyett majd vmi otvar netes streamen.:/ -
Majdnem olyan mint az m1...
-
Olyan dolgok vannak benne mint pl Brundle elment az FI bemutatójára és kapott egy fülest, amivel di Resta első körének rádióbeszélgetésébe belhallagatott és kérdezgetett tőle.
Van benne összeállítás, interjú Fittipaldiékkal is, bár inkább házbemutatók:)
Stb stb.. -
Valaki már nézte a SKY másfél órás F1 előzetesét?
Martin és Hova tűnt Démon Hill és a többiek inszájderekned, bemutaták a pilótákat, csapatokat, full hájtek stúdióban 3D modellett kivetítve a technikai újdonságokat, rengeteg anyag a teszekről, pilótákkal csevegések, erősorrendek elemzése stb... mondhatni tökéletes season prewiev, nagyon profin előadva.
Ha gondoljátok feldobom jutubra HDban, de előtte azért keresstek rá hátha fent van.
Intrót mindenestre megtaláltam. Ütős darab!
-
McCartman #120752 ez nem tunik tul logikusnak. -
Vettelre 2.4 lesz,ha bárki más nyer,arra 1.5 van -
Szerintem 2.0 szorzó.
Gondolkoztam én is hogy rakok egy ezrest valamelyikre...Vettel-Hamilton-Button-on gondolkozok. Meddig lehet tipp mixre fogadni? soha nem tip mixeztem :D -
Mondjuk Vettelt lehet megtenném 10k-val, ha lenne rá min. 3-as szorzó első futamon. -
Tippmixen mennyi lesz a szorzó? -
-
G_ArchAngel #120746 Kimi Raikkonen kormanyara harom uj gomb kerult: CTRL + ALT + DEL -
IXEMGabeo #120745 Az nevet, aki utoljára nevet...
Sauber ott lenne az tényleg poén lenne:)
Schumi-Koba, Rosberg-Perez párharcok a világbajnoki címért, de szép lenne:D -
f1toto #120744 Üdv mindenkinek! Aki szereti az F1-et és szeret játszani, várjuk idén is. üdv,
f1 totó 2012 -
Chris Lowe #120743 Oké zárjuk le, 2-3 futam után már mondhatunk véleményt. Nekem 2 dolog számít, a HD és, hogy megígérték, mellőzik a kereskedelmi tévés idióta hatásvadász szituációkat. Remélem jobban figyelik a computert és nem csak dísznek lesz a stúdióban.
Ui: remélem nem gondoltad komolyan, hogy ugyanaz a lift mint a helyszíni közvetítés. Csak egy példa, nem a tévéből látják, ha jönnek az esőfelhők... vagy ki készül a boxutcában. -
-
-
A Mercedes gyorsabb lehet, mint a Red Bull -
Ja értem. Az is több mint a semmi :) -
Lesznek, de jelenleg Ausztráliából lesz a futam, vagyis az első szabadedzés pénteken kezdődött volna baromi korán, a második szintén korán, a harmadik meg két (?) órával az időmérő előtt, ami reggel 7 óra. Ha értelmes időpontban kezdődő futamnál se lesz időmérő, akkor tényleg a qurva anyjukat, de várjuk meg mi lesz, szerintem ...
Egyébként az Eurosporton SE adták anno a pre qualiifikációkat, pedig azok 7.30-8.00 között voltak minden pénteken. (Ők is adták az összes EU időmérőjét és egyéb edzését!) -
oké hogy hádé lesz, de ha megigérték hogy szabadedzések is lesznek, akkor adják már. én azért reménykedem -
madmanic #120736 Szabályváltozáősok
Végre a lekörözöttekkel kezdtek valamit.. -
Ja, csak eddig abbol a fél órából, 20 perc nyereményjáték meg reklám volt -
""nem lesz reklám a futam alatt"
- eddig sem volt, csak kép a képben 20 másodperc a másfél óra alatt, de semmi nem garantálja hogy az MTVn nem lesz hasonló vagy teljes képernyős"
MTV-n én még nem láttam olyan műsort, amit megszakítottak volna reklámszünettel. -
De leszenk idióta picsák akik megpróbálnak majd okoskodni. Ami idegesítő, hiába szépek. -
"Miért gondolod, hogy ugyanaz?"
- műsoridő ugyan annyi
"Nincs collner"
- nem a kommentár miatt nézem a futamokat... lehet hogy a mostani rossz lesz
"nem lesz reklám a futam alatt"
- eddig sem volt, csak kép a képben 20 másodperc a másfél óra alatt, de semmi nem garantálja hogy az MTVn nem lesz hasonló vagy teljes képernyős
"nincs idióta liftes kommentár"
- tök mindegy honnan közvetítik, mert Budapestről és Ausztráliából is egy kommentátori "fülkében" vannak és a TV közvetítás nézik a monitorokon.
"Weber Gabi szvsz jó"
- ha nem a legjobb:)
"mezei Dániel határeset"
- igazából azt sem tudom ki ő
"Helyszíni közvetítés mindenképp előrelépés"
- hogy ez milyen formában lesz... interjúk? Szujó eddig is ezt csinálta
"mint ahogy a szépségkirálynő is hozhat 1-2 interjút"
- háááááááááááááááát
"Szabadedzésen is gondolkodtak" ezt kijelenthetjük hogy múltidő és inkább a nép akarta hogy legyen, már már el is hittük annyira bele voltunk őrülve
"de valszeg nem jön össze annyi néző péntek délelőtt"
- este adhatnák ismétlésről, és semmi akadálya hogy szombaton a 3. edzést közvetítsék...
"Ha a sok háttérinfo érdekel hallgasd az mr1 -et ott állítólag lesz napiszinten"
- max ha autóban ülök, mert minden infót és még sokkal többet is megtudok az internetről azonnal
"DE A LEGFONTOSABB, HOGY HD LESZ!!"
Ez fontos igen!
Fél órás műsorba hogy fognak háttérinfókat, interjúket, studió beszélgetéseket, GRID walkot beletuszkolni???? -
Chris Lowe #120731 Ez mind szerződésfüggő. Az nyilvános, hogy több lesz a boxutcás közvetítés, a Hungaroringen legalábbis biztos ott lesz az m1 (eddig az RTL csak a hátsó részen kamerázhatott), de az, hogy mikor kezdik élőben adni szintén szerződés. Szóval ha sok élőkép kell, valszeg marad a német RTL. -
Erre vágyok én is, élőkép, akár arról is hogy a cipőjét köti 1 pilóta, és közbe meg mehet a pofázás.