182279
  • Peter1
    amit idéztél azt is mondta Ferrariról. csak némiképp átköltötték.
  • IXEMGabeo
    engem teljesen megkavartatok:D:D

most akkor Kimi ugyebár a Lotusról ejtett pár szót, de ugyanakkor a Ferrariról is nem?
  • Peter1
    félreértettem. hosszú volt a nap . megtévesztett az, hogy amire válaszoltál ott Kimi a Ferrariról szólt pár szót.
  • G_ArchAngel #121288
    Amit te ideztel, azt a Ferrarirol mondta, amit en, azt a Lotusrol.
  • Peter1
    Kimi ezt mondta:

"I never had any issues with anyone there - well, maybe one person," he recalled. "As I said on the day I left, I wouldn’t change anything. I had a good time with them, some bad times too, I achieved the championship with them."

például itt
  • IXEMGabeo
    lényegtelen egyetértek a sráccal, hogy a Ferrari igen rossz irányba halad
  • IXEMGabeo
    akkor ezt félreértettem azt hittem a teljes monológ Kimié volt...
  • G_ArchAngel #121284
    Ezt egy hozzaszolo irta, nem Kimi mondta.

Raikkonen mondata ez volt, erre reagalt 'SANI{Ó'

Kimi: „Eddig semmi rossz dologgal nem találkoztam a Lotus csapatnál. Kedvesek az emberek és kedvelik a versenyzést, valamint itt nem igazán érezhető a politika. Versenyezni akarnak és mindezt jól csinálni.”
  • Kit--Kat
    Ezt honnan?
  • IXEMGabeo
    "Míg minden dolgozó fenyítve és terror alatt egymást sasszerolja, hogy ki mikor mit tesz és minden hibáért a munkások a felelősek, ugyan akkor a legkisebb sikerért meg csak egy valaki lehet aki learatja addig SOHA nem lesz a Ferrari a régi. Hiába a kifogyhatatlan pénz és a kedvező szabályváltozások."

Raikkonen a Ferraris időkről...ugye, hogy ugye
  • Carlos
  • desigo
  • paj01
    Hmm Whitmars lenyilatkozta, hogy a 2 MClaren 50körön át spórolt az üzemanyaggal mert elszámították magukat. Az azért kemény, hogy így is piszok gyorsak voltak.
  • Master91
  • szabii98

Kimi :DD
  • Minstrel
    Index fórumon találtam :)
  • V43 1105
    Azt hittem már Mateschitz vagy hogy kell írni halt meg ..
  • pedobear
    Meghalt a Red Bull atyja
  • Chris Lowe
    Rajt után sem igazán szorongatta Gombjenőt. Szóval nem csak a rajt volt ott a gond. A második hely egyértelmű, hogy a sc miatt ment el, vettel fölöslegesen fényezte magát az interjúnál.
  • sjani1995
    keret nélküli ajtó hmmmm! : )
  • IXEMGabeo

ők is sötét zsaruk:D
  • IXEMGabeo
    szerintem pedig betett neki a SC a 2. helyet tekintve. Ma Button gyorsabb volt és kész nem volt mit elveszítenie fejben:) rossz rajt mindenkinél megesik
  • nearo
    jogos lehet, FI-nak a gyorsabb pályák feküdtek eddig inkább
  • Chris Lowe
    Nem gyenge hami, sztem simán van olyan gyors mint button. Ezt a futamot viszont szerintem fejben vesztette el.
  • Chris Lowe
    Igaz a force India visszaesett, de lehet ez a pálya nem feküdt nekik. Jövőhéten meglátjuk, jó lesz ez az év!
  • Minstrel
    Én nem nagyon vettem észre, hogy nincs itt, sajnos már tavaly is eltűnt a mezőnyben, mondjuk Senna-t se vettem volna észre ha nem ölelkeznek Massával.

Viszont már várom jövőheti Indycar-t, remélem Barri ott kicsit jobban észrevehető lesz :)
  • Totti5
    Nekem csak Sutil hiányzik.
  • IXEMGabeo
    Barrichello és Trulli távozásával márcsak Schumacher, De la Rosa (de ő is úgy tűnik max edzésen van jelen), Button, Alonso és Raikkonen maradt a régi nagy "öregek" közül a mezőny teljesen kicserélődni látszik:O és fura volt a dinoszaurusz Barrichello nélkül az 1. futam
  • Totti5
    Mitől is gyenge Hamilton? tegnap ő volt a legjobb, "űridőt" ment, ma pedig hiba nélkül végigment. Nem ő volt a leggyorsabb és kikapott Vetteltől is. Van ilyen. A többi 19 pilótánál meg jobb volt.
  • miilann04
    kösz.
  • G_ArchAngel #121261
    Szerintem csak Alonsonak koszonheti a Ferrari, hogy holnap az olasz lapok nem fogjak a bort is lenyuzni roluk.
  • benőmenő
    Azért a Force India most visszaesett tavalyhoz képest a Williams és a Sauber mögé, pedig tavaly már párszor a mercivel csatáztak.
  • nearo
    hát ezaz, alonsó pár éve a fostalicska rönót is egész szépen terelgette, nem csak kispiké és briós miatt... szerintem ezt a piros valamit is folyamatosan a határon vezette, nem sokan hozták volna be ötödik helyre a mai napon
  • IXEMGabeo
    igen, SC-nál mázlija volt és nem tudtuk volna meg mi lett volna, ha a második csere után visszajön Hami mögé
  • Chris Lowe
    Gombjenő erős fejben, ez látszik, hami meg gyenge. Most még türelmes volt, de ha a gomb még párszor megveri, akkor beindul a kamikaze lúizból.
    Raikonnen végiggurult, legalább látszik, hogy tízben lehet az autó az évben.
    Merci nem igazán stabil, Williams erősebb mint gondoltam/tuk.
    A többi csapat/versenyző kábé ott van ahol tavaly is

Massa meg sztem azért van a ferkánál, mert a braziloknál sok Ferrari megy el.
  • Master91
    Wéber Gabi facebookjára.
    Érdemes naponta nézni, jó dolgok szoktak kikerülni.
  • szabii98
    Ja és tényleg, a Ferrari: a nap legnagyobb negatív(teljesítmény) és pozitív(Alonso) meglepetése. Alonso tud szarból várat építeni.
  • nearo
    egyszer egyik torrót is összetévesztette kimivel :)
    de amúgy tényleg nekem se volt bajom vele, és időközben azt is megtudtam, hogy a "rikkárdó" sem fail, szóval teljesen jó
  • miilann04
    ezeket az infokat hova írják ki amugy?
  • kifli
    hibája nem nagyon volt (1 vagy 2) így mondható ügyesnek valóban. De olyan nagyot nem autózott ma.