182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McCartman #120970 Sajnálom Alonsot , gondolom a legmerészebb álmaiban sem képzelte volna 2 évvel ezelőtt , hogy a középmezőnyben kell dagonyáznia a Ferrarival.
Oké , hogy a digók beszivárgása óta ez már rég nem AZ a Ferrari , de ez már nagyon az alja.
Sebaj , holnap Kimi odacsaphat Lucának meghálálva a szerződésbontást , de szép is lesz.
-
G_ArchAngel #120969 Massarol annyit, hogy a kepessegei alapjan mar nem kellene a Ferrariban ulnie (feltelezzuk, hogy a Ferrari top csapat), de a Sky-on is megjegyeztek, hogy annyira rosszul volt az autoja beallitva, hogy az is csoda, hogy palyan maradt. -
Chris Lowe #120968 Kimi, Alo elcseszte Massa régóta nem F1 pilóta, Sauber kellemes meglepetés mint ahogy a lotus is. Idén a téli tesztek csak reálisabbak voltak.
M1 körökkel jobb mint az RTL, bár Mezei sok baromságot beszélni, legtöbbször fölöslegesen. Pl. "ha versenyképes az autó akkor gyors is" Köszönjük magunktól nem jöttünk volna rá!
Szerintem is halk az autók hangja, viszont rohadt szép a kép! Fejkamera über (már ha sikerül beállítani) -
IXEMGabeo #120967 nincs igazság, ha ezt illegálisnak minősítik. Induljunk ki a Red Bull hajlékony szárnyából -
A Lotus megóvja az időmérőt a Mercedes miatt
-
madmanic #120965 Végre egy FIA döntés aminek értelme volt.. Mármint a befújt diffúzor megszüntetése.
Féltem, hogy megint valaki előáll egy "technikai újítással" és első futamtól dögunalom lesz.
De így első pillantásra most mindenki a szabályokon belül építette az autót, és majdnem minden pilóta oda került ahova ténylegesen való...
A Lotus meg szenzációs
-
IXEMGabeo #120964 Grosjeannak pedig óriási grat ebből 120%-ot hozott ki, de majd a holnapi futamon remélem legyűrik a Mclareneket:) -
IXEMGabeo #120963 kicsi Rosberg kötheti a gatyáját, hamár az időmérőn is elvesztette az előnyét:) mondjuk hibázott az utsó körén.
Sajnos csak a Q3-mat láttam, meglepődtem h Maldonado bent volt a Q3-ban, Éreztem h a Mclaren gyors lesz:S, Mercedes pedig végre ott van elől, ahogy illik méghozzá a Red Bullokkal szendvicsben:)
Ja és Vettel kikapott Webbertől ez sem elhanyagolandó -
najah. de most van pénz, mármint remélem van pénz. ha másból nem, kimi nevéből... :D
na de... már várom a holnapi futamot. :D legyen csak kavarodás! :DD -
paj01 #120961 Itt merci uralom lesz:D Renault tavaly is jo volt eleinte aztan leszakadtak, bár én reménykedem, hogy tudják tartani ezt a formát. Ferrari szepen kozepcsapatta valik lol.
Holnap lesz itt kavarodás rendesen, szerintem a mezőny fele leamortizálódik:D En még Kimit se írnám le..jó az a gép, siman lehet pontszerzés. -
Időmérőn sose mennek teli tankkal, csak annyival h elég legyen ahhoz a pár körhöz. -
egy kérdés csak üzemanyaggal kapcsolatba mindenki tele tankkal ment ? -
Ezen nincs mit, mindenki látta és elég kínos is volt, ha nem szánalmas. -
sosemt #120957 Nah hol van a ferrari? jah hogy sehol
-
G_ArchAngel #120956 Boullier is megmondta, hogy Kimi hibazott, ezen nincs mit megmagyarazni. Bizakodhatnak 1-2 pontban, ha tuleli az elso kanyarokat. -
Addig pedig a tempója jó volt a körön. Kár. A versenyen sem várok sokat, mert hiába jó az autó tempója és lehet gyors ő is körökön keresztül, de ha nem érzi az autót itt könnyedén eldobhatja.
Én arra lennék kíváncsi mennyit számított a hibás kormány.
Azt is olvastam, hogy a hiba után visszavett, mert félreértette a rádiót, azt hitte van még ideje egy új körre, bár ez eléggé kérdéses. -
Jaja, igaz még nem nagyon ért a dolgokhoz, de meg lehet tanulni. A vízlabda mérkőzéseknél speciel nagyon is szeretem. -
Buttonra tegyél! :D -
De legalább csúnya! :D -
grat az M1-nek. evek ota ez volt az 1. kozvetites amin nem bazdmegoltam egyszer sem. sokkal elvezhetobb volt mint retek klubon. koszi hogy megszabaditottatok Gyulamtol :) (na meg Paliktol) -
Pont azért cseszte el, mert a kevés volt a határon, hogy a kormánya szar. Alonso detto. De ott az egész autó, hogy is mondjam ..., szar. -
gastone #120949 futamnyerés.
De teszek Hamiltonra is, mindjárt, csak most fel van függesztve. -
Jó a Lotus ez jó hír.
Kimi elcseszte a mértkörté ez megengedhetetlen, még ha a kormánya szar is.
Viszont addig jó volt a tempója, kár érte.
Grojean nagyon jó volt ahogy Lewis.
-
nekem még mindig a régi 12 körös időmérő hiányzik :( -
Ahogy Hamilton a polt jelentő körében, az utolsó előtti kanyarban befordította, csúsztatta az autó hátulját, az valami hihetetlen volt !!!! -
Kiminek most van oka berúgni... -
Jól összehozták az interjúkat:D Hangosabb az eredeti mint a fordító:D -
Boncmester #120942 Ideje volt! :) -

Mercedes végre hozott valamit :P -
"Button az első szektorban megfutja a leggyorsabb kört!" ez kemény volt :D:D -
Szerintem főleg a RBnél fogják a fejüket. A Ferrari ugyanis már sejtette, ők még reménykedtek. :) -
Tréler meg viszi el a ferkát
gyász... -
El vagytok szokva ettől a fajta közvetítéstől. Évekig így volt, aztán az RTL egy liftből nyomta, és máshol se volt jellemző az élőből való közvetítés. -
Jah elég halk az eredeti hang.
Szerintem ha többen jelzik nekik akkor majd javítják. -
Vettel??? -
Nem lesz ott se gond. -
Azt azért nem hittem volna, hogy élesben a Lotus egy körön gyorsabb lesz a Red Bullnál ... -
A Merci és a Mclaren jól dolgozott.Respect.
Végre már nem Vettel van elől.
A Ferrari nagyon csúnyán leszerepelt... -
ManoNegra #120931 Na, beszopták a kacsacsőrrel? De legalább csúnya... -
Boncmester #120930 Nem figyeltem eddig, de lehet, hogy van abban valami amit mondasz.