182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A kommentátorok a helyszínről közvetítenek?
Ez a folyamatos hang, hogy elhúznak előttük az autók valami iszonyat, élvezhetetlenné teszi a közvetítést... -
Troll#2 -
flame helyett inkább nézzétek az ismétlést, ha már ennyire nem bírjátok egymást -
Bocsi hogy bántom az éppen aktuális kedvencedet,pedig csak egy cikket linkeltem be. Bár ez holnap már úgysem fog téged zavarni,mert kb Hamilton fog nyerni,és akkor jövőhéten már neki fogsz szurkolni. -
Na felébredt a Trollunk. 

Komolyan legalább ha a szánalmasságod mellé humorod is lenne, ehelyett dupla nulla vagy. :) -
-
A Ferrarinál addig nem fogják egyiket sem lecserélni, ameddig nem szabadul fel a piacon a jelenlegieknél jobb versenyző. A Lotus meg most hogy egy jobb csapat lett, lehet hogy a teljesítményt is figyelembe veszi, Csandhok meg nagy előrelépés lenne Kimi után sztem, meg némi pénzt is tudna hozni. -
Szegény troll meglepődött, hogy egyetértsz vele, a kétbites agya nem tudta kezelni a szituációt 

-
G_ArchAngel #121002 Chandok nem hoz penzt, akkor mar a FI-ban ulne.
Alonsora tippelek, amikor kirugjak a Ferraritol, akkor Santander ujra megveheti neki Kimi uleset.
Mondjuk a Santander vagy Telefonica jobban tenne, ha megvenne neki az osszes autot, bar akkor sem tudna dobogon vegezni:D -
Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy mikor, na meg főleg arra, hogy kire fogják lecserélni. Betippelek egy Candhokot. -
G_ArchAngel #121000 Nem tudsz olvasni meg mindig?
Azt irtam, hogy a penz es nem a teljesitmeny miatt van itt. -
Ja, mert Kimi az elképesztő teljesítményével győzte meg a Lotust hogy beültessék. Meg is mutatta, hogy mit tud :P -
G_ArchAngel #120998 Lehet igazad van.
Sokuknak nem kellene, megis itt van a 2006 ota semmit nem mutato Alonso is, mert sok penzt hoz a Ferrarinak. Lehet ezert kellett Kimi is a Lotusnak. -
Hát ilyen alapon Raikonak meg nem kéne az F1-ben lennie. Ha már itt tartunk :) -
gastone #120996 Szerintem is.
De pedig régen pont azért kedveltem meg, mert szar autóval is jó helyezéseket tudott elérni.
Pl mikor 2007-ben volt a Kubica baleset, a BMW-nél Vettel helyettesítette őt a soron következő Indianapolisi futamon, és ott is nagyon szépen terelte az autót, azt hiszem pontszerző is lett, rákövetkező évbe leszerződtette a Torro Rosso, azzal is nagyon jól ment, esőbe főleg, meg is nyerte az olasz nagydíjat.
Aztán most meg az terjedt el róla, hogy nem tud előzni.
Hát első helyről nem is kellett eddig, most meglátjuk van-e ennek alapja.
Az viszont lehetséges, hogy kapkodni fog, mert nem ilyen autóhoz van szokva, ha valamit ki akar belőle hozni, előrébb akar lépni nyüstölni kell, aztán lehet elszáll.-De ez az igazi verseny -
madmanic #120995 Most derül majd ki, hogy Vettel mentálisan is világbajnok-e ( szerintem nem ), így hogy nem a legjobb autó van alatta szerintem eléggé el fogja bizonytalanítani, kapkodni és hibázni fog. ( még egyszer: szerintem ) -
A 17 szerencsés szám.
Viccet félretéve legalább tisztább ív, ha bár itt ez nem sok előnyt jelent. -
gastone #120993 wut?! -
McCartman #120992 a szerencsejáték a hanyatló Nyugat ópiuma. -
azta kurva :D -
gastone #120990 Vagy Vettel nyer, feljön 6. helyről, két meki kiesik :D
Most 6-os szorzó van rá, hozna 2100000-ret. :D -
Kilökik egymást, Gorsjean 2 körön belül -2 -3 hely, Sumi win.
Problem?

