182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mér mi bajod vele? -
...
Jó mondjuk csak az utolsó fél órát láttam a versenyből, de ami kifejezettem zavart a közvetítésben, az csak Mezei "Rikkárdó"-zása volt, a többivel nem volt bajom. -
Ne írjatok még le semmit, csak 1 futam volt, és ilyen jellegű pálya mint az Albert park, nem nagyon van. Hétvégén hála égnek jön a Maláj nagydíj, ott megint más lesz a sorrend :D
Merciket nem írnám le, SC-vel is Sumi 4-5 lett volna. Vettelt nem bírta volna tartani.
Rosberg nem olyan rég mondott olyasmit, hogy neki kell még kis idő míg rá érez a kocsira. -
FireWhisper #121208 Köszi végre rájöttem mi zavart a közvetítésben, a csend hiánya :D. Amúgy egész jó volt, csak sok volt a felesleges duma néha. -
McCartman #121207 A közvetítés legjobb pillanata az volt , mikor fél percre elnémultak.
Komolyan először fel se tűnt , csak , hogy végre hallom rendesen a környezeti hangokat , mondom végre rájöttek , hogy nem kéne állandó szájtépéssel kitölteni az időt ha épp semmi nem indokolja.
Aztán leesett , hogy elvesztek valahol az éterben.
-
COOLancs #121206 A közvetítés lehetett volna jobb is, Mezei annyira végig akarja pofázni megállás nélkül , mintha szótagszámra fizetnék, ez nekem már kicsit idegesítő volt, meg a studió dizájnja is hozza a 10 évvel ezelőtti színvonalat... Szujó meg nem húzta fel a vekkert? Vagy hova lett? :S
Remélem Kimi jobban belelendül és nem szürkül bele a tömegbe, mint Schumi. -
Azért örülnék ha a Sauber is a top csapatok között lenne, mert Koba+Perez tudna pár élvezetes versenyt okozni :)
Remélem innen már csak fejlödni fognak az év folyamán és nem visszaesni, mert most is elég szépen mentek.
Grosjean-t meg Schumi-t sajnálom :(
Button meg egyértelmüen beérett van egy olyan érzésem, h ez az év rola fog szolni :) -
Én azt mondom, a Sauber se nem jó, se nem rossz, de az agressív gumitaktikáinak köszönhetően jobb előttük lenni, mint mögöttük. Ez így volt tavaly és így lesz jövőre is.
Versenyzőik közül kerülhet ki az új Verstappen Monacoban ... :D -
nála sztem taktikát kellett volna váltani, mikor olyan jó helyre érkezett a futam első harmadában, így végén sokat bukott, pedig amíg az utolsó körökben ott nem hagyták valami 15 helyet hozott...ebből vagy hármat visszabukott a végén. -
kézügyesség,türelem,selyemidegek...na ebből nekem egyik sincs meg :DDDD -
Malajziába lehet jók lesznek a Sauberek. Wéber Gabi azt mondta hogy a kanyarsebességük elég jó, és ott meg jó sok nagy sebességű kanyar van. -
-
Mákja volt. Ha nincs SC, a gumik jobban "megviselődnek" és úgy jár, mint Rosberg: mehetett volna a boxba gumit cserélni az utolsó körben (mégha Rosberg esete picit más). Kizárt, hogy 20 kört végig bírt volna a gumija úgy, hogy nyomni kell. Pontosabban lehet, hogy kibírja, de pontot szerintem nem szerzett volna. -
ez nem Norbi1990-nek ment,bocsi :D -
alapból nagyon tehetséges a srác az látszik rajta,bár tavaly csinált olyan bakikat váratlanul,hogy csak pislogott mindenki,de ebből a Sauberből kihozza a maximumot,és tavaly azért nem egyszer elverte a japánt! Jövőre remélem tényleg beül Massa autójába,felkavarná a pocsolyát a vörösöknél,szerintem megizzasztaná Alonsot! :) -
Perez megint megcsinálta 1 kiállással?
Valamit tud itt Melbournebe :D -
IXEMGabeo #121195 Perez lehet majd, aki válthatja, de majd jövőre...
és Perez talán, ha nem lesz visszafogva Alonsot beérheti... -
G_ArchAngel #121194 Kommentekben olvasom, hogy Kimi autojaban a DRS vagy a fek nem mukodott, ezert ragadt be.
