182279
  • szabii98

ügyes volt ma Vettel nagyon
  • Kit--Kat
    Nem kicsit.
  • kifli
    pedig ma hami jobban megérdemelte volna a második helyet. (Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem vagyok kibékülve sok-sok megmozdulásával, és azzal, hogy sokszor büntetni kellett volna, akkor, amikor semmit nem kapott)

Vettel bemákolta ma ezt a második helyet ennyi történt.
  • Kit--Kat
    Tényleg kicsit túlpróbálta adni magát, de amúgy simán vállalható volt.

Jó lesz az idei közvetítés.

Ezt nem sírom vissza.
  • szabii98
    Montezemolo adott neki lehetőséget személyesen. Nagyon kedveli, és csak ő akarta év végén hogy maradjon, így maradt.
    Egy Massa-Maldonado, vagy Massa-Perez csere szerintem sem ártana
  • IXEMGabeo
    hagyjad már magad az elején akkor nem láttad mennyit előzött...ez is unalmas már, ez a Vettelke nem tud előzni szöveg. Bőven bizonyított ma is, de ez már 2011 Monza óta nem téma
  • IXEMGabeo
    amúgy ti nem nagyon nézhettetek F1-et 2000-es évek elején mivel már akkor is volt Mezei és ugyanígy közvetített nekem akkor se volt bajom vele és most se. Számoltam direkt egyszer tévesztett össze egy Williams-t egy Sauberrel rögtön javította is a hibáját. Innentől kezdve nincs miről beszélni unalmasok már ezek a szapulások...
  • IXEMGabeo
    régen meg Hakkinen nőjét mutatták orrba szájba a Mclaren paddockból senki másét...ezen röhögtem még gyerekkoromban
  • cifcuk
    Ez külföldön gondolom nem működik. sajnos az idióta Ecclestone Angliában a SkySports-nak adta a jogokat ami viszont 30font/hó. Egyetlen műsorért nem akarok előfizetni.
  • Kit--Kat
    Idei évig a Santander brazil leányvállalatának az az arca és "nagykövete" volt. Idénre Senna vette ár a helyét, ha jól tudom.
  • Minstrel
    veszel egy usb dvb-t vevőt és nézheted m1-et hd-ben a gépen, nem drága, mondjuk kicsit terheli a cpu-t, de kibírható, sőt még rögzítheted is :)
  • matyi0323
    persze, tudom én.

csak ott vannak az okádék sorozatok, amikor 3 óra alatt van egy reklám.
  • G_ArchAngel #121239
    2 opcio van:
    - reklam, ingyenes csatorna
    - reklammentes, fizetos csatorna
  • matyi0323
    tudom, de ezért utáltam a retek klubot a legjobban :D
  • Ulvar
    Bevételi forrás...mi más?
  • Master91
    2x volt összesen. Yokohama gumi, meg a hülye autó hiteles szar -.-
  • matyi0323
    Mi a franc ez a reklám már az m1-en is közbe?
  • Totti5
    Nem gyengén körbeautózta. Kommentárokat nem igen izgatta fel a manőver, de nekem tetszett.

RB jóval lassabb volt egész hétvégén végesbességben mint a Merci.
  • Nohab
    Heh, és a délutáni fotelszakértők még meg sem jöttek.
  • nearo
    Helikopteres felvételből néztem, hogy Rai nagyot rajtolt, csak aztán rossz oldalon volt, és lassítania kellett a baleset miatt. Ott lehetett volna Massa mögött rajt után. Mondjuk a 12 se rossz.
  • RatBaG #121231
    így nézett ki a kommentátorfülke

• Wlanseraf
    Igen mindig bejött... valoban ha elöl megy nagyon fasza a kanyar sebesség... ha viszont nem akkor kurva nagy szopás ahogy Webber többször is bemutatta tavaly.. nem tudott előzni DRS-el!!! ha TOP autód van remek a kanyar sebesség csak kanyarban elég nehéz előzni... + Hami aggressziv nem Rosberg egy foskazallal.. nem ugyan az...
    Mindegy remélem idén még sokszor elő fordul majd:)
  • McCartman
    media marktban?

Letöltheted torrentről.
  • Ulvar
    Én nem tom TI NÉZITEK EGYÁLTALÁN A FUTAMOT?

Nem vagyok Vetteles, de azért nem hiába van kanyarsebességre belőve az RB. Tavaly is ugyanezt játszották...és mindig bejött.

Itt a mai futamról egy részlet...
  • desigo
    Várom már azt,hogy Vettel hétről-hétre egyre idegesebb lesz mert nem jönnek a jól megszokott első helyek.
    A nagy mosolya idén ritkán lesz látható.
  • UnknownAsshole
    Hali!
    Valahol tudnám HD-ben nézni a versenyt? Tudom az M1 már HDben adja de a TV-m nem képes a HDra (kocka TV) és kicsit furcsa. Viszont a monitor meg tudja, de az m1 honlapján ki van írva hogy az F1 nem adják online
  • Wlanseraf
    Azért az annyira aranyos vetteltől hogy szerinte biztosan meglett volna SC nélkül is Hami... lol bazz.... előzni annyira nem tud... meg hogyan is? a a fosul be állított RB-vel?? egyébként nem is értem ezt a be állítást hogy a végsebesség úgy van belőve mintha egyedül autókázna mindig.. de ha jön a DRS akkor sem tud jobban menni:))) úgy meg elég előzni hogy ledadog a verda..

De ő biztos megelőzte volna Hamit.. hát egy nagy lófaszt.. ott autókázott volna a végéig...
  • nearo
    persze simán lehet, hogy én tévedek, caterham-ot is "katerham"-nak ejtem :)
  • bakkerman
    Hamilton meg Raikkönen de nagy figurák ott egymás mellett,rideg egyenes tekintet :DDD
  • McCartman
    engem néha már zavart a fölösleges fontoskodása , Wéber persze rendben volt.
  • Christian88
    Kimi meg Hami a sötlt zsarukban érzi magát. Félnek a vakutól?:D
  • Totti5
    Alsó sor:D:D:D

• bakkerman
    fauzy-é kurvanagy :DDDD ööö disz öm disz iz mi ö fájruz fáuzi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Master91
    Jó, persze, 1-1 interjú oké! De hogy bunyó közbe meg mutatni hogy az a szuka hogy szórakozik a lábával, kurva nagy esemény.
  • G_ArchAngel #121217
    De igen.

Ez az F1 vilaga, szokd meg. Sky-on is majdnem lement a riporter kutyaba, mikor Lenny Kravitz hajlando volt a rajtracson valaszolni.
  • Ulvar
    Nem figyelted a közvetítést ebből látszik...DIREKT MEGKÉRDEZTÉK SZEMÉLYESEN a pilótáktól hogy hogyan ejtsék a közvetítésben a nevüket helyesen....töltsd le a futamot magyarul nézd meg újra...
  • Master91
    Engem az idegesített kicsit, hogy sokszor mutatták Hamilton csaját, ki a faszt érdekel? :S Nem celeb show....vagy igen? :S
  • G_ArchAngel #121214
    Perez koztuk van, Ricciardo nincs meg, de amugy Rikardo-nak ejtik az angol csatornakon is.
  • bakkerman
    SZERDZSÓ perezről meg ne feledkezzünk...
  • nearo
    Hiányzik belőle egy "i" betű. Vagy csak én vagyok lemaradva? Én simán rövid k-val és utána egy i-vel ejteném ("rikiárdó" - valahogy így).