-
gastone #120988 Na most Hamilton vagy Button?
Ha az edzésekből indulok ki, Hamiltonnak nagyon fekszik a pálya, Q2 Q ba is gyorsabb volt Butonnál, de DRS zónába lehet elmegy Hamilton mellett, aztán kiautóz egy akkora előnyt, hogy inkább hagyják Buttont nyerni..
De ahogy Hamiltont ismerem az elején el fog húzni, aztán Button boxban megelőzi, mivel jobban spórol a gumikkal.
Meg Hamiltonnak nem tudom mi maradt meg a tavalyi meggondolatlan formájából...
Csak össze ne akadjanak b+
-
G_ArchAngel #120987 Kimi 17-ik helyrol, tiszta ivrol indulhat.
Perezt megbuntettek (+5 hely) valtocsere miatt. -
Szerintem csak a trükkjüknek köszönhető a gyorsaságuk. DRS nem lesz mindenhol versenyen :) -
G_ArchAngel #120985 Rosberg sem volt boldog, meg a bukojat sem vette le a merlegelesnel. Raadasul a laposra fekezett gumival a futamon is szivni fog. -
madmanic #120984 jah :D -
IXEMGabeo #120983 annak ellenére nagyon gyors a Merci, hogy kb nekik van a legcsúnyább orruk:) tehát sztem ez véletlen egybeesés... -
Atyagatya, mekkora fosch lett ez a Ferrari, ezek tényleg nem kamuztak, Massa helyében már most eltűnnék onnan, Alonso úgyis marad örökre azt mondta, most meg majdnem agyonverte szegény pályabírót, mikor ment el motoron akkor meg minden ember indult felé, mint a zombik a húsra :)
Lajos, meg Gomb állat, Grozsán meg Sumi szintúgy, Vettelnek kicsit most nehezebb a dolga, de legalább nem kellett nézegetni a mutatóujját. -
Én már a kezdetek óta ezt gondoltam, csak akkor még nem jártam a topicba
-
G_ArchAngel #120980 Mert a McLaren szelte a leggyorsabban az ausztral levegot:)
Raadasul az utanuk kovetkezo Lotus-on a legkisebb a homlok:) -
madmanic #120979 miért is? -
3 hét múlva, minden kocsinak normális orra lesz
.
-
madmanic #120977 örülök, hogy végre valaki kimondta helyettem..
és most téged fognak cseszegetni
-
Nem lepődnék meg, ha Massa év közben leváltaná valaki ha továbbra is ilyen teljesítményt fog hozni...
Mondjuk Sutil egy fokkal jobb lenne nálla az tuti. -
Muszáj mindig fesztiváloznod? -
Ebből látszik, hogy Vettel csak akkor jó ha alatta van a top autó... -
Nem hiszem, sőt szerintem visszacsúszik a Red Bullok mögé ahogy Schumi is.
De még így is atom a teljesítménye a Lotussal együtt. -
WEBBER KERS NÉLKÜL GYŐZTE LE AZ IDŐMÉRŐN VETTEL-T
Oppá... Milyen rossz dolog is amikor egyforma autókat kapnak,csak nem olyan rossz pilóta ez a Webber. Csak ugye a körülmények nem voltak azonosak... -
Fantasztikus volt ez az időmérő:)
Jó látni új csapatokat elől,és a kislány is csak 6.
Rosberg remélem második lesz Alonso után:D
Massa mi a fenét keres a Ferrarinál,borzalmasan gyenge...
Az M1 meg fantasztikus,eltekintve a Gagyi stúdiótól és mezei buta beszólásaitól. Wéber Gabi nagyon jó dolgokat mond,simán kijavítja a hülyeségeket beszélő társát és végre normális hangnemben adják elő a közvetítést,nem úgy mint Gyulám meg ez a mindjártelalszok hangú Walter Csaba.