Valaki tud errol tobbet? -
-
*Szabály szerint -
Kíváncsi leszek mi lesz a Massa vs Senna esetnek a vége. Szabály szerintem Massának kellett volna 1 autónyi helyet hagynia Sennának. -
Baleset ide, köszönet oda...így nem fognak bajnokságot nyerni, se fejlődni. .. Fiatal tehetség kell Ferkába, aki tanul az "öregtől", az "öreget" meg ösztönözné, hogy leverje a gyereket, a csapatot is át kéne alakítani, de leginkább a vezetőségben. -
Akkor kellett volna kitenni, nem ..., de áh, az ő dolguk. Elbaszták, most már végigviszik ameddig bírják. -
Szerintem nem,ő volt az egyetlen akit féregPetrov nem említett meg:D -
-
Azért Grosjean nem véletlenül lett az időmérőn 3. Jó az autó, na. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem fizetős pilóta ő is :D -
IXEMGabeo #121184 talán Montezemolo ígéretet tett neki, a másik, hogy sokat köszönhet neki a csapat gondolj a korábbi évekre...
Ez egy másik Massa a baleset óta már régóta tudjuk... -
Valaki dugja? Nem tudom, de más nem lehet ...
:) -
Ez sztem inkább Kimi-nek tudható be, amikor problémák voltak a gumikkal (a felmelegítéssel mint Heidfeld-nek) az is olyasmire enged következtetni hogy hasonlóan finoman vezet mint Button.
Szte tök jó futam volt, Button véleményén vagyok (ha az volt mert a fordítás miatt nem hallottam jól), hogy jó kis év lesz ez, sok bajnokkal, kiegyenlítettebb mezőnnyel.
Maldonado...pffff, beszrás hogy milyen jól ment.
Alonso szintén jó volt, és sztem Schumacher is...jó év lesz. -
valami oka csak van hogy még ottvan,bőven ki kellet volna rakni év végén...
Szponzorpénzekre nem hiszem hogy olyan nagy szükségük lenne,más meg mi lehet ekkora erő? -
IXEMGabeo #121180 Rosbi Perezzel akadt össze és, ha jól láttam akkor defektje volt 12. ként intették le:(
Kobayashi azért megint állati volt:D
Raikkonen is jól ment, de a 7. helye eléggé makker volt valljuk be:) mindenesetre grat neki és a poén az, hogy Schumi mikor visszatért akkor ő is 7. hellyel nyitott:) -
A Ferrari vezetősége amúgy elégedett Massával vagy wtf?
Lassú,hibázik,hátul csatázik. -
G_ArchAngel #121178 Szerintem Grosjean benazasa miatt megtort a lendulete, amivel korbeautozta Webbert. -
G_ArchAngel #121177 Igen, azt en is neztem, hogy Kimi a kopottal a 20 korben meg szinte azonos kort ment azokkal, akik addigra mar csereltek az elbolybol. -
Jó látni, hogy több csapat is versenyképes pl a Sauber, Williams.
Rosberg-el fogalmam sincs mi történt a végén, mert az nem láttam.
Az, hogy nincs akkora lehetőség a védekezésre, ez olyan vonatossá teszi az F1-et. Olyan műanyag lesz egyre jobban ez az egész...
-
Szerintem:
McLaren
Red Bull
Lotus
a sorrend. Jelenleg. A következő futamon meg minden attól függ, hogy mi lesz a Merci találmányának sorsa.
Miért a Lotus? Iszonyat jól bánik a gumikkal. -
IXEMGabeo #121174 Senna autója sztem súlyosan sérült volt a rajt utáni incidens után, mondjuk egész hétvégén lassabb volt a venezuelainál az tény... -
IXEMGabeo #121173 ja és sajnos igazuk volt azoknak, akik megjósolták, hogy a Merci nem lesz erős futamon...tavaly egyébként lassabbak voltak, most azért Schumi sztem Alonso előtt végezhetett volna simán, bár ez feltételezés mivel nem tudni a SC hogyan jött volna ki neki...
Rosberg meg egész hétvégén szenvedett ez látszott is...majd a következő futamon ill. Kínában lesz érdekes az erősorrend, ugyanis úgy tűnt a Sauber, Lotus, Merci, Ferrari sőt a Williams is teljesen egy szinten vannak:O ez csak a nyitó futamon lehetett így, de ahogy haladunk előre egyre másabb lesz -
Az elején hallatszott, hogy Wéber mikrofonpróbát tart :DDDDDDD